Μεταμόσχευση 3500 grafts 10-11/7/23

Mpampiss3

Member
Καλημέρα σε όλους! Νέος εδώ, πριν λίγο πραγματοποίησα εγγραφή στο site, μετά από αρκετή περιήγηση. Έχω βρει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα για ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα τριχόπτωσης όπως το δικό μου και το ενδεχόμενο αποκατάστασης. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έκανα την εγγραφή 22 μέρες μετά την μεταμόσχευση που είδη έχω κάνει. Αυτά για αρχή ,την καλημέρα μου και πάλι σε όλο τον κόσμο!
ΥΓ: Κάποια στιγμή θα μεταφέρω φωτό στον υπολογιστή και θα ανεβάσω το πριν την επέμβαση,το μετά και πως είμαι αυτή την στιγμή κοντά στον ένα μήνα και θα ήθελα κάποια γνώμη από εσάς, ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mpampiss3

Member
Μια μικρή βοήθεια, πως γράφω νέο μήνυμα; Από την επεξεργασία; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Γιατί έχω την εντύπωση ότι απαντώ στον ευατό μου. Επίσης στην προσπάθεια να ανεβάσω 10-12 φωτό, στην 4η μου εμφανίζει μήνυμα: μεγάλος όγκος αρχείου, κάνω κάτι λάθος; Ανεβαίνουν μια-μια; Υπάρχει άλλος τρόπος; Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία:

konelos

Active Member
Μια χαρά έκανες post χωρίς απάντηση στον εαυτό σου.
Η κάθε φωτό δεν πρέπει να ξεπερνάει σε μέγεθος τα 2mb.
Καλή επιτυχία!!

Mpampiss3

Member
Ευχαριστώ φιλε, να ‘σαι καλά!
Λοιπόν, φωτό των προβληματικών περιοχών πριν. 3500 τριχοθυλάκια η εκτίμηση λοιπόν για κροτάφους και πάνω-πίσω περιοχή και τα τρίγωνα στο πλάι όπως θα δείτε στις φωτό παρακάτω

Συνημμένα

• IMG_5063.png
    IMG_5063.png
    2.7 MB · Προβολές: 106
  • IMG_5062.png
    IMG_5062.png
    2.8 MB · Προβολές: 95
  • IMG_5061.png
    IMG_5061.png
    2.8 MB · Προβολές: 95
  • IMG_3886.jpeg
    IMG_3886.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 116
Τελευταία επεξεργασία:

Mpampiss3

Member
Λοιπόν, φωτό των προβληματικών περιοχών πριν. 3500 τριχοθυλάκια η εκτίμηση λοιπόν για κροτάφους και πάνω-πίσω περιοχή
Στις επόμενες φωτό είμαι 4 ημέρες μετά κ πριν το πρώτο λούσιμο

Συνημμένα

• IMG_4275.jpeg
    IMG_4275.jpeg
    662.1 KB · Προβολές: 113
  • IMG_4321.jpeg
    IMG_4321.jpeg
    601.8 KB · Προβολές: 105
  • IMG_4320.jpeg
    IMG_4320.jpeg
    628.5 KB · Προβολές: 99
  • IMG_4319.jpeg
    IMG_4319.jpeg
    658.4 KB · Προβολές: 99

Mpampiss3

Member
Στις επόμενες φωτό είμαι 4 ημέρες μετά κ πριν το πρώτο λούσιμο
Εδώ την έβδομη μέρα μετά το τρίτο λούσιμο όπου σχεδόν έχει καθαρίσει πλήρως η περιοχή από ασπράκια και ξηραμένο αίμα, θεωρώ υπάρχει μια καλή πυκνότητα εδώ (θα ήθελα γνώμες)

Συνημμένα

• IMG_4677.jpeg
    IMG_4677.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 91
  • IMG_4673.jpeg
    IMG_4673.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 96

Mpampiss3

Member
Εδώ την έβδομη μέρα μετά το τρίτο λούσιμο όπου σχεδόν έχει καθαρίσει πλήρως η περιοχή από ασπράκια και ξηραμένο αίμα, θεωρώ υπάρχει μια καλή πυκνότητα εδώ (θα ήθελα γνώμες)
Και στις επόμενες φωτό (που πραγματικά έχω τρομάξει με το άδειασμα που βλέπω και θα ήθελα την άποψη ανθρώπων που έχουν περάσει αυτό το στάδιο) είμαι χθες στην 22η μέρα

Συνημμένα

• IMG_5020.jpeg
    IMG_5020.jpeg
    407.3 KB · Προβολές: 87
  • IMG_5021.jpeg
    IMG_5021.jpeg
    422.3 KB · Προβολές: 79
  • IMG_5060.jpeg
    IMG_5060.jpeg
    624.2 KB · Προβολές: 79
  • IMG_5047.jpeg
    IMG_5047.jpeg
    557.2 KB · Προβολές: 76
  • IMG_5025.jpeg
    IMG_5025.jpeg
    510.1 KB · Προβολές: 72
  • IMG_5011.jpeg
    IMG_5011.jpeg
    676.4 KB · Προβολές: 91

Mpampiss3

Member
Και στις επόμενες φωτό (που πραγματικά έχω τρομάξει με το άδειασμα που βλέπω και θα ήθελα την άποψη ανθρώπων που έχουν περάσει αυτό το στάδιο) είμαι χθες στην 22η μέρα
Όπως είπα και πριν, επειδή έχω αγχωθεί αρκετά, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη ανθρώπων που έχουν περάσει το στάδιο μου ( και έχουν τη διάθεση και τον χρόνο φυσικά) για την μέχρι τώρα πορεία μου, αν θεωρούν φυσιολογικό το μέχρι τώρα αποτέλεσμα κοκ. Δεκτό οποιοδήποτε σχόλιο. Ευχαριστώ τον κάθε άνθρωπο που θα αφιερώσει κάποιον από τον χρόνο του για να μου απαντήσει, ευχαριστώ και πάλι!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα Φίλε μου και καλή φύτωση!Λογικό είναι και μην σε αγχώνει!Ακολουθείς κάποια φαρμακευτική Αγωγή?Επίσης που την έκανες μας είπες?

Mpampiss3

Member
Καλησπέρα Φίλε μου και καλή φύτωση!Λογικό είναι και μην σε αγχώνει!Ακολουθείς κάποια φαρμακευτική Αγωγή?Επίσης που την έκανες μας είπες?
Ευχαριστώ φίλε, να σαι καλά. Μου είπανε απο την κλινική και παίρνω μινοξιδίλη σε κάψουλα και κάποια βιταμίνη για 25 μέρες, τελειώνω αύριο και ξεκινάω τη χρήση αφρού μινοξιδίλης μέχρι το 9μηνο που θα με ξαναδεί ο γιατρός. Τη μεταμόσχευση την έκανα στον Αναστασάκη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Οι φωτογραφίες τοποθέτησης μαρτυρούν και την κλινική. Ωραίος σχεδιασμός,καλή επιτυχία στον φίλο εύχομαι!

LoverBoy

Well-Known Member
Ευχαριστώ φίλε, να σαι καλά. Μου είπανε απο την κλινική και παίρνω μινοξιδίλη σε κάψουλα και κάποια βιταμίνη για 25 μέρες, τελειώνω αύριο και ξεκινάω τη χρήση αφρού μινοξιδίλης μέχρι το 9μηνο που θα με ξαναδεί ο γιατρός. Τη μεταμόσχευση την έκανα στον Αναστασάκη
Δεν χρειάζεται λόγος ανησυχίας φίλε μου!Στις 20 μέρες περίπου σε πολλές περιπτώσεις "αδειάζει" το κεφάλι απο τα τριχοθυλάκια που έχουν υποστεί Shock loss!Απο εκεί και πέρα ξεκίνα την θεραπεία και θα έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα!2 μέρες να φανταστώ ότι έκανες?
Φιναστερίδη σου πρότεινε ο γιατρός?

Mpampiss3

Member
Δεν χρειάζεται λόγος ανησυχίας φίλε μου!Στις 20 μέρες περίπου σε πολλές περιπτώσεις "αδειάζει" το κεφάλι απο τα τριχοθυλάκια που έχουν υποστεί Shock loss!Απο εκεί και πέρα ξεκίνα την θεραπεία και θα έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα!2 μέρες να φανταστώ ότι έκανες?
Φιναστερίδη σου πρότεινε ο γιατρός?
Ναι σωστά, δυο μέρες. Τα περισσότερα βέβαια μπήκαν την πρώτη μέρα αν θυμάμαι 2500 κάτι και τα υπόλοιπα την 2η μέρα. Έχεις δίκιο για το shock loss, μου το είπε και ο γιατρός στις οδηγίες, το έχω διαβάσει, μου το έχουν πει γνωστοί, μου το λες κι εσύ τώρα, απλά από τις 15 μέρες περίπου που ξεκίνησε η πτώση των μαλλιών μέχρι κ σήμερα day 23, βλέπω να έχουν πέσει και πέφτουν με κάθε λούσιμο παρά πολλά μαλλιά, έχουν σχεδόν αδειάσει οι περιοχές που μπήκαν τα μοσχεύματα και η αλήθεια είναι ένας πανικός με έχει πιάσει. Όπως λες κι εσυ υπομονή, είμαι στην αρχή. Όσον αφορά δε τη Φιναστεριδη όχι, δεν μου είπε κάτι ο γιατρός.

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι σωστά, δυο μέρες. Τα περισσότερα βέβαια μπήκαν την πρώτη μέρα αν θυμάμαι 2500 κάτι και τα υπόλοιπα την 2η μέρα. Έχεις δίκιο για το shock loss, μου το είπε και ο γιατρός στις οδηγίες, το έχω διαβάσει, μου το έχουν πει γνωστοί, μου το λες κι εσύ τώρα, απλά από τις 15 μέρες περίπου που ξεκίνησε η πτώση των μαλλιών μέχρι κ σήμερα day 23, βλέπω να έχουν πέσει και πέφτουν με κάθε λούσιμο παρά πολλά μαλλιά, έχουν σχεδόν αδειάσει οι περιοχές που μπήκαν τα μοσχεύματα και η αλήθεια είναι ένας πανικός με έχει πιάσει. Όπως λες κι εσυ υπομονή, είμαι στην αρχή. Όσον αφορά δε τη Φιναστεριδη όχι, δεν μου είπε κάτι ο γιατρός.
Όλα καλά θα πάνε φίλε μου!Υπομονή θέλει η αλήθεια είναι ότι μας πιάνει η ανησυχία όλους μας όταν τα χάνουμε πάνω που έχουν ντυθεί οι γυμνές περιοχές μας αλλά αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της ΜΜ τα περισσότερα αν όχι όλα να πέφτουν!Εγώ είμαι στον 1,5 μήνα απο την ΜΜ και σε καταλαβαίνω απόλυτα!Αφρό βάζε όπως σου είπε ο γιατρός και θα τουμπανιάσεις!Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Mpampiss3

Member
Όλα καλά θα πάνε φίλε μου!Υπομονή θέλει η αλήθεια είναι ότι όλους μας πιάνει η ανησυχία όλους μας όταν τα χάνουμε πάνω που έχουν ντυθεί οι γυμνές περιοχές μας αλλά αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της ΜΜ τα περισσότερα αν όχι όλα να πέφτουν!Εγώ είμαι στον 1,5 μήνα απο την ΜΜ και σε καταλαβαίνω απόλυτα!Αφρό βάζε όπως σου είπε ο γιατρός και θα τουμπανιάσεις!Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε και με τη σειρά μου σου εύχομαι το καλύτερο και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα όπως το έχεις στο μυαλό σου!

LoverBoy

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε και με τη σειρά μου σου εύχομαι το καλύτερο και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα όπως το έχεις στο μυαλό σου!
Σε ευχαριστώ και εγώ απο πλευράς μου!Είναι κάτι που πιστεύω θα μας ανεβάσει την ψυχολογία και θα μας κάνει να έχουμε +50% αυτοπεποίθηση απο ότι πρώτα!Τι να κάνουμε?Κατάρες γυναικών η Τριχόπτωση αχχαχαχχα!

Μπλουζα