Μετ/ση στην D*I 2.600

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

spiros13

New Member
Μεταμόσχευση στην D*I Καθαρά για αισθητικούς λογούς . Ειμαι 33 και αποφάσισα να κάνω την μμ κατεβάζοντας την hairlaine καθαρά για αισθητικούς λογούς. Δεν αντιμετωπίζω την λεγόμενη Α.Α οποτε το αποτέλεσμα στο κέντρο είναι της φύσης και οχι του γιατρού
Οι Φώτο είναι από την πρώτη μέρα μετά από 15 μέρες και σήμερα που είναι ακριβώς 37 μέρες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα "Μεταμόσχευση".

Επίσης γράψε και το ιστορικό σου εδώ κάνοντας edit το παραπάνω post που έγραψες διότι δεν υπάρχει κάποια πληροφορία παραπάνω, στο προηγούμενο thread που έγραφεςς δεν έχει σχέση με αυτό που έκανες τώρα.

Δες εδώ βήμα βήμα:

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8663.html

προτίμησε τον 2ο τρόπο μέσω image hosting είναι πιο εύκολο και γρήγορο.

Και δεν μου λες φίλε Σπυρο, οκ έκανες μ/μ για αισθητικούς λόγους κλπ και καλά έκανες φυσικά αν νιώθεις καλά με αυτό και χαίρομαι. Αφού όμως δεν είχες κάποιο πρόβλημα με ΑΑ γιατί π.χ. μπήκες εδώ να το παρουσιάσεις σαν αποτέλεσμα ας πούμε? Just wondering :)

spiros13

New Member

Και δεν μου λες φίλε Σπυρο, οκ έκανες μ/μ για αισθητικούς λόγους κλπ και καλά έκανες φυσικά αν νιώθεις καλά με αυτό και χαίρομαι. Αφού όμως δεν είχες κάποιο πρόβλημα με ΑΑ γιατί π.χ. μπήκες εδώ να το παρουσιάσεις σαν αποτέλεσμα ας πούμε? Just wondering :)
[/quote]

Γιατι η μμ ειναι Θεραπεία για την ΑΑ ? Ετσι και αλλιως η μμ ειναι για αισθητικους λογους και μονο . Αλλιως ξουρα , tatoo , μηχανη και ισως να βγαζα και περισσοτερες γκομενες .
Ακου για να μην sill wondering Στην δικια μου περιπτωση για διαφημηση . Μολις με πηραν απο την D*I και μου ειπαν 10% αυξηση στον μισθο μου γιατι εδω και 5 λεπτα που ανεβασα τις φωτο το τηλ.κεντρο πηρε φωτια .
Ξανα Ακου . Μπαναρησε με να παρεις ακομα ενα γαλονι στο site κατασκοπον www.hairlossgr.com . Θα κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ?
Αντε γεια .

Bouklas

Well-Known Member
Καταρχάς καλή επιτυχία με την μεταμόσχευση σου φιλε, να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς.
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, τι πυκνότητες σου είπαν ότι μπήκαν, ποσο κατέβασες την hairline σου, ποσα πλήρωσες, αν ακολουθείς κάποια θεραπεία.
Επίσης οι φωτογραφίες σου δεν βοηθάνε και πολύ, πχ η πρώτη είναι τόσο κοντινή που δεν φαίνονται οι κρόταφοι σου ή η hairline ποσο απόσταση έχει από το μέτωπο σε σχέση με την τελευταία που δείχνει καλύτερα τι έχει γίνει. Όταν βρείς χρόνο γνώμη μου ανέβασε και άλλες πως ήσουν πριν και το τώρα, θα βοηθήσει καλύτερα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Η απάντηση σου και η στάση σου μέσα από αυτή μιλάει από μόνη της για κάποια πράγματα.. επίσης.. τα μόνα "γαλόνια" που θέλω να πάρω είναι να σταματήσει η κοροϊδία και τα θύματα των κατσαπλιάδων

Η πρώτη και η τελευταία φωτό επίσης λέει πολλά.. όσοι ξέρουν θα καταλάβουν τι είναι ;)

Το αν είσαι ελέφαντας η όχι δεν μπορώ να το ξέρω εγώ και κανένας παρα μόνο εσύ, αλλά και δεν γίνεται να ρισκάρω επίσης σε ένα τέτοιο θέμα.

