Μεταμoσχεύσεις (πυκνότητα και μήκος μαλλιού)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Εγώ αυτό που βλέπω τόσο καιρό, όντας έξω από το χορό, είναι ότι οι επιτυχημένες μμ είναι πολύ λιγότερες από τις αποτυχημένες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αυτό εννοείτε, δεν είπα το αντίθετο. Είναι δύσκολο και πολυπαραγοντικό θέμα, απλά ίσως υπερβάλουμε λίγο βλέποντας τα πάντα μαύρα.
 

Stripar

Established Member
Δημητρης38 είπε:
Stripar είπε:
Δημητρης38 είπε:
Εγω παντως φιλοι μου... και σας ομιλω με παση ειλικρινια αυτη την στιγμη... κυκλοφορω στον δρομο και βλεπω ενα τσουρμο ξυρισμενους καραφλους ,με μια λωριδα... και δυο λωριδες... στην πισω οψη της κεφαλης !!

Ειναι και αυτοι ενθουσιασμενοι σαν εσας, οπως ενθουσιασμενος ημουν και εγω με τις ΜΜ που εκανα ενω ειχα μαλλια (τοσο Παπαρας ημουν ).
Τωρα ψαχνω να τα βρω αλλα για να μην σας θλιβω βλεπω κατι τριχες ορθιες εδω και εκει...σε αποσταση ενος μετρου δεν αναγνωριζονται ομως !!!

Δημήτρη με όλο το θάρρος...

Είδα το νήμα σου για την μεταμόσχευσή σου καθώς και όλα που έχεις ανοίξει , έτσι ώστε να δώ απο πού πηγάζει αυτή η απογοήτευση , και πέρα απο τις αναφορές σου για όλα αυτά που πήγαν στραβά , υπάρχουν και πάρα πολλές υποσχέσεις ότι θα ανέβαζες φωτογραφίες για να δούμε και εμείς πόσο σε μακέλεψαν!...

Δυστυχώς φωτογραφίες εγώ δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ...αλλά πουθενά!

Καλό θα είναι όλοι μας , όταν αναφερόμαστε δυσμενός σε κλινικές καλές-κακές , να μπορούμε πέρα απο τις αναφορές μας , να αποδεικνείουμε τα γεγονότα και με φωτογραφικό υλικό , αλλιώς...

Διόρθωσέ με (άν κάπου υπάρχουν οι φωτογραφίες) άν κάνω λάθος.

Δηλαδη θελεις φωτογραφιες για να πειστεις οτι σου γραφω την Αληθεια ?
Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου, εγω τις προσωπικες μου εμπειριες γραφω οποιος θελεις με πιστευει, οποιος δεν θελει... καλα να ειμαστε !!! (ελπιζω και εσυ να μην εισαι κανενας εκπροσωπος των Κλινικων που κονομανε εις βαρος ανθρωπων που η πτωση των μαλλιων τους, τους ωθει να τα σκανε χοντρα σε κομπογιαννιτες)

Τουλαχιστον αυτων που εγω επισκεφτηκα.

Οπότε δέν κάνω Λάθος....

Πώς περιμένεις όχι εγώ , αλλά όλοι μας να σε πιστέψουμε για την οδύσσεια που λές ότι πέρασες , έκανες πρίν 10 χρόνια 2 μτχ , αλλού λές 15 , τίποτα δέν πήγε καλά , στο νήμα σου για την μτχ έγραφες ότι σε 2-3 ημέρες που θα επέστρεφες θα ανέβαζες φωτό και όλες αυτές τις ημέρες που "έλειπες" έγραφες κατα τα λοιπά κανονικά αλλά φωτό ποτέ δέν ανέβασες!...και καλά τότε ας πούμε ότι δέν βρήκες τον χρόνο , 6 μήνες τώρα?....
Ναί μεν στην Ελλάδα ζούμε και ότι δηλώσουμε είμαστε , αλλά δέν σημαίνει ότι , αυτό εσύ θα πρέπει να το επεκτείνες και να περιμένεις να σε πάρουμε σοβαρά!.
Καλό είναι το "κύριγμα" και οι θεωρίες , στην πράξη όμως μετράει τί γινεται!

Εγκυκλοπαιδικά να σε ενημερώσω ότι οι κανονισμοί του forum (κανονισμούς πους συμφώνισες κατά την εγγραφή σου) ορίζουν ότι σε κάθε νήμα για μτχ που γίνεται θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες φωτογραφίες και ειδικά όταν το μέλος που την έκανε αναφαίρεται δυσμενός προς την κλινική , και όλα αυτά για ευνόητους λόγους!...διαφορετικά το νήμα θα κλειδώνεται.
Τώρα το νήμα σου δέν έχει κλειδωθεί (απορώ γιατί?)...μήν απαιτείς όμως να πιστεύουμε το κάθετί που γράφει ο καθένας "αλεξιπτωτιστής"...!

Όσο για μένα , έχουν αποδείξει τα γραφώμενά μου την αξία μου εδώ μέσα (την όποια)...και να μήν ΕΛΠΙΖΕΙΣ...
Εχω κάνει 14 μτχ σε όλες τις μετριότατες κλινικές τις Ελλάδας , τις εκπροσωπώ όλες εδώ , μου κόβουν σταθερό μισθό & έχω κονομίσει!...

:2m:


danceworld_2001 είπε:
Φίλε στιπάρ το ξέρω οτι μιλάς φιλικά και σέβομαι όσα λες και συμφωνώ στο 100%. Σίγουρα κρίνω εκ τους ασφαλούς μιας και ήμουν απο τους τυχερούς. Καταρχάς θέλω να ξεχάσουμε που έκανα την μμ. Εγώ μιλάω για αυτό που έχω στο κεφάλι μου. Ξεχνάμε ποιός το έκανε, που πότε. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει το αποτέλεσμα μόνο, ας το έκανε και η γιαγιά μου στο χωριό. Ο φίλος τροφέας έχει τον πύχη απίστευτα ψηλά σε σημειο που δεν χωράει ο νούς. Το τέλειο για τον ίδιο δεν ειναι απλά τέλειο. Νομίζω τίποτα δεν τον ικανοποιεί. Όσοι τον έχουν δει βλέπουν μαλλί τσιμέντο. Εγώ δεν καταλαβαίνω πχ γιατί θέλει να βάζει τόπικ. Δική του υπόθεση βέβαια. Ετσι οπως τα περιγράφεις φίλε τροφέα πράγματι μοιάζει σαν να διώχνουμε κάθε ελπίδα στον μελλοντικό υποψήφιο. Το ξέρουμε πως το αποτελέσματα διαφέρουν απο άτομο σε άτομο και απο γιατρό σε γιατρό, και πως ποτέ δεν θα γίνεις σαν 18χρονο ειδικά αν είσαι μεγάλο nw, όμως υπάρχουν και αξιοπρεπή αποτέλεσμα. Το δικό μου το αποκαλώ αρκούντως ικανοποιητικό και αξιοπρεπές, και για τα δικα μου δεδομένα, προσδοκίες και απαιτήσεις, είναι κομπλε. Αυτό το λέω εγώ. Οι φίλοι γνωστοί κτλ κλτ που με βλέπουν απο κοντά, λένε πολλά παραπάνω. Τους φαντάζει υπερτέλειο. Οι φωτογραφίες ίσως παραπλανούν, ωστόσο πολλάκις το έχω πει, όποιος θέλει ας με συναντήσει να βγάλει συμπέρασμα. Πάντως θα συμφωνήσω οτι στο φόρουμ τα πραγματικά καλά αποτελέσματα ειναι πολύ λίγα. Αυτό τι σημαίνει? Οτι όποιος κάνει μμ και ανήκει στον Ελληνικό πλυθησμό και είτε την κάνει εγχώρια είτε έξω, γράφει σε φόρουμ? Πιστεύουμε πως το στατιστικό δείγμα του φορουμ ειναι αντιπροσωπευτικό ώστε να κρίνουμε την αποτελεσματικότητα των μμ και των κλινικών γενικά? Εγώ πραγματικά δεν γνωρίζω, όμως νομίζω πως το φόρουμ δίνει κάποιο feedback, όχι όμως στατιστικά δεδομένα επαρκή για να μιλάμε για ποσοστά και να σχηματίζουμε εντυπώσεις. Πάντως με τα όσα βλέπω και ακούω εδώ μέσα, νοιώθω πως με σαν μειοψηφία. Με λίγα λόγια, αν όντως οι μμ ειναι φόλες, τότε απλά ειμαι κ...λόφαρδος, τι να πω ρε παιδιά.

