Μια βοηθεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

BioMike

Member
Καλησπερα .Παρολο που εχω διαβασει πολλα θεματα εχω μπερδευτει λιγο με την περιπτωση μου και καθε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.
Πριν 3 χρονια περιπου ξεκινησα να χρησιμοποιω minoxidil (ειμαι 23 τωρα) γιατι πιστευα οτι ειχα αραιωση ,μετα απο 6 μηνες περιπου την εκοψα και την ξαναρχισα μετα απο 3 μηνες για 6 μηνες παλι .
Σε ολο αυτο το διαστημα εβλεπα πολλες τριχες να χανονται οχι μονο στην αρχικη περιοδο του shedding αλλα σε ολη την διαρκεια οποτε και αποφασισα να την κοψω τελειως και αποφασισα να δοκιμασω fina ,αφου διαβασα πολλα θεματα για παραενεργειες κτλπ,δεν μου παρουσιασε τπτ εμενα αλλα διαβαζοντας συνεχεια και αλλα θεματα σχετικα αποφασισα να την κοψω και αυτη μετα απο 3 μηνες περιπου(υποψιν οσο καιρο την χρησιμοποιουσα ειχα τριχοπτωση και παλι αλλα λιγοτερη).
Μολις εκοψα και την φινα πηρα το revivogen shampoo (μονο οχι ολοκληρο) και το χρησιμοποιω εδω και 4 μηνες περιπου οπου και η τριχοπτωση εχει σταματησει εντελως.Το θεμα τωρα ειναι οτι κουρεψα κοντα τα μαλλια και σε 2 σημεια στο κεφαλι αρριστερα και δεξια στο αντιστοιχο μερος βλεπω να ειναι λιγο αραια και δεν ξερω τι να κανω απο δω και περα ???

Μια παρατηρηση οι κροταφοι μου δεν ειναι ετσι απο αραιαωση απλα ετσι ειναι το σχημα των μαλλιων μου το θεμα ειναι πανω στα μαλλια που φαινονται πιο αραια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Απλά είσαι στη μειοψηφία του διαφορετικού norwood, αυτου που ξεκινάει από μπροστά αντί πίσω (μπιφτέκι), δες αυτά που γράφουν Α μετά τους αριθμούς

http://www.hassonandwong.com/images/hair-transplant-techniques/norwoodscale.gif

BioMike

Member
Πως προτεινετε να συνεχισω την θεραπεια ?Οπως εγραψα με την χρηση του revivogen shampoo (οχι του therapy)η τριχοπτωση σχεδον δεν υπαρχει (λουζομαι καθημερινα το πρωι με revivogen ),τα σημεια εκει με την αραιωση θα βελτιωθουν ,θα μεινουν στασιμα η πρεπει να βαλω μαζι και minoxidil παλι?Εχετε να προτεινετε κατι αλλο σαν ολοκληρωμενη θεραπεια?Πχ ενα dht blocker σε συνδυασμο με growth stimulant?Ποια προιοντα να προτιμησω?(για να μην θεωρηθει διαγημιση η οτιδηποτε αν υπαρχει προβλημα οποιος δεν του κανει κοπο ας στειλει ενα πμ).Ευχαριστω :).

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα