!!!Νέοι κανόνες ποσταρίσματος!!! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Από εδώ και στο εξής αλλάζουν οι κανόνες στα ποσταρίσματα. Στόχος είναι η μείωση των συνεχών επαναλήψεων, η αποφυγή αέναων συνομιλιών που τελικά οδηγούν σε συγκρούσεις και το «νοικοκύρεμα» των νημάτων. Οι νέοι κανόνες έχουν ως εξής

  • Σε κάθε νήμα παρουσιάσης μεταμοσχεύσεων επιτρέπεται μια μόνο ανάρτηση ανά ημέρα (καταρχήν μπορεί αργότερα να αυξομειωθεί) από τα μέλη. Από αυτόν το κανόνα εξαιρείται το μέλος που ανοίγει το νήμα ο οποίος θα μπορεί ελεύθερα να ποστάρει χωρίς περιορισμούς. Τα μέλη επιτρέπεται να ξαναποστάρουν μέσα στην ίδια μέρα μόνο όταν το μέλος που άνοιξε το νήμα κάνει κάποιο ποστ.
  • Όσοι παραβούν αυτόν τον κανόνα καταρχήν θα λάβουν προειδοποίηση. Μετά την προειδοποίηση και εφόσον επαναληφθεί το παράπτωμα θα μπαναριστούν για 3 μήνες. Την επόμενη φορά επ’ αόριστον.
  • Τα μπαναρίσματα (ή οι προειδοποιήσεις) θα γίνονται περιοδικά. Όταν έχω χρόνο θα ελέγχω τα νήματα αναδρομικά. Η τιμωρία μπορεί να μην είναι άμεση αλλά από την στιγμή που τα ποσταρίσματα δεν διαγράφονται το αποτύπωμα υπάρχει άρα και το παράπτωμα.
  • Το νέο σύστημα ξεκινά καταρχήν από την Anastasakis Hair Clinic που παρουσιάζει και την μεγαλύτερη κινητικότητα/προβλήματα αυτήν την περίοδο. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα προσαρμογής και τις απαραίτητες βελτιώσεις θα επεκταθεί παντού.
  • Μέλη που σκοπίμως ανοίγουν νήματα για να έχουν το ελεύθερο να ποστάρουν χωρίς περιορισμούς θα μπανάρονται δια παντός.

Η εφαρμογή των νέων κανόνων ξεκινά από τις 23/11/2020 στις 00:01.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα