Μεταμόσχευση: hair clinic / φώτης τσούνης ή dr. καραλέξης

jn_panos

New Member
Παιδιά καλησπέρα σας.
Χθες μπήκα στο Forum σας, διότι τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι για μμ.
Έχω διαβάσει για απειρες κλινικές-γιατρούς αλλά πουθενά δεν βρήκα κάτι για τον Dr. Καραλέξη ή για την Hair Clinic του κ. Φώτη Τσούνη (μην την μπερδεύεται με την Advanced Hair Clinic).
Έχει κανείς κάνει επέμβαση με τους παραπάνω γιατρούς ή έχει κάποιο γνωστό ώστε να ξέρει εντυπώσεις από τα αποτελέσματα ?
Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Τι ειναι αυτο που σε βαζει στον πειρασμο για να κανεις μμ σε αυτη την κλινικη?Τα 10αδες επιτυχημενα αποτελεσματα που εχουν στην σελιδα τους η τα reviews που εχουν στα μεγαλα ευρωπαικα φορουμ?

mikegad

Well-Known Member
Εγω παντως ειμαι ακομα περιεργος για το ποσο παρακατω ειναι οι τιμες απο τις υπολοιπες "γνωστες" Ελληνικες κλινικες

athenian

Well-Known Member
Κανε υπομονη και μαζεψε περισσοτερα χρηματα.Με λιγα λεφτα ακομα μπορεις να πας dhi η Κυπρο ακομα καλυτερα.

mikegad

Well-Known Member
O δεύτερος πάντως δεν είναι φθηνός σίγουρα για τα Ελληνικά δεδομένα με 1,67-2,08 ευρώ/graft
Έχουμε δει και καλύτερες τιμές

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jn_panos

New Member
Για αυτό κλείνω προς Τσούνη.
Ο μόνος προβληματισμός μου είναι ότι δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτόν (καλά ή κακά).
Μου τον σύστησε βέβαια γιατρός-φίλος (γι'αυτό και η special τιμή) που έχει ακούσει καλά λόγια για τον Τσούνη, αλλά δεν θέλω να μείνω μόνο στα λόγια του.
Θα εκτιμούσα πολύ μία άποψη και από εσάς, που είστε master του είδους.

mikegad

Well-Known Member
Από την στιγμή που δεν έχεις δει δουλειές του μακρυά...από κει και πέρα παίζεις με την τύχη σου

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
βγαλε και καμια φωτο το κεφαλι σου να δουμε αδερφε να δουμε τι χρειαζεσαι.

Flosk

Well-Known Member
Φιλε κανε τη χαρη στον εαυτο σου και ψαξτο μερικους μηνες ακομα, δεν θα χασεις.. Οποιος βιαζεται σκονταφτει και για εκει σε βλεπω δυστυχως ετσι οπως τα λες..

dimitris50423

Well-Known Member
θα ειχε ενδιαφερον να δουμε δουλεια του οπως και για καθε καινουριο ιατρο αλλα ψαξτο καλα πριν αποφασισεις. πολλοι μπορει να σου πουν καλα λογια για τον οποιοδηποτε για δικους τους λογους.

Μπλουζα