Μεταμόσχευση;

donk

Member
Καλησπέρα!
Παρακολουθώ καιρό το forum και με έχετε βοηθήσει πολύ!

Πριν 2.5 περίπου χρόνια, λίγο η πίεση στη δουλειά, λίγο ερχομός παιδιών, αϋπνίες κλπ, άρχισα ξαφνικά να χάνω μαλλιά μπροστά, κυρίως στο hairline αλλά και να αραιώνω, σαν να έχει δημιουργηθεί μια γραμμή αραίωσης που να ενώνει τους κροτάφους.

Να σημειώσω ότι ήμουν πάντα ο εφιάλτης του κουρέα που στο τέλος έπιανε το ψαλίδι της αραίωσης για να χαλαρώσει λίγο το σπαστό-πυκνό μαλλί και άκουγα πάντα την ατάκα "εσένα δε θα σου πέσουν ποτέ τα μαλλιά". Όλη η υπόλοιπη περιοχή, δότρια κλπ, είναι πολύ πυκνές!

Ο πατέρας μου και ο πατέρας του είχε μαλλιά μέχρι τα 60+
Ο πατέρας της μάνας μου από 30 είχε αρκετή φαλάκρα.

Τα τελευταία 2 χρόνια βάζω μινοξιδίλη, το πρώτο χρόνο πρωί βράδυ, τον δεύτερο χρόνο μόνο βράδυ. Τη φρέναρε σίγουρα την ΑΑ και είδα και να πυκνώνουν.
Τώρα μόνο με βράδυ, βλέπω ότι έχω σταθεροποιηθεί.

Είμαι 33 χρονών. Ποια ειναι η γνώμη σας;
Πόσα grafts θα χρειαστώ;
Μπορεί να επιτευχθεί πύκνωση ή δεν το επιχειρούν και θα φτιάξουν μόνο hairline?
Έχω ξεχωρίσει Βεκρή και Αναστασάκη, τι λέτε;
Ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ: τώρα που βλέπω τις φωτό, θεωρώ ότι έχω λίιιγο πιο πολύ πρόβλημα απ όσο φαίνεται. Επίσης προσέχω αρκετά στο χτένισμα, ώστε να τα ψιλο καλύπτω..
 

Συνημμένα

  • 20190408_163953.jpg
    20190408_163953.jpg
    490.8 KB · Προβολές: 127
  • 20190408_164003.jpg
    20190408_164003.jpg
    570.4 KB · Προβολές: 104
  • 20190408_164009.jpg
    20190408_164009.jpg
    413.5 KB · Προβολές: 113
  • 20190408_164126.jpg
    20190408_164126.jpg
    269.2 KB · Προβολές: 131
  • 20190408_164145.jpg
    20190408_164145.jpg
    384.3 KB · Προβολές: 113

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

donk

Member
Και δυο ακομα!
 

Συνημμένα

  • SmartSelect_20190408-172112_Gallery.jpg
    SmartSelect_20190408-172112_Gallery.jpg
    281.8 KB · Προβολές: 119
  • SmartSelect_20190408-172139_Gallery.jpg
    SmartSelect_20190408-172139_Gallery.jpg
    351.4 KB · Προβολές: 117

crossfire

Well-Known Member
Καλή τρίχα.....πάχος και χρώμα.
Καλή δοτρια και μικρό το πρόβλημα για το επίπεδο που έχουν φτάσει οι μεταμοσχεύσεις .
Ο μεταμοσχεύσεις είναι για κεφάλια σαν το δικό σου.
Ψάξε καλά και προχωρά......και άν δεν εχεις πρόβλημα στο μπάτζετ, βουρ για εξωτερικό.
Από αυτούς τους δύο που ξεχώρισες μόνο τον πρώτο κρατα
 

dimitris50423

Well-Known Member
Εχεις καλα χαρακτηριστικα στο μαλλι για μια πετυχημενη μεταμοσχευση.
Σπαστο μαλλι, καλη τριχα και γκριζα μαλλια.
Κροταφους και πισω απο τη μεση της hairline πιστευω με 2000 μοσχευματα θα εισαι μια χαρα. Πιθανον να μην ασχοληθεις ποτε ξανα με το μαλλι.
 

piros75

Well-Known Member
Εχεις καλα χαρακτηριστικα στο μαλλι για μια πετυχημενη μεταμοσχευση.
Σπαστο μαλλι, καλη τριχα και γκριζα μαλλια.
πιστευω με 2000 μοσχευματα θα εισαι μια χαρα.

εγώ νομίζω ότι και με λιγότερα από 2000 μοσχ θα είσαι μια χαρά. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Δημήτρη.
 

donk

Member
Μετά από μερικές συναντήσεις, όλοι προτείνουν περίπου 2.000 grafts και όχι λόγω της έκτασης του προβλήματος αλλά κυρίως γιατί έχω πολύ μεγάλη πυκνότητα στο υπόλοιπο κεφάλι και πρέπει να επιτύχουν μεγάλη πυκνότητα ώστε το αποτέλεσμα να ειναι φυσικό. Με αυτά τα δεδομένα, έχω αποκλείσει τη D@I καθώς διαβάζω/βλέπω ότι δεν ειναι το ατού της η πυκνότητα.
Με αυτό το δεδομένο, τι θα προτείνατε ανάμεσα από AHC,LP,HDC αν θεωρήσουμε ότι όλες παίζουν κοντά σχετικά σε τιμές με αποκλείσεις του 1.000άρικου;
 

dimitris50423

Well-Known Member
Όπως σου είχαμε πει χρειαζεσαι 2000 μοσχευματα για την περιοχή που θες να καλύψεις. Ahc θα δώσεις 3000€ η λιγότερα lp θα δώσεις 3000-3500€ κ hdc 5000€ δες αποτελέσματα από παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν είσαι δύσκολη περίπτωση και έχεις περιθώρια να φτιάξεις ακριβώς τη hairline που θέλεις λόγω της μικρής αραίωσης.
 

donk

Member
Στις πόσες μέρες κάποιος μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του πιστεύετε και να μη γίνεται αντιληπτή η επέμβαση (εκτός βέβαια του Κοντού μαλλιού);
 

Georgie

Well-Known Member
Στη δουλειά σου μπορεις να επιστρέψεις απ´οτι λενε και μετα απο 2μερες .
Αλλα δε θα στο συνιστούσα .
Παρε μια εβδομάδα άδεια μετα την επέμβαση
Το κατα ποσο καιρο θα γινεται αντιληπτή εξαρτάται
Εμένα μου πήρε αρκετό καιρο λογω ερυθρότητας 2,5 -3 μηνες
Σε άλλους σε ενα ενάμιση μηνα δε φαίνεται τιποτα .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στην HDC 2000 μοσχεύματα βγαίνουν 3400 ευρώ με 1,70 που τρέχει το μόσχευμα για την Ελληνική αγορά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Η τιμή αυτή είναι με τη Βρυωνιδου σωστά; Με τον Μάρα είναι άλλες τιμές. Έχουμε παρουσίαση στο φόρουμ από μμ δική της; Γιατί είναι καινούργια στο χώρο. Επίσης john john είναι γιατρός; Η δουλειά της έχει σημασία φυσικά όχι αν είναι γιατρός αλλά έτσι για την ιστορία.
Το είχα πει ότι θα πέσουν κι άλλο οι τιμές στην Κύπρο λόγω ανταγωνισμού.
Τώρα που άνοιξε η Ahc κλινική στην Κύπρο και βάζει 5000 μοσχευματα με 4500€ στα μεγάλα περιστατικά θα έχετε πρόβλημα με τις τιμές σας. Το καλό είναι ότι βλέπω ότι προσαρμοζεστε στα νέα δεδομένα και όσοι θέλουν να κάνουν σε εσάς θα έχουν καλές τιμές σε σχέση με το παρελθόν. Αρκεί και η κ Βρυωνιδου να παρουσιάσει σταθερά καλά αποτελέσματα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν είναι καθόλου καινούργια στο χώρο και έχει αναλάβει το 40% με 45% των περιστατικών τις κλινικής.
Οσα παιδιά αλλά και κάποια μέλη ήρθαν στην Θεσσαλονίκη στα consultasions είδαν το πρόγραμμα στον υπολογιστή,η κλινική έχει κλεισμένα χειρουργεία στους επόμενους 3 μήνες και όπως είπα το 40% + και πάνω είναι περιστατικά τις Κ.Βρυωνιδου που το είδαν και αυτό.
Φυσικά και είναι Γιατρός και πρόσφατη μεταμόσχευση έχω κάνει εγώ στην ίδια που είμαι ένα μέλος 8 χρόνια εδώ μέσα και το ξέρετε όλοι ότι δεν θα ρίσκαρα το κεφάλι μου οπουδήποτε έτσι άπλα ακόμη και στην HDC.
Επίσης σε μένα δεν έκαναν τίποτε μαγικά για να έχω επιτυχία και στις δυο μεταμοσχευσεις και δουλεύουνε χρόνια με 5 σταθερούς τεχνικούς και 2 γιατρούς.
Ο Μαρας από την άλλη δεν προλαβαίνει να ξυθεί και τα περιστατικά του από εξωτερικό φτάνουν και 2,80 το μόσχευμα.Τι πρόβλημα θα μας δημιουργήσουν οι άλλες κλινικές και γιατί τόσο ανχος πια? Για πες μου όταν δεν μπορούμε να δώσουμε πρόγραμμα στους Ελληνες διότι όπως σε είπα για 3 μήνες είναι κλεισμένα τα χειρουργεία.

