Μη φαρμακευτική θεραπεία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Scrooge

Member
Μπήκα στο site εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο (δεν γράφω όνομα για ευνόητους λόγους...) η οποία προτείνει αγωγή με χρήση προϊόντων φυτικής προέλευσης, φυτικά βλαστοκύτταρα, διάφορα ενεργά συστατικά και Soft Laser.
Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, οι ανωτέρω θεραπείες είναι μη φαρμακευτικές και δεν έχουν καμία παρενέργεια.
Ομολογώ ότι θα με ενδιέφερε μια θεραπεία χωρίς παρενέργειες (όπως έχουν πχ οι minox και fina, σύμφωνα με πολλά post).
Από την άλλη, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Γνωρίζει κανείς από πρώτο χέρι αν έχουν αποτέλεσμα οι ως άνω θεραπείες ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Μη φαρμακευτική θεραπεία

εφόσον δεν διαφημίζεις/δυσφημίζεις το site που λες μπορείς να το αναφέρεις νομίζω...

Θα εχει αποτελεσμα στην τσεπη σου και δεν θα ειναι και πολυ ευχαριστο..

Scrooge

Member

Kounamoutzas είπε:
Θα εχει αποτελεσμα στην τσεπη σου και δεν θα ειναι και πολυ ευχαριστο..
Το κόστος είναι λογικό, περίπου 70 ευρώ μηνιαίως. Το θέμα είναι αν έχει αποτέλεσμα...

Maria

New Member

Μακριά από Β...Κ... απατεώνες, είχα πάει για μια ενημέρωση μες στην απελπισία μου αλλά κατάλαβα πόσο κομπογιαννίτες είναι... Να μην πατάει κανείς και να μην τους αφήνει κανείς τα λεφτά του για να κλείσουν , να πάνε σπίτια τους!!!

Scrooge

Member

Maria είπε:
Μακριά από Β...Κ... απ@τεώνες, είχα πάει για μια ενημέρωση μες στην απελπισία μου αλλά κατάλαβα πόσο κομπογιαννίτες είναι... Να μην πατάει κανείς και να μην τους αφήνει κανείς τα λεφτά του για να κλείσουν , να πάνε σπίτια τους!!!
Να έλεγες ότι δοκίμασες θεραπεία και ήταν αποτυχία θα το καταλάβαινα.
Αλλά από μια απλή ενημέρωση πώς κατάλαβες ότι πρόκειται για απατεώνες ?

Maria

New Member

Scrooge είπε:
[quote author=Maria link=topic=2945.msg53060#msg53060 date=1305539928]
Μακριά από Β...Κ... απ@τεώνες, είχα πάει για μια ενημέρωση μες στην απελπισία μου αλλά κατάλαβα πόσο κομπογιαννίτες είναι... Να μην πατάει κανείς και να μην τους αφήνει κανείς τα λεφτά του για να κλείσουν , να πάνε σπίτια τους!!!
Να έλεγες ότι δοκίμασες θεραπεία και ήταν αποτυχία θα το καταλάβαινα.
Αλλά από μια απλή ενημέρωση πώς κατάλαβες ότι πρόκειται για απ@τεώνες ?
[/quote]

Scrooge εύλογη η απορία σου... Δεν διευκρίνισα επειδή είχα ξαναγράψει στο εξής post μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2932.msg52713/topicseen.html#msg52713 τα εξής:

Margie Μακρια από B... K... έχω πάει κι είδα τα μάτια τους να γυαλίζουν για να σε πιάσουν πελάτη, οι άνθρωποι είναι αεριτζήδες, η υπέυθυνη που μίλησα όταν τη ρώτησα τι έχει σπουδάσει, αν είναι δερματολόγος κλπ., μου είπε ότι έχει τελειώσει ακαδημία μαλλιών!! Κόψε απάντηση,βγάλε συμπέρασμα...
Κάτι σαν την ακαδημία μάγων του Harry Potter δηλαδή... την καλημέρισα κι έφυγα... Μη σπαταλάς χρήμα σε κομπογιαννίτες. Προτιμότερο είναι να τα σπαταλήσεις σε δερματολόγους.. και διάβασε εδώ μέσα να ανοίξεις τα μάτια σου, να μη σε πιάνουν αδιάβαστη...

