Μεταμόσχευση dhi 1200 & 600 grafts, συμβουλές...

mm05035

New Member
Καλησπέρα,
ειμαι 25 χρονων και ξεκινησα να χανω μαλλια απο τα 16 αλλα παρα πολυ γρηγορα. εχω ηδη κανει 2 FUE αλλα πηγαν στραφι αφου αδειασα σε ολα τα υπολοιπα σημεια.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τοππικ για καλυψω καπως το προβλημα αλλα δε παει αλλο με κουρασε και πρεπει να κανω κατι δραστικο. μεγάλη δότρια δεν έχω οποτε αναγκαστικά θα πρέπει να σκεφτω και body. σκέφτομαι και το tattoo για να είμαι ειλικρινης για να τα ξυρίσω και να ησυχάσω αλλα δε μου πάνε και πολύ.Τι θα κάνατε στη θέση μου παιδιά?είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: Μεταμόσχευση DHI 2500 & 1250 grafts, Συμβουλές...

Που τις έκανες τις FUE, πόσα grafts κτλ σε κάθε περίπτωση?

mm05035

New Member

DHI Αθήνα 2500 και 1250 grafts αντιστοιχα..η πρωτη το 2005 και η άλλη το 2007

danceworld_2001

Well-Known Member

Μηδαμινό αποτέλεσμα δυστυχώς για τόσα grafts. Τελικά καλά λένε μακριά απο Ελλάδα, αν και η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δείξει και καλά αποτέλεσματα τελευταία. Θεραπείες έχεις κάνει ή περιμένεις τα πάντα μόνο απο μεταμόσχευση? Χαράμισες την δότρια και οι επιλογές σου λίγες αλλά οχι αδύνατες για μια αξιοπρεπή εικόνα με συνδυασμό δυνατής θεραπείας και 2 ακόμη μεταμοσχεύσεων στο εξωτερικό με συνδυασμό οτι σου δίνει ακόμη η δότρια σου και σώμα και γένια.

MANKAR

Active Member

αυτα να να βλεπουν καποιοι εδω μεσα που λενε οτι κρινουμε αρνητικα τις μεταμοσχευσεις στην ελλαδα!!ειδου η αποδειξη , σορρυ φιλε αλλα τζαμπα λεφτα μαλλον εδωσες , καλυτερα να πηγενες απο την αρχη στο εξωτερικο!!παντως μαλλον θα εισαι απο τους τυχερους διοτι πλησιαζει κατι καλο!!!

Μ32

Member

mm05035 είπε:
Καλησπέρα,
ειμαι 25 χρονων και ξεκινησα να χανω μαλλια απο τα 16 αλλα παρα πολυ γρηγορα. εχω ηδη κανει 2 FUE αλλα πηγαν στραφι αφου αδειασα σε ολα τα υπολοιπα σημεια.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τοππικ για καλυψω καπως το προβλημα αλλα δε παει αλλο με κουρασε και πρεπει να κανω κατι δραστικο. μεγάλη δότρια δεν έχω οποτε αναγκαστικά θα πρέπει να σκεφτω και body. σκέφτομαι και το tattoo για να είμαι ειλικρινης για να τα ξυρίσω και να ησυχάσω αλλα δε μου πάνε και πολύ.Τι θα κάνατε στη θέση μου παιδιά?είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.
Φιλε μου δυσηχως ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια.Μεσα στο φορουμ θα βρεις κ αλλες περιπτωσεις σαν την δικη σου.
Απο την στιγμη που χρησιμοποιεις το Τοππικ,δες λιγο κ το dermatch,εχει αναφερθει κ στο φορουμ εδω,αλλα κ στο φορουμ του εξωτερικου.Νομιζω (χωρις να εχω προσωπικη εμπειρα απο το προιοντα τυπου τοππικ),οτι το ειναι καταληλοτερο για την περιπτωση σου,κ νομιζω κ αρκετα φτηνοτερο,ενω δεν φευγει κ με το νερο πχ στη θαλασσα.

mm05035

New Member

μου κάνατε τη καρδια περιβόλι..χαχα!εχω ανταλλάξει κάποια email με dr Umar. τι λέτε?θα δουλέψει καθόλου για μένα αυτό?θεραπεία σκέφτομαι να αρχίσω vpa τώρα.

@ΜΑΝΚΑΡ στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. τι εννοείς οτι πλησιάζει?και πότε?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!! Ευχαριστούμε που μοιράζεσε την εμπειρία σου μαζί μας!!! Η δότριά σου σε τι κατάσταση είναι? Αν θες βάλε και μια κοντινή φωτό από εκεί να δούμε...

ΥΓ. Το θέμα του φίλου μεταφέρθηκε στην κατηγορία "Μεταμόσχευση". Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τυχών edit που έγιναν από εμένα στα post των μελών πιο πάνω αφορούσαν μόνο την αλλαγή του ονόματος του thread και όχι στα γραφώμενά τους.

mm05035

New Member

ορίστε και η δότρια.δεν έχει και πολλά να δώσει.τι θα κάνατε στη θέση μου?ο umar αξίζει?γιατι είναι και πολλά τα λεφτά.με 6000grafts σε τόσο μεγάλη αραίωση θα καταφέρω τίποτα?

γενικά έχω πολύ λεπτή τρίχα

n094

Active Member

Φίλε μου το αποτέλεσμα που βλέπω για 3750 μοσχεύματα είναι πάρα πολύ φτωχό, ακόμα και για πεντακάθαρο NW 6 που είσαι και ας έχεις, όπως λες, πολύ λεπτή τρίχα. Ακόμα και για το 2005 όπου η FUE δεν ήταν και στα καλύτερά της όπως είναι τώρα, με τα νέα εργαλεία και τις παραλλαγές των τεχνικών το αποτέλεσμα για 3750 μοσχεύματα θα περίμενα να είναι πολύ καλύτερο. Να ρωτήσω κάτι, είσαι σίγουρος πως μιλάμε για grafts και όχι για τρίχες; (η μέθοδος που μετράνε στην DHI) γιατί αν είναι τρίχες τότε τα grafts στην προκειμένη περίπτωση είναι περίπου στα 1500-1700. Όπως και να έχει στην περιοχή που βλέπω χρειάζεσαι τουλάχιστον ακόμα 4000 μοσχεύματα (και με τη λογική ότι θα επιζήσουν τα περισσότερα) για να δεις κάποιο αποτέλεσμα και πάλι όχι θεαματικό.

mm05035

New Member

μακάρι να είναι τρίχες και όχι grafts.βλέπεις να μπορεί η δότρια μου να δώσει 4000?μιλάς για τρίχες η grafts?επίσης προτείνεις να βάλω απο μούσια και σώμα?το αποτέλεσμα σου είναι απίστευτο πάντως.με έκανες να ξανασκεφτώ DHI αν και δε θέλω ούτε να τους βλέπω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

mm05035 είπε:
μακάρι να είναι τρίχες και όχι grafts.βλέπεις να μπορεί η δότρια μου να δώσει 4000?μιλάς για τρίχες η grafts?επίσης προτείνεις να βάλω απο μούσια και σώμα?το αποτέλεσμα σου είναι απίστευτο πάντως.με έκανες να ξανασκεφτώ DHI αν και δε θέλω ούτε να τους βλέπω.

Αγαπητέ φίλε,
Δεν μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία σου σε πιο σημείο είναι τραβηγμένη η δότρια. Από την πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν να έχει να δώσει, από την τελευταία φαίνεται αρκετά δουλεμένη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το ότι έχεις λεπτή τρίχα. Επίσης, η πρώτη με τη δεύτερη φωτογραφία έχει κάποιες διαφορές στο οπτικό αποτέλεσμα που μάλλον έχει να κάνει με illusion, δηλαδή στη δεύτερη τα πράγματα φαίνονται πολύ καλύτερα από την πρώτη. Η ερώτησή μου είχε να κάνει με το αν ο αριθμός 3.750 αφορά τρίχες ή μοσχεύματα (grafts). Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να σου προτείνω με σιγουριά τι θα κάνεις, νομίζω πάντως ότι μπορείς να δουλέψεις συνδυαστικά σώμα (αν έχεις τρίχες εκεί), κεφάλι και γένια και να πάρεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα (το 4.000 που πρότεινα αφορά grafts, δηλαδή περίπου 10.000 τρίχες) . Το που θα την κάνεις τη δουλειά είναι δική σου επιλογή. Πάντως ξαναλέω ότι η εικόνα που βλέπω, σίγουρα δε δείχνει σε καμία περίπτωση 3.750 μοσχεύματα άρα 3 πράγματα μπορεί να συνέβησαν: 1. Δεν μιλάμε για grafts αλλά για τρίχες, 2. Οι επεμβάσεις ήταν απολύτως αποτυχημένες, 3. Δεν πρόσεξες καθόλου (ήλιο, βάρη κλπ) και δεν πέτυχες υψηλή βιωσιμότητα των μοσχευμάτων. Το 3 θέλω να πιστεύω ότι δεν συνέβη, ειδικά σε έναν άνθρωπο που συνειδητοποιημένα κάνει 2 επεμβάσεις για σημαντικό θέμα, άρα ένα από τα 2 πρώτα συμβαίνει. Αν εσύ αποκλείσεις το 1. (δηλαδή το 3750 να αφορά grafts και όχι τρίχες) τότε μιλάμε για δύο άσχημες επεμβάσεις που αν εγώ τις έβλεπα πριν κάνω τις δικές μου, απλά δεν θα πήγαινα εκεί… όμως δεν τις είδα και πήγα. Τέλος, αφού δεν θέλεις ούτε να τους βλέπεις μη σκέφτεσαι να ξαναπάς εκεί. και μια τελευταία ερώτηση, όταν έγιναν οι επεμβάσεις, το αποτέλεσμα που είχες τότε (δλδ το 2007) σε συνδυασμό με τα μαμά μαλλιά (που αναφέρεις ότι έχασες σταδιακά και έμεινες μόνο με τα μεταμοσχευμένα) πως ήταν τότε; Έχεις καμιά φωτογραφία από τότε;

mm05035

New Member

το αποτέλεσμα μετά απο τη δεύτερη ήταν καλό.αν εξαιρέσεις το μπιφτέκι που ήταν εμφανές.προφανώς λόγω και του συστηματικού regaine μετα την εμφύτευση. μπορεί να είναι και τρίχες δεν είμαι 100% σίγουρος.όταν τις είχα κάνει εγώ χρέωναν με τρίχα όχι με ώρα.δόξα το θεό τρίχα στο σώμα και στα μούσια έχω. Απλά δε ξέρω αν η εμφάνιση τέτοιας τρίχας στο κεφάλι μου θα είναι αξιοπρεπής. εσένα τα μούσια ξεχωρίζουν στο κεφάλι?γενικά είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί είναι και ένα σωρο λεφτά για umar και δε ξέρω αν αξίζει.

PANOS101

Member

Αν βγάλεις 2000 με strip,Αλλά 2000 με fue και Αλλά
2000 απο γενια,σε 2 συνολικές επεμβάσεις,θα βελτιώσεις
Πολύ την εικόνα σου,Αλλά σαν γενικό αποτέλεσμα θα είναι
Μετριο(ίδια περίπτωση και εγω)
Αν εχεις 15000-17000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ,
Προχωρά..
Αξίζει τον κόπο

Μην βάλεις απο στήθος-πόδια κτλ
Οι τριχεσ απο τα γενια είναι συγγενείς με του κεφαλιου
Και δεν θα φαίνεται διαφορα
Ασε που έχουν χοντρή τρίχα και δίνουν πυκνωση

mm05035

New Member

πανο δεν θα ήθελα να κανω strip.αν θες στειλε μου pm που έκανες και τι και μια φωτο με το αποτελεσμα σου. σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

n094

Active Member

mm05035 είπε:
το αποτέλεσμα μετά απο τη δεύτερη ήταν καλό.αν εξαιρέσεις το μπιφτέκι που ήταν εμφανές.προφανώς λόγω και του συστηματικού regaine μετα την εμφύτευση. μπορεί να είναι και τρίχες δεν είμαι 100% σίγουρος.όταν τις είχα κάνει εγώ χρέωναν με τρίχα όχι με ώρα.δόξα το θεό τρίχα στο σώμα και στα μούσια έχω. Απλά δε ξέρω αν η εμφάνιση τέτοιας τρίχας στο κεφάλι μου θα είναι αξιοπρεπής. εσένα τα μούσια ξεχωρίζουν στο κεφάλι?γενικά είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί είναι και ένα σωρο λεφτά για umar και δε ξέρω αν αξίζει.

