Spiros13
Λόγω των άνανδρων και φασιστικών λογικών που έχετε εφαρμόσει στο site σας , και πιο συγκεκριμένα αφού αποφασίζετε να στερήσετε τον λόγο από έναν χρηστή γιατί παραβιάζει τους κανόνες (δεν κρίνω αν το έκανα, και αν το έκανα , το έκανα από άγνοια) αυτό είναι δικαίωμα σας και δεν σας κρίνω για αυτό , όμως το ότι στην συνεχεία ΔΕΝ κλειδώνετε το τοπικ όπως ένας σωστός και ακομπλεξαριστος μοντειτορ ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει , αλλά συνεχίζετε όχι μόνο με την πλήρη παρότρυνση αλλά εκτοξεύοντας εσείς οι ίδιοι την λάσπη την κριτική και την ειρωνεία πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου και της ανωνυμίας.
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν
1 .To site βρήκα από το Google.
2 Ξεκινώντας να γραφώ δεν ήξερα ότι έχετε δώσει όρκο πολέμου στην εταιρεία που έκανα την μεταμόσχευση και μόνο η αναφορά σας φέρνει εμετό. Δεν παρακολουθώ το site 5 χρόνια όποτε ίσως θα έπρεπε να ήσαστε πιο ελαστικοί
3 Σε ένα από τα πολύ αντρικά σχόλια σας αφού πρώτα με μπαναρατε και μου στερήσατε την δυνατότητα ανταπάντησης , αναρωτηθήκατε ότι γιατί κατέβασα τις φωτογραφίες . Ας πει ο μονταιτορ kapa – η αλλιώς ΘΟΥΒΟΥ πράκτορας 000 πόσες φορές του ζήτησα να στείλω τις Φώτο με mail για να τις δημοσίευση αυτός γιατί δυσκολευόμουν . Αν μπορεί ας το αρνηθεί . Δικαίωμα μου είναι μετά από αυτή την αντιμετώπιση να τις κατεβάσω .Μου ανήκουν ηθικά φυσικά και νομικά .
4 Εσείς επιμένατε να κάνω καινούριο νήμα . Εγώ έπεσα από τα σύννεφα με την επίθεση που δεχτικά από το πρώτο ποστ .Λες και σας χτύπησε ρεύμα.Η λες και έπρεπε να ξέρω τα συμπλέγματα που κουβαλά ο καθένας
5 Δυο τα τινά . Η έχετε υπερεκτιμήσει την δύναμη του site σας η νομίζετε ότι η συμμετέχοντες εκτός από μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζονται και μεταμόσχευση εγκεφάλου .Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επηρεάσω κάποιον να πάει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά επειδή ανώνυμα έγραψα την εμπειρία μου. Αν το κάνει καλά να πάθει. Εσείς οφείλετε να είστε εκεί όχι σαν φασίστες και λασπολόγοι και είρωνες αλλά σαν διακανονιστές του ορθού λόγου και των σωστών πληροφοριών. Αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δεν είστε και μόνο αυτό δεν κάνετε
6 ‘’Η πρώτη και η τελευταία φωτό επίσης λέει πολλά.. όσοι ξέρουν θα καταλάβουν τι είναι
Το αν είσαι ελέφαντας η όχι δεν μπορώ να το ξέρω εγώ και κανένας παρά μόνο εσύ, αλλά και δεν γίνεται να ρισκάρω επίσης σε ένα τέτοιο θέμα.’’
Και
Τις φωτό δεν ξέρω γιατί τις έσβησε ακριβώς.. αλλά οκ δικαίωμα του στην τελική. Αν τις άφηνε και τις καλό έβλεπες πάλι, θα καταλάβαινες ότι κάτι περίεργο παίζει..[/color] ‘’
Για πες μου γιατρουδαρα Και ιδικέ στα special effects που ξέρεις τι πολλά έλεγαν οι φωτο ? Πράκτορας των σκοτεινών δυνάμεων ? Κάνε και εσύ το nick name σου kapa2 . Όλοι οι υπέρ ήρωες που πολεμούν το κακό και υπερασπίζονται τους αδυνάτους έχουν κάπα . Ο kapa(1) το κατάλαβε και έχει ένα πολύ επιτυχημένο nickname .
Για να το κλείσω λοιπόν με happy end όπως όλες οι ταινίες και δικαιώνοντας τους υπερήρωες του site ΔΗΛΩΝΩ οτι η D*I είναι για κλωτσιές. Αλμπάνηδες άσχετοι , με κατέστρεψαν .10 τρίχες έβαλαν 20 έπεσαν μακριάαααααα .
P.S 1
Ελπίζω σύντομα και πρόταση από τα στούντιο της Golden Mayer για ταινία υπερηρώα που θα προασπίζει τα δικαιώματα του αδύναμου καραφλού με σήμα τον Τρύφωνα Σαμαρά .
P.S 2
Γράψτε ΟΟΟΟτιιιι θέλετε δεν πρόκειται να απαντήσω . Νικήσατε