Μεταμόσχευση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Corfu Rider

Active Member
Καλημέρα παιδιά..
Λόγω εργασίας και δυνατότητας άδειας, είναι δύσκολο να κάνω την μεταμόσχευση (πύκνωση) τον μήνα Μάιο..
Αντί αυτού, μάλλον θα έχω άδεια (10+ ημερών) τον Ιούνιο {πιθανόν μέσα Ιουνίου}.
Όπως έχω αναφέρει, επιθυμώ να κάνω πύκνωση στα πλάγια (πάνω από φαβορίτες/ αυτιά) και λίγο γέμισμα στους κροτάφους. Στην DHI, μου είχαν πει όταν είχα κάνει το smp, ότι μπορούν να μου δημιουργήσουν εάν το επιθυμώ, και το 'τριγωνάκι' πάνω από τους κροτάφους {το οποίο δεν έχω..}.
Ποια είναι η γνώμη σας? Πιστεύω, ότι θα πρέπει να κουρευτώ πολύ κοντά ή γουλί για την πύκνωση (ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν τα τριχοθυλάκια από την δότρια, και επίσης να μετεμφυτευθούν στην λήπτρια πολύ πιο έυκολα από ότι εάν υπάρχουν οι τρίχες και εμποδίζουν τον γιατρό)..
Θα ρωτήσω και στην dhi, αλλά θέλω και από τους guru του forum να με συμβουλέψουν πρώτα:
1. Πόσες ημέρες αποχή από μπάνιο στην παραλία?
2. Τι γίνεται με την ηλιακή ακτινοβολία και τον ιδρώτα? Θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ή το αντίθετο?
3. Χρήση γιαλιών ηλίου: Τα στηρίγματα των γιαλιών, θα εφάπτονται στα πλάγια ασφαλώς. Εκεί που θα έχουν τοποθετηθεί θυλάκια. Πόσες ημέρες πρέπει να έχουν περάσει πριν χρησιμοποιήσω γιαλιά ηλίου? Για κράνος, δεν θα χρησιμοποιήσω, καλοκαίρι είναι..
Ούτε καπελάκι υποθέτω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
16 ιουλιου μπηκα για μεταμοσχευση και με strip.Βαρια επεμβαση.
Ολα καλα.Ο ηλιος με εβλεπε μονο οταν πηγαινα στην δουλεια με το μηχανακι και οταν γυρνουσα.
1,5 χιλιομετρο η δουλεια μου.Αν εβγαινα εΞω ημουν στο ηλιο αλλα οχι να περπαταω με τις ωρες.
Ειδικα τις πρωτες μερες καθολου.
Αυτο που με ειπαν απο την κλινικη ειναι οτι φυτρωνουν πιο γρηγορα το καλοκαιρι.

Corfu Rider

Active Member
Άρα, να κάνω τον Ιούνιο ή καλύτερα τον Σεπτεμβριο?
Γιατι, όπως και να έχει, τους μήνες μετά την μμ, θέλει προσοχή.. και Ιουλιο-Αύγουστο, έχει πολύ ζεστή στην Κέρκυρα..
Επιπλέον, επειδή παρατήρησα ότι έχω αραιωση στο crown. χρειάζομαι λίγο χρόνο να σκεφτώ την τακτική που θα ακολουθήσω.. στην DHI, μου είχαν πει ότι γενικά οι τρίχες μου είναι πιο λεπτές και ντελικατες από τον μέσο όρο, κάτι που είναι αλήθεια.. και βέβαια, δεν είναι και καλό αυρο..
Σκεπτομαι λοιπόν, να ξεκινήσω το regain foam για 3 μήνες, και μετά τον Σεπτέμβριο μια δυνατή μμ, στο crown και συνάμα πύκνωση στα πλάγια..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
να μην αρχισεις καθολου regain για 3 μηνες.Να πας παρθενος και μετα αν ειναι ξεκινας παραλληλα και regain.
Aν μπορεις να πας και Σεπτεμβριο πανε τοτε.

Corfu Rider

Active Member
Α, σε ευχαριστώ!
Γιατί θα ξεκινούσα regain, καθώς παρατήρησα την αραίωση στο crown...
Οι τρίχες μου είναι πράγματι λεπτές..
Να σε ρωτήσω: για την μμ που θέλω (πυκνωση στο crown Και πυκνωση στα πλαγια), λες να χρειαστώ 2 sessions, σε 2 ημέρες δηλαδη? Το έχουν κάνει και άλλοι στο Φόρουμ..

Μπλουζα