ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gus210

Member
Η θυλακίτιδα μου επανήλθε και σκέφτομαι να επισκεφτώ το Νοσοκομείο Δερματικών νόσων στη Θεσσαλονίκη, μη τυχόν και χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κάποιον γιατρό για να κλείσω ραντεβού(δεν γνωρίζω αν μπορώ να επιλέξω). Έχει κάποιος σχετική εμπειρία από το συγκεκριμένο νοσοκομείο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙ

white210 είπε:
Η θυλακίτιδα μου επανήλθε και σκέφτομαι να επισκεφτώ το Νοσοκομείο Δερματικών νόσων στη Θεσσαλονίκη, μη τυχόν και χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κάποιον γιατρό για να κλείσω ραντεβού(δεν γνωρίζω αν μπορώ να επιλέξω). Έχει κάποιος σχετική εμπειρία από το συγκεκριμένο νοσοκομείο;

καλημερα , η θυλακητιδα τι ειναι και πως το επαθες??πως την εντιμετωπισες??

gus210

Member
Απ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙ

Πριν από δέκα μήνες είχα βγάλει σπυράκια στο πλάι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σπυράκια, τα οποία, πονούσαν όταν τα ακουμπούσα και κάποιες φορές στην περιοχή εμφανίζονταν και φαγούρα. Τώρα, μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση τους, στα σημεία αυτά το μαλλί έχει αραιώσει αισθητά και έχει αλλάξει η υφή του. Υπάρχουν τρεις περιοχές με αισθητή ερυθρότητα. Σε ακριβώς διπλανή περιοχή τα μαλλιά είναι όπως ήταν και παλιά. Στο επάνω μέρος (χρησιμοποιώ regain και fungoral) διατηρούμαι αρκετά καλά με μικρές απώλειες. Διάβασα κάτι σχετικό εδώ μέσα, είδα ότι η περιγραφή ταιριάζει και απευθύνθηκα στη δερματολόγο μου. Μου έγραψε ένα σαμπουάν και μια αλοιφή, την οποία όμως πρέπει να την εφαρμόζω μόνο όταν εμφανιστούν και πάλι τα σπυράκια. Θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη και ίσως (αν προβλέπεται κάτι τέτοιο) κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζεται και πως. Η δερματολόγος (αν και καλοπληρώθηκε) με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε μην ανησυχείς (μετά από πεντάλεπτη εξέταση).

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα