Μεταμόσχευση Θεσσαλονίκη

benito

New Member
Με την κα. Μπανκοφσκα έχω κάνει εγώ στο παρελθόν μεταμόσχευση και μάλιστα δυο φορές (2006, 2009). Θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη γιατρό, αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μέτρο σύγκρισης πέρα από την πρώτη μου εμπειρία το 2003, πάλι στην ίδια εταιρεία με διαφορετικό γιατρό (Παπαδόπουλος αν θυμάμαι καλά, από τις πρώτες FUE που έχουν γίνει στην Ελλάδα, δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος).

Όσον αφορά την επέμβαση μου από την κα. Μπανκοφσκα το αποτέλεσμα ήταν πολύ φυσικό, η φορά τριχών πάρα πολύ καλή κτλ. Βεβαίως ήμουν πάντα προσγειωμένος όσον αφορά τις προσδοκίες μου για το αποτέλεσμα (ιδίως μετά την πρώτη εμπειρία μου το 2003), δίχως να επιδιώκω ή να περιμένω να γυρίσω στην εικόνα των 18 ετών.

Αντιλαμβάνομαι πως παρόλο που παρακολουθώ καιρό το forum, αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα και θα φανεί κάπως περίεργο. Απλώς είδα πως δεν γνωρίζει κάποιος άλλος την γιατρό και θέλησα να ενημερώσω τον φίλο. Η αλήθεια είναι πως μου φαινόταν και μένα περίεργο που δεν διάβασα πουθενά στο forum έως τώρα το όνομά της. Υπέθεσα, καθώς το forum είναι σχετικά πρόσφατο, πως πλέον ασχολείται περισσότερο με εκπαίδευση και όχι με επεμβάσεις.
Κάποια στιγμή, όταν βρω λίγο χρόνο, θα γράψω την έως τώρα εμπειρία μου αλλά και τις σκέψεις μου για μελλοντικές ενέργειες όπου και θα ζητήσω τη γνώμη σας.
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν στη Θεσσαλονίκη στην συγκεκριμένη κλινική γίνονται πλέον επεμβάσεις, καθώς παλιά δεν γινόταν (εγώ όλες τις έκανα στην Αθήνα).
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

benito

New Member
Θα το κάνω παιδιά, απλώς θέλω να βρω λίγο χρόνο να τα οργανώσω πρώτα για να ανεβάσω συγκεντρωμένα στη συνέχεια.
 

xristos12

New Member
Καλησπερα, ειναι 2 μερες τωρα που ασχολουμε με το θεμα, εχω καποιες ερωτησεις.
Θεσσαλονικη d*i or Ber**man ko**G ?
νομιζω οτι το δικο μου προβ. ειναι πολυ μικρο στους κροταφους και το hairline.
να το ψαξω για θεσσαλονικη; Η επομενη επιλογη μου ειναι κυπρο φανταζομαι οτι εχει και σχεδον διπλασια τιμη εκει
 

Flosk

Well-Known Member
Μπαα. Και στις 2 κλινικες της Κυπρου μαλλον θα βρεις ανταγωνιστικες τιμες σε σχεση με Ελλαδα πλεον. Βαλαν μυαλο και εκει κατω..
 

barel

New Member
δεν εχω καταλαβει ρε παιδια!! αλλοι γιατροι κανουν τις επεμβασεις στη d"i θεσσαλονικης κ αλλοι στην κλινικη της αθηνας;;; η μηπως επιλεγεις εσυ απο μια λιστα;;
 

Salvadore

Member
barel είπε:
δεν εχω καταλαβει ρε παιδια!! αλλοι γιατροι κανουν τις επεμβασεις στη d"i θεσσαλονικης κ αλλοι στην κλινικη της αθηνας;;; η μηπως επιλεγεις εσυ απο μια λιστα;;

την ιδια απορια εχω κι εγω .
δεν διαφερει η δουλεια απο γιατρο σε γιατρο? κι ας ειναι ιδια η κλινικη...οπως και με την bergman kord που εχει 4-5 κλινικες σε ολη την ελλαδα, ειναι ιδια η δουλεια? γιατι ο γιατρος δεν ειναι σιγουρα δεν μπορει να διακτινιστει! :/
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barel

New Member
εχω διαβασει απειρεσ φορεσ στο forum οτι αν ειναι να κανει καποιοσ μεταμοσχευση στην ελλαδα τοτε καλυτερα μονο στην αθηνα!!στην κλινικη της θες/κης δηλαδη δε μπορω να ζητησω τους γιατρους που κανουν επεμβασεις στην αθηνα;;ποια η διαφορα μεταξυ αθηνας κ θες/κης;;;;
 

vagelis

Member
athenian φίλε επειδή έκανα μεταμόσχευση στην γνωστή κλινική στην Θεσσαλονίκη, δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να σου φέρουν έναν γιατρό που κάνει μεταμοσχεύσεις στην Αθήνα. Αυτό βέβαια κατόπιν συνεννόησης γιατί είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα.
 
Μπλουζα