Μεταμοσχευση crown

Salvadore

Member
3qfJqKH.jpg

καλησπερα παιδια η φωτογραφια ειναι απο εναν φιλο που θελει να κανει μεταμοσχευση πισω αλλα φοβαται γτ νομιζει οτι θα ποναει κι εγω του προτεινα HDC παρακολουθωντας το φορουμ... ρωταει στο περιπου ποσα μοσχευματα θα χρειαστει και ποσο θα κοστισει, ποσες μερες συνηθως καθονται κυπρο οσοι εχουν κανει μμ? πειτε μου λιγο οσοι γνωριζεται αυτα ...ευχαριστω εκ των προτερων!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εκανα h*c με strip.
Στην κυπρο καθεσε 1 βδομαδα σε δικο τους 3οροφο κτηριο απεναντι απο την κλινικη.
Τα δωματια ειναι καθαροτατα και πολυ ωραια.
Αν κανει με strip ισως με λιγο παζαρι η αναλογος τα Grafts το λιγοτερο ειναι 2 ευρω με 2,25.
Ας μπει στην σελιδα τους να δει καλυτερα αναλυτικα το κοστολογιο.
Οσο για τον πονο μην μασαει τπτ.Οι 2 πρωτες μερες ειναι λιγο δυσκολες στον υπνο που εισαι λιγο αβολα.
Εδω με εσχισαν 27 εκατοστα τομη και πηραν δερμα και δεν καταλαβα τπτ.
2000 grafts Θα χρειαστει το λιγοτερο. Ας βγαλεις μερικες φωτο ακομη.

Δημητρης38

Active Member
Salvadore είπε:
3qfJqKH.jpg

καλησπερα παιδια η φωτογραφια ειναι απο εναν φιλο που θελει να κανει μεταμοσχευση πισω αλλα φοβαται γτ νομιζει οτι θα ποναει κι εγω του προτεινα H*C παρακολουθωντας το φορουμ... ρωταει στο περιπου ποσα μοσχευματα θα χρειαστει και ποσο θα κοστισει, ποσες μερες συνηθως καθονται κυπρο οσοι εχουν κανει μμ? πειτε μου λιγο οσοι γνωριζεται αυτα ...ευχαριστω εκ των προτερων!

Salvadore εσυ εχεις παραθεσει δικο σου νημα με φωτογραφιες σου απο την επεμβαση που εκανες στην Β.Κ και δηλωνεις ικανοποιημενος.
Εκει να τον στειλεις τον φιλο σου...
Αφου εισαι ικανοποιημενος, εχεις προσωπικες εμπειριες και μας παραθετεις φωτογραφιες με το αποτελεσμα που σου ανανεωσε την ψυχολογια....
Στον φιλο σου γιατι προτεινεις Κυπρο και σε εμας Β.Κ δηλαδη?

zotrix

Active Member
Θα μπορούσε να ξεκινήσει φίνα πάντως (αφού του γνωστοποιηθούν οι παρενεργείες που μπορεί να έχει βέβαια). Είναι μανούλα για περιπτώσεις crown.

Flosk

Well-Known Member
Δημητρη την καταγγελια την εχεις στο αιμα σου βλεπω.. Γιατι κατακρινεις ρε συ οποιον συζηταει θεματα μεταμοσχευσεων; Αν δηλαδη ο Salvadore προτεινε στον φιλο του να παει στην B.K. θα ηταν για καποιο λογο ορθοτερο;

Salvadore

Member
Διοτι ο φιλος μου διαθετει τα λεφτα να παει κυπρο και διοτι κυπρο κανουν καλυτερη δουλεια. Δεν μπορω να πω οτι εμεινα δυσαρεστημενος αλλα ουτε και απολυτα ικανοποιημενος κ γι αυτο του προτεινα να παει κυπρο μιας κ βλεπω πολυκαλη δουλεια μεσα απο φωτογραφιες εδω μεσα.. ενταξει τ ωρα ? Δεν μπηκα να μαλωσω,μπηκα για πληροφοριες γιατι αυτος μου το ζητησε!

Flosk οπως και να κανεις εδω μεσα,παρεξηγημενος θα βγεις! Ναι ειμαι βαλτος απο B.K και θελω να μαζεψω κοσμο! Ημαρτον

Δημητρης38

Active Member
Flosk είπε:
Δημητρη την καταγγελια την εχεις στο αιμα σου βλεπω.. Γιατι κατακρινεις ρε συ οποιον συζηταει θεματα μεταμοσχευσεων; Αν δηλαδη ο Salvadore προτεινε στον φιλο του να παει στην B.K. θα ηταν για καποιο λογο ορθοτερο;

Mα ο τυπος ηταν τοσο ικανοποιημενος που δεν ποσταρε φωτογραφιες σε εξωτερικο χωρο γιατι οπως εγραψε "η φωτεινοτητα της ημερας αδικει την δουλεια της κλινικης"... ετσι να του πει του φιλου του και να πανε παρεα στην Β.Κ... κανεναν δεν καταγγελω του απαντω με δικες του απαντησεις.

Τωρα βλεπω λεει ειναι ικανοποιημενος αλλα στην Κυπρο θα ειναι καλυτερα τα πραγματα

Εκει που με επεισε για Β.Κ...γκρεμισε τα ονειρα μου !!!! :dammit:

Salvadore

Member
Αναφορα δε θα σου δωσω για το που πηγα εγω κ τι εκανα ,οκ?? Και δεν αναφερθηκα σε εσενα ουτε σου ζητησα να μου απαντησεις οπως λες γι αυτο κοψε τις ειρωνιες, αμα εχεις θεμα με την.B.κ. πανε να τα λυσεις εκει,εγω δεν.σου φταιω σε τπτ. Στο θεμα μας.. john κι εγω αυτο του ειπα,οτι εγω που εκανα στριπ δεν πονουσα σχεδον καθολου,ποσο μαλλον με fue..αυτος δε θελει να κανει στριπ ομως ..

Μπλουζα