gelisva198
Member
καλησπερα στους συναγωνιστες, παλιος στο forum αλλα εχασα τους κωδικους και ετσι εκανα καινουργιο προφιλ. Ειμαι 32 ετων εχω αρχισει την καραφλιαση απο το 2006 με πολυ πυκνο μαλλι, η κασταση μου ειναι σταθερη αλλα τωρα βλεπω οτι χανω την μπαλλα οποτε ξαναρχισα να ασχολουμε με το θεμα, θεραπειες εχω κανει δηλαδη συνδιασμο φινα και μινοξιδιλ, και παλιοτερα ενα διαλυμα του georgetoumpa, οι παλιοτεροι στο forum θα θυμουνται, εχω διακοψει την ληψη φινα και μινοξ εδω και ενα χρονο γιατι βαρεθηκα τις πολυχρονες θεραπειες περιμενοντας να βγαλω καμια τριχα, η τριχοπτωση αργη αλλα σταθερη δεν ειχα κανα τρελο χασιμο. Ο λογως που ανοιξα την συζητηση ειναι αν κανεις σας εχει παει σε ενα κεντρο στην αθηνα β.σοφιας.. Ι*Η***.... η εν λογω κλινικη εχει τρελαθει στην διαφημιση στα κοινωνικα δικτυα,διαβαζοντας και στο forum προσεξα οτι και τη κλινικη του β***ς, αν και δεν τους εχω εμπιστοσυνη βλεπε D*I τσαρλατανοι. Αν καποιους ξερει κατι να μου πει αλλιως θα κοιταξω προς τουρκια πλευρα!!ευχαριστω πολυ για το χρονο σας παρακατω θα βαλω και φωτο..Ευχαριστω και καλλες γιορτες!!!..(φοβαμαι οτι θα παω για μαλλι και θα μου πεσουν και αυτα που εχω)
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: