Μεταφορεις τριχοθυλακιων στην Ελλαδα και αποτελεσματα της πλακας!!!

John83

Member
goines είπε:
Panko φιλικά σου λέω οτι χωρίς φωτογραφίες καλύτερα να μην έμπαινες στον κόπο να γράψεις αυτό το μήνυμα . Το οτι είναι και το πρώτο σου μήνυμα γενικότερα δεν βοηθάει επίσης , αλλά δεν είναι και απόδειξη .

Απευθύνομαι εκ νέου στους σοφούς γέροντες του φόρουμ , με πολυετή και έντονη παρουσία : Εχει ξαναματακουσει κανείς σας τη συγκεκριμένη γιατρό ;

Συμφωνώ απόλυτα Goines.. Χωρίς καμία δόση καχυποψίας καλό θα ήταν να βλέπαμε και τις σχετικές φώτο φίλε Panko για την καλύτερη ενημέρωση όλων μας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Typhoon

Member
Πάντως για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, αν και είμαι αρκετά παλιό μέλος για να αποφάσισα στα γεράματα να κάνω διαφήμιση, εγώ απλώς παρέθε kai το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι μόνο εκεί την έχω ακούσει και εγώ την εν λόγω κυρία...Μέχρι σήμερα πίστευα ότι πάνω κάτω έχω ακούσει για όσους εξασκούν το σπορ εν Ελλάδι αλλά όχι τη συγκεκριμένη...

Flosk

Well-Known Member
Typhoon είπε:
Εντάξει δεν με τιμά ιδιαίτερα η πηγή της ενημέρωσής που θα παρέχω αλλά είναι η μόνη περίπτωση όπου υπάρχει σαφής αναφορά στο πρόσωπο του Καραφώτη... Βέβαια η συγκεκριμένη δεν έχω ιδέα αν εργάζεται σε κάποια γνωστή ελληνική κλινική ή απλώς έχει δικό της ιατρείο...

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1432819

Τι άλλο θα ακούσουμε ;;;

panko13

New Member
λοιπον την μεταμοσχευση την εκανα πριν 20 μερες δεν θα μπορουσα να γινω μελος στο φορουμ πιο πριν γιατι με αυτα που ειχα διαβασει οχι αδικαιολογητα δεν θα εκανα την μεταμοσχευση με τιποτε...εψαξα πολυ και βρηκα ενα βιντεο της στο ιντερνετ...θελετε το πιστευετε θελετε οχι μου εβγαλε μια εμπιστοσυνη αυτη η γυναικα ,θα μου πειτε ναι ρε φιλε πασ να κανεις μεταμοσχευση και επειδη ειχε η αλλη ωραια φατσα το αποφασισες και την εκανες?παιδια ετσι εγινε εκλεισα ραντεβου μου εξηγησε τα παντα και ειπα στον εαυτο μου τραβα.....δεν το μετανιωσα και δεν πιστευω οτι εγω εχω κανει μεταμοσχευση.....ειλικρινα απλα μπηκα στο κοπο να γραψω για την συγκεκριμενη γιατι πολλοι συνανθρωποι μου εχουν προβλημα και με αυτα που ακουνε και βλεπουνε δεν αποφασιζουνε να την κανουν οπως και εγω δεν θα την εκανα....απλα μια βοηθεια ηθελα να δωσω ουτε διαφημιση κανω ουτε τιποτε.....τωρα για τις φωτο να βγαλω ρε παιδια και να την ποσταρο αν ειναι εκει το θεμα αλλα θα βοηθησει καποιον μια φωτο μεταμοσχευσης 20 ημερων?απλα περιμενω και εγω να περασει ο καιρος να δω το τελικο αποτελεσμα ......απλα εγραψα την εμπειρια μου...θελοντας να βοηθησω....γιατι μου εκανε εντυπωση το οτι εχει κανει πολυ λεπτοδουλεια στο κεφαλι μου και οχι σου περνω τα λεφτα και αντε γεια.....

