Μεταμόσχευση στην h*c στις 19-03-2012 με τον dr .φώτη γκαραγγ*

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

klimaser

New Member
Θέλοντας και εγώ να προσφέρω με τον τρόπο μου και να βοηθήσω και άλλους φίλους που τους απασχολεί το μεγάλο θέμα της τριχόπτωσης και αφού έχω βοηθηθεί πολλή από το συγκριμένο forum για να κάνω την σωστή επιλογή κατά τα πιστεύω μου αποφάσισα να ανοίξω το συγκριμένο θέμα και να σας διηγηθώ όσο το δυνατόν πιο σχολαστικά και την δική μου εμπειρία από την δική μου επέμβαση .
Τα τελευταία δυο χρόνια λοιπών και έχοντας ζωντανό παράδειγμα τον κουμπάρο μου που έχει κάνει ίδει δυο επεμβάσεις 1 strip και 1 fue σε γνωστή κλινική μαλλιών στην Ελλάδα στην οπια δεν κρίνω σκόπιμο να αναφέρω το όνομα της με μέτρια αποτελέσματα ξεκίνησα την έρευνα μου να ψάχνω στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες (έτσι ανακάλυψα και το συγκριμένο forum) και έχοντας επισκεφτεί διάφορες κλινικές και γιατρούς μαζί με τον κουμπάρο μου είτε σε Αθήνα είτε σε Θεσσαλονίκη για να δούμε της έχουν να μας που.
Το συμπέρασμα που βγάλαμε ήταν πώς η απόψεις τους διίστανται αλλά μας έλεγε ο ένας άλλα μας έλεγε ο άλλος και δεν ξέραμε ποιόν να πιστέψουμε και ποιον όχι σε μια περίπτωση σε ένα γιατρό στην Αθήνα που πήγαμε να μας δει σε μένα που δεν έχω ξανακάνει επέμβαση μου είπε ότι η δότρια περιοχή που έχω μπορεί να μου προσφέρει περίπου 1500 με 1800 μοσχεύματα με ένα πολλή μέτριο αποτέλεσμα και τον κουμπάρο μου που είχε κάνει δυο επεμβάσεις του είχε πει να μην την κάνει καλύτερα γιατί δεν θα μπορούσε να έχει πάνω από οκτακόσια μοσχεύματα (τελικά εγώ έβγαλα 3163 μοσχεύματα και ο κουμπάρος μου 2816) μας έδειχναν φωτογραφίες διασήμων που έχουν κάνει μεταμόσχευση σε αυτούς αλλά όταν ζητούσαμε να δούμε κάποιον ζωντανά το απέφευγαν με πλάγιους τρόπους
Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν γιατί στην τελική δεν μας έταξαν λαγούς με πετραχήλια αυτό μπορούσαν να κάνουν αυτό μας είπαν απλά εγώ δεν θα ήμουν ικανοποιημένος από τέτοια αποτελέσματα και ο κουμπάρος μου αποφάσισε ότι δεν αξίζει να ξανακάνει επέμβαση.
Έτσι λοιπών συνέχισα να ψάχνω και να διαβάζω (επειδή η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία )
Και άρχισα σιγά σιγά να βρίσκω την άκρη διάβασα για κλινικές στον Καναδά στην Αμερική στο Ντουμπάι που όντως είχαν να δείξουν πολλή καλά αποτελέσματα έτσι ανακάλυψα και την H*C στην Κύπρο διαβάζοντας ότι και εκεί κάνουν μικρά θαύματα αλλά λόγο της απόστασης Και του αρκετά μεγαλύτερου κόστους (εισιτήρια διαμονή φαγητό και κόστος επέμβασης)σε σχέση με την Ελλάδα έπρεπε να σκεφτώ αν θα Μπορούσα να κάνω μια τέτοια επέμβαση .έτσι λοιπών σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω έπρεπε να διαλέξω σε ποια από της παραπάνω θα μπορούσα να κάνω την επέμβαση .επέλεξα λοιπών την H*C στην Κύπρο γιατί είναι πιο κοντά γιατί θα μπορούσα να συνεννοηθώ επειδή ( δεν γνωρίζω καλά αγγλικά) και τα αποτελέσματα που είχα δει τουλάχιστον εγώ ήταν άριστα.
Έτσι αποφάσισα το καλοκαίρι που μας πέρασε να στείλω ένα email στην κλινική και μετά από δυο μέρες επικοινώνησε μαζί μου ο κ.φιουρης συζητήσαμε και κλείσαμε για το απόγευμα μια τηλεδιάσκεψη μέσω Skype για να με δει και ζωντανά.
Μετά από συζήτηση μιάμισης ώρας περίπου οπού μου εξήγησε και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω στο θέμα της μεταμόσχευσης και μου έλυσε κάθε απορία μου ζήτησε να του στείλω και φωτογραφίες μου για να έχει μια καλύτερη εικόνα του προβλήματος μου και θα μου απαντούσε μέσα στις επόμενες μέρες τη μπορούμε να κάνουμε έτσι στις επόμενες μέρες με κάλεσε και μου είπε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε από την δότρια περιοχή μου από 2800 μέχρι 3000 μοσχεύματα περίπου με ένα strip και σε μια δεύτερη μεταγενέστερη επέμβαση άλλες τόσες με ένα fue λόγο ότι το πρόβλημα είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Το ίδιο έγινε και με τον κουμπάρο μου αλλά προτού αποφασίσουμε του ζητήσαμε να μας πει αν μπορούμε να δούμε κάποιο ζωντανό αποτέλεσμα (όντως υποψιασμένη και δύσπιστη και η δυο μας άσχετα αν διαβάζαμε πολλή καλά σχόλια στο forum πάντα σκαφτόμασταν μήπως όλα αυτά που διαβάζαμε είναι στημένα)μας ρώτησε λοιπών από πού είμαστε του είπαμε από Ξάνθη αυτός (εγώ Θεσσαλονίκη )και μας έδωσε τηλ να επικοινωνήσουμε και να δούμε άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση στην H*C.
Πραγματικά τα αποτελέσματα που είδαμε ήταν θεαματικά απίστευτα και μετά από την εμπειρία που μας δηγήθηκαν τα παιδιά αποφασίσαμε ότι αυτή ήταν η λύση για το πρόβλημα μας . έτσι πήραμε τον κ.φιουρη για τα περεταίρω και κλίσαμε για της 19-03-2012 όπου προς μεγάλη μου έκπληξη μου είπε πως τα αεροπορικά την διαμονή μας και την μεταφορά από το αεροδρόμιο προς την κλινική (απόσταση περίπου 60 χλμ )και από κλινική προς αεροδρόμιο όταν με το καλό θα φεύγαμε τα αναλάμβανε η κλινική . Έτσι λοιπών κλείνω το πρώτο κεφάλαιο και μέσα στην εβδομάδα θα σας πω για την εμπειρία μου από την δική μου επέμβαση και του κουμπάρου μου και θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Φτάνοντας λυπών στην Κύπρο εκεί ήταν ο Ευγένιος ο ταξιτζής όπου μας παρέλαβε και μας πήγε στο διαμέρισμα που θα μέναμε για της επόμενες μέρες όπου βρισκόταν ακριβώς απέναντι από την κλινική και αυτό ήταν πολύ ευχάριστο διότι σε ένα λεπτό ήμουν από το σπίτι στην κλινική διασχίζοντας απλά τον δρομάκι που μας χώριζε φτάσαμε Κυριακή 18 του μηνά και η μεταμόσχευση θα γινόταν την άλλη μέρα το διαμέρισμα άψογο καθαρό επιπλωμένο και πολύ άνετο μέχρι και wife είχαμε.
Την επομένη πήγαμε στην κλινική στις 7:15 όπου εκεί μας περίμενε σύσσωμο ένα επιτελείο γιατρών και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς που ασχολήθηκαν μαζί μου
Τον Δρ Φώτης Γκαραγκούνη των Δρ Κυριάκος Μάρα και τον Δρ Γιάννη Βοσκός
Και φυσικά τους υπόλοιπους Τεχνικούς Μεταμόσχευσης Μαλλιών να πω πώς καθ όλη την διάκια της επέμβασης μου ασχολήθηκαν οκτώ άτομα ο καθένας στον τομέα του.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Φιουρη (ο τύπος είναι άτομο )καθώς ήταν πανταχού παρόντας .
έτσι λυπών ξεκίνησε η μέτρηση του τριχωτού και μου εξήγησαν αναλυτικά πώς θα εξελίχθη όλη η διαδικασία πώς θα γινει η νάρκωση με ενημέρωσαν ότι δεν πρέπει να αισθάνομαι πόνο και διάφορες άλλες οδηγίες μετά αποφασίσαμε μαζί και με την δική μου γνώμη που θα κάνουμε το hairline .πήραν λοιπών το μόσχευμα και έκαναν την συρραφή να πω εδώ ότι στην συρραφή την έκαναν ταυτοχρονος δυο άτομα ο Δρ Φώτης Γκαραγκούνης και ο Δρ Κυριάκος Μάρας, και μετά περισσότερο ασχολήθηκε μαζί μου ο Δρ Φώτης Γκαραγκούνης
ο οποίος έδειξε να ξέρει πολύ καλά τη έκανε και αυτό με βοήθησε να χαλαρώσω ακόμη περισσότερο και να τον εμπιστευτώ απαντούσε σε όλες της απορίες μου κατά την επέμβαση
και μου εξηγούσε ότι δεν καταλάβαινα. Να πω εδώ ότι η επέμβαση ξεκίνησε περίπου στις 9 τω πρωί και κράτησε μέχρι της 6 το απόγευμα με τρία ολιγόλεπτα διαλύματα για χαλάρωση και φαγητό των διαχωρισμό τον έκαναν πέντε άτομα που δούλευαν σαν καλοκαρδισμένη μηχανή και γενικά αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το πόσο καλά και οργανωμένα δούλευε όλοι αυτή η ομάδα.
Αμέσως μετά την μεταμόσχευση μου έδωσαν ένα βαλιτσάκι με διάφορα φάρμακα παυσίπονα και ορισμένα σαμπουάν μου εξήγησαν τη ακριβώς έπρεπε να κάνω καθώς και ότι θα έπρεπε δυο φορές την ημέρα να επισκέπτομαι την κλινική για τα λουσίματα και το καθάρισμα της ουλής .Το πρώτο βράδυ ήταν λίγο δυσφορο αν και δεν ένιωθα πόνο ένιωθα ένα τράβηγμα και θα έπρεπε να κοιμηθώ πολύ προσεκτικά αυτό κράτησε για δυο ημέρες την τριτη μέρα σταμάτησα και τα παυσίπονα την τεταρτη μέρα μας κάλεσε ο γιατρός μου και μας μίλησε για περεταίρω συμβουλές για την σωστή εξέλιξη τον μοσχευμάτων και την μετενχιριτικη εξέλιξη του τριχωτού.
Έτσι λυπών συνεχίσαμε τα λουσίματα δυο φορές την ημέρα (ευτυχώς που μέναμε ακριβώς απέναντι και δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου)είχαμε σε καθημερινή βάση κοπέλα που μας καθάριζε το δωμάτιο και μας άλλαζε πετσέτες κλινοσκεπάσματα πολύ βασικό η υγιεινή μετά από τέτοια επέμβαση ,και μετά την τέταρτη μέρα κάναμε και της βόλτες μας στο νησί.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Γειά σου φίλε και καλή επιτυχία στην μεταμοσχευση ....αλλά η ημερομηνία είναι 19 δηλαδή τη δευτέρα που μας πέρασε και εσυ το ποστ το έκανες σήμερα....όπως και να χει καλή τύχη και πάλι και κράτα μας ενήμερους ...αν μπορείς ανέβασε και φωτό απο το πρίν ...
 

savalas

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Γειά σου αγαπητε και καλή επιτυχία και από εμένα .Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα αν έχεις διάθεση να απαντήσεις.Σημειώνω εξ αρχής οτι δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο , ούτε για σένα ούτε για την κλινική .Καλό είναι να ξεκαθαριστούν όμως κάποια πράγματα σωστά,

1. Παρακολουθείς το φόρουμ τόσο καιρό όπως λές και δεν γράφτηκες ποτέ για να ρωτήσεις κάτι , να πείς μια γνώμη , μια απορία ; Γράφτηκες για πρώτη φορά μετά την μεταμόσχευση ; Δεν λέω βέβαια οτι κάτι τέτοιο καθιστά την ανάρτησή σου ύποπτη αλλά όσο να ναι δεν είναι και οτι πιο συνηθισμένο.
Επιπλέον , δεν παραθέτεις ούτε μία φωτογραφία , πράγμα που νομίζω είναι και προϋποθεση που θέτει το φόρουμ για όποιον θέλει να μιλήσει για μεταμόσχευση που έκανε . Να υποθέσω οτι πρέπει να αναμένουμε φωτογραφίες ;

2. Ο κ. Φιούρης σου είπε οτι μπορείς να κάνεις Strip και μάλιστα 3000 grafts χωρίς να σε εξετάσει από κοντά αλλά μόνο από skype και φωτογραφίες ; Βασική προϋπόθεση της δυνατότητας να κάνεις strip ( αλλά και του πόσα grafts μπορούν να βγούν ) είναι η εξέταση ελαστικότητας του δέρματος και η πυκνομέτρηση . Η πρώτη ειδικά μπορεί να γίνει με ασφάλεια μόνο δια ζώσης με...δαχτυλάκι ;D, αν δεν κάνω λάθος.

3. Την e-εξέταση μέχρι να φτάσεις στην Κύπρο την έκανε μόνο ο κ Φιούρης ; Ο κ. Φιούρης απ ότι βλέπω στο σάιτ της HDC δεν είναι γιατρός (εκτός και αν ξέχασαν να βάλουν το DR μπροστά από το όνομά του ) .Υποθέτω οτι συμβουλεύτηκε κάποιον γιατρό της κλινικής;

3. Μπορείς να μου πείς τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου , ή ακόμα καλύτερα τι πυκνότητα grafts / cm2 έχει η δότρια περιοχή σου ; Δεν μπορεί να μην το εξέτασαν αυτό στην κλινική , οπότε θα το βρείς εύκολα.

4. Μια γενική παρατήρηση , που δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη περίπτωση , που αφορά στα strip και στα νούμερα που ακούμε ( ειδικά από κλινικές του εξωτερικού ) . Ένας μέσος σκουρομάλης λευκός έχει περίπου 90 με 100 grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό πυκνότητα . Το νούμερο αυξάνεται μόνο σε ξανθούς ή σπάνιες περιπτώσεις μελαχροινών . Δείτε τώρα , για να βγάλει κάποιος 3000 grafts με τέτοια πυκνότητα σε μια επέμβαση σημαίνει οτι πρέπει να κοπεί ένα strip 30 με 33 cm2 . Δηλαδή 20cm X 1,5cm ή 15cm X 2cm ή και παραπάνω . Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και κόψτε μια λωρίδα 15 Χ 2 . Σας φαίνεται μικρή ; Γιατρός δεν είμαι , μπορεί και να γίνεται , εγώ απορία εκφράζω.
Έχω ακούσει όμως οτι κάποιοι γιατροί ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ HDC διότι δεν ξέρω ) εμφανίζουν μεγάλα νούμερα grafts με την μέθοδο του graft splitting δηλαδή , κόβουν κάποια τρίτριχα και τα τετράτριχα σε μονότριχα και δίτριχα .
Εξασφαλίστε ρωτώντας προκαταβολικά πριν κάνετε επέμβαση αν ο γιατρός κάνει splitting


Αυτά και ξαναεύχομαι καλά αποτελέσματα
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

horhitto4 είπε:
Γειά σου φίλε και καλή επιτυχία στην μεταμοσχευση ....αλλά η ημερομηνία είναι 19 δηλαδή τη δευτέρα που μας πέρασε και εσυ το ποστ το έκανες σήμερα....όπως και να χει καλή τύχη και πάλι και κράτα μας ενήμερους ...αν μπορείς ανέβασε και φωτό απο το πρίν ...
Σε ευχαριστώ φίλε μου όντως η μεταμόσχευση έγινε στις 19 ημέρα δευτέρα και κάθισα εκεί μέχρι και το Σάββατο χθες το βράδυ επέστρεψα και όντως ενθουσιασμένος άνοιξα κατευθείαν και το συγκεκριμένο θέμα όσο για της φωτογραφίες αναγράφω ότι θα της σηκώσω αυτήν την εβδομάδα και πριν και μετά την μεταμόσχευση ίσως αν βρω χρόνο το κάνω και σήμερα
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

savalas είπε:
Γειά σου αγαπητε και καλή επιτυχία και από εμένα .Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα αν έχεις διάθεση να απαντήσεις.Σημειώνω εξ αρχής οτι δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο , ούτε για σένα ούτε για την κλινική .Καλό είναι να ξεκαθαριστούν όμως κάποια πράγματα σωστά,

1. Παρακολουθείς το φόρουμ τόσο καιρό όπως λές και δεν γράφτηκες ποτέ για να ρωτήσεις κάτι , να πείς μια γνώμη , μια απορία ; Γράφτηκες για πρώτη φορά μετά την μεταμόσχευση ; Δεν λέω βέβαια οτι κάτι τέτοιο καθιστά την ανάρτησή σου ύποπτη αλλά όσο να ναι δεν είναι και οτι πιο συνηθισμένο.
Επιπλέον , δεν παραθέτεις ούτε μία φωτογραφία , πράγμα που νομίζω είναι και προϋποθεση που θέτει το φόρουμ για όποιον θέλει να μιλήσει για μεταμόσχευση που έκανε . Να υποθέσω οτι πρέπει να αναμένουμε φωτογραφίες ;

2. Ο κ. Φιούρης σου είπε οτι μπορείς να κάνεις Strip και μάλιστα 3000 grafts χωρίς να σε εξετάσει από κοντά αλλά μόνο από skype και φωτογραφίες ; Βασική προϋπόθεση της δυνατότητας να κάνεις strip ( αλλά και του πόσα grafts μπορούν να βγούν ) είναι η εξέταση ελαστικότητας του δέρματος και η πυκνομέτρηση . Η πρώτη ειδικά μπορεί να γίνει με ασφάλεια μόνο δια ζώσης με...δαχτυλάκι ;D, αν δεν κάνω λάθος.

3. Την e-εξέταση μέχρι να φτάσεις στην Κύπρο την έκανε μόνο ο κ Φιούρης ; Ο κ. Φιούρης απ ότι βλέπω στο σάιτ της H*C δεν είναι γιατρός (εκτός και αν ξέχασαν να βάλουν το DR μπροστά από το όνομά του ) .Υποθέτω οτι συμβουλεύτηκε κάποιον γιατρό της κλινικής;

3. Μπορείς να μου πείς τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου , ή ακόμα καλύτερα τι πυκνότητα grafts / cm2 έχει η δότρια περιοχή σου ; Δεν μπορεί να μην το εξέτασαν αυτό στην κλινική , οπότε θα το βρείς εύκολα.

4. Μια γενική παρατήρηση , που δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη περίπτωση , που αφορά στα strip και στα νούμερα που ακούμε ( ειδικά από κλινικές του εξωτερικού ) . Ένας μέσος σκουρομάλης λευκός έχει περίπου 90 με 100 grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό πυκνότητα . Το νούμερο αυξάνεται μόνο σε ξανθούς ή σπάνιες περιπτώσεις μελαχροινών . Δείτε τώρα , για να βγάλει κάποιος 3000 grafts με τέτοια πυκνότητα σε μια επέμβαση σημαίνει οτι πρέπει να κοπεί ένα strip 30 με 33 cm2 . Δηλαδή 20cm X 1,5cm ή 15cm X 2cm ή και παραπάνω . Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και κόψτε μια λωρίδα 15 Χ 2 . Σας φαίνεται μικρή ; Γιατρός δεν είμαι , μπορεί και να γίνεται , εγώ απορία εκφράζω.
Έχω ακούσει όμως οτι κάποιοι γιατροί ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ H*C διότι δεν ξέρω ) εμφανίζουν μεγάλα νούμερα grafts με την μέθοδο του graft splitting δηλαδή , κόβουν κάποια τρίτριχα και τα τετράτριχα σε μονότριχα και δίτριχα .
Εξασφαλίστε ρωτώντας προκαταβολικά πριν κάνετε επέμβαση αν ο γιατρός κάνει splitting


Αυτά και ξαναεύχομαι καλά αποτελέσματα
1)Για σου φίλε μου savalas θα ήθελα να σου πω λοιπόν πως στο forum ήμουν εγγεγραμμένος πριν την μεταμόσχευση αν θυμάμαι καλά είχα γραφτή γύρω στον Ιανουάριο αλλά το παρακολουθούσα από της αρχές του περασμένου καλοκαιριού
Δεν έγραψα κάτι γιατί δεν είχα να πω κάτι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να διαβάζω της απόψεις ανθρώπων που έχουν βιώσει την εμπειρία της μεταμόσχευσης
Όσο για της φωτογραφίες αναφέρω στο τέλος του θέματος μου ότι θα της ανεβάσω μέσα στην εβδομάδα και αυτό λόγο περιορισμένου χρόνου γιατί ήθελα να γράψω και δυο λόγια αλλά για αποφυγή κάθε παρεξηγήσεις θα το κάνω σήμερα.
2) ο κ. Φιουρης μου εξήγησε ότι λόγο της απόστασης καθιστούσε αδύνατον να έχουμε μια πλήρη εικόνα για το μέγεθος τον μοσχευμάτων που μπορούμε να πάρουμε και μου εξήγησε πώς ότι θα πούμε πάντα είναι κατά προσέγγιση και πάντα με επιφυλακτικότητα .
3)όσων αφορά την εξέταση προφανώς δεν την έκανε ο ίδιος αλλά ο γιατρός μου γι αυτό και ενώ είχα στήλη φωτογραφίες πήρα απάντηση μετά από δυο μέρες .
4)τα μαλλιά μου είναι καστανά όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που θα ανεβάσω τώρα για λεπτομέρειες που με ρωτάς για την πυκνότητα μου τα εξήγησαν στην κλινική την ώρα που μου μετρούσαν την δότρια περιοχή αλλά στο μόνο που με ενδιέφερε ήταν το καθαρό νούμερο που θα μου έδινε η περιοχή (μπορώ ώμος να μάθω λεπτομέρειες και να σου απαντήσω )
Σε ευχαριστώ πολύ για της ερωτήσεις που μου έθεσες εύχομαι να σε κάλυψαν η απαντήσεις μου
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Επισυνάπτω Φώτο δική μου και του κουμπάρου μου πριν την μεταμόσχευση
 

Συνημμένα

  • META.JPG
    META.JPG
    740.9 KB · Προβολές: 281
  • ΠΡΙΝ.JPG
    ΠΡΙΝ.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 129

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

[quote author=klimaser link=topic=4095.msg71178#msg71178 date=1332688433]
Επισυνάπτω Φώτο του κουμπάρου μου
Στην περίπτωση του κουμπάρου μου οι γιατροί επέμεναν να του ρίξουν όλα τα τριχοθυλακια στο εμπρός μέρος του κεφαλιού μιας και θα ξανακάνει και δεύτερη επέμβαση αλλά ο ίδιος επέμενε κα καλύψει και καπιες τρύπες που είχε από προηγούμενες επεμβάσεις που είχε κάνει και δεν του είχαν κάνει σωστή κάλυψη
 

Συνημμένα

  • πριν(φωτο του κουμπαρου μου).JPG
    πριν(φωτο του κουμπαρου μου).JPG
    1.4 MB · Προβολές: 151
  • DSCN0931.JPG
    DSCN0931.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 290

savalas

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Ευχαριστώ klimaser για τις απαντήσεις .

Θα ήταν χρήσιμες φωτογραφίες , αμέσως μετά την επέμβαση , τόσο από τη δότρια όσο και από τη λήπτρια περιοχή
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

αμεσος μετα
 

Συνημμένα

  • IMG_2375.JPG
    IMG_2375.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 127

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

klimaser είπε:
[quote author=klimaser link=topic=4095.msg71178#msg71178 date=1332688433]
Επισυνάπτω Φώτο του κουμπάρου μου
Στην περίπτωση του κουμπάρου μου οι γιατροί επέμεναν να του ρίξουν όλα τα τριχοθυλακια στο εμπρός μέρος του κεφαλιού μιας και θα ξανακάνει και δεύτερη επέμβαση αλλά ο ίδιος επέμενε κα καλύψει και καπιες τρύπες που είχε από προηγούμενες επεμβάσεις που είχε κάνει και δεν του είχαν κάνει σωστή κάλυψη
 

Συνημμένα

  • IMG_2398.JPG
    IMG_2398.JPG
    995.9 KB · Προβολές: 95
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

καλησπέρα σε όλους,
klimaser για ποιό λόγο επέλεξες στριπ και όχι fue?Αν είναι λόγο κόστους το δέχομαι.
ΟΜΩΣ βλέποντας τα αποτελέσματα του Σναιντερ και του Ρουνει αναρωτιέμαι για ποιό λόγο η κλινικές επιμένουν ακόμα σε στριπ...
Υποκειμενικά παντα, θεωρώ πως επειδή η φαλάκρα είναι ένα εκφυλιστικό φαινόμενο,θα προτιμούσα να μην είχα την ουλή.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

savalas

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Το κόστος είναι βέβαια βασικό ειδικά στην εποχή μας . Επίσης σε μεγάλα norwood δεν φτάνουν τα μοσχεύματα μόνο από FUE για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα . Επιπλέον η FUE έχει και μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων μοσχευμάτων .

Ο εφευρέτης της FUE William Rassman επιμένει οτι δεν είναι όλα τα κεφάλια κατάλληλα για FUE και προτείνει να γίνεται ένα τεστ προηγουμένος , το οποίο ονομάζει FOX test .Δεν έχω ακούσει κανέναν από όσους έκαναν FUE να έχουν υποβληθεί σε αυτό το τεστ . Κάνω λάθος ;
 

horhitto4

Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Ρε φίλε η εικόνα του γαμπρού σου είναι έπειτα απο 2 επεμβάσεις??πότε τις έκανε και γιατί δε βλέπω κάποιο αποτέλεσμα? είναι σαν να μη έχει κάνει κάτι στα μαλλιά του(ενοώ μεταμόσχευση) εκτός αν έκανε και είναι φτωχό.....
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

Έχω και εγώ αντίστοιχες απορίες και αναμένω απαντήσεις. Καλή επιτυχία στον φίλο btw...!!!
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

tobaldornotobald είπε:
καλησπέρα σε όλους,
klimaser για ποιό λόγο επέλεξες στριπ και όχι fue?Αν είναι λόγο κόστους το δέχομαι.
ΟΜΩΣ βλέποντας τα αποτελέσματα του Σναιντερ και του Ρουνει αναρωτιέμαι για ποιό λόγο η κλινικές επιμένουν ακόμα σε στριπ...
Υποκειμενικά παντα, θεωρώ πως επειδή η φαλάκρα είναι ένα εκφυλιστικό φαινόμενο,θα προτιμούσα να μην είχα την ουλή.
ο λογος ειναι φιλε μου οτι ηθελα το δυνατον καλητερο αποτελεσμα με της λιγοτερες απωλειες μοσχευματον και ενας λογος που επελεξα την H*C εινα πως κανουν πολυ καλη δουλια με την ραφη τοσο που να μην φαινετε σσχεδον καθολου
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

savalas είπε:
Το κόστος είναι βέβαια βασικό ειδικά στην εποχή μας . Επίσης σε μεγάλα norwood δεν φτάνουν τα μοσχεύματα μόνο από FUE για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα . Επιπλέον η FUE έχει και μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων μοσχευμάτων .

Ο εφευρέτης της FUE William Rassman επιμένει οτι δεν είναι όλα τα κεφάλια κατάλληλα για FUE και προτείνει να γίνεται ένα τεστ προηγουμένος , το οποίο ονομάζει FOX test .Δεν έχω ακούσει κανέναν από όσους έκαναν FUE να έχουν υποβληθεί σε αυτό το τεστ . Κάνω λάθος ;
συμφωνω απολυτα
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

danceworld_2001 είπε:
Έχω και εγώ αντίστοιχες απορίες και αναμένω απαντήσεις. Καλή επιτυχία στον φίλο btw...!!!
αυτό το γράφο φίλε μου horhitto4 στην αρχή του θέματος έχει κάνει δυο φορές μια με strip μια με fue την πρώτη φορά πριν 10 χρόνια την δεύτερη πριν 4 χρόνια βέβαια χωρίς θεαματικά αποτελέσματα βέβαια να πω εδώ πώς αν δεν είχε κάνει δεν θα είχε καθόλου μαλλιά τώρα όσα βλέπεις είναι μεταμοσχευμένα
 

klimaser

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C στις 19-03-2012 Με τον DR .Φώτη Γκαρ

horhitto4 είπε:
Ρε φίλε η εικόνα του γαμπρού σου είναι έπειτα απο 2 επεμβάσεις??πότε τις έκανε και γιατί δε βλέπω κάποιο αποτέλεσμα? είναι σαν να μη έχει κάνει κάτι στα μαλλιά του(ενοώ μεταμόσχευση) εκτός αν έκανε και είναι φτωχό.....

αυτό το γράφο φίλε μου horhitto4 στην αρχή του θέματος έχει κάνει δυο φορές μια με strip μια με fue την πρώτη φορά πριν 10 χρόνια την δεύτερη πριν 4 χρόνια βέβαια χωρίς θεαματικά αποτελέσματα βέβαια να πω εδώ πώς αν δεν είχε κάνει δεν θα είχε καθόλου μαλλιά τώρα όσα βλέπεις είναι μεταμοσχευμένα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα