Ξέρω ότι είναι οξύμωρο σχήμα να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα σε forum για θεραπείες για την τριχόπτωση, αλλά παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να τα ξυρίσω γιατί δεν υπάρχει λύση για μένα και πιστεύω ότι θα φαίνομαι καλύτερα από το να πηγαίνω στον κομμωτή κάθε 2 εβδομάδες. Δεν μπορώ με την καμία να βλέπω να υπερτονίζονται στο κεφάλι μου τα πλευρικά μαλλιά (είμαι 31 ετών).
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια μηχανή προτείνετε για ξύρισμα. Με ενδιαφέρει να είναι πολύ εύκολο και ομαλό το ξύρισμα.
Σκεφτόμουν να πάρω αυτή που έχει και ο κομμωτής μου:
www.skroutz.gr
αλλά η πιο μικρή σκάλα της είναι τα 0.8mm. Στον κομμωτή, τουλάχιστον τα πλευρικά τα παίρνω με 0.5mm που το κάνει με άλλη μηχανή πιο μικρή (αφού πρώτα τα έχει πάρει με την 0.8mm) και του παίρνει λίγη ωρίτσα να τα πάρει "καλά". Λέτε να μείνω στα 0.8mm που ξέρω ότι η παραπάνω μηχανή είναι καλή;
Σπίτι μου έχω αυτή για το σώμα:
www.skroutz.gr
Αλλά δεν θα την πρότεινα για κεφάλι. Πχ έχει τύχει να ξυρίσω τα χέρια μου και με τα χίλια ζόρια το καταφέρνω. Με την καμία δε θέλω τέτοια ταλαιπωρία και ανακρίβεια για το κεφάλι.
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια μηχανή προτείνετε για ξύρισμα. Με ενδιαφέρει να είναι πολύ εύκολο και ομαλό το ξύρισμα.
Σκεφτόμουν να πάρω αυτή που έχει και ο κομμωτής μου:

Panasonic Επαγγελματική Επαναφορτιζόμενη Κουρευτική Μηχανή Ασημί ER1611
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Panasonic Επαγγελματική Επαναφορτιζόμενη Κουρευτική Μηχανή Ασημί ER1611. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!
αλλά η πιο μικρή σκάλα της είναι τα 0.8mm. Στον κομμωτή, τουλάχιστον τα πλευρικά τα παίρνω με 0.5mm που το κάνει με άλλη μηχανή πιο μικρή (αφού πρώτα τα έχει πάρει με την 0.8mm) και του παίρνει λίγη ωρίτσα να τα πάρει "καλά". Λέτε να μείνω στα 0.8mm που ξέρω ότι η παραπάνω μηχανή είναι καλή;
Σπίτι μου έχω αυτή για το σώμα:

Philips One Blade Pro QP6520/20 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Philips One Blade Pro QP6520/20 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!