το καλοκαιρι φετος διοργανωνει στην πολη μεγαλο ιατρικο δυνεδριο με ολες τις φιρμες του χωρου
Σε βλέπω αρκετά ενήμερο σε σημείο που ξαφνιάζομαι!!!
Όντως ο γιατρός διοργανώνει το καλοκαίρι ιατρικό συνέδριο συγκεκριμένα:
στις 26 & 28 Ιουνίουτου 2015 υπό την αιγίδα του ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) θα διωργανωθεί στην Κωσταντινούπολη το
3rd Mediterranean FUE Workshopστην Asmed Clinic
όπου σε τρείς ημέρες θα μπούν 10.000 grafts με τις τελευταίες τεχνικές μτχ και θα παραβρεθούν πολλά γνωστά ονόματα όπως:
ο Dr.Cole , Dr.Lorezzo , Dr.Devroye , Dr.Ginzburg, Dr.Harris , Dr.Lupanzula , Dr.True και βέβαια ο Dr.Erdogan όπου φιλοξενεί το workshopστην κλινική του.
Λεπτομέρεις :
http://www.ishrs.org/content/upcoming-events
http://www.3rdmediterraneanfueworkshop.com/
αν συνεχισει ετσι σε λιγο καιρο θα εχουμε ενα νεο ραχαλ.
Εγώ μιάς και έχω πάει και στις δύο κλινικές (Rahal & Erdogan)...στον Rahal έκατσα 10 ημέρες όπου στο Guest house είδα πάνω απο 10-15 περιστατικά ενώ ήμουν παρών σε όλο το χειρουργείο ενός μέλος του forum...ενώ στην Asmed τρείς (όπου και εκεί είδα κάποια λίγα περιστατικά) θα σου πώ με μεγάλη σιγουριά ότι τον Rahal όχι μόνο τον έχει φτάσει , αλλά τον έχει ξεπεράσει, καιρό τώρα!...
Λίγο άν γυρίσεις τα διεθνή forum θα δείς Καναδούς , Αμερικάνους να αφήνουν Feller , Bernstein , Hasson , Rahal & να πηγαίνουν Erdogan...
Πάρε μιά γεύση από το επίσημο site της American Hair loss Association:
http://forum.americanhairloss.org/forums/27-Hair-Transplant-Before-After-Results
(πόσα είναι τα αποτελέσματα απο Καναδούς - Αμερικάνους & πόσα απο Erdogan?)
Η κλινική του όπως πολύ σωστά είπες είναι ΠΡΩΤΥΠΟ νοσοκομείου...το δέ προσωπικό του ναί μέν είναι 20+ άτομα αλλά το παρα-ιατρικό προσωπικό γιατί το σύνολο του προσωπικού του είναι πάνω απο 45 άτομα...το μεγαλύτερο προσωπικό που έχω δεί προσωπικά εγώ σε κλινική του είδους...
Μπορώ να κάτσω να αριθμό και την στελέχωση της κλινικής μιάς και τις ημέρες που έκατσα εκεί ο γιατρός με γνώρισε με όλο το επιτελείο του , δέν έχει όμως και τόσο σημασία θεωρώ...
ΌΝΤΩΣ στις τιμές είναι αδέκαστος & δέν χαρίζει τίποτα , όμως όλα είναι σχετικά και αυτο γιατί:
- Το ξενοδοχείο όντως κάνει 80 euro το δίκλινο και 70 το μονόκλινο...όμως είναι πέντε αστέρων μές στην χλιδή και η αρχική τιμή του ξενοδοχείου είναι 130-120 euro (η τιμή είναι διαμορφωμένη έτσι για τους ασθενείς της κλινκής)...και μήν κοιτάς Κύπρο που έχουμε συνηθίσει να δίνουν το ξενοδοχείο στο πακέτο μέσα.Σε όποιο σοβαρό γιατρό και να πάς στον κόσμο αυτή η δαπάνη είναι ξεχωριστή.
- Τα Tranfer που χρεώνει θα σου πώ απλά ότι είναι και τσάμπα...εγώ έδωσα 15 euro τη φορά σε ταξί απο ξενοδοχείο-κλινική (30 euroτην ημέρα) , στο σύνολο των ημερών που έκατσα 2 φορές το ποσό απο ότι άν έκλεινα το δικό του transfer , πρόσθεσε δέ σε αυτό ότι μετακίνησε με ειδικά διαμορφμένα Van με φιμέ τζάμια και οδηγό που μιλάει Αγγλικά.
- Το PrP δέν σε υποχρεώνει να το κάνεις , άν το κάνεις είναι επιπλέον χρέωση , όπως γίνεται παντού…
Τα ιατρικά (300euro) όντως είναι μιά δαπάνη που και εμένα με ξίνισε στην αρχή...
Όταν όμως με ενημέρωσαν τί περιλαμβάνει η δαπάνη αυτή , το ποτήρι ήταν πιό γλυκόπιοτο.Συγκεκριμένα :
- Διερμηνέα , μαξιλαράκι ύπνου , Propecia ή Avodart (σκέψου πόσο κάνει το Propecia) , σαμπουάν κ.λ.π για μαλλιά , και κυριότερο :
- Low Level Lazer Therapy ( σε μιά οποιαδήποτε κλινική χρεώνεται χαλαρά 300-500euro) καθώς και το
- ειδικό υγρό διατήρησης των Graft , που όσοι έχουν ασχοληθεί ξέρουν ότι δέν έχει καμία σχέση με το απλό Saline που χρησιμποιούν το 95% των κλινικών (1,5 euro το λίτρο) , αλλά τιμή πολλαπλάσια και που βέβαια είναι εξαιρετικής σημασίας στην διατήρηση και βιωσιμότητα των Grafts!.
Μια Cost effective δαπάνη με λίγα λόγια...
Όπως και να έχει , όπως πολύ σωστά είπες βλέπουμε 500+ euro σε παράπλευρες υπηρεσίες απ’ ότι στις υπόλοιπες κλινικές της Κύπρου και κάποιες της Τουρκιάς.
Το θέμα είναι κατά πόσο για τον καθένα αυτά τα παραπάνω λεφτά είναι μια παραγωγική δαπάνη και βοηθάει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα....
Αυτά καλή συνέχεια σε όλους...