Scrooge οι άνθρωποι αυτοί σε πιέζουν σε βαθμό αηδίας να ξεκινήσεις ένα πακέτο θεραπείας. Κάνουν σαν απελπισμένοι να πιάσουν πελατεία. Αν οι θεραπείες τους δούλευαν θα είχε ουρά έξω από την B...K.... Αλλά αυτοί κάνουν σαν απελπισμένοι για να κάνεις θεραπεία μαζί τους... Δε με πείθει η εταιρεία τους και η συμπεριφορά τους. Γνώμη μου είναι ότι κάνουν αρπαχτές με τους απελπισμένους που χάνουν τα μαλλιά τους.

MANKAR

Active Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ,ΠΡΩΤΟΝ¨:ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η 8ΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΤΙ8ΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΟΛΟΓΟΣ (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ.ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ:ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ 8ΕΡΑΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ!!!ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ 1500 Ε ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΛΕΩ!!!!!Μ Ε Γ Α ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙ!!!!!!

sovagg

New Member

1000% Μαρια και Μανκαρ μαζι σας..Η εν λογω "κλινικη" μου κατεστρεψε το κεφαλι...

Scrooge

Member

sovagg είπε:
1000% Μαρια και Μανκαρ μαζι σας..Η εν λογω "κλινικη" μου κατεστρεψε το κεφαλι...
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Τι θεραπεία ακολούθησες και τι επιδράσεις είχε στα μαλλιά σου ?

MANKAR είπε:
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ 1500 Ε ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΛΕΩ!!!!!Μ Ε Γ Α απ@τΕΩΝΕΣ!!!!!ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙ!!!!!!
Τι θεραπεία ακολούθησες που κόστισε τόσο πολύ ? Γιατί αν ισχύει το περίπου 200 ευρώ / 3-μηνο που μου έχουν πει, τότε ή έκανες θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έκανες κάποια άλλη θεραπεία πολύ πιο ακριβή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παιδια ειχα κανει και εγω 6 μηνων συνεδριες στην εν λογω κλινικη και για να ειμαι ειλικρινης, με το που τελειωσε το εξαμηνο ειχα αρκετες νεες τριχες στα μαλλια μου και με παροτριναν να συνεχισω αλλο ενα τριμηνο (με την εξης δικαιολογια: για να γινουν ακομα πιο δυνατες οι νεες τριχες! ) παρολο που αρχικα μου χαν δηλωσει οτι η θεραπεια θα διαρκουσε μονο ενα εξαμηνο!
Επιπλεον, οι ''γιατροι'' εκει , εκτος του οτι σε αντιμετωπιζουν σαν να εισαι ατομο χαμηλης νοημοσυνης, αμφιβαλω αν εχουν ιδεα περι μαλλιων κλπ...πιστευω οτι πολλα παιδια εδω στο φορουμ κατεχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις απ αυτους στη b.k που αυτοαποκαλουνται ''τριχολογοι''! Τελοσπαντων η θεραπεια κοστισε κατι παραπανω απο 1500 ευρω και ολες οι νεες τριχες που μου ειχαν βγει, χαθηκαν σε διαστημα 1-2 μηνων.
Οποτε η γνωμη μου ειναι .....ΜΑΚΡΙΑ απο τετοιου ειδους ''θεραπειες''! καλυτερα να κρατησει κανεις αυτα τα χρηματα και στη συνεχεια να μαζεψει οσα ακομα χρειαζονται και να κανει μια μεταμοσχευση σε εναν σοβαρο δερματολογο.

sovagg

New Member

Scrooge είπε:
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Τι θεραπεία ακολούθησες και τι επιδράσεις είχε στα μαλλιά σου ?

