Μεταμόσχευση μαλλίων θα γινει τπτ??

nikoskale

New Member
[attachment=5573][attachment=5574]καλησπέρα παιδιά πρώτη φορά γράφω και θελω να σας ρωτησώ κάποια πράγματα εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι την μετα/ση μαλλιών εχει δει διαφορα σε site προσφατα πηρα και μια γνωμη απο την Η*C οταν ειχαν ερθει στην αθηνα στις 30-09-13 και μου ειπαν θετικα πραγματα μηλησαν για 2500 grafts με fue πιστευετε οτι θα υπαρχει καλο αποτελεσμα η να μην μπω στων κοπο?? μου ειπαν οτι εχω πολλη καλη δοτρια περιοχη και θα ειναι εξισου καλο το αποτελεσμα.
στελνω και 2 φωτο πως ειναι η κατασταση.

περιμενω την γνωμη σας ξεχασα να πω ειμαι 41 χρονο και δεν εχω κανει κατι απο φαρμακα η θεραπειες.

ευχαριστω Νικος

Συνημμένα

• φωτογραφία.JPG
    φωτογραφία.JPG
    336 KB · Προβολές: 338
  • φωτογραφία3.JPG
    φωτογραφία3.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 315

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εισαι στην καλυτερη ηλικια για μεταμοσχευση,και στην σωστη κλινικη,προχωρα

n094

Active Member
όπως τα λέει ο Καπα... ιδανική ηλικία, ιδανικό μαλλί και μικρό πρόβλημα μόνο μπροστά, καλή δότρια, αν δεν κάνεις εσύ, ποιος θα κάνει; Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις φοβερό αποτέλεσμα.

nikoskale

New Member
Παιδια τι να πω με ανεβασατε απιστευτα να είστε καλα . γιατι πέρασα πρόσφατα και ενα μεγάλο πρόβλημα υγείας και ειμουν λιγο πριν την κατάθλιψη , επισεις ειχα τοσα χρονια μακριά μαλλάκια και τωρα φαντάζεστε πριν μαλλιας και τωρα καραφλος με εχει χαλάσει ,δεν φτανει που μεγαλώνουμε εχουμε και το χασιμο των μαλλιων!Και αφου μπορώ να κανω εστω κατι , Νομιζω οτι εχω καταληξει και στην κλινικη μετα απο οτι εδω μεσα στο φορουμ αλλα και απο προσωπική επαφη με την Η*C

Ευχαριστώ πολύ όλους΄σας και για της συμβουλές σας μεσα απο το φόρουμ να είστε καλά και εύχομαι τα καλύτερα και σε σας

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μια χαρα θα τα πας...δεν και στις μεταμοσχευσεις να παρεις μια ιδεα

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε οντως εισαι σε καλη ηλικια η HDC εχει δειξει καλα αποτελεσματα θα σου προτεινα να πας κ μ ια βολτα απο DHI ΝΑ σου πουν μια γνωμη κ αυτοι.Το μονο που κατα την αποψη μου θα πρεπει να αλλαξεις ειναι το λουκ.Συνηθως τα μεταμοσχευμενα μαλλια οσο πιο κοντα ειναι τοσο πιο καλα δειχνουν.καλη επιτυχια.

Εννοειται θα εχεις απιστευτα αποτελεσματα με 2.500 grafts!!!! Μακαρι να ημουν κι εγω σε αυτο το επιπεδο. Και νομίζω δεν θα χρειαστεί να κανεις δευτερη ποτέ!

nikoskale

New Member
Να σε καλά Γιάννη. Ακριβός. Τα ίδια. Μου είπαν. Και στην h-c. Και τα παιδιά στο φόρουμ Νομίζω. Ότι σε λιγο καιρό σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα κάνω την επέμβαση λες να κοιτάξω και σε άλλη κλινική ; Έλεγα για h@c αλλά θα κοιτάξω λιγο ακόμα και μια ματιά σε άλλες στην Κύπρο σε ευχαριστώ πολύ .

Παρε και μια γνώμη απο D*I στην Αθήνα, δεν εχεις να χασεις κατι. Εγω εκει θα κανω σε κανα 2μηνο περιπου και θα ζητήσω τον Παπανικολάου να μου την κανει. Εδω στο forum εμαθα γι αυτον τον γιατρο απο παιδια που τους εχει κανει μμ με πολυ καλα αποτελεσματα.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
εγώ, αν ήμουν στη θέση σου θα κοίταγα για 4χίλιαρο grafts. Όπως και να χει προχώρα άφοβα, το χεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Scar

Active Member
Προχώρα Νικόλα και μη φοβάσαι. Ψάξου καλά πριν αποφασίσεις και κυρίως προσπάθησε να πετύχεις καλή τιμή γιατί είναι ακριβές οι μμ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΙΚΟΛΑ). Μην κωλυσιεργείς όμως γιατί πρέπει το καλοκαιράκι που έχει έντονο ήλιο και θα θες να κάνεις τα μπανάκια σου (και τα γούστα σου) να είσαι έτοιμος. Για ένα 6μηνο το καπελάκι θα το φοράς σαν το εσώρουχο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, εγώ εχτές έκανα την επέμβαση στην H*C στην ουλή.

nikoskale

New Member
Soralteno είπε:
εγώ, αν ήμουν στη θέση σου θα κοίταγα για 4χίλιαρο grafts. Όπως και να χει προχώρα άφοβα, το χεις.

Καλησπερα φιλε μου καταρχήν σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου , άλλα δεν κατάλαβα λες ότι χρειάζονται 4000 grafts απο την h*c μου είπαν 2500 + λες να είναι λίγα?

Scar είπε:
Προχώρα Νικόλα και μη φοβάσαι. Ψάξου καλά πριν αποφασίσεις και κυρίως προσπάθησε να πετύχεις καλή τιμή γιατί είναι ακριβές οι μμ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΙΚΟΛΑ). Μην κωλυσιεργείς όμως γιατί πρέπει το καλοκαιράκι που έχει έντονο ήλιο και θα θες να κάνεις τα μπανάκια σου (και τα γούστα σου) να είσαι έτοιμος. Για ένα 6μηνο το καπελάκι θα το φοράς σαν το εσώρουχο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, εγώ εχτές έκανα την επέμβαση στην H*C στην ουλή.

Καλησπερα scar να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστώ για την απαντηση νομιζω οτι θα το ψαξω λιγακι ακομα αν και όπως ειχα πει πριν απο λίγες μερες οτι σχεδόν ειχα κλείσει στην H*C πως σου φανηκε η h*c? σαν κλινικη ?

σε ευχαριστω και εύχομαι το καλύτερο και για σένα

Flosk

Well-Known Member
Καλημερα φιλε, 4Χιλιαδες ειναι πολλα για την περιπτωση σου .Πιστευω το 2500+ ανταποκρινεται καλυτερα στην πραγματικοτητα

Scar

Active Member
nikoskale είπε:
Καλησπερα scar να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστώ για την απαντηση νομιζω οτι θα το ψαξω λιγακι ακομα αν και όπως ειχα πει πριν απο λίγες μερες οτι σχεδόν ειχα κλείσει στην H*C πως σου φανηκε η h*c? σαν κλινικη ?
Φίλε Niko η H*C είναι μια οργανωμένη εταιρία με φιλόξενο προσωπικό, η εγκαταστάσεις είναι άρτιες και νιώθεις ότι είσαι σε "καλά χέρια".Δες και το site της εταιρίας και θα έχεις μια καλή ενημέρωση. Ναι! παίζει ρόλο μια εταιρία να έχει ένα σωστά δομημένο site. Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας-ενημέρωσης είναι απαραίτητο πιστεύω.
Τα λουσιματάκια τα κάνω στη Λεμεσό... μεγάλη ευκολία για μένα που έχει παράρτημα στην Λεμεσό διότι εκεί θα μένω τις 12 μέρες που θα κάτσω συνολικά στην Κύπρο.
Σήμερα που πήγα στην κλινική, στην Λευκωσία, είδα πελάτες από διάφορες χώρες τις Ε.Ε., νομίζω ότι αυτό λέει πολλά για το κύρος της εταιρίας στο εξωτερικό.
Ο Dr.Βοσκ** που με είδε σήμερα μου είπε ότι όλα πάνε καλά και με υπομονή και ενδιαφέρον μου έλυσε όλες τις απορίες.

nikoskale

New Member
Scar είπε:
nikoskale είπε:
Φίλε Niko η H*C είναι μια οργανωμένη εταιρία με φιλόξενο προσωπικό, η εγκαταστάσεις είναι άρτιες και νιώθεις ότι είσαι σε "καλά χέρια".Δες και το site της εταιρίας και θα έχεις μια καλή ενημέρωση. Ναι! παίζει ρόλο μια εταιρία να έχει ένα σωστά δομημένο site. Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας-ενημέρωσης είναι απαραίτητο πιστεύω.
Τα λουσιματάκια τα κάνω στη Λεμεσό... μεγάλη ευκολία για μένα που έχει παράρτημα στην Λεμεσό διότι εκεί θα μένω τις 12 μέρες που θα κάτσω συνολικά στην Κύπρο.
Σήμερα που πήγα στην κλινική, στην Λευκωσία, είδα πελάτες από διάφορες χώρες τις Ε.Ε., νομίζω ότι αυτό λέει πολλά για το κύρος της εταιρίας στο εξωτερικό.
Ο Dr.Βοσκ** που με είδε σήμερα μου είπε ότι όλα πάνε καλά και με υπομονή και ενδιαφέρον μου έλυσε όλες τις απορίες.

Καλησπέρα scar πολι κατατοπιστική η περιγραφή σου! να σε καλα νομιζω οτι ειναι πολύ θετικά για την εν λόγο κλινική Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα .

saloust

New Member
εχω ακουσει καλα λογια για την κλινικη D#I απο παιδια εδω μεσα. αλλα πιο πολυ για την μεθοδο fue, αν γνωριζει καποιος ποσο ειναι το κοστος για 2.000 μοχευματα με fue? καλυτερα αθηνα η θεσαλονικη? πιστευω να μην χαλασα το νημα του φιλου,

Γιάννης α. είπε:
Παρε και μια γνώμη απο D*I στην Αθήνα, δεν εχεις να χασεις κατι. Εγω εκει θα κανω σε κανα 2μηνο περιπου και θα ζητήσω τον Παπανικολάου να μου την κανει. Εδω στο forum εμαθα γι αυτον τον γιατρο απο παιδια που τους εχει κανει μμ με πολυ καλα αποτελεσματα.

εχω ακουσει καλα λογια και εγω απο παιδια εδω μεσα για την d*i αλλα για την μεθοδο fue. ξερει κανεις κοστος για 2.000 μοσχευματα με fue στην d*i?? πιστευω να μην χαλασα το νημα του φιλου

Φίλε "saloust" σε μένα για 3.000 grafts ζήτησαν 4.200 ευρώ δηλαδή 1,4 ευρώ το graft. Μου ειπαν οτι μου κανουν εκπτωση διοτι ειχα ξανακανει την πρωτη μμ σε αυτους πριν λίγα χρόνια. Βασικά πιστεύω οτι παιζει ρόλο το παζάρι που θα κανεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
nikoskale είπε:
Καλησπερα φιλε μου καταρχήν σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου , άλλα δεν κατάλαβα λες ότι χρειάζονται 4000 grafts απο την h*c μου είπαν 2500 + λες να είναι λίγα?

sorry, τώρα είδα ότι πας για fue, και να θες δεν μπαίνουν παραπάνω (άντε 3000).
Από τη στιγμή που με ρωτάς αν είναι λίγα καταλαβαίνω ότι έχεις στο μυαλό σου ότι θα κάνεις μια μμ και ξεμπέρδεψες, πράγμα που σπανίως ισχύει (μη σου πω ποτέ). Όλα έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες σου, για παράδειγμα ο tropheus σε μικρότερη επιφάνεια από εσένα έκανε 6000 grafts σε δυο μεταμοσχεύσεις και πραγματικά ικανοποιημένος δεν πολυέμεινε (φαντάσου ότι φοράει και topikk). Εγώ είμαι της λογικής ότι η hairline πρέπει να είναι άψογη χωρίς συμβιβασμούς και ας είμαι άδειος πίσω, γι' αυτό σου είπα για 4 χιλιάρικα.
Αν είχες αυτή την εικόνα
Pete+long+hair+2007.BMP

και περιμένεις να την ξαναβρείς με 2500 grafts πιθανόν να απογοητευτείς.

nikoskale

New Member
Soralteno είπε:
nikoskale είπε:

sorry, τώρα είδα ότι πας για fue, και να θες δεν μπαίνουν παραπάνω (άντε 3000).
Από τη στιγμή που με ρωτάς αν είναι λίγα καταλαβαίνω ότι έχεις στο μυαλό σου ότι θα κάνεις μια μμ και ξεμπέρδεψες, πράγμα που σπανίως ισχύει (μη σου πω ποτέ). Όλα έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες σου, για παράδειγμα ο tropheus σε μικρότερη επιφάνεια από εσένα έκανε 6000 grafts σε δυο μεταμοσχεύσεις και πραγματικά ικανοποιημένος δεν πολυέμεινε (φαντάσου ότι φοράει και topikk). Εγώ είμαι της λογικής ότι η hairline πρέπει να είναι άψογη χωρίς συμβιβασμούς και ας είμαι άδειος πίσω, γι' αυτό σου είπα για 4 χιλιάρικα.
Αν είχες αυτή την εικόνα
Pete+long+hair+2007.BMP

και περιμένεις να την ξαναβρείς με 2500 grafts πιθανόν να απογοητευτείς.

Καλησπέρα Soralteno η φώτο που ανέβασες καταπληκτική!! χα χα όχι δεν έχω τετιες προσδοκίες τα μαλλιά θα τα κόβω κοντά πλέον! και εγώ τις ίδιας άποψης είμαι αν κάτι κάνεις καν το σωστά άλλα και γιαυτό ζήτησα την γνώμη σας και πραγματικά μετράει για μένα πολύ, τώρα όσο άφορα των αριθμό των grafts τι να πω δεν ξέρω και γιαυτό ρωτάω όποτε περιμένω την γνώμη σας .
σε ευχαριστώ.

Μπλουζα