Μεταμόσχευση στην Ελλάδα

marley7

New Member
Καλησπέρα.
Έχω κάνει πρόσφατα μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα, θα ήθελα γνώμες γιατί από αλλά παιδιά εδώ έξω αγχωθεί

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
RE: metamosxeusi stin ellada

Καλησπέρα

Τι να σου πούμε βάλε φωτογραφίες,πες μας που πήγες και τι τεχνική χρησιμοποίησαν και εμείς θα σου πούμε την γνώμη μας.
Επίσης γράφε αν μπορείς με ελληνικούς χαρακτήρες.

marley7

New Member

φίλε μου δεν μπορώ με ελληνικούς χαρακτήρες δύστυχος με μέθοδο στριπ την έκανα 26 φεβ κάνει να πω γιατρό

Adriano

Well-Known Member

Ανέβασε φωτογραφίες για να πεις το όνομα του γιατρού.Αλλιώς το thread σου λογικά θα το σβήσουν.

marley7

New Member

φίλε μου δεν έχω ακόμα έτοιμες φωτο αλλά μέχρι αύριο θα έχω βάλει

Άκης

Administrator

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες στο PC σου, μπορείς να γράφεις το κείμενο σου εδώ και μετά να το αντιγράφεις στο post σου. Σου διόρθωσα τα post σου εγώ αυτήν την φορά.

Όταν ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου, πες μας που και πως σχετικά με την μεταμόσχευση που έκανες.

marley7

New Member
φίλε ακη ευχαριστώ θα ανεβάσω και της φωτο στο φόρουμ και θα σας πο και αναλυτικά τη και πως απλά επειδή είμαι λίγο καινούριος και άσχετος με τους υπολογιστές για αυτό θα είμαι πάλι μέσα το μεσημέρι

[attachment=4445]

ελάτε παιδιά τα σχόλια θέλω

Συνημμένα

• 4-up on 3-17-13 at 12.41 PM (compiled).jpg
    4-up on 3-17-13 at 12.41 PM (compiled).jpg
    51.1 KB · Προβολές: 397

horhitto4

Member
ποιο κοντινες αν μπορεις και επισσης αν μπορεις να μας παραθεσεις τη προτερη κατασταση δηλαδη το πως ησουν πριν κανεις τη μμ αλλα σιγουρα ποιο κοντινες και με αλλο φωτισμο ετσι οπως ειναι αυτες τουλαχιστον εγω δε μπορω να καταλαβω ουτε την εκταση του προβληματος ουτε το ποσα σου εβαλαν και αν στα εβαλαν σωστα....

marley7

New Member
tha balo kapoia stigmi alla prin eimoun adeios nomizo oti exei balei mona trixothilakia i pos ta lene kai piso 2trixa klp eixa kati xnoudia apo ti mesi kai piso kai brosta katholou

horhitto4

Member
γραφε ελληνικα ρε παληκαρε τοσο δυσκολο σου ειναι??εξωτερικο εισαι??ποσα θυλακια σου εβαλε γνωριζεις ακριβη αριθμο και ποιο το κοστος της επεμβασης μη πεις κλινικη η γιατρο μεχρι να βαλεις τις φωτο για παν ενδεχομενο...

marley7

New Member
δεν τα ξέρω καλά τα του υπολογιστή καιο το δικό μου δεν έχει ελλικά και είναι θέμα 3000

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

marley7

New Member
oraio

ποσά τριχοθιλάκια δεν ξέρω

/Users/vlassispapiwannou/Pictures/iPhoto Library/Masters/2013/03/17/20130317-180651/Photo on 3-17-13 at 6.04 PM.jpg

[attachment=4446]

για πες γνώμη χορχητο

υπόψην έχει αρχίσει να καθαριζι από πάνω είμαι στην 19η ημέρα

Συνημμένα

• Photo on 3-17-13 at 6.04 PM.jpg
    Photo on 3-17-13 at 6.04 PM.jpg
    196.9 KB · Προβολές: 485

kapa

Μέλος του προσωπικού
marley7 είπε:
τα μπροστά είναι μονοτριχα...Γκούρας Γιάννης στο κολωνάκι

dr keser τουρκια και δυο κλινικες στην κυπρο.HDC,Γεωργιου
σε περιπτωση που θελησεις διορθωτικη επεμβαση
δεν σου λεω ποια θα διαλεξεις και αν,απλα κρατησε τα ονοματα,παρακολουθησε δουλειες και αν αποφασισεις κατι επηκοινωνισε μαζι τους για την τιμη,κατα την γνωμη μου και τα 3 μαγαζια ειναι ισαξια

Μπλουζα