Μεταμοσχευση στην...την γνωμη σας..!!

gelisva198

Member
καλησπερα στους συναγωνιστες, παλιος στο forum αλλα εχασα τους κωδικους και ετσι εκανα καινουργιο προφιλ. Ειμαι 32 ετων εχω αρχισει την καραφλιαση απο το 2006 με πολυ πυκνο μαλλι, η κασταση μου ειναι σταθερη αλλα τωρα βλεπω οτι χανω την μπαλλα οποτε ξαναρχισα να ασχολουμε με το θεμα, θεραπειες εχω κανει δηλαδη συνδιασμο φινα και μινοξιδιλ, και παλιοτερα ενα διαλυμα του georgetoumpa, οι παλιοτεροι στο forum θα θυμουνται, εχω διακοψει την ληψη φινα και μινοξ εδω και ενα χρονο γιατι βαρεθηκα τις πολυχρονες θεραπειες περιμενοντας να βγαλω καμια τριχα, η τριχοπτωση αργη αλλα σταθερη δεν ειχα κανα τρελο χασιμο. Ο λογως που ανοιξα την συζητηση ειναι αν κανεις σας εχει παει σε ενα κεντρο στην αθηνα β.σοφιας.. Ι*Η***.... η εν λογω κλινικη εχει τρελαθει στην διαφημιση στα κοινωνικα δικτυα,διαβαζοντας και στο forum προσεξα οτι και τη κλινικη του β***ς, αν και δεν τους εχω εμπιστοσυνη βλεπε D*I τσαρλατανοι. Αν καποιους ξερει κατι να μου πει αλλιως θα κοιταξω προς τουρκια πλευρα!!ευχαριστω πολυ για το χρονο σας παρακατω θα βαλω και φωτο..Ευχαριστω και καλλες γιορτες!!!..(φοβαμαι οτι θα παω για μαλλι και θα μου πεσουν και αυτα που εχω)

Συνημμένα

• IMG_20151221_184634.jpg
    IMG_20151221_184634.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 109
  • IMG_20151221_184654.jpg
    IMG_20151221_184654.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 107
  • IMG_20151221_184716.jpg
    IMG_20151221_184716.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 103
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LARIOISO

Member
κοντα σε σενα ειναι και το δικο μου προβλημα στο κεφαλι μου απ οτι βλεπω στις φωτο ,,,και ψαχνομαι αλλα κουω πολλα αρνητικα ,,,δεν ξερω τι γινετε με τον Γκ@@@α στο Κω@@@@κι ...θοηθηστε κοσμε...

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε μου τα εχεις λιγο μακρια τα μαλλια σου και δεν φαινεται ακριβως το ποσο αραια ειναι. νομιζω οτι δεν εχεις μεγαλο προβλημα. ψαξτε πολυ που θα πατε οχι γρηγορες αποφασεις.. αν εχετε να σκασετε μπολικο χρημα υπαρχει και η επιλογη του εξωτερικου. μετα παει η κυπρος η οποια πανω κατω εχει διπλασιες τιμες απο Ελλαδα. και στην Ελλαδα ομως υπαρχουν αξιολογες κλινικες που δινουν καλα αποτελεσματα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι δεν βγαζουμε ευκολα συμπερασμα αλλα εισαι καλος υποψηφιος για μεταμοσχευση μιας που εχεις πολυ μαμα μαλλι ακομη.

salonikios30

Active Member
τι λες βρε γιαννης, τα μισα μαλλια εχουν πεσει κ φερνει τα πισω κ τα παλινα μπροστα για να καλυψει τα ακαλυπτα, τι λες δε βγαζεις συμπερασμα?

John_HDC

παψε ρε!!! Αν στειλει αυτες τις φωτογραφιες στις κλινικες πες μου εσυ τι θα τον απαντησουν? Οτι βγαζουν ακρη ετσι πως εχει μαλλι? Μπορουν να πουνε ασφαλες ποσα grafts θελει? Ξερουμε οτι εχει προβλημα αλλα καλυπτετε και δεν φενεται η αληθεια....πεταγεσαι μην σαρχισω τωρα :mad::mad::mad::mad:

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
μετα παει η κυπρος η οποια πανω κατω εχει διπλασιες τιμες απο Ελλαδα.
Ορίστε; από πότε η Κύπρος έχει διπλάσιο κόστος από την Ελλάδα; Το έχουμε αναλύσει το θέμα άπειρες φορές τα τελευταία 5 χρόνια

John_HDC

κανουν καποια λαθακια τα μελη soralteno αλλα δεν ξερω γιατι.....
Σαν να λενε 1,25 εχει η fue ελλαδα και 2,50 κυπρο οπου τοσο εχει εαν πας και διαβασμενος και οχι μεσο της σελιδας τους.
Εγω σαν strip πηρα 1,88 τιμη.