Μήτσο σε κάθε νήμα διαρκώς κάνεις αυτό το πράμα οκ άνοιξε κλινική advance στην Κύπρο,εκεί έχουμε περιστατικά,είδαμε κάποιον? Ποιοι γιατροί και ποιοι τεχνικοί είναι? Είναι σταθεροί η πηγαίνω έρχονται από θεσνικη-Αθηνα? Και πάντα σε κάθε νήμα μας υπενθυμίζεις τους κατάλογους.
Εγω που είμαι τις κλινικής δεν κάνω έτσι...εσύ ποιος τελικά είσαι??? Γιατί τόσο πάθος σε κάθε νήμα?
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Γιάννη ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από την κ Βρυωνιδου. Μακάρι να δώσει καλά αποτελέσματα αλλά ακόμη είναι αρχή. Όσο για τα στοιχεία που μας δίνεις δηλαδή αν θέλει κάποιος να κλείσει μμ θα του δώσεις ημερομηνία μετά από 3 μήνες;
Δεύτερη φορά κάνω σχόλιο ότι η ahc άνοιξε Κύπρο. Την πρώτη φορά έγραψες ότι είναι αμφιβόλου ποιότητας και κάτι αλλά και μετά από λίγο τα μάζεψες.
Δεν ξέρω ποιοι δουλεύουν εκεί ούτε αλλά στοιχεία αλλά γουστάρω πολύ τον ανταγωνισμό που στο τέλος θα έχει ως άμεσα ωφελουμενο τον κάθε ενδιαφερόμενο για μεταμόσχευση. Δηλαδή όλους εμάς. Εσύ που είσαι της hdc σε ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της και καλά κάνεις.
Όποιος λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν σας άρεσει μην ψαχνεσαι. Εγώ έτσι θα τα λεω. Πριν τις μειώσεις σας το είχα πει ότι θα γίνει γιατί έβλεπα πως ανεβαίνει ο ανταγωνισμός σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω της ahc. Χαίρομαι για αυτό γιατί ακόμη και αυτοί που θα πάνε στην hdc θα παίρνουν καλύτερες τιμές και αυτό θέλουμε όλοι.
Οπότε ναι γουστάρω να δω πως θα πάνε τα πράγματα με τον καιρό με αυτή την εξέλιξη γιατί παρακολουθώ πως κινείται η αγορά στις μμ και στις τιμές και στα αποτελέσματα. Όπως έχω πει σε 3-4-5 χρόνια το αργότερο θα κάνω άλλη μια για τελειοποίηση του μαλλιού μου και γέμισμα όπου χρειαστεί.
Μην ζοριζεσαι λοιπόν που το ανέφερα. Έχει καιρό που έχει ανοίξει η κλινική αλλά δεν ασχολήθηκα να τρέξω να το πω. Με μια απλή αναφορά ζοριστηκες. Χαλάρωσε δεν θα το ξαναπώ.
Επίσης και αυτή αν είναι ιατρός όπως είδαμε στη dhi μόλις μάθει τη δουλειά πιστεύω θα αρχίσει να κενταει μόνη της.
Είναι πολύ το μέλι στις μμ μαλλιών. Μακάρι να βγω λάθος σε αυτό και να δίνει σταθερά καλά αποτελέσματα με καλές τιμές για χρόνια. Ειδωμεν..
 