Βαγγέλη...

Σωστή η τοποθέτησή σου!...

Προσωπικά εμένα μου αρέσει που ο @Tropheus έχει τον πήχη ψηλά!...είναι απο τους βετεράνους του forum , και απο τους παλιότερους που εξακολουθεί και γράφει και συνισφαίρει και η γνώμη του για μένα μετράει...

Τώρα ξέρω ότι έχει ένα super αποτέλεσμα , όμως με πολλαπλές διωρθωτικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί!...
Δέν τον έχω δέι απο κοντά , αλλά δέν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα "γλιτώνει" αυτόν τον Cafe!...

:17m:
 

Δημητρης38

Active Member
Mην με πιστευεις ρε φιλε, δεν σε υποχρεωνει κανενας.
Ενα φορουμ για μεταμοσχευσεις βρηκα και γραφω τις εμπειριες μου, αν σε χαλανε αυτα που διαβαζεις τα κουβαδακια σου και δρομο.

Ειχα γραψει στο πρωτο ποσταρισμα που εκανα οτι θα βαλω φωτογραφιες.
Στο πρωτο ποσταρισμα ομως μου κανατε επιθεση ολοι αν θυμασαι καλα.

Αλλαξα γνωμη για τις φωτογραφιες.
Καταρχην δεν γουσταρω εγω προσωπικα Τωρα να δειξω φωτογραφια σε εσενα με το προβλημα μου για να αισθανθεις εσυ καλυτερα ή να πιστεψεις οτι γραφω την Αληθεια.
Επισης δεν μου αρεσε που μου κανατε επιθεση, ενω αυτα που γραφω ειναι διαπιστωσεις αν οχι ολων, των περισσοτερων που ακολουθησανε τον δρομο τον δικο μου. Τριτον διαβασα ολα τα ποσταρισματα και ειδα πως εδω μεσα υπαρχουν χρηστες εκπροσωποι κλινικων ΜΜ κατι που δεν μου αρεσε καθολου ως προς την αντικειμενικοτητα των γραφομενων τους. Και τελος ειδα οτι καποιοι που ποσταρανε φωτογραφιες διωχθηκαν απο την σελιδα (και καλα τους εκαναν) γιατι οι φωτογραφιες ηταν πειραγμενες και μονο σκοπο ειχαν την διαφημιση των Ιατρων που και καλα εκαναν τις υποτιθεμενες επιτυχημενες επεμβασεις, κατι που θα μπορουσα να κανω και εγω πολυ ανετα.

Καταληγω οτι.
Ο Διαχειριστης της σελιδα δεν εχει τιποτα να φοβηθει οσων αφορα τα γραφομενα μου, σε περιπτωση που αντιμετωπισει καποιο προβλημα... και ο νοων νοειτο... θα του στειλω εγω προσωπικα φωτογραφια και οποιος θελει ειναι πολυ ευκολο να με γνωρισει και απο κοντα. Ειμαι παρα πολυ προσεχτικος σε αυτα που γραφω, γνωριζω πολλα περισοτερα απο οσα νομιζεις. Πληρωσα αδρα, ταλαιπωρηθηκα πολυ και ειμαι σε θεση να γραψω τις εντυπωσεις μου για το αποτελεσμα που ειχα.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Δημητρης38 είπε:
τα κουβαδακια σου και δρομο.

Σε παρακαλώ πρόσεξε πως αντιδράς και εκφράζεσαι, όσο νευριασμένος και να είσαι, δεν σου επιτρέπεται να μιλάς έτσι. Διότι στην τελική εσύ θα πάρεις τα κουβαδάκια σου από το forum.

Και για να τελειώνει το θέμα, το έχουμε ξανά πει, τα καλύτερα λόγια και τα σωστά πρέπει να ακολουθούνται και με αποδείξεις, όπου στην περίπτωση αυτή είναι φωτό.

Και για να γίνω πιο σαφής. Δεν έχει φωτό; Ωραία, μετράς και προσέχεις τι λες από κει και πέρα. Έχει φωτό; Ωραία, τότε μίλα και κράξε, αλλά και πάλι χωρίς το δικαίωμα να προσβάλλεις ανθρώπους και συμφορουμίτες σου.
 

Nick_1986

Member
ΟΚ ρε Δημήτρη, μην βάζεις φωτογραφίες...

Αλλά μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή έπεσαν σε εσένα τα μμ μαλλιά, θα πέσουν σε όλους!Ήσουν (δυστυχώς) η εξαίρεση...

Όλοι μας ξέρουμε άτομα με 10+ χρόνια που έχουν όλα τους τα μαλλιά...Εγώ έχω 7 χρόνια απ'την πρώτη μμ και τα μμ μαλλιά είναι ακμαία...

Με το να λες ισοπεδωτικά πως η μεταμοσχεύσεις είναι κοροϊδία, δεν λέει κάτι...

Και για μένα το σημαντικό είναι να μην συγκρίνουμε τις μεταμοσχεύσεις μεταξύ τους για το πόσο καλή ή κακή ήταν, αλλά να συγκρίνουμε τα μεταμοσχευμένα κεφάλια με τα καραφλά!!!

Δηλαδή ''πως θα ήμασταν χωρίς μμ'' και πως μετά από αυτή....Άλλο να γυαλίζει ο γλόμπος και άλλο να έχει μαλλιά...Έστω και κάπως αραιά!!!
 

killer

New Member
Nick_1986 είπε:
ΟΚ ρε Δημήτρη, μην βάζεις φωτογραφίες...

Αλλά μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή έπεσαν σε εσένα τα μμ μαλλιά, θα πέσουν σε όλους!Ήσουν (δυστυχώς) η εξαίρεση...

Όλοι μας ξέρουμε άτομα με 10+ χρόνια που έχουν όλα τους τα μαλλιά...Εγώ έχω 7 χρόνια απ'την πρώτη μμ και τα μμ μαλλιά είναι ακμαία...

Με το να λες ισοπεδωτικά πως η μεταμοσχεύσεις είναι κοροϊδία, δεν λέει κάτι...

Και για μένα το σημαντικό είναι να μην συγκρίνουμε τις μεταμοσχεύσεις μεταξύ τους για το πόσο καλή ή κακή ήταν, αλλά να συγκρίνουμε τα μεταμοσχευμένα κεφάλια με τα καραφλά!!!

Δηλαδή ''πως θα ήμασταν χωρίς μμ'' και πως μετά από αυτή....Άλλο να γυαλίζει ο γλόμπος και άλλο να έχει μαλλιά...Έστω και κάπως αραιά!!!

+1
 

Δημητρης38

Active Member
Nick_1986 είπε:
ΟΚ ρε Δημήτρη, μην βάζεις φωτογραφίες...

Αλλά μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή έπεσαν σε εσένα τα μμ μαλλιά, θα πέσουν σε όλους!Ήσουν (δυστυχώς) η εξαίρεση...

Όλοι μας ξέρουμε άτομα με 10+ χρόνια που έχουν όλα τους τα μαλλιά...Εγώ έχω 7 χρόνια απ'την πρώτη μμ και τα μμ μαλλιά είναι ακμαία...

Με το να λες ισοπεδωτικά πως η μεταμοσχεύσεις είναι κοροϊδία, δεν λέει κάτι...

Και για μένα το σημαντικό είναι να μην συγκρίνουμε τις μεταμοσχεύσεις μεταξύ τους για το πόσο καλή ή κακή ήταν, αλλά να συγκρίνουμε τα μεταμοσχευμένα κεφάλια με τα καραφλά!!!

Δηλαδή ''πως θα ήμασταν χωρίς μμ'' και πως μετά από αυτή....Άλλο να γυαλίζει ο γλόμπος και άλλο να έχει μαλλιά...Έστω και κάπως αραιά!!!


Εγραψα εγω πουθενα οτι θα πεσουν σε ολους επειδη εχασα εγω μοσχευματα 15 χρονια μετα ? Σε εμενα εγινε, ευχομαι να μην γινει σε κανεναν αλλον.

Η αποψη μου.. και το εχω ξαναγραψει... ειναι οτι μια μικρη λωριδα στην πισω οψη της κεφαλης δεν μπορει να καλυψει ενα τεραστιο φαλακρο κεφαλι. Εχω δει αποτελεσματα μεταμοσχευσεων που απο τις φωτογραφιες και εγω θεωρησα οτι ειχαν επιτυχια και ανταλλαξα αποψεις με τους συγκεκριμενους χρηστες που σημαινει οτι και εγω παρολη την δυσαρεστη εμπειρια που ειχα ειμαι δεκτικος και σε περιπτωσεις με τα αντιθετα αποτελεσματα απο τα δικα μου.

----------------------------------------------------------------------
Στους 2 "φιλους" που ζητανε φωτο τους απαντω να ΠΑΝΕ ΝΑ ... ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝΕ... και ας με σουταρουνε απο το Φορουμ. Φωτογραφιες με το προβλημα μου για να ικανοποιησουν αυτοι την Περιεργεια τους δεν ποσταρω.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ξανα διάβασε λίγο το post μου παραπάνω...


Επίσης.. παιδιά τέλος, αφού δεν θέλει να βάλει φωτό και νιώθει άσχημα είναι δικαίωμα του.

Φίλε Δημήτρη όμως να ξέρεις ότι το θέμα πρέπει να σταματήσει εδώ και να σταματήσεις να λες περισσότερα λόγια επί του θέματος, διότι μόνο καυγάδες θα δημιουργηθούν.
 

Δημητρης38

Active Member
Chs είπε:
Ξανα διάβασε λίγο το post μου παραπάνω...


Επίσης.. παιδιά τέλος, αφού δεν θέλει να βάλει φωτό και νιώθει άσχημα είναι δικαίωμα του.

Φίλε Δημήτρη όμως να ξέρεις ότι το θέμα πρέπει να σταματήσει εδώ και να σταματήσεις να λες περισσότερα λόγια επί του θέματος, διότι μόνο καυγάδες θα δημιουργηθούν.




Οκ.
 

Nick_1986

Member
Δημητρης38 είπε:
Η αποψη μου.. και το εχω ξαναγραψει... ειναι οτι μια μικρη λωριδα στην πισω οψη της κεφαλης δεν μπορει να καλυψει ενα τεραστιο φαλακρο κεφαλι.


Συμφωνώ σ' αυτό...Για να καλυφθεί ένα μεγάλο nw χρειάζονται 2 λωρίδες (strip) + 1 haid fue + 1 γένια-σώμα...Θέλει πολλά χρήματα, αλλά γεμίζει το τοπίο τελικά...Η άποψη ότι με μία μεταμόσχευση λύνεις το πρόβλημα είναι λάθος...Θέλει κόπο, χρόνο και χρήμα, αλλά τελικά σώζεται η κατάσταση...

Θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τις διαφημίσεις-παγίδες των εταιριών, αλλά ως εκεί...Η μεταμόσχευση σαν μεταμόσχευση, αν γίνει σωστά, δεν έχει κάποιο αρνητικό...

