Μεταμόσχευση στην Ελλάδα

Flosk

Well-Known Member
Εμένα ένας φίλος μου έκανε στον Γκουρα και το αποτελεσμα του με 10 ποντους μαλλι ειναι αρκετά καλο! Για κοντό κουρεμα δεν το συζητάει γιατι όντως φαίνονται σα μαλλια κούκλας αλλα με μακρύ μαλλακι θα το καλυπτεις σίγουρα και συ Marley7! Για μένα έκανες λάθος που πηγες στον Γκουρα αλλα τα μαλλια που σου έβαλε θα σου βγουν απλα θα πρέπει να ξανακανεις σε καποια αλλη κλινικη για τα πυκνωσεις! Μη σκας γιατι δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα! Ο φίλος μου ήταν πανευτυχης μεχρι που είδε τη δικη μου μ/μ αργοτερα που ειναι πιο φυσικη και μπήκε σε σκέψεις για Κύπρο οπότε coolαρε και κανε υπομονή ένα χρόνο μεχρι να βγουν και το ξανασκεφτεσαι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Έχει δίκιο ο Flosk, αγαπητε Marley, δότρια θα έχεις σίγουρα, επίσης κάποιο "συνάδελφος" μίλησε πολύ σωστά για ψηλά πλαινά, που όντως είναι τεράστιο πλεονέκτημα όταν κάνεις μμ. Οπότε υπομονή 10-11 μήνες και βλέπεις τι θα κάνεις. Εγώ θα σου πρότεινα από Ελλάδα DHI και από εξωτερικό Κύπρο αλλά και τους προτεινόμενους από τον Κάπα. Επίσης θα σου πρότεινα να μην ξανακάνεις Στριπ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγω θα σου προτείνω να μην πας στην DHI σαν θύμα της εν λόγο εταιρείας με τον 28 χρονο μαθητευομενο

kapa

Μέλος του προσωπικού
Flosk είπε:
Εννοείς Kapa πως σου έκανε μαθητευόμενος 28 ετών τη μ/μ;

28 χρονων συνομηλικος μου τοτε τον δεξι κροταφο που φυτρωσαν 20 τριχες απο τις 750 και μια κοπελα στον αριστερο κροταφο,ζητημα να ειναι 150 graft,κακη κατευθυνση και οι δυο ως προς την φορα των μοσχευματων,στο διπλα δωματιο ενας αλλος εκανε ακομα μια μεταμοσχευση την ιδια στιγμη
κατα την γνωμη μου ειναι ρισκο να παει καποιος στην συγκεκριμενη κλινικη που δουλευει με την τακτικη του σουπερ μαρκετ

Flosk

Well-Known Member
Ελπίζω να έχουν αλλάξει μυαλά και να μην συμπεριφέρονται καλα μόνο στους forumιτες μας όπως ο N094 και ο Dim74..και οι υπόλοιποι ανθρώπινο είδος θεωρούνται ..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Flosk είπε:
Ελπίζω να έχουν αλλάξει μυαλά και να μην συμπεριφέρονται καλα μόνο στους forumιτες μας όπως ο N094 και ο Dim74..

ο n094 μπορει να ειναι τυχερος
ο dim74 θα ξανα κανει διορθωτικη και δεν τον χειρουργησε γιατρος απο την DHI ελλαδας αλλα γιατρος που ηρθε σε επιδειξη σεμιναριου,δηλαδη αν παει καποιος δεν θα εχει αυτο το αποτελεσμα μιας και θα τον αναλαβει αλλος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
πάντως ρε παιδιά πιστεύω ότι ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε μια συνάντηση μελών με μμ για να δούμε τι εννοούμε ο καθένας όταν λέμε καλή, κακή μέτρια κλπ μεταμόσχευση. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο (ούτε για μένα είναι) μιας και το θέμα αφορά τελείως προσωπικά δεδομένα και θα πρέπει να εμφανιστούμε με το πρόσωπό μας (δεν είμαστε δλδ ένα φόρουμ για ποδήλατα που συναντιόμαστε βολτάρουμε και χαζεύουμε τα ποδήλατά μας) αλλά ωστόσο πιστεύω ότι κάποια στιγμή και για όσους ενδιαφέρονται θα ήταν καλή μια τέτοια συνάντηση. Έτσι θα δουν πως ακριβώς είναι η μεταμόσχευσή μου και αν έχω δίκιο που μου αρέσει, τι εννοεί ο Κάπα όταν λέει για αποτυχημένη, ποια είναι η αλήθεια με τις φωτογραφίες και πως δείχνει από κοντά ένα αποτέλεσμα και άλλα πολλά. Με αυτόν τον τρόπο και θα γνωριζόμασταν από κοντά και πιθανά θα βοηθούσαμε και άλλους που ψάχνουν να δουν τι ακριβώς μπορεί να σου δώσει μια μεταμόσχευση κλπ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω δεν εχω προβλημα για συναντηση αλλα οι πιο πολλοι ειστε αθηνα και εγω θεσσαλια μερια.
μαλιστα με καποια μελη εχω βγει για καφε,με εναν ημουν συμαθητης με τον αδερφο του,μικρος που ειναι ο κοσμος:21m:

n094

Active Member
Flosk είπε:
Εγω Θεσσαλία δεν ανεβαίνω για να δείξω την καρκαλα μου..

χααχαχαχαχαχχα καλά ρε φλοσκ δεν είπαμε να ανέβουμε εμείς... αλλά θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε όταν για παράδειγμα κατέβει ο Κάπα (δεν μπορεί κάποια στιγμή θα κατέβει στην πρωτεύουσα για δουλειές...)

kapa

Μέλος του προσωπικού
αν περασω αθηνα θα κανονισουμε meeting.
απο το μαλλι θα σας καταλαβω ολους απο τα 100 μετρα:angel:

Μπλουζα