Harris_G

Well-Known Member
Δημητρη μαζι σου οτι πρεπει καποιος να πειθεται απο αποδεδειγμενες δουλειες (αν και νομιζω οτι ο Τζον εχει ανεβασει καμποσα απο τη Χριστινα). Αλλα τουλαχιστον αυτοι σου λενε εχουμε το Μαρα τοσο εχουμε και τη Χριστινα τοσο. Στην adv αμα μπει ενας τελειως ασχετος και ρωτησει ποιος θα ειναι επικεφαλης στην επεμβαση θα του πουν πετα το βελακι σε ενα πινακα με προσωπα και οποιον/α πετυχεις αυτος θα σου κανει.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Δημητρη μαζι σου οτι πρεπει καποιος να πειθεται απο αποδεδειγμενες δουλειες (αν και νομιζω οτι ο Τζον εχει ανεβασει καμποσα απο τη Χριστινα). Αλλα τουλαχιστον αυτοι σου λενε εχουμε το Μαρα τοσο εχουμε και τη Χριστινα τοσο. Στην adv αμα μπει ενας τελειως ασχετος και ρωτησει ποιος θα ειναι επικεφαλης στην επεμβαση θα του πουν πετα το βελακι σε ενα πινακα με προσωπα και οποιον/α πετυχεις αυτος θα σου κανει.

Εγώ περιμένω παρουσίαση από περιστατικά της. Το να μου δείξει ο εκπρόσωπος της κλινικής 4-5 περιστατικά και να μου πει είναι δικά της δεν μου λέει τίποτα ούτε ξέρω αν είναι όντως δικά της. Το είπα και θα το ξαναπώ μακάρι να δούμε σταθερά καλά αποτελέσματα.
Στην adv δεν ξέρω πως το καταφέρνουν αλλά στις παρουσιάσεις βλέπουμε παρόμοια αποτελέσματα ανεξάρτητα ποιος την έκανε. Απο ότι έχω δει έως τώρα. Επίσης και εκεί έχεις επιλογές. Πολλοί ζητάνε συγκεκριμένο άτομο να τους την κάνει γιατί είδαν αποτελέσμα. Πχ ξάδερφός μου και φίλος μου έκανε με αυτή που είχα κάνει και εγω.
Μπράβο που δώσανε επιλογή για μμ και από άλλο άτομο εκτός του Μάρα. Αυτό δείχνει ότι έχουν αντίληψη της αγοράς. Το δύσκολο όπως είδαμε και με τον Τούρκο όλοι μας είναι όταν το κάνεις αυτό να κρατήσεις σταθερή ποιότητα. Το είδαμε στην πράξη αυτό. Αν αρχίσει η κατηφόρα είναι δύσκολα μετά.
Δεν το λέω για την hdc αυτό αλλά για κλινικές που έχουν αρκετά άτομα που πραγματοποιούν μμ. Όπως erdogan ahc μπορεί να έχεις μεγάλα κέρδη αλλά μπορεί και να την πατήσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Σιγουρα και Εγω αν εκανα στην adv θα ζητουσα ακριβως ολο το team που εκανε εσενα. Θα μου το εξασφαλιζαν ομως? Γιατι αμελουμε τη σημασια του team. Στην HDC εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε δυο γιατρους με το ιδιο team. Και το team κανει το 70% της επεμβασης. Συμφωνω για Τουρκο. Απο τη στιγμη που αρχισε να μη παταει ποδι στα περισσοτερα χειρουργεια αρχισε η κατω βολτα και απορω πως το αμελησε γιατι ειναι αρκετα εξυπνος. Και στην adv το ιδιο πραγμα γινεται αλλα μιλαμε για αλλες τιμες και το value for money ειναι πολυ καλυτερο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Σιγουρα και Εγω αν εκανα στην adv θα ζητουσα ακριβως ολο το team που εκανε εσενα. Θα μου το εξασφαλιζαν ομως? Γιατι αμελουμε τη σημασια του team. Στην HDC εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε δυο γιατρους με το ιδιο team. Και το team κανει το 70% της επεμβασης. Συμφωνω για Τουρκο. Απο τη στιγμη που αρχισε να μη παταει ποδι στα περισσοτερα χειρουργεια αρχισε η κατω βολτα και απορω πως το αμελησε γιατι ειναι αρκετα εξυπνος. Και στην adv το ιδιο πραγμα γινεται αλλα μιλαμε για αλλες τιμες και το value for money ειναι πολυ καλυτερο.

Harri δεν είμαι μόνο εγώ. Πολλοί πήραν από καλά έως πολύ καλά αποτελέσματα. Έως τώρα καταφέρνουν να δίνουν σταθερά καλά αποτελέσματα ακόμη και σε μεγάλα περιστατικά με 5000 μοσχευματα. Καταλαβαίνω τον διαχωρισμό που κανείς ότι στην πρώτη περίπτωση αλλάζει 1 άτομο αλλά στην περίπτωση της ahc εξαγωγή τοποθέτηση κάνει μόνο το βασικό άτομο δεν είναι όπως στην hdc όπου ο γιατρός κάνει τις οπές και οι technicians κάνουν εξαγωγή τοποθέτηση.
Με τον καιρό θα τα δούμε όλα αυτά. Ένας γιατρός από την στιγμή που θα ξεκινήσει μεταμοσχευσεις σαν υπάλληλος σε μια κλινική είναι μόνο θέμα χρόνου πότε θα ξεκινήσει δουλειά μόνος του. Όσο πιο καλός γίνει τόσο γρηγορότερα θα φύγει. Παραδείγματα; Πολλά πλέον και από Ελλάδα και εξωτερικό.
 

Spotlight

Member
Σιγουρα και Εγω αν εκανα στην adv θα ζητουσα ακριβως ολο το team που εκανε εσενα. Θα μου το εξασφαλιζαν ομως? Γιατι αμελουμε τη σημασια του team. Στην HDC εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε δυο γιατρους με το ιδιο team. Και το team κανει το 70% της επεμβασης. Συμφωνω για Τουρκο. Απο τη στιγμη που αρχισε να μη παταει ποδι στα περισσοτερα χειρουργεια αρχισε η κατω βολτα και απορω πως το αμελησε γιατι ειναι αρκετα εξυπνος. Και στην adv το ιδιο πραγμα γινεται αλλα μιλαμε για αλλες τιμες και το value for money ειναι πολυ καλυτερο.
Φιλε χάρη από που προκειπτει ότι ο ερντογαν δεν πατάει στα χειρουργεία ? Υπάρχουν αποδείξεις για αυτό? Όπως επίσης και ότι κάνει 13 χειρουργεία την ημέρα στην καινούργια κλινική ? Εμένα έκαναν 3 φίλοι μου στην καινουρια εκ των οποίων στους 2 υπήρχαν 4 χειρουργεία και στον άλλο 5 ταυτόχρονα την ίδια ημέρα. Και οι 3 πάντως αναφέρουν ότι ο ερντο ήταν πάνω από το κεφάλι τους στην διαδικασία των οπών,αφού μόνο αυτό κάνει και είναι η σημαντικότερη διαδικασία.
 
Μπλουζα