;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Chs είπε:
Δημητρης38 είπε:
τα κουβαδακια σου και δρομο.

Σε παρακαλώ πρόσεξε πως αντιδράς και εκφράζεσαι, όσο νευριασμένος και να είσαι, δεν σου επιτρέπεται να μιλάς έτσι. Διότι στην τελική εσύ θα πάρεις τα κουβαδάκια σου από το forum.

Και για να τελειώνει το θέμα, το έχουμε ξανά πει, τα καλύτερα λόγια και τα σωστά πρέπει να ακολουθούνται και με αποδείξεις, όπου στην περίπτωση αυτή είναι φωτό.

Και για να γίνω πιο σαφής. Δεν έχει φωτό; Ωραία, μετράς και προσέχεις τι λες από κει και πέρα. Έχει φωτό; Ωραία, τότε μίλα και κράξε, αλλά και πάλι χωρίς το δικαίωμα να προσβάλλεις ανθρώπους και συμφορουμίτες σου.

:bravo:

Υ.Γ:Όπως βλέπεις έκανε η μύγα κ*λ* & έχεσε τον κόσμο όλο!
Δέν είναι τυχαίο ότι τελικά κάποιοι πέρνουν ότι τους αξίζει στην ζωή!.

Υπομονή κύριοι...
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Stripar είπε:
Υ.Γ:Όπως βλέπεις έκανε η μύγα κ*λ* & έχεσε τον κόσμο όλο!
Δέν είναι τυχαίο ότι τελικά κάποιοι πέρνουν ότι τους αξίζει στην ζωή!.

Υπομονή κύριοι...

Φίλε Stripar αυτή η "μύγα" και η κάθε "μύγα" είναι άνθρωπος όπως και εμείς και έχει τα ίδια δικαιώματα στο να λέει την γνώμη του όπως όλοι. Αλλά εννοείται χωρίς να προσβάλλει κάποιον και γιαυτό του είπα να λήξει το θέμα εδώ.

Είπε ότι είπε γιατί είναι δυσαρεστημένος, λες ότι λες γιατί είσαι ευχαριστημένος κ.ο.κ δεν βγαίνει άκρη, γιαυτό καλύτερα να μείνει εκεί. Και το θέμα μ/μ είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα από ότι φαίνεται.
Το αν ο κάθε ένας παίρνει ότι του αξίζει στη ζωή καλύτερα να το αφήσουμε στην ίδια να το κρίνει και να μην σχολιάζουμε, διότι δεν ξέρουμε καν τι μας ξημερώνει.
 

Stripar

Established Member
Chs είπε:
Stripar είπε:
Υ.Γ:Όπως βλέπεις έκανε η μύγα κ*λ* & έχεσε τον κόσμο όλο!
Δέν είναι τυχαίο ότι τελικά κάποιοι πέρνουν ότι τους αξίζει στην ζωή!.

Υπομονή κύριοι...

Φίλε Stripar αυτή η "μύγα" και η κάθε "μύγα" είναι άνθρωπος όπως και εμείς και έχει τα ίδια δικαιώματα στο να λέει την γνώμη του όπως όλοι. Αλλά εννοείται χωρίς να προσβάλλει κάποιον και γιαυτό του είπα να λήξει το θέμα εδώ.

Είπε ότι είπε γιατί είναι δυσαρεστημένος, λες ότι λες γιατί είσαι ευχαριστημένος κ.ο.κ δεν βγαίνει άκρη, γιαυτό καλύτερα να μείνει εκεί. Και το θέμα μ/μ είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα από ότι φαίνεται.
Το αν ο κάθε ένας παίρνει ότι του αξίζει στη ζωή καλύτερα να το αφήσουμε στην ίδια να το κρίνει και να μην σχολιάζουμε, διότι δεν ξέρουμε καν τι μας ξημερώνει.

Δέν θα διαφωνήσω Χρήστο , το θέμα είναι πώς αυτή η "μύγα" ΛΕΕΙ την γνώμη της , όπως πολύ σωστά ανέφερες!.