Μάλλον για τρίχες πρόκειται λοιπόν γιατί και εμένα στην πρώτη το 2006 μου είχαν πει αριθμό τριχών. Είχα βάλει τότε περίπου 1200 grafts που αντιστοιχούσαν σε περίπου 3.200 τρίχες. Το αποτέλεσμά μου και εμένα τότε με ικανοποίησε μόνο για τα επόμενα 2-3 χρόνια, αφού και εγώ έχασα σιγά, σιγά πολλά από τα μαμά μαλλιά μου γύρω από τα μεταμοσχευμένα. Αν υποθέσουμε ότι έχεις στο κεφάλι σου περίπου 1300 grafts αυτή την στιγμή και βάλεις άλλα 6.000 όπως προτείνει ο Πάνος, πιστεύω ότι θα έχεις ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα. Και αναφέρω το «σχετικά» γιατί δυστυχώς είσαι πεντακάθαρο NW6, ενώ εγώ είχα και αρκετές υγιείς τρίχες διάσπαρτες στην ίδια επιφάνεια με τη δική σου. Με 7.000 grafts σύνολο (αλλά ίσως και με 6.000) πιστεύω ότι θα πετύχεις ένα καλό συνολικό illusion, απλά η περιοχή στην κορυφή και πίσω είναι οι πιο δύσκολες λόγω της γωνίας και της οπτικής που έχουν στο μάτι.

Θα ήταν καλό αν είχες μια φωτογραφία από το 2008 για να δούμε πως ήταν τότε το αποτέλεσμα, γιατί και εμένα το 2007 το αποτέλεσμα ήταν σούπερ και μετά από 3 χρόνια που έχασα σταδιακά πολλές τρίχες ήταν χάλια…

mm05035

New Member

θα ψάξω να βρω μια φωτο απο παλια. πιστευεις οτι θα μπορεσω να βγαλω 6000 grafts?

επίσης προτείνεις να ξαναπαω στη dhi?

ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει νοημα η θεραπεια για μενα.θα μου δωσει τιποτα?

n094

Active Member

mm05035 είπε:
θα ψάξω να βρω μια φωτο απο παλια. πιστευεις οτι θα μπορεσω να βγαλω 6000 grafts?

επίσης προτείνεις να ξαναπαω στη dhi?

ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει νοημα η θεραπεια για μενα.θα μου δωσει τιποτα?

Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις 6.000. Συνδυαστικά με γένια μπορείς να ελπίζεις. εγώ έχω πάρει περίπου 550 grafts από γένια και δεν φαίνεται τίποτα στη δότρια. Αν χρειαστεί, σίγουρα θα ξαναπάρω.

Δεν μπορώ να σου πω για το αν θα πρέπει να πας στην DHI. Πρώτον γιατί δεν επιτρέπεται αυτό από τους κανονισμούς αυτού του φόρουμ και δεύτερον γιατί είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις μόνος σου (γενικά μιλώντας και όχι μόνο όσον αφορά την DHI)

Ναι μια σωστή θεραπεία, πάντα βοηθά. Η καλύτερη είναι αυτή που περιέχει και DHT blocker από το στόμα, αλλά δυστυχώς έχει παρενέργειες σε πολλούς. Όπως και να έχει μια θεραπεία βοηθά, διάβασε αυτό το φόρουμ στο συγκεκριμένο πεδίο και σίγουρα θα βοηθηθείς πολύ. Θα δεις, θα μάθεις και τέλος θα πάρεις τις αποφάσεις σου.

mm05035

New Member

φινα δε το συζητω καν..ξεκινησα να παιρνω στα 18 και την εκοψα αμεσως.ευχαριστω για τις πληροφοριες

vpa ξεκιναω και παιρνω και μινοξ

Μπλουζα