Βλέπω διέγραψε και τις φωτό ο φίλτατος.. οκ :D

Chs

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
σε προλαβε,αλλη φορα να εισαι πιο γρηγορος.
εγω απο εδω και περα θα δρω ακαριαια. :10m:

Δρα ακαριαία...

Moje+Slike+i+VIDEO+060.jpg

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μα τοσο ερασιτεχνες για ακομη μια φορα?Τι να πω.
Αν καποιος με ανφισβητουσε και ειχα δικιο θα εκανα τα παντα να αποδειξω την αληθεια και δεν θα την εκανα lucky strike οπως μερικους.

Bouklas

Well-Known Member
Συμφωνώ με τον John. Και οι οποιες ερωτήσεις έγιναν απολύτως φυσιολογικό, εδώ μιλάμε για πολλά λεφτά και ένα ευαίσθητο θέμα.
Όταν μπαίνεις εδώ μέσα για να παρουσιάσεις κάτι δικό σου είσαι αναγκασμένος και να πληροφόρησεις και να το δείξεις με τις φωτογραφίες! Αν δεν τηρούνται έστω αυτά πως περιμένουν κάποιοι να μην είμαστε και καχύποπτοι.
Μέσα στα πολλά δεν κατάλαβα και γιατί διέγραψε και τις φωτογραφίες. :down

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ρε γαμώτο δηλαδή ώρες ώρες τα ξανά διαβάζω και λέω για πόσο μαλάκες μας περνάνε..

Τις φωτό δεν ξέρω γιατί τις έσβησε ακριβώς.. αλλά οκ δικαίωμα του στην τελική. Αν τις άφηνε και τις καλο έβλεπες πάλι, θα καταλάβαινες ότι κάτι περίεργο παίζει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
η αληθεια ειναι οτι μπαναριστικε απο εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8762-post-123181.html#pid123181
αλλα ηθελα να δω τι θελει να πει ο ποιητης,κατι δεν μου εκατσε καλα απο το πρωτο του μηνυμα :chinscratch

spiro1313

New Member
Spiros13
Λόγω των άνανδρων και φασιστικών λογικών που έχετε εφαρμόσει στο site σας , και πιο συγκεκριμένα αφού αποφασίζετε να στερήσετε τον λόγο από έναν χρηστή γιατί παραβιάζει τους κανόνες (δεν κρίνω αν το έκανα, και αν το έκανα , το έκανα από άγνοια) αυτό είναι δικαίωμα σας και δεν σας κρίνω για αυτό , όμως το ότι στην συνεχεία ΔΕΝ κλειδώνετε το τοπικ όπως ένας σωστός και ακομπλεξαριστος μοντειτορ ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει , αλλά συνεχίζετε όχι μόνο με την πλήρη παρότρυνση αλλά εκτοξεύοντας εσείς οι ίδιοι την λάσπη την κριτική και την ειρωνεία πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου και της ανωνυμίας.
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν
1 .To site βρήκα από το Google.
2 Ξεκινώντας να γραφώ δεν ήξερα ότι έχετε δώσει όρκο πολέμου στην εταιρεία που έκανα την μεταμόσχευση και μόνο η αναφορά σας φέρνει εμετό. Δεν παρακολουθώ το site 5 χρόνια όποτε ίσως θα έπρεπε να ήσαστε πιο ελαστικοί
3 Σε ένα από τα πολύ αντρικά σχόλια σας αφού πρώτα με μπαναρατε και μου στερήσατε την δυνατότητα ανταπάντησης , αναρωτηθήκατε ότι γιατί κατέβασα τις φωτογραφίες . Ας πει ο μονταιτορ kapa – η αλλιώς ΘΟΥΒΟΥ πράκτορας 000 πόσες φορές του ζήτησα να στείλω τις Φώτο με mail για να τις δημοσίευση αυτός γιατί δυσκολευόμουν . Αν μπορεί ας το αρνηθεί . Δικαίωμα μου είναι μετά από αυτή την αντιμετώπιση να τις κατεβάσω .Μου ανήκουν ηθικά φυσικά και νομικά .
4 Εσείς επιμένατε να κάνω καινούριο νήμα . Εγώ έπεσα από τα σύννεφα με την επίθεση που δεχτικά από το πρώτο ποστ .Λες και σας χτύπησε ρεύμα.Η λες και έπρεπε να ξέρω τα συμπλέγματα που κουβαλά ο καθένας
5 Δυο τα τινά . Η έχετε υπερεκτιμήσει την δύναμη του site σας η νομίζετε ότι η συμμετέχοντες εκτός από μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζονται και μεταμόσχευση εγκεφάλου .Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επηρεάσω κάποιον να πάει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά επειδή ανώνυμα έγραψα την εμπειρία μου. Αν το κάνει καλά να πάθει. Εσείς οφείλετε να είστε εκεί όχι σαν φασίστες και λασπολόγοι και είρωνες αλλά σαν διακανονιστές του ορθού λόγου και των σωστών πληροφοριών. Αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δεν είστε και μόνο αυτό δεν κάνετε
6 ’Η πρώτη και η τελευταία φωτό επίσης λέει πολλά.. όσοι ξέρουν θα καταλάβουν τι είναι

