Μεταφορεις τριχοθυλακιων στην Ελλαδα και αποτελεσματα της πλακας!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Προσφατως ειχα συνομιλια με πασιγνωστο μεταφορεα τριχοθυλακιων και μου ειπε αφου με ειδε(Ελα να σε φτιαξω ρε φιλε,εχω φτιαξει την μιση Ελλαδα).Να πω οτι ειμαι 31 κ εχω θεμα στους κροταφους προς το παρων.του ειπα¨γιατρε αν ερθω τωρα μετα απο ποσα χρονια θα χρειαστει να ξαναερθω?Μου ειπε μετα απο 10 χρονια.Του λεω...εγω τα μαλλια τα εχασα μεσα σε 4-5 χρονια πως γινεται να ερθω μετα απο τοσο μεγαλο διαστημα?Η απαντηση του ηταν...Το μεγαλο loss το επαθες τωρα δεν θα χανεις με τετοια ταχυτητα κ θα πυκνωσουμε τα ηδη υπαρχοντα.Τα ηδη υπαρχοντα δεν εχουν προβλημα να τονισω και απο οτι εχω μαθει απο το site ειναι ρισκο να πειραχθουν.Τελος θα ηθελα να προσθεσω οτι με τον συγκεκριμενο γιατρο ειχα βρεθει 2 φορες κ την πρωτη μου ειχε πει οτι μετα απο 5-6 χρονια θα χρειαζοταν να ξανακανω μεταμοσχευση ενω την 2η φορα μου ειπε μετα απο 10.Ειδα αποτελεσμα του τωρα τελευταια κ τρομαξα οπως εχω ξαναγραψει στο site,Eιναι κριμα να μας βλεπουν μονο σαν 50ευρα κ 100ευρα.Κριμα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Εγω να αναφέρω ότι στις διακοπες μου είδα παρα πολλούς με << παχιά χαμογελά >> στο πίσω μέρος του κεφαλιού και με μηδέν αποτελέσματα! Προσοχή παιδια ..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
τιποτα δεν ειναι περιττο φιλε mankar απο την στιγμη που ενημερωνεται ο κοσμος για τους Ελληνες χασαπηδες που χοντροοικονομανε εις βαρος μας.Ολοι πρεπει σε αυτη την χωρα να μαθουν οτι οι Ελληνικες κλινικες ειναι για τα μπαζα.Καθε μερα μπαινουν ολο κ καινουργια ατομα που πρεπει να γνωριζουν την κατασταση που επικρατει στις Ελληνικες σφαχτο κλινικες.Ειναι προτιμοτερο να βλεπουν αυτο το θεμα απο το να ακουν εσενα να λες συνεχεια οτι σε 2 χρονια κατι καλο θα ερθει..........

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Floskara είπε:
Εγω να αναφέρω ότι στις διακοπες μου είδα παρα πολλούς με << παχιά χαμογελά >> στο πίσω μέρος του κεφαλιού και με μηδέν αποτελέσματα! Προσοχή παιδια ..
ολοι οσοι εχουν κανει Ελλαδα strip απο τους 2 καλυτερους υποτιθεμενα γιατρους εχουν μια τομη τεραστια.Εχω δει κ εγω καποια περιστατικα.Και το κακο ειναι οτι για να σε πεισουν σου λενε οτι ....ελα μωρε τι fue?με την fue μπορεις να παρεις οσες τριχες εχουν τα φρυδια σου.

Flosk

Well-Known Member
Εμένα ενας φιλος που έχει κάνει στον Γ.Γ. δεν έχει τεράστια ουλη ειναι μέτρια, όχι σαν των καλών γιατρών αλλα ούτε σαν τις χασαποκλινικες εδω! Το αποτέλεσμα του ειναι πολυ καλο μέχρι το ένα μετρο ! Μετα φαίνεται αφύσικο αν το παρατηρήσεις καλα απο κοντα! Παντως έχει μαλλί..Αυτα που έχουν δει τα ματια μου δεν έχουν σχεση με του φίλου μου. μιλαμε είδα στο πλοίο παρα πολλους μόνο με μεγαλη ουλη και χωρις καθόλου κάλυψη απάνω στο κεφάλι! ισως δέκα τρίχες όλες κιόλες..

Πάντως τις παπατζες τις λέει και αυτος και έχει και το στυλακι του μαμαω γιατι τον είχα επισκεφθεί ! Αυτο που μου είχε κάνει εντύπωση εμένα ειναι πως όταν του είχα πει για πολλα grafts με λίγες τρίχες αντι για λιγότερα με περισσότερες τρίχες οπως του φίλου μου μου είχε πει πως δεν αξίζει γιατι μειώνεται το ποσοστο επιβιωσης έτσι αλλα αν επέμενα θα το έκανε σε μένα. Φυσικά δεν ξαναπατησα..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Τα μισα απο αυτα που σου ειπε ειναι ψεματα.Και μονο οτι δεν ασχολειται με fue καθολου σημαινει οτι ψαχνει το ευκολο χρημα.Ακομα κ για περιπτωσεις με λιγα grafts προτεινει strip....αυτο τα λεει ολα.

gorilas

Member
Εγω παντως ρε παιδια ειδα εχθες το βραδυ τον Καραφωτη απο πολυ κοντα και να πω την αληθεια μου επαθα πλακα!!Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο!!
Και το λεω αυτο γιατι υποτιθεται οτι εχει κανει την επεμβαση στον γιατρο για τον οποιο μιλαμε......

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
gorilas είπε:
Εγω παντως ρε παιδια ειδα εχθες το βραδυ τον Καραφωτη απο πολυ κοντα και να πω την αληθεια μου επαθα πλακα!!Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο!!
Και το λεω αυτο γιατι υποτιθεται οτι εχει κανει την επεμβαση στον γιατρο για τον οποιο μιλαμε......

Οποιονδήποτε γιατρό στην Ελλάδα και να ρωτήσεις, ο καθένας θα πει πως αυτός χειρούργησε τον καραφώτη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Γιατι είχε κανά φοβερό πρόβλημα ο Καραφωτης;σιγά τα αυγά..Αν ήταν και αυτος σαν τον Ροκο..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Σε οποιο γιατρο κ να πας ....εχει φωτογραφιες του Καραφωτη μεσα και επιμενει οτι αυτος τον χειρουργησε.Τουλαχιστον 4 γιατροι μου ερχονται στο μυαλο που ισχυριζονται αυτο το πραγμα.

Typhoon

Member
Εντάξει δεν με τιμά ιδιαίτερα η πηγή της ενημέρωσής που θα παρέχω αλλά είναι η μόνη περίπτωση όπου υπάρχει σαφής αναφορά στο πρόσωπο του Καραφώτη... Βέβαια η συγκεκριμένη δεν έχω ιδέα αν εργάζεται σε κάποια γνωστή ελληνική κλινική ή απλώς έχει δικό της ιατρείο...

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1432819

goines

New Member
Ασχολούμαι με τις μεταμοσχεύσεις πολλά χρόνια αλλά τη συγκεκριμένη γιατρό την ακούω για πρώτη φορά . Υπάρχει κανείς εδώ που την έχει επισκεφτεί ή έστω έχει ακούσει κάτι για αυτήν ; . Δεν χρειάζεται να κάνετε αξιολογικές κρίσεις , πείτε απλά αν την ξέρετε .

Οι περιπτώσεις που αναφέρονται πάντως είχαν μικρό πρόβλημα . το πολύ NW 2 και δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιούν κονσίλερς . Ο Δημήτρης Κόντης ποιός είναι ρε παιδιά ; Το google δεν βγάζει κανέναν διάσημο

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
(Παιδια για σας.....ειμαι ο Καραφωτης.Ναι οντως εχω κανει μεταμοσχευση.Πηγα απο μια μερα σε ολους για να μην εχουν παραπονο.)

bimi33

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
τιποτα δεν ειναι περιττο φιλε mankar απο την στιγμη που ενημερωνεται ο κοσμος για τους Ελληνες χασαπηδες που χοντροοικονομανε εις βαρος μας.Ολοι πρεπει σε αυτη την χωρα να μαθουν οτι οι Ελληνικες κλινικες ειναι για τα μπαζα.Καθε μερα μπαινουν ολο κ καινουργια ατομα που πρεπει να γνωριζουν την κατασταση που επικρατει στις Ελληνικες σφαχτο κλινικες.Ειναι προτιμοτερο να βλεπουν αυτο το θεμα απο το να ακουν εσενα να λες συνεχεια οτι σε 2 χρονια κατι καλο θα ερθει..........

πολυ σωστα!!!!!!απατεωνες..

panko13

New Member
/.......Edit......../

Σημείωση Moderator:
#1: Γραφε μόνο στα Ελληνικά, κείμενα σε greeklish διαγράφονται.
#2: Αν έχεις κάνει μεταμόσχευση και θες να το αναφέρεις ονομαστικά, μόνο μαζί με ανάρτηση φωτογραφιών από επέμβαση και αποτελέσματος,
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2770.html

goines

New Member
Panko φιλικά σου λέω οτι χωρίς φωτογραφίες καλύτερα να μην έμπαινες στον κόπο να γράψεις αυτό το μήνυμα . Το οτι είναι και το πρώτο σου μήνυμα γενικότερα δεν βοηθάει επίσης , αλλά δεν είναι και απόδειξη .

Απευθύνομαι εκ νέου στους σοφούς γέροντες του φόρουμ , με πολυετή και έντονη παρουσία : Εχει ξαναματακουσει κανείς σας τη συγκεκριμένη γιατρό ;

Μπλουζα