Μεταμόσχευση με τη μέθοδο SAFE (M**di Jeu*e**e)

gge0rge

Member
Γνωρίζουμε κάτι για τη συγκεκριμένη μέθοδο και το συγκεκριμένο ινστιτούτο;

Οι τιμές τους είναι περίπου μισή τιμή. Έχουν κ διαφήμιση και υπόσχονται και γραπτή εγγύησή αποτελέσματος.

Του έχω επισκεφθεί για ενημέρωση και εγώ και να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε η πίεση του να κλείσεις την μμ εκείνη την στιγμή. Μου δημιούργησε αρνητική εικόνα.

Όποιος έχει σχετική εμπειρία ας τη μοιραστεί μαζί μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gge0rge

Member
meandros είπε:
ειναι αυτοι στην διαφημιση που λεει νεα μαλλια με 690ευρω τελικη τιμη?

Ναι αυτοί είναι. Βέβαια σου λένε 690 για 1000 τρίχες κάτι τέτοιο. Από εκεί σου λένε πχ εσυ θελεις 2000 ή 3000. Οπότε ανεβαίνει κ η τιμή.

flosk μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος; έκανες εκεί και δεν έμεινες ευχαριστημένος;

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
παλι τα ιδια θα λεμε?
Σου εμπνεει εμπιστοσυνη εσενα αυτη η διαφημιση?
Το χω ξαναπει,Σαν την εξυπνη σιτα δεν υπαρχει:tiphat:

gge0rge

Member
John_John1 είπε:
παλι τα ιδια θα λεμε?
Σου εμπνεει εμπιστοσυνη εσενα αυτη η διαφημιση?
Το χω ξαναπει,Σαν την εξυπνη σιτα δεν υπαρχει:tiphat:

Καμία! το θέμα είναι οτι δεν με εμπνέει κανείς εμπιστοσύνη. Από τη άλλη δεν μπορώ να δεχθω οτι κανείς στην Ελλάδα δεν έχει αποτελέσματα. Ίσως είναι εξαίρεση. Αλλά αυτήν την εξαίρεση ψαχνω (όπως και πολλοί άλλοι)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαλα κανεις και δεν εμπιστευεσε κανεναν και εγω ετσι ημουν γιαυτο και ψαχνομουν 5 χρονια.
Πιστευω αν διαβασεις τα νηματα ολα προσεχτικα με τις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων τοτε θα καταλαβεις πολλα.
Και εαν δεις και καποιον απο κοντα ακομη καλυτερα.

giwrgos athina

Active Member
παιζει να ειναι και η χειροτερη παγκοσμιος στον τομεα...ισως τα laser l*ne να τους ανταγωνιζονται λιγο αλλα αυτη ειναι πρωταθλιτες ανικανοτητας...ουτε για κομωτες δεν κανουν...

Flosk

Well-Known Member
RE: Μεταμόσχευση με τη μέθοδο SAFE (M**di Jeu*e**e)ι

Ακουσε με φιλε καλα. Ειναι εμποριο το συγκεκριμενο προιον και υπαρχουν πολλοι να το εμπορευθουν. Οπως υπαρχουν και απειροι στο δρομο με κατεστραμενα κεφαλια. Εμεις εδω ξερουμε ποιοι ελαχιστοι δεν ειναι απατεωνες και ξερουμε απο εμπειρια και συναναστροφη με πολλα μελη ποιοι ειναι ακινδυνοι κ επαγγελματιες. Ολους τους αλλους τους θεωρουμε εγκληματιες και ΕΙΝΑΙ. Αν θες να κανεις διαβασε τη στηλη παρουσιασεις μμ και διαλεξε απο εκει. Ολοι οι αλλοι θα σου κανουν το κεφαλι χωραφι και θα πληρωσεις κιολας! Μακρυα απλα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες..

Παιδιά το τονίζω μεγάλη προσοχή όταν αποφασίζουμε για μεταμόσχευση! Με το κεφάλι δεν παίζουμε και η εικόνα της μμ μπορεί να μας συνοδεύει για πολλά χρόνια είτε είναι καλό είτε κακό το αποτέλεσμα.
Μπείτε και εδώ στο φόρουμ και δείτε μεταμοσχεύσεις. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ καλά και μάθετε από τις εμπειρίες άλλων μελών πριν κάνετε το οτιδήποτε στο κεφάλι σας.
Δεν παύει να είναι η εικόνα του προσώπου μας και μια κακή μεταμόσχευση έχει μεγαλύτερο ψυχολογικό κόστος από τη πρότερη κατάσταση. Ρωτήστε ανθρώπους με αποτυχημένες μμ να σας πουν και από κοντά.

malloumpas

New Member
Εγώ θα συμφωνήσω με τον michael_ts . Εκανα μια αποτυχημενη μτμ στην Ελλάδα πριν 6 χρόνια περίπου και ο 1.5 χρόνος που μεσολάβησε μέχρι να πάω σε γνωστό γιατρό εκτός Ευρώπης για να διορθώσει το πρόβλημα ήταν ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ από την περίοδο πριν κάνω μτμ. Το να είσαι φαλακρός εξάλλου είναι κάτι πολύ κοινό αφού 1 στους 2 άνδρες έχει μιας μορφής αραίωση μέχρι τα 40, το να έχεις όμως ένα κακό αποτέλεσμα μτμ (όπως είχα εγώ) δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα.

bimi33

New Member
πωωςςςςςςς????τρεχα ειναι τσαμπα!!!!ακομα εδω εισαι??690???ωωωωω!!!!ανυπομονω να ξημερωσει να παω κ γω...θα προλαβω λετε???σας παρακαλω πειτε μου...θελω να βγαλω 25 τριχες!!!!τις θελω πολυ!!!να βαζω κ ζελε!!!!να τις χτενιζω,να τις χαιδευω,να μην τις χορταινω...τις 25 τριχες μου!!!!!!ρε παιδια να ρωτησω κατι???εισαγγελεις δεν τα βλεπουν αυτα??δεν τους βαζουν ακομα φυλακη??απορω...κοροιδευουν τα παιδακια!!κ μερικοι πανε κ κανουν κιολας...οκ θυματα υπαρχουν παντου..το ξερω!!

Μπλουζα