Το αν είσαι ελέφαντας η όχι δεν μπορώ να το ξέρω εγώ και κανένας παρά μόνο εσύ, αλλά και δεν γίνεται να ρισκάρω επίσης σε ένα τέτοιο θέμα.
’’
Και
Τις φωτό δεν ξέρω γιατί τις έσβησε ακριβώς.. αλλά οκ δικαίωμα του στην τελική. Αν τις άφηνε και τις καλό έβλεπες πάλι, θα καταλάβαινες ότι κάτι περίεργο παίζει..[/color] ‘’
Για πες μου γιατρουδαρα Και ιδικέ στα special effects που ξέρεις τι πολλά έλεγαν οι φωτο ? Πράκτορας των σκοτεινών δυνάμεων ? Κάνε και εσύ το nick name σου kapa2 . Όλοι οι υπέρ ήρωες που πολεμούν το κακό και υπερασπίζονται τους αδυνάτους έχουν κάπα . Ο kapa(1) το κατάλαβε και έχει ένα πολύ επιτυχημένο nickname .

Για να το κλείσω λοιπόν με happy end όπως όλες οι ταινίες και δικαιώνοντας τους υπερήρωες του site ΔΗΛΩΝΩ οτι η D*I είναι για κλωτσιές. Αλμπάνηδες άσχετοι , με κατέστρεψαν .10 τρίχες έβαλαν 20 έπεσαν μακριάαααααα .
P.S 1
Ελπίζω σύντομα και πρόταση από τα στούντιο της Golden Mayer για ταινία υπερηρώα που θα προασπίζει τα δικαιώματα του αδύναμου καραφλού με σήμα τον Τρύφωνα Σαμαρά .
P.S 2
Γράψτε ΟΟΟΟτιιιι θέλετε δεν πρόκειται να απαντήσω . Νικήσατε

kapa

Μέλος του προσωπικού
spiro1313 είπε:
Spiros13
Λόγω των άνανδρων και φασιστικών λογικών που έχετε εφαρμόσει στο site σας , και πιο συγκεκριμένα αφού αποφασίζετε να στερήσετε τον λόγο από έναν χρηστή γιατί παραβιάζει τους κανόνες (δεν κρίνω αν το έκανα, και αν το έκανα , το έκανα από άγνοια) αυτό είναι δικαίωμα σας και δεν σας κρίνω για αυτό , όμως το ότι στην συνεχεία ΔΕΝ κλειδώνετε το τοπικ όπως ένας σωστός και ακομπλεξαριστος μοντειτορ ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει , αλλά συνεχίζετε όχι μόνο με την πλήρη παρότρυνση αλλά εκτοξεύοντας εσείς οι ίδιοι την λάσπη την κριτική και την ειρωνεία πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου και της ανωνυμίας.
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν
1 .To site βρήκα από το Google.
2 Ξεκινώντας να γραφώ δεν ήξερα ότι έχετε δώσει όρκο πολέμου στην εταιρεία που έκανα την μεταμόσχευση και μόνο η αναφορά σας φέρνει εμετό. Δεν παρακολουθώ το site 5 χρόνια όποτε ίσως θα έπρεπε να ήσαστε πιο ελαστικοί
3 Σε ένα από τα πολύ αντρικά σχόλια σας αφού πρώτα με μπαναρατε και μου στερήσατε την δυνατότητα ανταπάντησης , αναρωτηθήκατε ότι γιατί κατέβασα τις φωτογραφίες . Ας πει ο μονταιτορ kapa – η αλλιώς ΘΟΥΒΟΥ πράκτορας 000 πόσες φορές του ζήτησα να στείλω τις Φώτο με mail για να τις δημοσίευση αυτός γιατί δυσκολευόμουν . Αν μπορεί ας το αρνηθεί . Δικαίωμα μου είναι μετά από αυτή την αντιμετώπιση να τις κατεβάσω .Μου ανήκουν ηθικά φυσικά και νομικά .
4 Εσείς επιμένατε να κάνω καινούριο νήμα . Εγώ έπεσα από τα σύννεφα με την επίθεση που δεχτικά από το πρώτο ποστ .Λες και σας χτύπησε ρεύμα.Η λες και έπρεπε να ξέρω τα συμπλέγματα που κουβαλά ο καθένας
5 Δυο τα τινά . Η έχετε υπερεκτιμήσει την δύναμη του site σας η νομίζετε ότι η συμμετέχοντες εκτός από μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζονται και μεταμόσχευση εγκεφάλου .Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επηρεάσω κάποιον να πάει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά επειδή ανώνυμα έγραψα την εμπειρία μου. Αν το κάνει καλά να πάθει. Εσείς οφείλετε να είστε εκεί όχι σαν φασίστες και λασπολόγοι και είρωνες αλλά σαν διακανονιστές του ορθού λόγου και των σωστών πληροφοριών. Αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δεν είστε και μόνο αυτό δεν κάνετε
6 ’Η πρώτη και η τελευταία φωτό επίσης λέει πολλά.. όσοι ξέρουν θα καταλάβουν τι είναι

Το αν είσαι ελέφαντας η όχι δεν μπορώ να το ξέρω εγώ και κανένας παρά μόνο εσύ, αλλά και δεν γίνεται να ρισκάρω επίσης σε ένα τέτοιο θέμα.
’’
Και
Τις φωτό δεν ξέρω γιατί τις έσβησε ακριβώς.. αλλά οκ δικαίωμα του στην τελική. Αν τις άφηνε και τις καλό έβλεπες πάλι, θα καταλάβαινες ότι κάτι περίεργο παίζει..[/color] ‘’
Για πες μου γιατρουδαρα Και ιδικέ στα special effects που ξέρεις τι πολλά έλεγαν οι φωτο ? Πράκτορας των σκοτεινών δυνάμεων ? Κάνε και εσύ το nick name σου kapa2 . Όλοι οι υπέρ ήρωες που πολεμούν το κακό και υπερασπίζονται τους αδυνάτους έχουν κάπα . Ο kapa(1) το κατάλαβε και έχει ένα πολύ επιτυχημένο nickname .

Για να το κλείσω λοιπόν με happy end όπως όλες οι ταινίες και δικαιώνοντας τους υπερήρωες του site ΔΗΛΩΝΩ οτι η D*I είναι για κλωτσιές. Αλμπάνηδες άσχετοι , με κατέστρεψαν .10 τρίχες έβαλαν 20 έπεσαν μακριάαααααα .
P.S 1
Ελπίζω σύντομα και πρόταση από τα στούντιο της Golden Mayer για ταινία υπερηρώα που θα προασπίζει τα δικαιώματα του αδύναμου καραφλού με σήμα τον Τρύφωνα Σαμαρά .
P.S 2
Γράψτε ΟΟΟΟτιιιι θέλετε δεν πρόκειται να απαντήσω . Νικήσατε