να και η φωτο που σας χρωστουσα ολο το μερος που βλεπετε μπροστα ηταν αδειο!!!!!!!

goines

New Member
panko η φωτογραφία δεν λέει και πολλά . δεν υπάρχει φωτόγραφία του πριν δεν υπάρχει φωτογραφία δότριας και δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο .FUE ή Strip ; Πόσα θυλάκια ;

Πάντως αν διάλεξες γιατρό μεταμόσχευσης με τον τρόπο που περιγράφεις και τελικά σου βγεί σε καλό ( που το εύχομαι φυσικά ) παρακαλώ πες μου 5 νούμερα συν ένα τζόκερ

" Η νέα επαναστατική μέθοδος μαλλιών που έρχεται κατευθείαν από Αμερική" ( όπως η Madisson ) πάντως εφαρμόζεται στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 10 χρόνια . Ημανε νιός κι εγέρασα

Flosk

Well-Known Member
Καλη επιτυχία Panko13 ..Site δεν έχει η Γιατρός σου; Πως γίνεται; Ποσα μoσχευματα έβαλες και ποσο σου κόστισε;αν έμπαινες εδω μέσα τόσο καιρο οπως λες και διαβαζες δεν θα έκανες πίσω απλα δεν θα την έκανες ενδεχομένως Ελλάδα! Υπαρχουν πολλοί ευχαριστημένοι άνθρωποι απο μεταμόσχευση του εξωτερικού! Απο Ελλάδα μόνο ο n094 ειναι ευχαριστημένος εδω μέσα που ξέρω! Αρα αν είχες όντως διαβάσει εδω μέσα και δεν πηγές καν σε
σε κάποιον απ'τους γνωστούς Ελληνες ιατρούς πραγματικά το βρίσκω πολυ ριψοκινδυνο αυτο που έκανες! Οπως και να έχει καλη επιτυχία

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
panko13 είπε:
λοιπον την μεταμοσχευση την εκανα πριν 20 μερες δεν θα μπορουσα να γινω μελος στο φορουμ πιο πριν γιατι με αυτα που ειχα διαβασει οχι αδικαιολογητα δεν θα εκανα την μεταμοσχευση με τιποτε...εψαξα πολυ και βρηκα ενα βιντεο της στο ιντερνετ...θελετε το πιστευετε θελετε οχι μου εβγαλε μια εμπιστοσυνη αυτη η γυναικα ,θα μου πειτε ναι ρε φιλε πασ να κανεις μεταμοσχευση και επειδη ειχε η αλλη ωραια φατσα το αποφασισες και την εκανες?παιδια ετσι εγινε εκλεισα ραντεβου μου εξηγησε τα παντα και ειπα στον εαυτο μου τραβα.....δεν το μετανιωσα και δεν πιστευω οτι εγω εχω κανει μεταμοσχευση.....ειλικρινα απλα μπηκα στο κοπο να γραψω για την συγκεκριμενη γιατι πολλοι συνανθρωποι μου εχουν προβλημα και με αυτα που ακουνε και βλεπουνε δεν αποφασιζουνε να την κανουν οπως και εγω δεν θα την εκανα....απλα μια βοηθεια ηθελα να δωσω ουτε διαφημιση κανω ουτε τιποτε.....τωρα για τις φωτο να βγαλω ρε παιδια και να την ποσταρο αν ειναι εκει το θεμα αλλα θα βοηθησει καποιον μια φωτο μεταμοσχευσης 20 ημερων?απλα περιμενω και εγω να περασει ο καιρος να δω το τελικο αποτελεσμα ......απλα εγραψα την εμπειρια μου...θελοντας να βοηθησω....γιατι μου εκανε εντυπωση το οτι εχει κανει πολυ λεπτοδουλεια στο κεφαλι μου και οχι σου περνω τα λεφτα και αντε γεια.....

να και η φωτο που σας χρωστουσα ολο το μερος που βλεπετε μπροστα ηταν αδειο!!!!!!!

Συγνώμη, μέσα σε 20 μέρες, πρόλαβαν να πέσουν σχεδόν όλα τα μεταμοσχευμένα, και να ξαναβγούν (όπως θα ήταν το φυσιολογικό να γίνει), και πρόλαβες και σχημάτισες και άποψη για το πόσο καλή ή όχι είναι η γιατρός?

bimi33

New Member
Fenimore είπε:
gorilas είπε:
Εγω παντως ρε παιδια ειδα εχθες το βραδυ τον Καραφωτη απο πολυ κοντα και να πω την αληθεια μου επαθα πλακα!!Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο!!
Και το λεω αυτο γιατι υποτιθεται οτι εχει κανει την επεμβαση στον γιατρο για τον οποιο μιλαμε......

