Μεταμοσχευση 800 τριχοθυλακια σε ελληνα γιατρο.

arisk

New Member
Χαιρετώ όλους σαν νέος στο forum το οποίο ανακάλυψα πρίν απο 15 ημέρες και έχοντας κάνει μεταμόσχευση 800 θύλακες πρίν απο 46 ημέρες.Οι πληροφορίες που παρέχετε στο forum είναι άκρως κατατοπιστικές για κάποιον που έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλίων και συγχαρτήρια γι αυτό.
Εγώ την επέμβαση την έκανα στο κολωνάκι με τον κύριο Π......Β....... με την μέθοδο strip.
Οδηγήθηκα εκεί μετά απο δυο επισκέψεις στις δυο πιο γνωστές κλινικές της Αθήνας όπου εξετάστηκα και στις δυο απο κάποιες κυρίες του Marketing της εταιρείας και που ουδεμία σχέση είχαν με πλαστική χειρουργική.Δεν λέω μπορεί να είχαν εμπειρία, αλλά οτάν πας να κάνείς μια τέτοια επέμβαση τουλάχιστον ας σε δεί ένας γιατρός.
Μετά λοιπόν απο την περιήγηση μου στο forum κατάλαβα ότι αφού έκανα την μέθοδο strip, μήπως ο γιατρός πήρε λίγα θυλάκια ενώ έυκολα μπορούσε να πάρει περίπου 2000.
Η ηλικία μου είναι 36 και η κλίμακα norwood που είμαι νομίζω είναι 2 ή 3 και η δότρια περιοχή είναι φούλ απο μαλλί.Στη μεταμόσχευση ο γιατρός έβαλε 200 θυλάκια στην μπροστινή γραμμή και τα άλλα απο πίσω και ανάμεσα στα υπάρχοντα μαλλιά.Η ουλή απο την λωρίδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί και δύσκολα μπορεί κάποιος να τη βρεί μετά απο εξονυχιστικό ψάξιμο.
Τώρα μετά απο 46 μέρες και αφού έχω υποστεί κάποιο sock loss στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά από τα μεταμοσχευμένα μαλλιά έχουν πέσει μόνο το 60-70% ενώ κάποια απο τα υπόλοιπα μεγαλώνουν συνέχεια.Επειδή κάποιο παιδί εδώ σε κάποια συζήτηση είχε αναφέρει πως κανένας που έχει κάνει μεταμόσχευση σε Έλληνα γιατρο δεν ανεβάζει φωτό αποφάσισα να ξεκινήσω εγώ και έτσι επισυνάπτω τις φωτό και αναμένω τα σχόλια σας.
Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ 800 ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.

φίλε καλά έκανες και ανέβασες φώτο σου ευχομαι καλά αποτελέσματα και περιμένουμε νέες φωτό κατά την εξέλιξη να κρίνουμε το αποτέλεσμα. πόσο σου κόστισε?

Hairboost

Member

Ευχαριστουμε που μοιραστηκατε την μεταμοσχευση σας με το φορουμ. Καλα αποτελεσματα να εχετε!

geofish

New Member

Arisk, καλή επιτυχία και από μένα. Μπορείς να μας πεις αν θέλεις πως κατέληξες στον συγκεκριμένο γιατρό.
Από κάποιο γνωστό? από κάποια διαφήμιση?.
Ζωντανά περιστατικά είδες πριν κάνεις την επέμβαση?
Πόσο κράτησε η επέμβαση, πόσα άτομα δούλεψαν, τα τριχοθυλάκια στα έβαλε ίδιος ο γιατρός?
Αυτά.

jonn70

New Member

καλησπερα και απο εμενα arisk, επειδη σκεφτομαι να προχωρησω σε μεταμοσχευση και θα βαλω αριθμο τριχοθυλακιων σαν τον δικο σου 800-1000 αλλα στην δικη μου περιπτωση θα μπουν σχεδον ολα αναμεσα στα ηδη υπαρχοντα μαλλια και θα γεμισω την hairline (δεν θα κατεβει πιο κατω)

απο μια επισκεψη που εκανα στην b.... c.... μου ειπαν και εμενα ποσο εκει γυρω σε αυτο που αναφερες 3000-3500 με την μεθοδο στριπ.

αυτο που θα με ενδιεφερε πολυ να μου πεις ειναι αν τα μοσχευματα που μπηκαν αναμεσα, επηρεασαν τα υπολοιπα μαλλια σου?
αν χρειαστηκε να κουρευτεις η να ξυρισεις το κεφαλι σου για να μπουν τα μοσχευματα αναμεσα?