καλως ηρθες και παλι σπυρο.
δεν ειμαι κανενας υπερασπιστης του καλου η του κακου.
ο τροπος που μπηκες στο site μου εκανε πολλες υποψιες.
το οτι δηλωνεις 30 χρονια προυπηρεσιας της ταδε εταιρειας επισης.
απο που και ως που?και στην τελικη ποιος ειπε οτι η προυπηρεσια κανει καποιον στην δουλεια του καλο?
και τελικα τι ειναι αυτην η επιθεση?
τωρα που λες για λασπολογια μαντεψε πιο μελος συνεταιρο μου θυμησες της εταιρειας.\
δεν επιτρεπεται φανατισμος με κλινικες...
τις φωτο εχεις επιλογη να μου τις στελεις με email
να ξερεις μονο οτι η επιμονη για κατι ειναι επισης υποπτη.
εντελως απο την δικια μου πλευρα,αν εκανα καπου επητυχημενη μεταμοσχευση και εβγαινε καποιος να κραξει την κλινικη η τον γιατρο που εκανα,ειλεικρινα δεν θα μου καιγοταν καρφι.
επισης απο την μια δεν ξερεις να κανεις θεμα και απο την αλλη σε πειραξε που δεν κλειδωθηκε το θεμα?
μηπως μαζευτικαν πολλες συμπτωσεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού
επισης το οτι δεν εχεις ΑΑ και γραφεις σε φορουμ τριχοπτωσης εμενα προσωπικα οχι απλα μου δημιουργει υποψιες.
ειναι σαν να κανω εγω αμυγδαλες και να μπω σε ενα φορουμ να αναφερω το που τις εκανα.
ποιος ο λογος που γραφεις εδω?
γιατι καποιος λογος υπαρχει
το θεμα θα παραμεινει ανοιχτο για να δωθουν απαντησεις

Chs

Μέλος του προσωπικού
Άσε μας ρε Σπύρο που γίναμε φασίστες.. φασίστες είναι οι κατσαπλιάδες που βρίσκουν τρόπο να μπαίνουν εδώ μέσα και να δημιουργούν θέματα γιατί τους χαλάμε τη δουλειά να πούμε.

Πες ΟΚ λοιπόν ότι όντως είναι όπως τα λες και εμείς παρα ήμαστε καχύποπτοι και ήμαστε λάθος, ποίος σου στέρησε την ελευθερία να μιλήσεις; (τουλάχιστον άμεσα δεν έγινε). Μόνος σου είπες εγώ την κάνω και άντε γεια και μπανάρισε με κλπ. Η αντίδραση σου στην καχυποψία μας λοιπόν μας έκανε ακόμα ποιό καχύποπτους φίλε Σπύρο.

Απλά.. ποιός μου λέει εμένα ότι δεν είσαι βαλτός από κάπου;

Ξεκάθαρα και να τελειώνουμε. Έδωσες στίγμα υποψίας στο Forum και σύμφωνα τους κανονισμούς πρέπει να ληφθούν μέτρα, δεν γίνεται ρίσκο σε τέτοια ζητήματα. Έχουν γίνει πολλά κατά καιρούς και δεν σηκώνει άλλα. Αν ήσουν στην θέση μας θα καταλάβαινες τι εννοώ και πως πρέπει να πράξουμε.

SkyNik

New Member
Έχω την εντύπωση ότι η ουσία είναι αλλού.

Εώς σήμερα το target group = όσοι έχουν πρόβλημα στην τριχόπτωση
Από σήμερα το target group = όσοι έχουν πρόβλημα στην τριχόπτωση + όσοι δεν έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης αλλά για την αισθητική και μόνο τραβάνε και μία μεταμόσχευση

Με μία κίνηση μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό.

Δεν ξέρω αν είμαι σωστός αλλά αυτό μου ήρθε και αυτό γράφω !

gpeiraias

Member
Ρε Μάστορα, εδώ δεν υπάρχει σάλιο για να κάνουμε Μ/Μ οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε πρόβλημα Α/Α και εσύ μας λες για Target Group για όσους δεν έχουν πρόβλημα επειδή άμα λάχει τους τρέχουν τα φράγκα από τις τσέπες και δεν ξέρουν που να τα ξοδέψουν,ρίχνουν και μια μεταμόσχα έτσι για να περνάει η ώρα , να υπάρχει ένα ενδιαφέρον βρε αδερφέ...έτσι για την αισθητική για να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ πως να το πω..

Φίλε ή μας δουλέυεις , ή μας δουλέυεις... ή είσαι ο Λυδίος ( στον κόσμο σου κοινώς...)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα