Μεταμοσχευση στην HDC

gs85

New Member
Εχω διαβασει αρκετα και εχω βοηθηθει απο το forum και θα ηθελα κ γω να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας καθως μπορει να βοηθησει σε κατι.
Εχω κανει προσφατα μεταμοσχευση στην HDC FUE 1600 drafts. Είναι ακομα νωρις να σας δειξω το αποτελεσμα καθως είναι 1,5 μηνας. Περιμενω με αγωνια το αποτελεσμα και στο τριμηνο θα μπορουσα να μοιραστω μαζι σας καποιες φωτογραφιες.
Θα ηθελα να σημειωσω ότι είναι η δευτερη μεταμοσχευση που κανω. Η πρωτη ηταν στην Ελλαδα. Σε σχεση με την πρωτη μεταμοσχευση μεχρι στιγμης μπορω να πω πως η δουλεια που εγινε τωρα ηταν πολύ καλυτερη καθως δεν ειχα πονο ουτε εντονα σημαδια στο κεφαλι και οι ανθρωποι εκει με προσεξαν παρα πολύ. Πιστευω και το αποτελεσμα θα είναι πολύ καλυτερο.
Μπορω για οποιον επιθυμει να απαντησω σε ερωτησεις σχετικα με τη μεταμοσχευση μαλλιων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Καλο θα ηταν να βαλεις και καποιες φωτογραφιες γιατι μπορει καποιος να ισχυριστει οτι θελεις να κανεις διαφημιση.Γνωριζουμε οτι η HDC κανει αρκετα καλη δουλεια και αν ειχε λιγο πιο χαμηλες τιμες θα ειχε και πολυ περισσοτερο κοσμο.Τωρα τελευταια ομως και εδω στην Ελλαδα εχει αρχισει να γινεται καλη δουλεια.Ποτε ειχες κανει μεταμοσχευση που και γενικα πες τι καλυτερο ειδες στην Κυπρο.Το οτι σε προσεξαν η σε κερασαν δεν λεει κατι,το αποτελεσμα λεει και η ποιοτητα του αποτελεσματος γενικοτερα.
 

gs85

New Member
Σιγουρα θα βαλω φωτογραφιες γιαυτο και ανοιξα το θεμα αλλα ειναι νωρις ακομα να φανει κατι. Επισης θα ηθελα να πω πως ο καθενας διαφημιζεται μεσα απο τη δουλεια που κανει. Εγω μεχρι στιγμης ειπα οτι ειμαι ευχαριστημενος με τη δουλεια τους , το ενδιαφερον τους να με παρακολουθουν συχνα και να λυνουν καθε τυχον απορια μου. Οποσδηποτε ομως το σημαντικοτερο ειναι το τελικο αποτελεσμα και θα ανεβασω φωτογραφιες οταν φτασω στο τελος του τριτου μηνα (σε 1,5 μηνα περιπου). Την προηγουμενη την ειχα κανει πριν 4 χρονια σε νοσοκομειο στην Ελλαδα.
 

kouklos10

Member
gs85 καλο ειναι να ανεβασεις δυο τρεις φωτο πως ησουν πριν μερικες αν εχεισ μετα την μεταμοσχευση και οταν εσυ κρινεις οτι εχεις αποτελεσμα ανεβαζεις τοτε . 1600 μοσχευματα που τα τοποθετησες hairline να φανταστω??? ποσο κοστισε???
 

Flosk

Well-Known Member
και απτην προηγουμενη μμ ποσα ειχες βαλει?καλη επιτυχια και απο μενα επισης
 

gs85

New Member
Ευχαριστω παιδια!
Οχι δεν εκανα lairline. Εκανα στο πανω μερος του κεφαλιου που ειχα το μεγαλο προβλημα. Η τιμη ηταν γυρω στις 5000. Υπηρχε μια ειδικη τιμη στις συνταντησεις που πραγματοποιει η κλινικη στην Ελλαδα. Νομιζω στο site οι τιμες ειναι καπως ακριβοτερες.
Οσο για τις φωτογραφιες θα ανεβασω σε 1 με 1,5 μηνα. Αυτη τη στιγμη δεν εχω την διαθεση να ανεβασω κατι καθως ειμαι σε σταση αναμονης και περιμενω να δω το αποτελεσμα.
Με την ευκαιρια, θα ηθελα τη γνωμη σας. Μετα τη μεταμοσχευση το Regaine 2% καθως το χρησιμοποιησα μου προκαλεσε φαγουρα και δεν το χρησιμοποιω και απλα ανυσηχω λιγο να μη χασω τα φυσικα μαλλια που εχω. Τι μπορω να κανω? Πιστευετε οτι τελικα το Regaine βοηθαει? Θα ελεγα οτι επειδη το χρησιμοποιουσα αρκετα χρονια δεν ειδα κατι ιδιαιτερο.
 

kouklos10

Member
Αν σου προκαλει φαγουρα το ρεγαιν τοτε πρεπει να βρεις κατι χωρις propylene glycol νομιζω ο αφρος δεν προκαλει φαγουρα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει αφρος σε 2%.καπου είχε ο Καπα ανεβάσει ενα σαιτ που ειχε χωρις pg minocidil αλλα δεν μπορω να το βρω. :( εγω παντως χρησιμοποιω το 5% χωρις καμια φαγουρα. αποτελεσματα νομιζω οχι ιδιαιτερα. στην αρχη ναι μετα απο ενα διαστημα τιποτα. νομιζω παντως οτι θα επρεπε να το συνδυασεις με ενα καλο blocker.
 

gs85

New Member
και γω δε βρηκα κατι. Δε ξερω αν γνωριζει καποιος και μπορει να βοηθησει. Αφρο εννοεις το Rogaine? Υπαρχει στα φαρμακεια? Blocker ποιο προτεινεις?
 

kouklos10

Member
Εγω παραγελνω απο ιντερνετ αφρο kirkland υπαρχει και αφρος rogaine ολα αυτα δεν εχουν pg που ειναι η ουσια που εμενα μου προκαλουσε τρομερη φαγουρα . καπου ο Kapa ειχε προτεινει και υγρη μινοξ χωρις Pg οχι σε αφρο δηλαδη αλλα δεν θυμαμε την σελιδα , ρωτα τον καπα αν ενδιαφερεσε για υγρη μινοξ χωρισ pg αλλα νομιζω οτι με αφρο θα κανεις μια χαρα την δουλεια ςου. εγω ξεχασα τι σημενει φαγουρα. απο εδω εγω παραγελνω http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm
για rogaine που ρωτησες και το kirkland αφρο απο εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk/kirkand_minoxidil_5_foam.htm


gs θα ηθελα επισης αν γινεται να ανεβασεις φωτο καποια στιγμη να δω πως ειναι πριν και μετα. αν θελεις γραψε λιγω και λεπτομερειες σχετικα με την επουλωση . θα με ενδιεφερε να ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι μετα τα πραγματα. σιγουρα 1,5 μηνασ που λες ειναι πολυ νωρις . αν ανεβαζεσ ομως φωτο θα με ενδιεφερε να δω πως παει μετα. ποτε επεστρεψες στην εργασια σου εσυ? μετα απο ποσες μερες δεν υπηρχε προβλημα ωστε να φαινονται ουλες κλπ?
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
εδω http://genhair.com/index.php?route=product/product&path=4&product_id=11
πολύ φθηνη
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
Οντως πολυ φθηνη καπα , απορω που τα βρησκεις , θα πρεπει να εισαι στο ψαξιμο ολη μερα!!!!
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
kouklos10 είπε:
Οντως πολυ φθηνη καπα , απορω που τα βρησκεις , θα πρεπει να εισαι στο ψαξιμο ολη μερα!!!!

μπα οχι,η δουλεια μου δεν εχει καμια σχεση με ιντερνετ και υπολογιστες,ειμαι σκραπας και στα δυο:angel:
 

gs85

New Member
Σε 3-4 μερες αισθανεσαι αρκετα καλα ωστε να μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Μετα απο μια εβδομαδα φαινονται μονο μικρες τριχουλες απο τα μοσχευματα. Δεν υπαρχουν σημαδια, σπυρακια και κοκκινιλες (σε μενα τουλαχιστο). Αν μαλιστα εχεις μαλλια που μπορεις να καλυψεις καπως το σημειο της μεταμοσχευσης πιστευω δεν θα ειναι παρατηρησιμο. Για 3 περιπου εβδομαδες δεν πρεπει να σηκωνεις βαρος. Αν δεν εχεις τετοιο προβλημα με τη δουλεια σου πιστευω σε μια εβδομαδα μπορεις να πας.


Μια ερωτηση: το Rogaine δεν υπαρχει στα φαρμακεια ή καπου στην Ελλαδα ή Κύπρο;
 

kouklos10

Member
νομιζω οτι στα φαρμακεια υπαρχει σαν regaine. ειναι το ιδιο ακριβως.νομιγω τωρα πρεπει να εχει γυρω στα 20 ευρω το μπουκαλι. παλια ειχε γυρω στα 35 μια φορα ειχα παρει απο φαρμακειο και μετα παραγγελνα απο ιντερνετ.
3-4 ημερες μια χαρα????? καμια σχεση με οτι ειχα περασει εγω δηλαδη. και αν μου λες οτι στην εβδομαδα δεν θα ειναι παρατηρησιμο φανταζομε στις δυο τρεις εβδομαδες περιπου δεν θα καταλαβενει καποιος τιποτα.....
 

n094

Active Member
rogaine είναι η ονομασία του regain στην Αμερική (προφανώς για λόγους copy right άλλου προϊόντος ή υπηρεσίας εκεί), είναι ακριβώς τα ίδια, από την ίδια εταιρεία. Άποψή μου, ψώνισε "after market" μινοξιδιλη από το νετ.... πολύ πιο φτηνή με τα ίδια συστατικά (και την βρίσκεις τόσο σε υγρή δλδ με προπυλογλυκόλη, όσο και σε αφρό).
 

gs85

New Member
Η ποιοτητα των φαρμακων απο το internet οπως το http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm που αναφερατε ειναι εξασφαλισμενη? Απ οτι ρωτησα αφρος regaine δεν υπαρχει στα φαρμακεια. Ισχυει ή κανω λαθος?
 
Μπλουζα