Μεταμόσχευση στην Ελλάδα

horhitto4

Member
δυστηχως θα συμφωνησω με τον καπα αλλα επειδη εισαι πανω στην εξελιξη της μμ θα ηθελα να το αφησουμε εδω και να δουμε τη πορεια σου σημερα δυστηχως επιβεβαιωθηκαν αυτοι που αποφευγουν τη χωρα στο θεμα μμ σαν ο διαολος το λιβανι τεσπα να επισημανω οτι και εγω αυτο παρατηρησα αραιη τοποθετηση των μοσχευματων απο κει και περα ειδωμεν....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Τι να αφήσεις horhitto.Κλαίω για το παλληκάρι.Marley7 ελπίζω να έχεις καλό δικηγόρο και λεφτά.Νομίζω ήρθε η ώρα να τους τα κλείσουμε τα μαγαζάκια.Στενοχωρήθηκα φιλαράκι πάρα πολύ.Γαμώτο δεν το έψαξες καθόλου και εσύ.Μεταμόσχευση είναι δεν είναι ένα μπλουζάκι που αν δεν σου αρέσει το αλλάζεις.Η θετική μου σκέψη πέφτει επάνω σου.Επίσης πρόσεχε λίγο με τον υπολογιστή σου.Χωρίς καν να το καταλάβεις μας έδειξες ποιος είσαι.(Αν είναι δικό σου το pc).

horhitto4

Member
Adriano είπε:
Τι να αφήσεις horhitto.Κλαίω για το παλληκάρι.Marley7 ελπίζω να έχεις καλό δικηγόρο και λεφτά.Νομίζω ήρθε η ώρα να τους τα κλείσουμε τα μαγαζάκια.Στενοχωρήθηκα φιλαράκι πάρα πολύ.Γαμώτο δεν το έψαξες καθόλου και εσύ.Μεταμόσχευση είναι δεν είναι ένα μπλουζάκι που αν δεν σου αρέσει το αλλάζεις.Η θετική μου σκέψη πέφτει επάνω σου.Επίσης πρόσεχε λίγο με τον υπολογιστή σου.Χωρίς καν να το καταλάβεις μας έδειξες ποιος είσαι.(Αν είναι δικό σου το pc).

ειπα να μη το χοντρηνω ρε συ γιατι μπες και λιγο στη θεση του τωρα που τα διαβαζει η φωτο με τρομαξε αρεκτα παντως γιατι το συγκεκριμενο ονομα ειχε καποια μερικα καλα σχολια τεσπα ας περασει ο καιρος και ας δει και τη πορεια και βλεπουμε ολοι μαζι θα τον βοηθησουμε οτι και να γινει ....την αποψη μου την ειπα ειναι ιδια με τη δικη σου και του καπα

marley7

New Member
τόσο χάλια ρε μαγες ο γιατρός είναι και πόλη σίγουρος μου λέει έλα σε 5 μήνες να δεις πως σε έχω κάνει και τέτοια τηνα πο

μου είπε ότι έχω μέτρια δότρια περιοχή ελπίζω να μην μου τη χάλασε και να μπορώ να τη διορθώσω

Adriano

Well-Known Member
Ναι φίλε.Δυστυχώς τόσο χάλια.Και δεν είμαστε ειδικοί.Αλλά έχουμε δει πολλές μεταμοσχέυσεις και ξέρουμε πως είναι στην αρχή τα πράγματα.Τσέκαρε άλλες και σύγκρινε με την δική σου.Τσέκαρε πόσο μακριά είναι το κάθε τριχοθυλάκιο από το άλλο.Τώρα τι να σου πω;;;Εγώ δεν θέλω να λέω ψέματα.Και να σου πω την αλήθεια θα ήθελα πολύ να βγουν και να σου πουν την αλήθεια και να μην σε χαιδέψουν για να θυμώσεις και να πας να διεκδικήσεις τα λεφτά σου πίσω.Ο ίδιος ο γιατρός σου την έκανε?

horhitto4

Member
Adriano είπε:
Ναι φίλε.Δυστυχώς τόσο χάλια.Και δεν είμαστε ειδικοί.Αλλά έχουμε δει πολλές μεταμοσχέυσεις και ξέρουμε πως είναι στην αρχή τα πράγματα.Τσέκαρε άλλες και σύγκρινε με την δική σου.Τσέκαρε πόσο μακριά είναι το κάθε τριχοθυλάκιο από το άλλο.Τώρα τι να σου πω;;;Εγώ δεν θέλω να λέω ψέματα.Και να σου πω την αλήθεια θα ήθελα πολύ να βγουν και να σου πουν την αλήθεια και να μην σε χαιδέψουν για να θυμώσεις και να πας να διεκδικήσεις τα λεφτά σου πίσω.Ο ίδιος ο γιατρός σου την έκανε?

αυτο παλι στην ελλαδα με το τριχιλιαρο....οτι μαλλι και να βαλεις 3 χιλιαρικα λες και παει με το κιλο...ημαρτον δλδ και στριπ ακομα και πολλα αλλα πολυ πισω ακομη δυστηχως σε ολους τους τομεις....αντε να δουμε κυπρο που το πανε καλα αν πεσουν οι τιμες με το κραχ που εγεινε εδω και μερικες μερες...

marley7

New Member
αυτός άνοιξε της υποδοχείς

και ένας άλλος τοποθέτηση

δεν μπορεί να διορθωθεί τη μέτρια δότρια αφού έχω μαλλί γύρο

δεν μπορούσε να βάλει κιαλλα μοσχεύματα εντομετάξει πήγε και μια φίλη μου και της είπε δεν γίνεται να της κανείς λόγο δότριας δεν θα πορούσε να τη δούλεψη κιαυτη

Adriano

Well-Known Member
Για να τελειώνω τις σκέψεις μου και να μην το διαιωνίζουμε το θέμα.Μαλλιά πυκνά δεν θα έχεις.Σίγουρο αυτό.Από εκεί και πέρα εύχομαι πραγματικά να είσαι ένας άνθρωπος με κουράγιο,ριζοσπαστικός και με υπομονή ώστε να διεκδικήσεις αυτό που σου ωφείλεται.Να είσαι καλά.

krhtikos21

Member
ρε παιδιά ας κάνουμε λίγη υπομονή μην τον καταδικάζουμε το παιδί μπείτε στην θέση του. Εγώ λόγω του ονόματος του στα ελληνικά δεδομένα θεωρώ πως πρέπει να περιμένουμε.Με προβληματίζει μεν αυτή η εικόνα.Την εμφύτευση στην έκανε άλλος?Πόσο χρονών είσαι?

n094

Active Member
Παίδες έχει δίκιο ο Κρητικός.... ας μην τον τρελαίνουμε τον άνθρωπο. Αγαπητέ Marley, η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησες με τα κάρκαλα, ποια μέρα αφορά; έχεις ήδη καθαρίσει τοπικά σε κάποια σημεία σε αυτήν; Νομίζω ότι το αποτέλεσμα που θα πρέπει να περιμένεις, όσον αφορά την πυκνότητα, θα πρέπει να είναι ουσιαστικά η εικόνα που είχες ακριβώς μετά την μμ μείον ένα 5-10% (για να θεωρείται επιτυχημένη η φύτρωση, όχι το γενικό αποτέλεσμα). Δυστυχώς οι φωτογραφίες σου δεν είναι καθαρές για να καταλάβουμε ακριβώς την τοποθέτηση, αλλά φαίνεται ότι η απόσταση μεταξύ των τριχοθυλακίων είναι μεγάλη (άρα η πυκνότητα μικρή). Φαντάσου ότι για την περιοχή στην οποία έγινε η επέμβαση χρειάζεσαι για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα περίπου 3000-3500 μοσχεύματα ή αλλιώς περίπου 6000-7000 τρίχες (αυτά για αρχή, γιατί σε μια τελείως γυμνή περιοχή, δύσκολα πετυχαίνεις μια αξιοπρεπή πυκνότητα με την πρώτη). Πρότασή μου: Χαλάρωσε και σε 5 περίπου μήνες θα δεις (στο περίπου) το αποτέλεσμα που θα έχεις και από εκεί και πέρα βλέπεις τι και πως.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγώ λέω να μην εθελοτυφλούμε το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικά κακό
Τουλάχιστον να λέμε αυτο που βλέπουμε doll hair απόσταση θυλακιων μισό cm και το κορυφαίο ποιος είπε οτι τα θύλακες δεξιού κροταφου κοιτάνε δεξιά και αριστερού κροταφου κοιτάνε αριστερά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Εντάξει Κάπα από την φωτογραφία που ανάρτησε, όντως φαίνεται πως πρόκειται για μια φτωχή και προβληματική μμ, αλλά ξαναλέω ότι η φωτογραφία δεν είναι καθόλου καθαρή, για να μπορέσω με σιγουριά να "τον θάψω". Η φορά πάντως όντως φαίνεται και δυστυχώς είναι αφύσικη...

marley7

New Member
αυτός άνοιξε της υποδοχείς άλλος της τοποθέτησε υπόψιν δεν είχα καθόλου επάνω μάλι είμαι στην εικοστή μέρα εντάξει απότι κατάλαβα η πυκνότητα δεν θα είναι κορυφεα αλλά πιστεβω ότι δεν θα είναι μια καμία τρίχα εδώ και καμία τρίχα εκεί εμένα μου αρέσει σε αυτό το γιατρό είναι ότι δεν κανείς για μεταμόσχευση δεν στην κάνει αυτό σίγουρο τώρα τη άλλο να πο αν όπως λες θέλω τρις με τρισίμηση χιλιάδες τριχοθιλάκια αν υποθετικά τώρα μου έχει βάλει χίλια με μια δεύτερη επέμβαση δεν θα μπορώ να βάλω άλλες δυόμιση χιλιάδες δεν θα έχει η δότρια περιοχή μου άλλες τόσες

kapa

Μέλος του προσωπικού
marley7 είπε:
αυτός άνοιξε της υποδοχείς άλλος της τοποθέτησε υπόψιν δεν είχα καθόλου επάνω μάλι είμαι στην εικοστή μέρα εντάξει απότι κατάλαβα η πυκνότητα δεν θα είναι κορυφεα αλλά πιστεβω ότι δεν θα είναι μια καμία τρίχα εδώ και καμία τρίχα εκεί εμένα μου αρέσει σε αυτό το γιατρό είναι ότι δεν κανείς για μεταμόσχευση δεν στην κάνει αυτό σίγουρο τώρα τη άλλο να πο αν όπως λες θέλω τρις με τρισίμηση χιλιάδες τριχοθιλάκια αν υποθετικά τώρα μου έχει βάλει χίλια με μια δεύτερη επέμβαση δεν θα μπορώ να βάλω άλλες δυόμιση χιλιάδες δεν θα έχει η δότρια περιοχή μου άλλες τόσες

Θεωρητικά για έναν χρόνο δεν θα κανείς μεταμόσχευση έτσι και αλλιώς και θα εχει ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα.
Δες και την ενότητα παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων του φόρουμ αν δεν το έχεις κανει ήδη,αν αποφασίσεις για δεύτερη επέμβαση για κανέναν λόγο μην διαλέξεις άλλον απο τους 3 που προανέφερα.
Τα σούπερ μάρκετ μαλλιών που κανει την τοποθέτηση ο μπακαλης της γειτονιάς και μαθητευόμενος 28 χρονος που βγήκε απο την σχολή ξεχνα τα

krhtikos21

Member
γιατί να μην έχει? σου είπε περίπου πόσες τρίχες έχει η δότρια για μεταμόσχευση σύνολο στο μέλλον? κανονικά υπάρχουνε κάμερες που το υπολογίζουν αυτό σε κάποιες κλινικές

marley7

New Member
όχι αλλά για άλλη μια μου είπε έχω ναι αλλά άλλη μια με χίλια θυλάκια τη να το κάνω δεν μου είπε χίλια θυλάκια εγώ το λέω ρε παιδιά αν δεν έχει η δότρια άλλες σου κάνουν με fue

krhtikos21

Member
αυτός από ότι ξέρω δεν κάνει fue πάντως.πάντως ρε φίλε από βλέπω έχεις τις προυποθέσεις να κάνεις φοβερό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης γιατί τα πλάγια είναι ψηλά ακόμη. με 3000 τριχοθυλάκια που έκανες τώρα και άλλη μία στο μέλλον κανονικά θεωρητικά θα πρεπε να σουν super.

marley7

New Member
φίλε μου αμφιβάλω αν μου έβαλε 3000 θυλάκια πρέπει να μου έβαλε 1000 δεν μπορώ να κάνω 2 και με φυε

Billy_tramp

Member
Φίλε marley θα συμφωνήαω με τον κάπα, αυτο που βλέπουμε δεν είναι καλο. Διάβασε καλά το φορουμ, δεν υπάρχει καλύτερος και πιο ειλικρινείς οδηγός για μ/μ. Αμα μπορείς βάλε μας και μια φωτο απο τη δότρια να δούμε τις δυνατοτητες της.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Στον ένα μήνα καλύτερα να μην κρίνουμε το αποτέλεσμα.

Αν θέλεις οπωσδήποτε γνώμη, μπορούσες και καλύτερα.
Αν εγώ είχα αυτό το αποτέλεσμα μετά από μμ, θα είχα πάρει ήδη το katana και θα πήγαινα κολωνάκι μεριά.

Υπομονή ένα χρόνο και θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Μπλουζα