Οποιονδήποτε γιατρό στην Ελλάδα και να ρωτήσεις, ο καθένας θα πει πως αυτός χειρούργησε τον καραφώτη.

toppik......

hairlosscursed

Well-Known Member
το εχουμε μαλακισει το θεμα....τα πραγματα ειναι απλα...τιποτα καινουργιο δεν κυκλοφορει...στην Ελλαδα ειμαστε ολοι αφραγκοι...οι καλες λυσεις ειναι μονο στο εξωτερικο...ολα τα αλλα χασιμο χρονου και ενεργειας...κατα καιρους 2 -3 παπαγαλακια για παπατζα και παει λεγοντας.αυτη η ιστορια με την τριχοπτωση δεν βλεπω να τελειωνει ποτε.δειτε την αληθεια και μην χανετε τον χρονο σας σε ατοπες και ηλιθιες συζητησεις.οποιος μπορει και εχει φραγκα πηγαινει σε σοβαρο γιατρο,τα σκαει και οτι γινει εγινε.τα φαρμακα γνωστα και τα ιδια.ολα τα αλλα μπουρδες και waste of time.το 95% των θεματων εδω μεσα ειναι για να γελας.αν καποιος παρατηρησει θα καταλαβει πως αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικα topic και λογια.κοινως η χαρα του μαλακα

weznem

Well-Known Member
hairlosscursed είπε:
το εχουμε μαλακισει το θεμα....τα πραγματα ειναι απλα...τιποτα καινουργιο δεν κυκλοφορει...στην Ελλαδα ειμαστε ολοι αφραγκοι...οι καλες λυσεις ειναι μονο στο εξωτερικο...ολα τα αλλα χασιμο χρονου και ενεργειας...κατα καιρους 2 -3 παπαγαλακια για παπατζα και παει λεγοντας.αυτη η ιστορια με την τριχοπτωση δεν βλεπω να τελειωνει ποτε.δειτε την αληθεια και μην χανετε τον χρονο σας σε ατοπες και ηλιθιες συζητησεις.οποιος μπορει και εχει φραγκα πηγαινει σε σοβαρο γιατρο,τα σκαει και οτι γινει εγινε.τα φαρμακα γνωστα και τα ιδια.ολα τα αλλα μπουρδες και waste of time.το 95% των θεματων εδω μεσα ειναι για να γελας.αν καποιος παρατηρησει θα καταλαβει πως αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικα topic και λογια.κοινως η χαρα του μαλακα
εισαι λαθος διοτι εχεις μηδενιστική λογικη. αν θες το αντιλαμβανεσε και θα χεις κερδος στην ζωη σου,αν οχι θα ναι αργα οταν θα καταλαβεις το ποσο λαθος εβλεπες την ζωη σου..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
hairlosscursed είπε:
Χωρις να διαφωνω εντελως με αυτα που λες θα ηθελα να σου πω οτι εισαι υπερβολικος.Δεν υπαρχει γιατρος στο εξωτερικο που να σου λυνει το προβλημα της τριχοπτωσης φιλε.Οσα και να σκασεις μετα απο λιγα χρονια θα πρεπει να τα ξανασκασεις.Ναι ειναι καλυτερα να κανεις εκει μεταμοσχευση απο οτι εδω αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα.Υπαρχουν αρκετα ατομα κ εδω που εχουν μεινει ευχαριστημενοι με τα μισα λεφτα που θα πληρωναν εξω.Απο την στιγμη που δεν εχει βγει κατι καινουργιο παρα μονο στην θεωρια δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο να περιμενουμε.Το site εχει βοηθησει πολυ κοσμο ενημερωνοντας.Αν ειχα βρει το site 1,5 χρονο πριν θα ειχα γλυτωσει και εγω τουλαχιστον 3000 ευρο.Για αυτο καποιοι μην λετε οτι σας κατεβει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Μαλλον δεν καταλαβατε το πνευμα...anyway ο καθενας ας κρατησει τις αποψεις του οι οποιες ειναι σεβαστες...ποτε δεν ειπα πως στο εξωτερικο ειναι η οριστικη λυση για να μην παρεξηγιομαστε.η υπογραφη μου τα λεει ολα....

panko13

New Member
ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΡΕΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ....ΧΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΛΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!! ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ :blush:

Reve

Active Member
Όσο αφορά παιδιά τον Γ.Γ αν κατάλαβα ποιόν λέτε εγώ είχα πάει ένα απόγευμα , μπήκα στο γραφείο του , ήρθε πάνω απ την κεφάλα μου την είδε για 5 δευτερόλεπτα (κυριολεκτικά) κ μου κάνει με το χέρι έτσι και έτσι είμαστε. Θα σε φτιάξω τώρα αλλά μετά από 5 χρόνια ξανά και ξανά. Δεν μου είπε για grafts από σώμα ή γένια , μου έδειξε και καμιά 5-6 διάσημους που τους έκανε αυτός (όντως τους έκανε αυτός γιατί τους είδα με ρόμπα κτλ κτλ) και αυτό ήταν όλο. Του λέω γιατρέ με μινοξιδίλι και τέτοια δεν το παλεύουμε κάπως και μου λέει "αυτά δεν κάνουν τίποτα, κάποιος πρέπει να σας πει την αλήθεια επιτέλους" , του είπα οκ και εννοείται δεν ξαναπάτησα.

Flosk

Well-Known Member
Χαχαχα,που τα βρισκεις ρε..Λοιπόν τα medi jeunesse βρήκαν τη λύση στο πρόβλημα μας!!! Παίζει στο Macedoniatv εδώ και ώρα διαφήμιση για σαμπουαν επανεκφυσης μαλλιών και gel επανεκφυσης μαλλιών και μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών! Ολα μαζί δηλαδή..Το αστείο ειναι πως όταν διαφημίζει κάτι δείχνει Φωτο πριν και μετα την χρήση των προϊόντων και βλέπεις καραφλα Βεγγου και μετα full μαλλι! Ειται με το ένα ειται με το αλλο προϊόν ! Άρα το ένα προϊόν τους ξεπερνά το αλλο..Η βλακεία και η απατεωνια δεν έχουν όρια λέμε..

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Flosk είπε:
Χαχαχα,που τα βρισκεις ρε..Λοιπόν τα medi jeunesse βρήκαν τη λύση στο πρόβλημα μας!!! Παίζει στο Macedoniatv εδώ και ώρα διαφήμιση για σαμπουαν επανεκφυσης μαλλιών και gel επανεκφυσης μαλλιών και μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών! Ολα μαζί δηλαδή..Το αστείο ειναι πως όταν διαφημίζει κάτι δείχνει Φωτο πριν και μετα την χρήση των προϊόντων και βλέπεις καραφλα Βεγγου και μετα full μαλλι! Ειται με το ένα ειται με το αλλο προϊόν ! Άρα το ένα προϊόν τους ξεπερνά το αλλο..Η βλακεία και η απατεωνια δεν έχουν όρια λέμε..

Κλασσική Greece, όπου σε πιάσουν...

Reve

Active Member
krhtikos21 είπε:
ο άνθρωπος είναι Ούνος. Εχει κατέβει από τις στέπες.

Πραγματικά εκείνο το απόγευμα που έφυγα από το ιατρείο του ένιωσα τέρμα απογοήτευση. Δηλαδή όταν είπε οι μινοξιδελες και αυτά δεν κάνουν τπτ με κόπηκαν τα φτερά λέω πάει δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ. Όταν έμαθα τι πραγματικά παίζει (μέσα από το φόρουμ) και ότι υπάρχει δυνατότητα για μεταμόσχευση από γένια και τέτοια η αλήθεια είναι ότι χάρηκα. Και ευχαριστώ το φόρουμ. Α με ζήτησε και 2.500 χιλιάρικα για 1300-1400 grafts λίγο πάνω λίγο κάτω δεν θυμάμαι ακριβώς και μου είπε κανονικά 3.000 παίρνω αλλά επειδή είσαι φοιτητής (τότε ήμουν) δώσε 2.500 χαριστικά (και μου το είπε έτσι "χαριστικά" . Και μάλιστα όταν τον έκανα ερωτήσεις δυσανασχετούσε κιόλας σαν να έλεγε άντε σπάσε σε βαρέθηκα.

Μπλουζα