Μπορώ να κάνω μεταμόσχεση; ποιά η γνώμη σας;

sira1

New Member
Επειδη είσαι 32 πολύ πιθανόν, αν όχι βέβαιο, ότι η τριχόπτωση θα συνεχίσει. Οπότε αν κάνεις μμ ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την φίνα.

Επιπλέον, αν κάνεις μμ και τα κόψεις τόσο κοντά, θα φαίνονται κάποια σημαδια στην δοτρια.

Και εγώ πιστεύω πως σίγουρα δεν έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση μου. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, ούτε θέλω να γεμίσω τους κροτάφους και όλο το κεφάλι με τρίχες. Απλά θέλω ένα καλό αποτέλεσμα και να μπορώ να κουρεύω κοντά τα μαλλιά μου όπως και τώρα.

Επισυνάπτω ένα αποτέλεσμα της ASMED που έχω δει σε ένα υψηλό Norwood που με ικανοποιεί πλήρως για τις δικές μου προσδοκίες. Αν ήμουν κάπως έτσι οπως τη φώτο σε κάποια χρόνια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Απλά τώρα ζω με το αγχος οτι θα μου φύγουν όλα. Θα συμβιβαζόμουν με ένα τέτοιο τελικό αποτέλεσμα.
 

Συνημμένα

  • page_new.jpg
    page_new.jpg
    219.8 KB · Προβολές: 99

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karampalikis

Active Member
Στην λήπτρια μπορείς να έχεις τέτοιο αποτέλεσμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να μην φαίνονται τα σημάδια στην δότρια,ειδικά στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό ίσως.
 

athenian

Well-Known Member
Τετοια ομοιογενεια αποτελεσματος σε συναρτηση με προσεκτικη διαχειρηση δοτριας για να μην φαινεται τιποτα μονο στο εξωτερικο.
 

sira1

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Θα ξεκινήσω να ψάχνω για τιμές και κλινικές. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια (και αν είναι εφικτό με βάση τους κανόνες του Forum) είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα θα ήμουν ευγνώμων!
 

piros75

Well-Known Member
Εγώ νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις αυτό που θες. Αρκεί η συλλογή των μοσχευμάτων να γίνει με μεγάλη διασπορά από όλο το κεφάλι και να χρησιμοποιηθούν μικρά εργαλεία εξαγωγής (μικρότερα του 0.8 χλσ)
 

leas

Well-Known Member
Το περιστατικό είναι του ερντογαν και έχει άλλο ένα νομίζω παρόμοιο. Επίσης από τις φωτογραφίες παιδιών που εκαναν σε αυτόν αν δεις την δοτρια πχ του Πάνου1982 μετά από την εξαγωγή 5000 γκραφτς καταλαβαίνεις πως η δοτρια δουλεύεται με εργαλεία μικρού μεγέθους που ελαχιστοποιουν τα σημάδια.. Τότε νομίζω θα μπορούσες να επικοινωνείς με αυτόν αφού έχει και το αντίστοιχο παράδειγμα που θες να πετύχεις..
 

sira1

New Member
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδια! Θα κάνω κάποια κίνηση πιστεύω στο άμεσο μέλλον. Ναι είδα το περιστατικό του Πάνου, και όντως το παράδειγμα που έβαλα είναι από Ερντογάν. Αν τα βρούμε και στο οικονομικό καλά θα ειναί γιατί νομίζω ξεφεύγουν λίγο οι τιμές για Ερντογάν
 
Μπλουζα