Μεταμφύτευση μαλλιών στην Ελλάδα

no_hair

New Member
Όπως όλοι εδώ ενημερώνομαι εδώ και 2 μήνες από το φόρουμ για το πρόβλημα των μαλλιών μου. Με λένε Κώστα. Έχω ρωτήσει στη Κύπρο και στην Ελλάδα για προσφορές. Πήρα κάποιες τιμές έκανα και τα παζάρια μου για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω ιδιαίτερη οικονομική επιφάνεια και το θέμα των χρημάτων ήταν ο βασικός λόγος που δεν είχα μπει στην διαδικασία αυτή. Από τιμές τελικά κατέληξα Ελλάδα όχι μόνο επειδή ήταν πιο οικονομικά αλλά επειδή είχα δει και κάποια καλά αποτελέσματα εδω μέσα. Κανόνισα ενα ραντεβου και πηγα να μιλήσω απο κοντά. Μου κάνανε μια καλή τιμή για 1000 grafts στην Α ζώνη και θα κάνω την Παρασκευή. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Αδερφέ εγώ δεν έχω ιδέα περί μεταμοσχεύσεων αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει εδώ οι πιο πολύ λένε μακριά από Ελλάδα. Ορισμένοι μάλιστα εύχονται να μην είχαν κάνει ποτέ εδώ.

Dimit

New Member
Η μτμ δεν είναι αστείο πράγμα φίλε. Είναι δύσκολα αναστρέψιμη αν κάτι πάει λάθος. Δεν είμαστε ανθέλληνες εμείς που την κάναμε εδώ και μετανιώνουμε την ώρα και την στιγμή που την κάναμε στην Ελλάδα. Επειδή πάντως βλέπω ότι την έχεις κλείσει σου εύχομαι ότι καλύτερο.

no_hair είπε:
Από τιμές τελικά κατέληξα Ελλάδα όχι μόνο επειδή ήταν πιο οικονομικά αλλά επειδή είχα δει και κάποια καλά αποτελέσματα εδω μέσα.

Μήπως θα έπρεπε να είχες ζητήσει να συναντήσεις από κοντά κάποια από αυτά τα άτομα; Δεν είναι και πολλά εξάλλου εδώ μέσα. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι παραπλανητικές και να σου δίνουν την εντύπωση με κατάλληλα χτενίσματα, τραβηγμένες από συγκεκριμένες γωνίες (ίσως και με λίγο concealer) ότι είναι καλά αποτελέσματα και από κοντά να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Anyway, καλή τύχη.

n094

Active Member
Αγαπητε, ευχομαι να πανε ολα καλά κ σε λιγους μηνες να εισαι χαρουμενος με τα νεα σου μαλακια. Οπως μαλλον ξερεις εγω εχω κανει μμ στην DHI με πολυ καλα αποτελεσματα. Σιγουρα θα ακουσεις πολλα απο διαφορους για τημ μμ στην Ελλαδα, δεν ξερω τι γινεται σε αλλες κλινικες, αυτο που ξερω ειναι οτι στην DHI κανουν καλη δουλεια.

Dimit

New Member
Από την άλλη, για να είμαστε δίκαιοι, και πολλές φωτογραφίες σε sites ξένων κλινικων (από τις καλύτερες στον κόσμο) είναι εξωπραγματικές. Δηλαδή και ειδικά χτενίσματα παίζουν (τα οποία έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε όσοι έχουμε κάνει κτμ) αλλά και επίσης θα σου βάλουν μόνο κάποια αποτελέσματα από τα καλύτερα που έχουν να επιδείξουν μέσα σε χρόνια και εσύ θα νομίσεις ότι αν πας για μεταμόσχευση εκεί θα γίνεις έτσι αναγκαστικά.

Ελπίζω να τα ζύγισες όλα και να αποφάσισες σωστά. Καλή τύχη και πάλι :)

rosonero

New Member
Παιδιά καλησπέρα...Με λενε Βασιλη και πραγματικα χαίρομαι που υπαρχετε μέσω του σάιτ αν και ειναι λίγο πολυδαίδαλο στην αναζήτηση και την μορφή του, παρέχει παρα μα παρα πολλές μοναδικες πληροφορίες........είμαι κ εγώ παθών 27 ετων κ σχετικα μικρής κλίμακας ακομα (κορυφη και μετωπο) και αναζητησα τη μεταμόσχευση μετα απο δυο τρεις αποτυχημενες θεραπείες σε δερματολόγους.........θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει τους καλύτερους γιατρούς η κλινικές εκ του αποτελέσματος φυσικα για κάποια συνεδρια?????επίσης μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει δημιουργήσει καλό αποτελεσμα κλινική στην οδο ΑΛΑΜΑΝΑΣ 3 Μαρούσι....γιατί με την συμπεριφορα και την στάση του ο Π.Γ γιατρός με κέρδισε ...

Μπλουζα