Srooge αναφερομαι σε μεταμοσχευση..Κοιτανε μονο το χρημα κ δεν τους νοιαζουν οι επιδρασεις στην ψυχολογια σου..Οταν τους πηρα τηλ να τους ρωτησω γιατι μετα απο 1 χρονο δεν εχουν βγει τα μοσχευματα,καταπιαν τη γλωσσα τους κ δεν ηξεραν τι να μ πουν..Εχε χαρη που δεν ειχα την ψυχολογικη δυναμη τοτε να το κυνηγησω με δικηγορο,γιατι αν το εκανα θα εφτανα στα ακρα.. Οσο για τις θεραπειες τους...Εχω παει κ εγω 7-8 φορες μετα τη μεταμοσχευση(στο 9μηνο περιπου)...Αν θες να πεταξεις τα λεφτα σου,ειναι επιλογη σου...Παντα φιλικα..

MANKAR

Active Member

Scrooge ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ FOROUM ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β*** Κ**** ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!

Scrooge

Member

MANKAR είπε:
Scrooge ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ FOROUM ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β*** Κ**** ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!
Ίσως δε μασάς κουτόχορτο αλλά σίγουρα κάτι παρεμφερές.
Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα και μου έχει κάνει εντύπωση.
Δεν έχω ξαναδεί σε άλλο forum τόση καχυποψία από τόσους πολλούς προς οτιδήποτε λέει ο καθένας.
Καθετί που λέγεται εξετάζεται με το μικροσκόπιο και διαστρεβλώνεται.
Έτσι, αντί κάποιος να βρει εδώ μέσα κάποια βοήθεια για το πρόβλημά του, λοιδωρείται ως "κρυφός" υπάλληλος εταιρείας που βγήκε παγανιά για πελάτες.
Με αυτόν τον τρόπο όμως το forum χάνει το λόγο ύπαρξής του.

kkathi

Member

Scrooge εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου! Με έχει απασχολήσει πολύ αυτό το θεμα τελευταία. Πολλές κρίσεις, επικρίσεις, εξυπναδισμοί και αντιπαράθεση. Το κλιμα μοιαζει σα να μην επιτρεπει σε κανέναν πια όχι μονο του δικαιώματος της διαφορετικής άποψης αλλά ούτε καν του δικαιώματος να κρινει ο ίδιος με δική του ευθύνη τις πληροφορίες που αντλεί.
Αλλοίμονο αν φοβούνται εδώ μέσα τα μέλη να εκφράσουν ελευθερα τις απόψεις τους. Αν παύσει η διερεύνηση, η αυτενέργεια και ο πειραματισμός δεν εχει λόγω ύπαρξης το site.
Ούτε είναι σωστό κάποιοι να γίνονται ντεντέκτιβς προκειμένου να "ξεσκεπάσουν" τον μ@λ@κ@ που θελει να κάνει διαφήμιση. Δεν είμαστε μικρά παιδάκια. Περνάμε απο φίλτρα τις πληροφορίες που παίρνουμε και κραταμε ή πετάμε ότι δε μας αρέσει με ευθύνη μας. Άλλωστε ήταν γνωστό οτι σε ενα Forum με τοσο μεγάλη απηχηση θα μπαίνανε από γιατροί μεχρι κλινικάρχες μέσα.
Νομίζω οτι πρεπει να μπει ενα φρένο πια στις εξυπνάδες και στην αντιπαράθεση και αυτό ειναι ευθύνη όλων μας αλλά και του διαχειριστή.
Ειδάλλως το φορουμ θα αποκτήσει ένα φασιστικό χαρακτήρα που θα ταπώνει οποιαδήποτε μορφή αυτενέργειας .
Και η Κέντα καλή είναι αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί αν συνεχίζει μιλάμε για παρανοϊκή συμπεριφορά. Είναι κρίμα ενα τοσο ζωντανό φορουμ να χάσει την δημοκρατικότητά του.

MANKAR

Active Member

ΦΙΛΕ SCROOGΕ ΡΩΤΙΣΕΣ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ , ΤΙ ΑΛΛΟ 8ΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ.ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ 8ΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!ΤΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ???ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

Άκης

Administrator

kkathi είπε:
Scrooge εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου! Με έχει απασχολήσει πολύ αυτό το θεμα τελευταία. Πολλές κρίσεις, επικρίσεις, εξυπναδισμοί και αντιπαράθεση. Το κλιμα μοιαζει σα να μην επιτρεπει σε κανέναν πια όχι μονο του δικαιώματος της διαφορετικής άποψης αλλά ούτε καν του δικαιώματος να κρινει ο ίδιος με δική του ευθύνη τις πληροφορίες που αντλεί.
Αλλοίμονο αν φοβούνται εδώ μέσα τα μέλη να εκφράσουν ελευθερα τις απόψεις τους. Αν παύσει η διερεύνηση, η αυτενέργεια και ο πειραματισμός δεν εχει λόγω ύπαρξης το site.
Ούτε είναι σωστό κάποιοι να γίνονται ντεντέκτιβς προκειμένου να "ξεσκεπάσουν" τον μ@λ@κ@ που θελει να κάνει διαφήμιση. Δεν είμαστε μικρά παιδάκια. Περνάμε απο φίλτρα τις πληροφορίες που παίρνουμε και κραταμε ή πετάμε ότι δε μας αρέσει με ευθύνη μας. Άλλωστε ήταν γνωστό οτι σε ενα Forum με τοσο μεγάλη απηχηση θα μπαίνανε από γιατροί μεχρι κλινικάρχες μέσα.
Νομίζω οτι πρεπει να μπει ενα φρένο πια στις εξυπνάδες και στην αντιπαράθεση και αυτό ειναι ευθύνη όλων μας αλλά και του διαχειριστή.
Ειδάλλως το φορουμ θα αποκτήσει ένα φασιστικό χαρακτήρα που θα ταπώνει οποιαδήποτε μορφή αυτενέργειας .
Και η Κέντα καλή είναι αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί αν συνεχίζει μιλάμε για παρανοϊκή συμπεριφορά. Είναι κρίμα ενα τοσο ζωντανό φορουμ να χάσει την δημοκρατικότητά του.
Όταν ένας έχει πάει σε μια εταιρία και κλαίει τα λεφτά του, δηλαδή δεν του έδωσαν το αποτέλεσμα που του υποσχεθήκαν, λογικό είναι να κάνει έτσι. Δεν είναι όλοι φυσικά σταλμένοι από τις εταιρίες, αλλά δεν είναι και όλες οι εταιρίες άγιες.

Ωστόσο Scrooge με προβληματίζει λίγο το προφιλ σου:
untitledd.PNG

kapa

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
[quote author=kkathi link=topic=2945.msg53772#msg53772 date=1306308943]
Όταν ένας έχει πάει σε μια εταιρία και κλαίει τα λεφτά του, δηλαδή δεν του έδωσαν το αποτέλεσμα που του υποσχεθήκαν, λογικό είναι να κάνει έτσι. Δεν είναι όλοι φυσικά σταλμένοι από τις εταιρίες, αλλά δεν είναι και όλες οι εταιρίες άγιες.

Ωστόσο Scrooge με προβληματίζει λίγο το προφιλ σου:
untitledd.PNG

[/quote]
τελικα ειμαστε 1000 μελη :D :D

kkathi

Member

Έχεις δίκηο σε αυτό αλλά πέρνει η μπόρα και άλλους και είναι άδικο να πληρώνει κάποιος την ματαίωση του κάθε πικραμένου.
Δες π.χ. το θεμα που άνοιξε ο άλλος για τα φωτόλουτρα και την ειρωνία που υπέστη.
Και όμως είχε να προσθέσει μια μορφή θεραπείας που εφαρμόζεται και δεν τη ξέραμε. Ειλικρινά τον θαύμασα για την υπομονή με την οποία αντιμετώπισε την όλη μεταχείριση που είχε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι της ίδιας υπομονης όμως και δεν ειναι σωστό να τον βάζουμε να απολογείται για τις επιλογές του.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα