Μεταμόσχευση μαλλιών fue

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
O geok εβαλε 3500 grafts σιγουρα δε φτανουν σκοπος ειναι να ξεκινησεις τμηματικα και οχι 4000 graft σε ολο το κεφαλι ειδικα με την εκταση που εχεις.Ξεκινας τμηματικα απο εμπρος και πηγαινεις προς τα πισω,ειδικα στην περιπτωση σου αν και σε ολες τις περιπτωσεις αυτο ειναι το σωστο, εφοσον αντεχει η δοτρια και εφοσον διαθετεις και μουσι διαθετεις κουραγιο,υπομονη ,χρημα και λες ολα η τιποτα μπορεις να ξεκινησεις.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Πηγαινε στην κλινικη να σου φτιαξουν την ουλη και μετα ξυρισμα και τελος φιλτατε.
Κοιτα στο youtube δουλειες του λορετζο με 6αρια να δεις ποσο δυσκολο ειναι να παρεις αξιοπρεπη καλυψη και το κυριοτερο ποσα μοσχευματα χρειαζονται.Θα απογοητευτεις σιγουρα και μιλαμε για τον καλυτερο γιατρο στο κοσμο στη fue.Eκτος εαν κανεις 2 μμ εδω με διασκορπισμενα μοσχευματα και κανεις ενα πολυ κοντο κουρεμα ισα ισα να σπαει εντελως η γυαλαδα.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι καλυτερα να μην ασχοληθεις καν.Φτιαξε την ουλη εδω ελλαδα οικονομικα και συνεχισε τη ζωουλα σου
 

naruto

Well-Known Member
Εγω να σου πως με ματι την δοτρια σου δεν την βλεπω καλη
Το μαλλι σου εδω πρεπει να ναι περιπου 1 cm ισως πιο πολυ,και παλι φαινετε αρκετα ευκολα δερμα.Σε μενα οταν ξεπερναει το 1 cm δεν φαινετε σχεδον καθολου δερμα,και δεν εχω και καμμια super δοτρια.
Στη συγκεκριμενη κλινικη λενε σε ολους ''εχεις super δοτρια,ελα να σε φτιαξουμε''
Δεν ειναι να τους εμπισευεσε.
Στη θεση θα πηγαινα Αθηνα στην Dhi για εκτιμηση δοτριας.
Αν ειναι πολυ καλη,που στο ευχομαι κ ελπιζω να κανω εγω λαθος,θα το παλευα με μεταμοσχευσεις(οχι στην AHC ομως).
Αν ειναι φτωχη τοτε θα πηγαινα να ριξω μερικα grafts στην ουλη για να καμουφλαριστει οσο γινετε.Κ μετα ξουρα και life goes on;)
 

ripper2.1

Member
Δυστυχώς φίλε μου , εκτός κ ότι τα πλαϊνά σου δεν γεμίζουν λίγο το κεφάλι σου να πεις πως κάτι να πάει να ενωθεί για να σώσεις λίγο την εικόνα , μου φαίνεται πως έχεις κ αρκετά μεγάλο κεφάλι , επίσης μόνο κ με το μάτι καταλαβαίνω πως η δότρια σου είναι χειρότερη από την δίκη μου κ εμένα μετά βίας μου έβγαλαν 4κ , νομίζω πως αρχικά μέτρησε σοβαρά την δότρια σου για να ξέρεις νούμερα κ μετά πάρε μια σοβαρή απόφαση , αν συνεχίσεις θα πάρεις τεράστιο ρίσκο , όπως πήρα κ εγώ !! Ίσως να μην αξίζει τον κόπο κ χάσεις άδικα κόπο κ χρήμα !! Νομίζω πως δεν είναι άσχημη ιδέα , να κανείς αυτό που σου προτείνουν τα παιδιά , κάλυψη την ουλή με fue κ με μελάνι αν χρειαστεί κ ξουρα !! Καλή δύναμη !!! Κ μην αγχώνεσαι , δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τη φύση !! Πάνω από όλα υγεία !!
 

mikegad

Well-Known Member
Χαρακτηριστικο παράδειγμα είναι ο mimis giova το μέλος που έκανε δωρεάν μμ στην dhi,όταν επισκεφθηκε την κλινική του βεκρη του ειπαν πως έχει δοτρια για τρεις μμ ,αν δεις την δοτρια του θα καταλάβεις οτι με το ζόρι παει για δυο και μάλιστα χωρίς καν να μετρήσουν την δοτρια....
Tasos μάλλον για μένα λες...
Και λίγα με την δότρια μου...είναι εξαιρετική και βγάζει άνετα 3 μμ. :)

Φίλε john1983 ,το κακό σε εσένα είναι πως έχουν υποχωρήσει και τα πλαϊνά με αποτέλεσμα η περιοχή προς κάλυψη να είναι τεράστια.
Η δότρια σου από την φώτο τουλάχιστον φαίνεται και σε εσένα κάτω του μετρίου.Άσε τι λένε..
Το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι να μην κάνεις τίποτα πέρα από το φτιάξεις την ουλή ,όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω.
Αν σε τρώει ο κ@λός σου πάντως και θες ντε και καλά να κάνεις κάτι ,κάνε 2 μμ ρίχνοντας όλα τα Grafts σε Α και Β ζώνη..το κρόουν άστο δεν σε παίρνει.
Αν σε τρώει ακόμα πιο πολύ ο κ@λος σου και θες να να ρίξεις σε όλο το κεφάλι ,ρίξτα και τράβα κάνε και mpg με μόνιμα ημιξυρισμενο λουκ. Θα είσαι πειραματόζωο βέβαια αφού το feedback από mpg στην Ελλάδα είναι σχεδόν μηδαμινό.
 
Τελευταία επεξεργασία:

john1983

New Member
Παίδες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω πως ήταν πολύ καλή ιδέα που γράφτηκα σε αυτό το site, ειλικρινής απαντήσεις αυτό έψαχνα. Θα κοιτάξω με ποιον τρόπο θα μπορέσω να καλύψω την ουλή. Σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθώ για αυτό το θέμα;
 

sven

Active Member
Όσα και θυλάκια βάλεις στην ουλή αν τα κουρεύεις πολύ κοντά η ξούρα , απο κοντά θα φαίνετε το σημάδι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
καταραμενη φαλακρα φιλε μου. οπως σου τα ειπαν τα παιδια ειναι μη γραφω τα ιδια. αν ειχες μια δυνατη δοτρια θα ειχες μια ελπιδα για καλυψη. αν και η δικη μου αραιωση πηγαινε μεχρι πισω δεν ξερω αν θα το τολμουσα
νομιζω οτι η περιπτωση σου ειναι πολυ κοντα με το κεφαλι του geok.
τετοια norwood νομιζω οτι οταν επιχειρουν με μεταμοσχευση δεν πρεπει να σπαταλανε κανενα graft στο crown.

δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι tatoo. αν βαλεις μοσχευματα πανω στην ουλη θα εξαφανιστει σε μεγαλο βαθμο.
 

piros75

Well-Known Member
Δεν ξέρω φίλε μου, τα 5.000 μοσχεύματα που σου είπαν θα έχουν ένα κάποιο αποτέλεσμα να τα βάλεις σε Α και Β ζώνη, το θέμα είναι αν όντως βγαίνουν με την μία αυτά τα 5.000. Θα σου έλεγα να πας να σου μετρήσουν την πυκνότητα της δότριας, γενικά να πας να σου κάνουν μετρήσεις (εμβαδόν δότριας-λήπτριας, αριθμός τριχων ανά μόσχευμα κλπ) μόνο τότε θα μπορείς με κάποια σιγουριά να ξέρεις τι αποτέλεσμα μπορείς να περιμένεις αν πάνε όλα καλά με την φύτρωση.
 

john1983

New Member
Μετά από αρκετή σκέψη και διαβάζοντας τις άποψης των προηγούμενων φίλων, αποφάσισα πως το καλύτερο θα ήταν να μην ασχοληθώ την παρούσα στιγμή με μμ,
θα περιμένω μήπως στο μέλλον βγει κάποια άλλη μέθοδος για την οποία δεν θα χρειάζεται να έχεις καλή δότρια (επειδή η δικιά μου όντος δεν φαίνετε καλή).
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Μετά από αρκετή σκέψη και διαβάζοντας τις άποψης των προηγούμενων φίλων, αποφάσισα πως το καλύτερο θα ήταν να μην ασχοληθώ την παρούσα στιγμή με μμ,
θα περιμένω μήπως στο μέλλον βγει κάποια άλλη μέθοδος για την οποία δεν θα χρειάζεται να έχεις καλή δότρια (επειδή η δικιά μου όντος δεν φαίνετε καλή).
Πολυ σωστη αποφαση!
 

koumparos

Well-Known Member
Πολυ ρεαλιστικο αποτελεσμα που λες ναι αξιζε!!!
Την φινα προφανως να μην κατεβουν τα πλαινα την παιρνει(?)
 
Μπλουζα