ΝΕΟΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

duperman

New Member
γεια σας ειμαι 19 χρόνων και άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου εδω και δυο χρόνια..ξέρω οτι ειμαι πολύ μικρός για να αντιμετωπίζω κατι τέτοιο ομως ειναι αλήθεια..στην αρχή δεν έδωσα σημασία λέω δεν θα συμβεί αυτο σε εμένα χαχα...
εδω και εναν χρόνο ειμαι κοντοκουρεμενος και η αραίωση ειναι εμφανής..
τα αποτελέσματα δεν ειναι μονο εμφανισιακά αφου πραγματικά κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, αλλα και ψυχολογικά αφού νιώθω χάλια και ειμαι στεναχωρημένος..ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με ανθρώπους που θα με καταλάβουν επισης θα ηθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε με συμβουλές του τύπου τι να κάνω τοσο σε θεραπείες οσο και για μεταμόσχευση.. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
για μεταμοσχευση ουτε συζητη τοσο νεος γιατι δεν ξερεις πως θα εξεληχθει το προβλημα σου...η γνωμη μου ειναι αρχισε μινοξιδιλη να δεις για ποσο θα σε κρατησει...σε μερικα χρονια γυρω στα 22-23 δοκιμαζεις και μια φινα να δεις αν θα σε βγαλει παρενεργειες (αν ναι την κοβεις μαχαιρι) και μετα γυρω στα 27 θα ηταν μια καλη ηλικια για μεταμοσχευση...σωσε οτι μπορεις μεχρι να φτασεις σε ηλικια για μεταμοσχευση...οι 2 κυριοτερες θεραπειες ειναι η μινοξιδιλη που μπορει να σε δωσει επανεκφυση αλλα γυρω στον 1 χρονο αρχιζει και χανει αποτελεσματα και η φιναστεριδη που ειναι πολυ καλη στη μειωση της τριχοπτωσης και μπορει να σε κρατησει για αρκετο καιρο αλλα μπορει να σε πιασουν παρενεργειες σε σχεση με τη σεξουαλικη ζωη (αδυναμια στησης , νερομενο σπερμα κ.τ.λ) και εισαι πολυ μικρος ακομα για να τη δοκιμασεις...

duperman

New Member
σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου, η μινοξιδιλη τι κόστος εχει και απο που μπορω να την προμηθευτώ;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα