Νέα απίστευτη τιμή Dermmatch !!

bz

New Member
Προς τους χρήστες Dermmatch . Μπήκα σήμερα να παραγγείλω και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα . Από 29 δολάρια το δισκάκι πήγε 47 !!! ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ; Και εκεί φόρους βάζουνε πια ;

Πείτε μου οτι δεν βλέπω καλά !!!

( Πρός admin : Συγνώμη που ξαναποστάρω , αλλά η προηγούμενη ανάρτηση δεν φαίνεται στα σχόλια . Αν θες διέγραψέ το αντίστοιχο θέμα από τον θυγατρικό πινακα ( μη χειρουργική αντιατάσταση μαλλιών ) .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member
Απ: Νέα απίστευτη τιμή Dermmatch !!

Εστειλα και μέιλ στην εταιρεία : Η απάντησή τους : Μα είναι η πρώτη αύξηση εδώ και 15 χρόνια!!! ( Ναι , αλλά 56% ;;;)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ΟΚ δεν πειράζει, το παλιό θέμα διαγράφθηκε :)

Κοίτα, αν το σκεφτείς έχει λογική η απάντηση που σου έδωσαν, μάλλον εννοούσαν ότι όλες αυτές τις αυξήσεις που έπρεπε να είχαν γίνει όλα αυτά τα 15 χρόνια, αυτοί μας έκαναν την χάρη και τις έκαναν όλες μαζί τώρα :grandpa:
:D

bz

New Member

Τους διαολόστειλα .

Τέρμα το ντερμάτς . Θα δοκιμάσω μια εναλλακτική που εντόπισα ή θα γυρίσω στις ίνες

bz

New Member

Θα πρότεινα σε όσους χρησιμοποιούν dermmatch να στείλουν ένα μέιλ με μερικά καντήλια στην εταιρεία , και αν γίνεται να παγωσουν τις μελλοντικές παραγγελίες τους

sito

Active Member

Το dermatch ειναι στο ιδιο στυλ με το τοππικ η εχει καμμια διαφορα;

sakis9282

Member

sito είπε:
Το dermatch ειναι στο ιδιο στυλ με το τοππικ η εχει καμμια διαφορα;
Διαφορετικό είναι από το τοππικ.Είναι σε μορφή make up και το απλώνεις με ένας μικρό σφουγγαράκι που περιέχει.Θεωρώ ότι κάνει περισσότερο για σημάδια ή μικρές περιοχές που έχουν αραίωση.Αν θέλεις να καλύψεις μεγάλη περιοχή θέλεις κανά 10λεπτο,δεν κάνει τότε.Επίσης αυτό βάφει το δέρμα ενώ το τοππικ κάθεται στην τρίχα.΄Το μονο συν είναι ότι είναι αδιάβροχο.Πάντως προτιμώ το τοππικ.

kabamarou

Member

τους έστειλα και εγώ ένα μήνυμα και διαμαρτυρήθηκα που ανεβάσανε την τιμή του προιόντος και τους είπα ότι: δεν νομίζω να το αγοράσω ξανά :)
21/10/11 update
Για την ιστορία απλά να αναφέρω ότι μου απαντήσανε και εμένα πως είχαν να κάνουν 14 χρόνια αύξηση και πως αν θέλω μπορώ να παραγγείλω 3 με 150$ και να μου κάνουν ένα δώρο και τους απάντησα:Ευχαριστώ αλλά δεν έχω 150$ τώρα και πως το ότι επειδή έχουν να κάνουν τόσο καιρό αύξηση δεν δικαιολογείται μια τόσο μεγάλη αύξηση...

Μπλουζα