Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
stpanos είπε:Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου λέει ότι δεν ξεκίνησες σωστά……κάτσε διάβασε πρώτα και μετά αποφάσισε…..όσους άγγλους έχω γνωρίσει στον χώρο της μεταμόσχευσης οι πιο πολλοί έχουν κάνει κάτι εκτός Αγγλίας.
Το ότι έκανε κάποιος γνωστός εκεί δεν είναι επιχείρημα η ο Ρούνευ …αυτό που πρέπει να ψάξεις είναι αποτελέσματα της κλινικής η Αγγλία δεν φημίζεται για κάποια καλή κλινική που αξίζει αναφοράς.
Η μεταμόσχευση είναι the point of no return αν γίνει κάτι στραβό (το έχω δει σε πολλούς φίλους και γνωστούς δεν είναι σφράγισμα στον οδοντίατρο) δεν έχει πισωγύρισμα .
Το κακό είναι ότι για την συγκεκριμένη κλινική εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα και αυτό με ανησυχεί…ψάξε λίγο..
Δεν ξέρω αλλά διαφωνώ με την απόφαση σου έτσι όπως την διατύπωσες μου φάνηκε επιπόλαιη επιλογή και όχι προϊόν ώριμης σκέψης αλλά αν γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω σου εύχομαι καλή επιτυχία..
Φιλε έαν ισχυει το ποσό αυτό για 3500 grafts είναι σχεδόν διπλάσια τιμή από το μέσο όρο της αγοράς. Μην βιαστείς...bz είπε:Αυτή τη στιγμή 20.000 λίρες είναι κάτι παραπάνω από 23.000 ευρά ( σε δραχμές άστα να πάνε) . Πολλά λεφτά , μακάρι να ανταμοιφθείς