Μεταμοσχευση την καλοκαιρινη περιοδο! Υπαρχει κινδυνος?

petrosb

New Member
Καλησπερα σας,

εχω αποφασισει να κανω μεταμοσχευση μαλλιων μεσα στο καλοκαιρι και θα ηθελα να εχω την γνωμη σας εαν υπαρχει κινδυνος να αποτυχει λογω ηλιου-ζεστης του καλοκαιριου. Εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα να γινεται η μεταμοσχευση τον χειμωνα. Ισχυει κατι τετοιο?

Υ.Γ
Μην με ρωτησε που εχω αποφασισει να κανω. Αυτη ειναι δικη μου επιλογη και δεν θελω αυτο το thread να γινει θεμα μαχης μεταξυ κλινικων. Η αποφαση μου ειναι οριστικη. Το μονο που με απασχολει ειναι η περιοδος που πρεπει να κανω την μεταμοσχευση.

Σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Petrosb εγω αρχες αυγουστου εχω κανει κ´ τις 2. Το νημα μου εχει φωτος!

athenian

Well-Known Member
Μπορεις να κανεις αλλα ξεχνας το μπανιο στην θαλλασα κτλ εκτος και αν πηγαινεις βραδυ.Αν το χειμωνα δεν πρεπει να σε βλεπει μια φορα ο ηλιος το καλοκαιρι καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να σε βλεπει καθολου.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εγω περισυ εκανα αρχες ιΟΥΝΙΟΥ κ μαλιστα την 6η μερα πηγα για δουλεια σε σκονες κ ηλιο(με καπελο βεβαια).Γυμναστηριο την 8-9η μερα αν δεν κανω λαθος σιγα σιγα.Και θαλασσα μετα απο 2 εβδομαδες.Σιγουρα ο ηλιος ειναι το μεγαλο μειονεκτημα του καλοκαιριου αλλα γενικα πρεπει να τον αποφευγουμε για πολυ σημαντικοτερους λογους απο τα μαλλια πλεον.Το πλεονεκτημα για καποιους ειναι οτι το καλοκαιρι λογω θερμοκρασιων υπαρχει καλυτερο αιματωμα στο κεφαλι.Εγω παντως νομιζω οτι βγηκαν αυτα που εβαλα.Υπαρχει περισσοτερη ταλαιπωρια απο οτι τον χειμωνα η αληθεια ειναι αλλα νομιζω οτι τον κυριοτερο λογο στην φυτρωση τον παιζει ο γιατρος.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
16 ιουλιο εκανα την μεταμοσχευση ολα καλα αλλα προσεχα στον ηλιο και η δουλεια μου τοτε δεν ειχε να κανει με ηλιο.
Βεβαια και το επομενο καλοκαιρο προσεχα οσο μπορουσα.
Κατα ταλλα με ειχαν πει οτι φυτρωνουν πιο ευκολα το καλοκαιρι.

petrosb

New Member
Ωραια παιδια!!! Γιατι εχω ενα αγχος επειδη εχω διαβασει παρα πολλα σχετικα με το ηλιο οτι μπορει να δημιουργησει μεχρι και φλεγμονη και να μην φυτρωσουν ποτε τα μοσχευματα. Επισης διαβασα οτι δεν πρεπει να βουταω ουτε το κεφαλι στο νερο της θαλασσας ΟΛΟ το καλοκαιρι γιατι μπορει να παθω μολυνση. Ειναι λογικο αυτο? Αυτο το διαβασα σε ενα ξενο ιατρικο φορουμ και τρομοκρατηθηκα μετα.

Flosk

Well-Known Member
Αλήθεια είναι όλα αυτά .. Μην τα δοκιμασεις για να μην έχεις πρόβλημα!!!

petrosb

New Member
Δηλαδη δεν πρεπει να βουτιξω ΚΑΘΟΛΟΥ στην θαλασσα το κεφαλι μου ολο το καλοκαιρι?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε μου κανεις δεν σου λεει να μην κανεις μπανιο.Βεβαια καλο ειναι τις πρωτες εβδομαδες να προσεχεις.Εγω ξερω ανθρωπο που προσεχε ολο τον χειμωνα με σκουφι εβγαινε μονο εξω και τελικα δεν ειχε φυτρωσει τιποτα.Ρωτα καλυτερα αυτους που θα στην κανουν.Αν θες την αποψη μου η πρωτη εβδομαδα ειναι το Α κ το Ω ειδικα οι 3-4 μερες μετα την μεταμοσχευση.Καλο βεβαια ειναι να μην βγαινεις στον ηλιο το μεσημερι ειδικα χωρις καπελο.Μπανιο κανε καλυτερα απογευμα μετα τις 20 μερες.Αν ειναι να παθεις μολυνση μπορει να την παθεις οπουδηποτε.Ρωτησε παντος την κλινικη που θα την κανεις και ενημερωσε το site για οτι σου πουν.

mimis giova

Active Member
μια κ ρωτατε ολοι..μετα απο ποσες μερες μπορεις να παιξειςποδοσφαιρο???κεφαλιες κτλ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Εγω 5μηνο σε λιγο δεν πρεπει να βουτηξω το κεφαλι θαλασσα;

Άνετα δεν υπάρχει πρόβλημα αρκει μην σε δει ήλιος .....για πολλη ώρα
Κατάλα καπελούμπα και άντε γεια....

langweilig

New Member
Εγώ έκανα mm αρχές μαΐου 2003. Ούτε που μου είχανε πει τίποτα για τον ήλιο ούτε είχα ιδέα να φυλαχτό από αυτόν. Παρόλο αυτό το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και πάλι καλά. Αν ξαναέκανα πάντως θα ήτανε χειμώνα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
εκτος απο θαλασσα κ ηλιο εχω ακουσει οτι υπαρχει προβλημα κ με τα καυσαερια.Μαλλον οσοι ειστε σε μεγαλες πολεις θα πρεπει να μετακομισετε στον βορειο πολο.

Physio40

Member
Εμένα πάντως από την κλινική μου είπαν ότι το ίδιο πρέπει να προσέχεις και το χειμώνα και το καλοκαίρι, απλά το καλοκαίρι υπάρχει η παράμετρος ήλιος, ο οποίος απλά δεν πρέπει να σε κάψει (ότι δλδ δεν πρέπει να γίνει είτε κάνεις μμ είτε όχι). Κατά τα άλλα τα μοσχεύματα θρέφουν μετά από 6-8 μέρες και μετά από λίγες μέρες αν δεν κάνω λάθος κάνει μπάνιο κανονικότατα (μακροβούτια κλπ) όπως και γυμανστήριο σεξ και όλα τα σχετικά.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εγω ξαναλεω οτι 8η μερα πηγα γυμναστηριο(χαλαρα βεβαια) 6-7η μερα για δουλεια (κουβαλημα στον ηλιο )με καπελο βεβαια.Και μπανιο στις 2 εβδομαδες.Νομιζω οτι βγηκαν αυτα που εβαλα.Αν ξανακανω παντος θα μπω γυμναστηριο μετα απο 10 μερες και θαλασσα θα πηγαινω απογευμα χωρις να βρεχω το κεφαλι.Ολα τα υπολοιπα ειναι υπερβολες.Οκ μεσημερι με νταλα ηλιο θα παω μετα τον μηνα οχι για να μην πεσουν τα μεταμοσχευμενα αλλα για να αποφυγω εγκαυματα.

Σε όλα τα ιατρικά θέματα και ειδικά στις επεμβάσεις πιστεύω ότι όλοι οι γιατροί θα δώσουν περίοδο ασφαλείας που θα καλύπτει όλους τους οργανισμούς και περιπτώσεις. Μην ξεχνάτε ότι η περίοδος ανάκαμψης είναι διαφορετική σε κάθε οργανισμό.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να υπάρχει η πιθανότητα να μπορείς να κυκλοφορίσεις έξω στον ήλιο από την 5 μέρα, ο γιατρός θα σου πει να το κάνεις την 10 για να είναι 100% σίγουρος.

Όπως και να έχει η προσοχή σε ήλιο, ατυχήματα είναι τις πρώτες 10 μέρες. Γενικότερα συστήνεται να περιοριστείς τις πρώτες 10 μέρες γενικότερα. Από κει και πέρα μπορείς να κάνεις τα πάντα αποφεύγοντας απλά τη συνεχή προβολή στον ήλιο

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
heraklistang είπε:
Σε όλα τα ιατρικά θέματα και ειδικά στις επεμβάσεις πιστεύω ότι όλοι οι γιατροί θα δώσουν περίοδο ασφαλείας που θα καλύπτει όλους τους οργανισμούς και περιπτώσεις. Μην ξεχνάτε ότι η περίοδος ανάκαμψης είναι διαφορετική σε κάθε οργανισμό.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να υπάρχει η πιθανότητα να μπορείς να κυκλοφορίσεις έξω στον ήλιο από την 5 μέρα, ο γιατρός θα σου πει να το κάνεις την 10 για να είναι 100% σίγουρος.

Όπως και να έχει η προσοχή σε ήλιο, ατυχήματα είναι τις πρώτες 10 μέρες. Γενικότερα συστήνεται να περιοριστείς τις πρώτες 10 μέρες γενικότερα. Από κει και πέρα μπορείς να κάνεις τα πάντα αποφεύγοντας απλά τη συνεχή προβολή στον ήλιο
Καπως ετσι.

Μπλουζα