Μπορεί να είναι δυσαρετημένος αλλά όπως λέει και η παροιμία "ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται" & γενικότερα πώς ο καθένας κρατάει το επίπεδό του στα δύσκολα!.

Η ειρωνία , η έπαρση , η αλαζωνία , και η βομολοχία κανέναν δέν οφέλησε , άν συνιπολογίσει κάποιος ότι και ο τρόπος που μιλάει το συγκεκριμένο άτομο μόλις μερικούς μήνες στο forum , και όχι μόνο σε εμένα αλλά γενικότερα , μπορεί κανείς να συμπεράνει τι θα επακολουθήσει στο μέλλον!.

Και το βασικότερα βέβαια είναι ότι συμφωνούμε (εκτός το θέμα των φωτο,που είτε και εσύ συμφωνείς) , φαντάσου τί θα γινόταν και το τί θα ακούγαμε άν δεν συμφωνούσαμε!.

Πάντως εύστοχες όλες οι τοποθετήσεις σου , εύγε και απο εμένα!
 

Δημητρης38

Active Member
Stripar είπε:
Chs είπε:
Stripar είπε:
Υ.Γ:Όπως βλέπεις έκανε η μύγα κ*λ* & έχεσε τον κόσμο όλο!
Δέν είναι τυχαίο ότι τελικά κάποιοι πέρνουν ότι τους αξίζει στην ζωή!.

Υπομονή κύριοι...

Φίλε Stripar αυτή η "μύγα" και η κάθε "μύγα" είναι άνθρωπος όπως και εμείς και έχει τα ίδια δικαιώματα στο να λέει την γνώμη του όπως όλοι. Αλλά εννοείται χωρίς να προσβάλλει κάποιον και γιαυτό του είπα να λήξει το θέμα εδώ.

Είπε ότι είπε γιατί είναι δυσαρεστημένος, λες ότι λες γιατί είσαι ευχαριστημένος κ.ο.κ δεν βγαίνει άκρη, γιαυτό καλύτερα να μείνει εκεί. Και το θέμα μ/μ είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα από ότι φαίνεται.
Το αν ο κάθε ένας παίρνει ότι του αξίζει στη ζωή καλύτερα να το αφήσουμε στην ίδια να το κρίνει και να μην σχολιάζουμε, διότι δεν ξέρουμε καν τι μας ξημερώνει.

Δέν θα διαφωνήσω Χρήστο , το θέμα είναι πώς αυτή η "μύγα" ΛΕΕΙ την γνώμη της , όπως πολύ σωστά ανέφερες!.

Μπορεί να είναι δυσαρετημένος αλλά όπως λέει και η παροιμία "ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται" & γενικότερα πώς ο καθένας κρατάει το επίπεδό του στα δύσκολα!.

Η ειρωνία , η έπαρση , η αλαζωνία , και η βομολοχία κανέναν δέν οφέλησε , άν συνιπολογίσει κάποιος ότι και ο τρόπος που μιλάει το συγκεκριμένο άτομο μόλις μερικούς μήνες στο forum , και όχι μόνο σε εμένα αλλά γενικότερα , μπορεί κανείς να συμπεράνει τι θα επακολουθήσει στο μέλλον!.

Και το βασικότερα βέβαια είναι ότι συμφωνούμε (εκτός το θέμα των φωτο,που είτε και εσύ συμφωνείς) , φαντάσου τί θα γινόταν και το τί θα ακούγαμε άν δεν συμφωνούσαμε!.

Πάντως εύστοχες όλες οι τοποθετήσεις σου , εύγε και απο εμένα!

Μr Admin (Chs)... να του απαντησω οπως του αρμοζει?
Εγω σταματησα οπως μου ειπες...
Αυτος συνεχιζει και ειναι ΚΑΙ προκλητικος !!

*Τω νιπηαγογυο τω ταιλειωσαις κοιρηε προιν Καραφλαι νειν Μαλουμπα ?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα