hair expert
New Member
επίσης.. είπα έχω χρονια που γραμμένος εδώ.. τα περί είμαι ο τζερμιας αλλά δεν είμαι ο τζερμιας τουλάχιστον τραγικα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι ήθελες και το έβαλες.... 404 not found.παρακατω το Link με τα αποτελεσματα του Τζερμια
-εξαιρετικά φτωχό φωτογραφικό υλικό
-σε πολλές περιπτώσεις θολές φωτογραφίες στο ''μετά''
- περιστατικά στα οποία παρα την μμ το αποτέλεσμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο
- περιστατικά όπου το φανόμενο της ''κουκλας'' ειναι εμφανές
κατά τ αλλα να τον εμπιστευτουμε με τα μάτια κλειστά..
http://iqhair.com/φωτογραφιες-μεταμοσχευσης-μαλλιων/
για δερματολόγος καλός, για μαλλιά κλασσικός ελληναράς. Σαν τον anast... ένα πράμα που συχνάζει πλάνετ ερυθραία και ειναι 1.50 και το παίζει και γόης.
παρακατω το Link με τα αποτελεσματα του Τζερμια
Ρατσιστή ψηλε danceworld...επειδή είσαι κοντά 2 μέτρα εσύ,εμείς δεν έχουμε ψυχή δηλαδή με το 1.79??? Χαχαχαχα...! Σου φαίνονται όλοι 1,50 ε??χαχα χιούμορ κάνω ρε.!![]()
Σε αυτό συμφωνώ..Μερικα δεν τα λες και ασχημα για το grafts που μπηκαν με βαση αυτες τις φωτο που βλεπουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγώ είμαι απλά ένα πολύ ευχαριστημένος πελάτης του Τζερμια, εσύ όμως φίλε μου αφού έχεις όρεξη να κάθεσαι να υπολογίζεις λόγους κλπ ανά μοσχευμα και να ανεβάζεις το λινκ με τα περιστατικά... πιο βαλτός πεθαίνεις χαχαχαχαχαχαχαπαρακατω το Link με τα αποτελεσματα του Τζερμια
Δεν μένουμε καλύτερα στα αποτελέσματα;; Δεν νομίζω πως ταιριάζει να κοροιδεύουμε την εμφάνιση του κάθε γιατρού.
εγώ είμαι απλά ένα πολύ ευχαριστημένος πελάτης του Τζερμια, εσύ όμως φίλε μου αφού έχεις όρεξη να κάθεσαι να υπολογίζεις λόγους κλπ ανά μοσχευμα και να ανεβάζεις το λινκ με τα περιστατικά... πιο βαλτός πεθαίνεις χαχαχαχαχαχαχα
εγώ είμαι απλά ένα πολύ ευχαριστημένος πελάτης του Τζερμια, εσύ όμως φίλε μου αφού έχεις όρεξη να κάθεσαι να υπολογίζεις λόγους κλπ ανά μοσχευμα και να ανεβάζεις το λινκ με τα περιστατικά... πιο βαλτός πεθαίνεις χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαγια ευθυγραμμισου λίγο.!
Όπως γράφεις και παρακάτω εδώ είναι φόρουμ που αφορά την μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μας αφορά που βγαίνει και συχνάζει ο κάθε γιατρός ή αν είναι κοντός οπότε εσύ ευθυγραμμίσου με το κύριο ζητούμενο του φόρουμ.Καλά και εσύ μην τα παίρνεις προσωπικά..χιούμορ πιστεύω ξέρεις τι είναι έτσι?? Και στο κάτω κάτω γκάζι στο τι θα πούμε μας βάζεις?για ευθυγραμμισου λίγο.!τι παραξενιές έχετε ορισμένοι εδώ μέσα..χαλάρωστε μαγκες
Όπως γράφεις και παρακάτω εδώ είναι φόρουμ που αφορά την μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μας αφορά που βγαίνει και συχνάζει ο κάθε γιατρός ή αν είναι κοντός οπότε εσύ ευθυγραμμίσου με το κύριο ζητούμενο του φόρουμ.