αν καταστραφηκαν καθολου δικα σου μαλλια αν ναι σε τι ποσοστο?

και ποσες μερες μετα την επεμβαση χρειαστηκε, για να εχεις την ιδια εικονα του τριχωτου της κεφαλης σου οπως ηταν πριν μπεις για την μεταμοσχευση? ενοω την ιδια εικονα των δικων σου μαλλιων οχι απο τα μοσχευματα. ειδες καποια διαφορα?

κανε υπομονη.. και σου ευχομαι καλη επιτυχια

NGL

Member

φιλε arisk σου ευχομαι καλα αποτελεσματα.
θα ηθελα να μοιραστω μερικες σκεψεις μου για την περιπτωση σου.
καταρχην χαιρομαι ιδιαιτερα που ενα μελος του φορουμ (το πρωτο αν δεν κανω λαθος)μοιραζεται την εμπειρια του απο μια επεμβαση μεταμοσχευσης σ ελληνικη κλινικη.
θεωρω οτι εισαι η ιδανικη περιπτωση για dense packing..στα 36 και με την ποιοτητα του μαλλιου σου σε πολυ καλη κατασταση απ οτι μπορω να διακρινω απ τις φωτο που ανεβασες φαινεσαι σαν μια απ τις ιδανικες περιπτωσεις.σ εναν πολυ καλο γιατρο του εξωτερικου θα μπορουσες ανετα οπως σε βλεπω να βαλεις ακομα και 4000 ή και 5000 χιλιαδες ή και παραπανω θυλακια με αποτελεσματα που θα σε γυριζαν πισω στην ηλικια των 20.
νομιζω οτι ο αριθμος των θυλακιων που εβαλες ειναι μικρος για την περιπτωση σου.200 θυλακια ΜΟΝΟ για την hairline μου φαινονται υπερβολικα λιγα.
θα σου πω τι με φοβιζει κι ευχομαι να κανω λαθος.
λοιπον φοβαμαι οτι τα θυλακια που εβαλες στην hairline ναι μεν θα την σχηματισουν αλλα απ την αλλη θα ειναι πολυ αραια και θα φαινεται οτι κατι εχεις κανει εκει...
επισης φοβαμαι πιθανο shockloss που δεν ξερω ποσο μονιμο μπορει να ειναι στα υπαρχοντα σου μαλλια...
αυτο που ειναι θετικο ειναι οτι πρεπει να εχει καλη δοτρια κι εφοσον λες οτι δεν εχεις κανενα προβλημα με την ουλη,θα μπορεις στο μελλον να κανεις μια πολυ δυνατη επεμβαση και να καθαρισεις οριστικα...

Φιλε arisk, να πω k εγώ τη γνώμη μου: σου βάλανε 800 grafts k αυτό είναι και καλο k κακό. κακό με την έννοια ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ικανοποιητικό από άποψη πυκνότητας (είναι σαν να πηγαίνεις με ένα ποτιστήρι στην έρημο με σκοπό να την μετατρέψεις σε λίμνη). Αν υποθέσουμε ότι η λήπτρια περιοχή είναι τουλάχιστον 50 cm², σημαίνει πως σου βάλανε μια πυκνότητα το πολύ 16 grafts/ cm². Η φυσική πυκνότητα όμως κυμαίνεται από 60-80 grafts /cm².

Το καλο στην όλη υπόθεση είναι - ίσως ακούγεται λιγάκι αντιφατικό - ότι σου βάλανε μονο 800 grafts. Αν k δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω πως σε μια φωτό διέκρινα τα grafts να είναι τοποθετημένα στοιχηδόν, κάτι που μειώνει κατά πολύ τη φυσικότητα του αποτελέσματος. Αν έχεις την δυνατότητα, βάλε σε παρακαλώ φωτό από αμέσως μετά την επέμβαση (εκεί φαίνεται καλύτερα πως τοποθετήθηκαν τα grafts).

Η γνώμη μου είναι πως δεν την γλιτώνεις την δεύτερη επέμβαση. Αν όμως γίνει σωστά (σε έναν από τους καλύτερους με ανάλογο αριθμό grafts), μπορείς να έχεις πολύ καλο αποτέλεσμα, μιας k έχεις δυνατή τρίχα (έτσι φαίνεται τουλάχιστον στις φωτό) k απ' ο,τι λες πολύ καλή δότρια.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Panos1982