gelisva198

Member
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,ο σαλονικιος ειναι αλλιως και εχει δικιο καθε πρωι μπιστολακι και βαλε πισω να βγαλεις μπροστα και ου το καθε εξης!!!βαρεθηκα δεν εχω ορεξη να γινω κομωτης και γιαυτο ειπα μπας και κανω μια μεταμοσχευση και το πυκνωσω το θεμα, παντως απο δοτρια περιοχη πεζει πολυ μαλλι, τωρα το που θα την κανω δεν ξερω και τι μπαρουφες θα μου πουνε, και το συμαντικοτερο ειναι να μην χασω μετα την μεταμοσχευση τα υπολοιπα μαλλια, αλλα αυτο δεν νομιζω να μου το πει και κανεις

aeratos28

Just aeratos
εγώ παιδιά όσον αφορά τις τιμές θα συμφωνησω ότι είναι 2πλασιες..ας πούμε ο dimitris50423 ,τον αναφέρω επειδή το είπε και ο ίδιος αυτό για τις 2πλες τιμές,αν πήγαινε Κύπρο και έβαζε 2300 grafts θα πλήρωνε πάνω κάτω τα ίδια?δηλαδη 3000€?? δεν νομίζω να ισχύει σε καμία περίπτωση αυτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εγω εγραψα για τις τιμες συμφωνα με αυτα που εχω δει εδω μεσα και αλλου. στο περιπου πιστευω οτι αυτο ισχυει. ολες οι αποψεις δεκτες.

John_HDC

δηλαδη ενας αμα κανει κυπρο με 2,50 grafts fue και βαλει 3000 grafts θα πληρωσει 7500 ευρω και ενας στην dhi με ιδια grafts 3750 ευρω? και τωρα μην με πειτε οτι στην σελιδα της hdc δινει 3 ευρω το grafts γιατι αν μου το πειτε αυτο τοτε η dhi δεν ξερει καν ουτε αυτη το τιμοκαταλογο τους.
Σε οποιον παει αδιαβαστο ειτε στην μια ειτε στην αλλη κλινικη οι τιμες ειναι πιο τσουχτερες ενοειτε.Αλλα αποτι βλεπουμε hdc δινει σε καποιον που ξερει 2,50 ευρω.

John_HDC

fue το γραφω...με strip αφου δεν κανει η dhi αρα εγω που κανω strip με βγαινει πιο φτηνα απολους γιαυτο τα περνω στο κρανιο λιγο.

John_HDC

Τι με νοιαζει αν ειναι εξελιγμενη μεθοδος? εβαλα τα 3400 grafts?ειχα 95% φυτρωσει?
Ολοι ακουμε η strip ειναι πιο επιτιχης αν εξαιρεσεις την ουλη.

John_HDC

Πηρα τιμη 1,88 το grafts πριν 3,50 χρονια τοτε που οι τιμες ηταν στα υψη και με λενε για διπλασιες τιμες.

poseidonas77

Well-Known Member
γιαννη ο γεωργιου μονο ειναι κοντα στις τιμες ελλαδας η hdc ειναι πανακριβη για fue...
εσυ ησουν τυχερος επεσες σε σουπερ προσφορα...
η hdc ειναι η χρυση τομη αλλα ειναι πανακριβη..μιλαω για fue...

John_HDC

η hdc δινει 2,50 αν πας διαβασμενος...η dhi Ποσο δινει? 1,25? αντε και δινει 1,25 να μην υπολογισουμε και το ρισκο τησ αποτυχιας? ποσο της εκατο εισαι ασφαλεις hdc ποσο dhi? αυτο ρωταω να με πουνε...ο καθενας λεει και διαφορετικη τιμη παντα απο εκει.
ας προσθεσουμε μετα και σαν αποτελεσμα καλυτερο + τζαμπα αεροπορικο+τζαμπα διαμονη+ τζαμπα ταξι πανε ελα αεροδρομιο....αν κανω εγω dhi θελω να πληρωσω 100 ευρω αεροπορικο +300 ξενοδοχειο + καμια μετακινηση εκει μεσα μετρο απο αεροδρομιο και παει λεγοντας...

poseidonas77

Well-Known Member
η d..i για την πυκνοτητα που δινει ειναι πανακριβη για ελλαδα.....επρεπε να ειναι στα επιπεδα του βεκρη..
σε τιμες ....αλλα ας περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα του πιλοτου και του αντυ και τα ξαναλεμε...
να εχουμε καλυτερες συγκρισεις...επειδη τα λεμε ολλα εδω μεσα και δεν εχουμε κανεναν αναγκη...
αυτη τη στιγμη οποιος θελει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα απλα παει hdc....σε μερικους μηνες θα ξερουμε εαν υπαρχει εφαμιλης ποιοτητας επιλογη με τιμες στα δικα μας στανταρ......
εγω προσωπικα το ευχομαι.....

Μπλουζα