Καλησπερα παιδια.Εχω γραφτει εδω κ λιγες μερες στο φορουμ για να γραψω κ εγω για το προβλημα με την τριχοπτωση που με βασανιζει εδω κ χρονια.Θα σας γραψω το ιστορικο μου με την θεραπεια π κανω εδω κ 6 χρονια πρπ.Λπν ειμαι 30 χρονων.η τριχοπτωση στους κροταφους εχει ξεκινησει απο τα 22 μου πρπ με αργο ρυθμο κ απο τα 24 ξεκινησα να χρησιμοποιω regain 5% και απο τα 26 ξεκινησα κ το propecia μεχρι τα 28 και εδω και 2 χρονια το proscar 1/4.Aπο παρενεργειες δεν εχω κανενα θεμα αλλα δυστυχως το προβλημα εδω κ 1 χρονο εχει χειροτερεψει πολυ με αποτελεσμα σε λιγο καιρο να παω για μεταμοσχευση.Θα την ειχα κανει ηδη εδω κ 1 μηνα αλλα κατι μ ετυχε κ με πηγε πισω στο οικονομικο.Λεφτα δεν μπορω να δωσω πανω απο 3 χιλιαρικα γι αυτο κατεληξα Ελλαδα κ συγκεκριμενα βεκρη.Ο φοβος μου εχει να κανει με τα grafts που θα μπουν στον αριστερο κροταφο γιατι εχω καποια μαμα μαλλια.Στο δεξι εχω καποιες τριχες αλλα οχι πολλες αρα κ να τις χασω δεν λεει κ τπτ.Η γιατρος που με ειδε μ ειπε οτι δεν υπαρχει φοβος σοκλος λογο φιναστεριδης.Απ οτι εχω δει εδω σε καποια thrεad λετε οτι καλο ειναι να χρησιμοποιεις προπεσια αν ειναι να κανεις μεταμοσχευση αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν πειραχτουν τα μαμα τριχοθυλακια κατα την μεταμοσχευση δεν θα χαθουν μετα?θα ανεβασω κ φωτο για να κρινετε κλτρα.ευχαριστω εκ τν προτερων κ για οτι εχω διαβασει εδω μεσα.