Well-Known Member

ηθελα να γραψω κι εγω αλλα τα ειπαν ολα ο ngl k τριχοφιλος......
Να συμπληρωσω οτι σε μια φωτο βλεπω κι εγω τα θυλακια οπως ειπε ο τριχοφιλος.....
και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ως εξης.....θα βγει καινουργιο μαλλι και θα αλλαξει το στυλ της παλιας σου hairline ομως η πυκνοτητα θα ειναι τετοια που οταν σε κοιταει καποιος ακομα και φυσικο να ειναι το αποτελεσμα....το κεφαλι σου δεν θα εχει την οψη ενος μη-καραφλου....τα μεταμοσχευμενα θυλακια θα ειναι αραια και οταν σε κοιταει καποιος θα νομιζει οτι αυτες οι τριχες ειναι οι τελευταιες που εμειναν κ συντομα θα πεσουν κι αυτες....θα εξακολουθεις να δειχνεις δλδ σαν καποιος που "καραφλιαζει"
Αυτη την εντυπωση εχω.....ελπιζω το αποτελεσμα να με διαψευσει και να ειναι καλυτερο απ οτι φανταζομαστε ολοι.....
Αλλα οπως ειπε ο τριχοφιλος ναι μεν τα 800 ειναι λιγα...αλλα ευτυχως δε σου χαλασαν τη δοτρια οποτε η επιτυχια βρισκεται μια μεταμοσχευση πιο περα.....
Οπως και να εχει καλη τυχη ευχομαι....

arisk

New Member

geofish είπε:
Arisk, καλή επιτυχία και από μένα. Μπορείς να μας πεις αν θέλεις πως κατέληξες στον συγκεκριμένο γιατρό.
Από κάποιο γνωστό? από κάποια διαφήμιση?.
Ζωντανά περιστατικά είδες πριν κάνεις την επέμβαση?
Πόσο κράτησε η επέμβαση, πόσα άτομα δούλεψαν, τα τριχοθυλάκια στα έβαλε ίδιος ο γιατρός?
Αυτά.
Φίλε geofish στο συγκεκριμένο γιατρό κατέλυξα ύστερα απο λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ.'Ημουνα ανάμεσα σε δυο απο τους τρείς που βρίσκονται στο ίδιο σάιτ και τελικά κατέλιξα στον έναν.
Δεν είδα ζωντανά περιστατικά πρίν κάνω την επέμβαση αν και μου πρότεινε.
Η επέμβαση κράτησε 4 ώρες, δυο κόφτριες ήταν και ο γιατρός ο οποίος και έβαλε όλα τα τρυχοθυλάκια μόνος του.

giannis1991

Well-Known Member

αυτος ο γιατρος χειρουργει στο μετροπολιταν?αν ναι τοτε καταλαβα ποιος ειναι....

ερωτηση:ποιος αποφασισε να βαλεις 800 τριχθυλακια?εσυ?η σου ειπε κατι ο γιατρος?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

arisk

New Member

jonn70 είπε:
καλησπερα και απο εμενα arisk, επειδη σκεφτομαι να προχωρησω σε μεταμοσχευση και θα βαλω αριθμο τριχοθυλακιων σαν τον δικο σου 800-1000 αλλα στην δικη μου περιπτωση θα μπουν σχεδον ολα αναμεσα στα ηδη υπαρχοντα μαλλια και θα γεμισω την hairline (δεν θα κατεβει πιο κατω)

απο μια επισκεψη που εκανα στην b.... c.... μου ειπαν και εμενα ποσο εκει γυρω σε αυτο που αναφερες 3000-3500 με την μεθοδο στριπ.

αυτο που θα με ενδιεφερε πολυ να μου πεις ειναι αν τα μοσχευματα που μπηκαν αναμεσα, επηρεασαν τα υπολοιπα μαλλια σου?
αν χρειαστηκε να κουρευτεις η να ξυρισεις το κεφαλι σου για να μπουν τα μοσχευματα αναμεσα?

αν καταστραφηκαν καθολου δικα σου μαλλια αν ναι σε τι ποσοστο?

και ποσες μερες μετα την επεμβαση χρειαστηκε, για να εχεις την ιδια εικονα του τριχωτου της κεφαλης σου οπως ηταν πριν μπεις για την μεταμοσχευση? ενοω την ιδια εικονα των δικων σου μαλλιων οχι απο τα μοσχευματα. ειδες καποια διαφορα?

κανε υπομονη.. και σου ευχομαι καλη επιτυχια
Ναι φίλε μου, στα μπροστινά μαλλιά που έβαλε ενδιάμεσα μοσχεύματα έχουν πέσει κάποια(ας πούμε 20-30%) το οποίο απο ότι έμαθα και εγώ απο αυτό το forum οφείλεται στο λεγόμενο shock loss.Ελπίζω οτι θα ξαναβγούν.Δεν χρειάστηκε να να ξυρίσω το κεφάλι μου, μονό που στα μαλλιά που τοποθετήθηκαν ενδοιάμεσα μοσχεύματα τα έκοψε στους 3 πόντους και έτσι μετά αναγκάστηκα να αλλάξω κούρεμα.
Τα μαλλιά επανήρθαν κανονικά ας πούμε στις 15 μέρες αφού είχαν καθαρίσει τα κακαδάκια απο τα μεταμοσχευμένα.

arisk

New Member

giannis13 είπε:
αυτος ο γιατρος χειρουργει στο μετροπολιταν?αν ναι τοτε καταλαβα ποιος ειναι....

ερωτηση:ποιος αποφασισε να βαλεις 800 τριχθυλακια?εσυ?η σου ειπε κατι ο γιατρος?
Ναι στο μετροπόλιταν αλλά εκεί χειρουργούν δυο, είναι ο ένας απο τους δυο.
Αυτός μου είπε για 800 στις άλλες δυο μεγάλες κλινικές που είχα πάει στη μία μου είπαν και εκεί τα ίδια και στην άλλη 1000, οπότε και εγώ θεώρησα οτι αυτό είναι και το λογικό νούμερο.

giannis1991

Well-Known Member

arisk είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1672.msg29694#msg29694 date=1269119822]

Ναι στο μετροπόλιταν αλλά εκεί χειρουργούν δυο, είναι ο ένας απο τους δυο.
Αυτός μου είπε για 800 στις άλλες δυο μεγάλες κλινικές που είχα πάει στη μία μου είπαν και εκεί τα ίδια και στην άλλη 1000, οπότε και εγώ θεώρησα οτι αυτό είναι και το λογικό νούμερο.
[/quote]

ναι ξερω ποιοι χειρουργουν.......καλα μονο 800?νομιζω οτι θες παραπανω....8οο ειναι πολυ λιγα...τι να πω...δεν ξερω πως εκαναν αυτη την εκτιμηση....

arisk

New Member

Panos1982 είπε:
Να συμπληρωσω οτι σε μια φωτο βλεπω κι εγω τα θυλακια οπως ειπε ο τριχοφιλος.....
και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ως εξης.....θα βγει καινουργιο μαλλι και θα αλλαξει το στυλ της παλιας σου hairline ομως η πυκνοτητα θα ειναι τετοια που οταν σε κοιταει καποιος ακομα και φυσικο να ειναι το αποτελεσμα....το κεφαλι σου δεν θα εχει την οψη ενος μη-καραφλου....τα μεταμοσχευμενα θυλακια θα ειναι αραια και οταν σε κοιταει καποιος θα νομιζει οτι αυτες οι τριχες ειναι οι τελευταιες που εμειναν κ συντομα θα πεσουν κι αυτες....θα εξακολουθεις να δειχνεις δλδ σαν καποιος που "καραφλιαζει"
Αυτη την εντυπωση εχω.....ελπιζω το αποτελεσμα να με διαψευσει και να ειναι καλυτερο απ οτι φανταζομαστε ολοι.....
Αλλα οπως ειπε ο τριχοφιλος ναι μεν τα 800 ειναι λιγα...αλλα ευτυχως δε σου χαλασαν τη δοτρια οποτε η επιτυχια βρισκεται μια μεταμοσχευση πιο περα.....
Λοιπόν παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω με σας έχοντας τις αμφιβολίες μου για το αποτέλεσμα τα 800 μοσχεύματα τώρα που το έψαξα μου φαίνονται ελάχιστα.Το να δείχνει στο μέλλον οτι απλώς υπάρχει κάποια αραίωση σαν κάποιον που καραφλιάζει είναι υποφερτό γιατί κοντά στα 40 είμαι λογικό ακούγεται.Αλλά όπως αναφέρθηκε αν οι τρίχες βγούν σε στρατιωτική παράταξη τότε θα κάνει μπάμ οτι έγινε επέμβαση.
Δυστυχώς φωτό απο αμέσως μετά την επέμβαση δεν έχω γιατί τότε δεν είχα ανακαλύψει το forum ώστε να τις παραθέσω.Επισυνάπτω όμως εδώ μια φωτό απο την δότρια περιοχή για να μου πείτε την άποψη σας για την ουλή και για δυνατότητα μελλοντικής επέμβασης των 4000-5000 θυλακίων όπως αναφέρθηκε.Το μήκος της ουλής είναι περιπού 8cm και υπάρχει ακόμα μετα απο 47 μέρες κάποια κοκκινίλα που λογικά θα φύγει σε κανα μήνα.
Σε περίπτωση δεύτερης επέμβασης πόσος χρόνος χρειάζεται να περάσει απο την πρώτη?
Και ένα πολύ βασικό ερώτημα ξυρίζεις το κεφάλι σου σε τέτοιες περιπτώσεις?
Απο οτι έχω καταλάβει στον Hasson το ξυρίζεις στα σίγουρα.

Panos1982

Well-Known Member

arisk είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1672.msg29692#msg29692 date=1269114451]
Λοιπόν παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω με σας έχοντας τις αμφιβολίες μου για το αποτέλεσμα τα 800 μοσχεύματα τώρα που το έψαξα μου φαίνονται ελάχιστα.Το να δείχνει στο μέλλον οτι απλώς υπάρχει κάποια αραίωση σαν κάποιον που καραφλιάζει είναι υποφερτό γιατί κοντά στα 40 είμαι λογικό ακούγεται.Αλλά όπως αναφέρθηκε αν οι τρίχες βγούν σε στρατιωτική παράταξη τότε θα κάνει μπάμ οτι έγινε επέμβαση.
Δυστυχώς φωτό απο αμέσως μετά την επέμβαση δεν έχω γιατί τότε δεν είχα ανακαλύψει το forum ώστε να τις παραθέσω.Επισυνάπτω όμως εδώ μια φωτό απο την δότρια περιοχή για να μου πείτε την άποψη σας για την ουλή και για δυνατότητα μελλοντικής επέμβασης των 4000-5000 θυλακίων όπως αναφέρθηκε.Το μήκος της ουλής είναι περιπού 8cm και υπάρχει ακόμα μετα απο 47 μέρες κάποια κοκκινίλα που λογικά θα φύγει σε κανα μήνα.
Σε περίπτωση δεύτερης επέμβασης πόσος χρόνος χρειάζεται να περάσει απο την πρώτη?
Και ένα πολύ βασικό ερώτημα ξυρίζεις το κεφάλι σου σε τέτοιες περιπτώσεις?
Απο οτι έχω καταλάβει στον Hasson το ξυρίζεις στα σίγουρα.
[/quote]

Καταρχην πρεπει να περιμενεις εναν χρονο ωστε να δεις το τελικο αποτελεσμα αυτης της επεμβασης.....και μετα αποφασιζεις για το αν θες να διορθωσεις η οχι.....
Η ουλη σου ειναι μια χαρα ηδη μην σε ανυσηχει αυτο.....δεν εχεις προβλημα δοτριας.....
Τωρα οσο αναφορα την δευτερη επεμβαση αν αποφασισεις να κανεις.....νομιζω 3000 θυλακες+αυτα τα 800 που ηδη εχεςι βαλει θα ειναι υπερ αρκετα.....και θα σε αναδειξουν παρα πολυ....θα εχεις ενα υγιες και φουλ hairline και κανεις δε θα καταλαβαινει οτι πασχεις απο τριχοπτωση η οτι εχεις κανει καποια επεμβαση στο κεφαλι σου....μιας και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ φυσικο......
Τωρα για το ποιον γιατρο θα πας και τι θα κανεις (αν τελικα δεν μεινεις ευχαριστημενος).....εχεις εναν χρονο μπροστα σου να κανεις την ερευνα σου.....και να παοφασισεις.....

arisk

New Member

Φίλε Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο αναμονή λοιπόν του τελικού αποτελέσματος και αξιολόγηση της κατάστασης.Ωστόσο θα ανεβάζω φωτό κάθε 15 μέρες για να βλέπουν όλοι την εξέλιξη.

comb

Member

arisk, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα παιδιά που αναφέρουν οτι πιθανότατα θα θελήσεις και δεύτερη επέμβαση, η δότριά σου πάντως δεν έχει πρόβλημα, είναι πολύ πυκνή. Τώρα τα 4000-5000 νομίζω είναι κάπως υπερβολικά αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις ακριβώς να πετύχεις. Δεν έχεις τριχόπτωση στο υπόλοιπο κεφάλι, ετσι?

Για την ώρα πάντως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα βλέπεις.

NGL

Member

comb είπε:
Τώρα τα 4000-5000 νομίζω είναι κάπως υπερβολικά αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις ακριβώς να πετύχεις. Δεν έχεις τριχόπτωση στο υπόλοιπο κεφάλι, ετσι?

σιγουρα comb ειναι υπερβολικα,αλλα τα εχει...
κι αμα τα εχει γιατι να πανε ''χαμενα''? ;D
φανταζεσαι την περιπτωση του arisk με 4000+ grafts?

giannis1991

Well-Known Member

θα ειναι σιγουρα τουμπανο....και ειναι και σε ηλικια μια χαρα.....οποτε.... ;D

Μπλουζα