Μια απορία..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ksasou

Member
Γεια και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Θέλω τα φώτα σας …. Όταν πριν 8 χρόνια περίπου έκανα σε ένα δερματολόγο μια εξέταση για την τριχόπτωση, μου είπε ότι εχω Α.Α και μου πρωτινε ρεγκεην. Αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι είπε οτι έχω πρόβλημα κυρίως μπροστά. Σκεφτούμε και εγω να σταματήσω σταδιακά το ρεγκεην. θέλω να ρωτήσω οπότε το εξής …χωρίζετε σε κάποιες ζώνες η τριχόπτωση στο κεφάλι μας και αν ναι , με τη διακοπή της θα χάσω κυρίως από τα μπροστά που ειχε διαγνώσει ο γιατρός ή θα εχουν εθιστεί και τα πίσω στο ρεγκεην και να χάσω και αυτά. Γενικά μόνο στους κροτάφους εχω αραιώσει πολύ. Ειμαι όπως είναι τα μαλλιά του kappa στο βιντεακι που εχει ανεβάσει για το βούρτσισμα. ελπίζω να μην έγραψα χαζομάρα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Γειά σου Φίλε ksasou. Η τριχόπτωση ακολουθεί σειριακά την κλίμακα norwood. Εσυ λογικά θα είσαι στο νούμερο 3 επι της παρούσης λαμβάνοντας υπόψιν την περιγραφή που δίνεις. Δεν γράφεις την ηλικία σου όμως. Αν είσαι κάτω απο 30 τότε πιθανόν να μην έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση σου. Άρα, ίσως πας για 4-5 ακόμα και για 6!
Βεβαίως για να αξιολογήσεις καλύτερα τις πιθανότητες θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο ιστορικό της οικογενείας τόσο απο την μεριά της μητέρας όσο και απο την μεριά του πατέρα. Όσο πιο συχνά συναντάς ενα νούμερο της κλίμακας, τόσο περισσότερες πιθανότητας έχεις να καταλήξεις και εσυ το ίδιο. Όσον αφορά το regaine, η επίδραση του όντας τοπική αφορά μόνο το σημείο εφαρμογής, για αυτό και στις οδηγίες του γράφει "εφαρμόστε στο σημείο της αραίωσης" οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
 

UberAlles13

New Member
Gio τι εννοεις "Αν είσαι κάτω απο 30 τότε πιθανόν να μην έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση σου." Μπορεις να το αναλυσεις λιγο σε παρακαλώ;
 

ksasou

Member
Είμαι 33 βασικά. Ναι απλά το λέω αυτό γιατι μπορει να έβαζα για τους κροτάφους, αλλά όπως ψεκάζεις, πάει παντού γενικά στο κεφάλι μαζί με λιγο μασάζ που κάνεις για απορρόφηση. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
To thread μεταφέρθηκε στην κατηγορία "Ιδέες, Ερωτήσεις, Προβλήματα"
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα