Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

@skywalker το ip σου είναι ίδιο με του χρήστη GiannisP με διαφορά 21 λεπτών. Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ. Οι λογαριασμοί σου αποκλείονται. 7SFGSFG

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

S1dewind3r

New Member

Oσο περναει ο καιρος το σκεφτομαι ολο και περισσοτερο για μεταμοσχευση αλλα με τοσα που διαβαζω εδω για τους Ελληνες "γιατρους", η αληθεια οτι δισταζω ...

γεια σε όλους.. έχω αρχίσει και εγώ να έχω πρόβλημα τριχόπτωσης και το πήρα απόφαση να κάνω μεταμόσχευση.
διάβασα με προσοχή όλα όσα γράφετε και έχω μια μεγάλη απορία. κάποιος πιο πάνω έγραψε ''στην αρχή καλά αλλα θα έχεις πρόβλημα σε δυο χρόνια'', υποτίθεται ότι τα μαλλιά της μεταμόσχευσης δεν πέφτουν ποτέ. απαντήστε μου αν γίνεται όσο πιο αναλυτικά γιατί έχω άγνοια. ευχαριστώ..

n094

Active Member

Skywalker είπε:
Σορρυ που παρεμβαινω αλλα φιλε ν094 το αποτελεσμα σου ειναι κατω του μετριου και απορω γιατι μερικοι εδω μεσα το βρισκουν ακομα και απλα καλο.Η γνωμη μου ειναι οτι το αποτελεσμα σου ειναι ουτε το 1/2 απο αυτο που θα εκανεσ με 3000 τριχοθυλακια στο εξωτερικο και οτι οι φωτογραφιεσ σου ειναι παραπλανητικεσ χωρισ βεβαια να υποννοω οτι το εκανεσ εσκεμμενα :-*.Αλλα αυτη ειναι καθαρα η γνωμη μου που πιστευω εχω δικαιωμα να την εκφρασω σε αυτο το φορουμ.Οσο για την φουε στην αρχη μασ λεσ οτι η μεγαλυτερη που εχεισ κανει σε 2 μερεσ ειναι 1250 τριχοθυλακια και μετα μασ λεσ οτι σε εσενα βαλανε κοντα στα 2000 σε δυο μερες και μπορουν και πολλα περισσοτερα.Απο την αλλη στο παιδι που πηγε προσφατα λενε οτι δεν γινεται με τιποτα τοσα πολλα .Εμενα τα 1250 και τα 2000 δεν μου φαινονται ιδια.Τωρα για στριπ μην συζητησουμε το αν μπορουν η όχι να βγαλουν και 3 κ 4 κ 5 κ 6 κ 7 χιλιαδες μονο εκτοσ ελλαδοσ απο οτι φαινεται.Ασε που δεν είναι και αυτό το θεμα.Τελωσπαντων να εισαι καλα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εμεισ ολοι εδώ μαλλια σκεφτομαστε. :grandpa: :eek:fft:

Fenimore είπε:
@skywalker το ip σου είναι ίδιο με του χρήστη GiannisP με διαφορά 21 λεπτών. Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ. Οι λογαριασμοί σου αποκλείονται. 7SFGSFG

Thanks Feni για την καλή δουλειά. Όποια διαφωνία και αν έχουμε κατά καιρούς ποτέ δεν έχω κρύψει ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για την αξιοπιστία του φόρουμ...
Είναι αλήθεια ότι παίζονται πολλά συμφέροντα στον χώρο της μεταμόσχευσης («…είναι πολλά τα λεφτά Άρη….») και άρα θα υπάρχουν πάντα βαλτοί της μιας ή της άλλης εταιρείας για να λένε τα δικά τους. Ας λένε λοιπόν ότι θέλουν, εμένα το μόνο που με ενοχλεί σε αυτό είναι ότι με παρουσιάζουν χαζό…. κατά τα άλλα τα μαλάκια μου τα νέα τα έχω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό… όσο για το αποτέλεσμα… ποτέ δεν ανέβασα φωτογραφίες παραπλανητικές. Πάντα προσπαθώ οι φωτογραφίες μου να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικές και αναλυτικές. Το τι λένε οι βαλτοί δεν με ενδιαφέρει. Εμένα το αποτέλεσμά μου, μου αρέσει και για τους άλλους….σε όποιον αρέσει…

farfal

New Member

Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα θελα την γνωμη σας για εναν ελληνα γιατρο /edit/, δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα του παντος τα αρχικα του ειναι γκ..... για οποιον καταλαβε και απ' οσο εχω ψαξει /edit/

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

farfal είπε:
Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα θελα την γνωμη σας για εναν ελληνα γιατρο /edit/, δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα του παντος τα αρχικα του ειναι γκ..... για οποιον καταλαβε και απ' οσο εχω ψαξει /edit/
O Γιατρος αυτος που λες κανει μονο strip.Λεγεται απο πολλους οτι ειναι ισως ο καλυτερος σε αυτο που κανει.........για Ελλαδα ομως που ολοι οι γιατροι σε αυτον το τομεα ειναι κατω του μετριου.Οι περισσοτεροι που ψαχνονται φευγουν για Κυπρο και βλεπουν πολυ καλα αποτελεσματα.Ελλαδα ειναι ρισκο.

drakator

New Member

Καλησπερα,δηλαδη ελπιδα καμια στην Ελλαδα ? Εχω κανει στριπ το 2002 σε ελληνικο κεντρο - το λεμε 'η οχι ? - δεν εμεινα ευχαριστημενος αλλα επισης εχω χασει και αρκετα μαλλια απο τοτε οποτε δεν ξερω και ποιον ακριβως να κατηγορησω. καποιος γιατρος που συνεργαζεται και με καποιο νοσοκομειο και εχει βγει και στην τηλεοραση-και παλι δεν νομιζω οτι πρεπει να πω το ονομα του- αν καταλαβε κανεις μπορει να μου πει τι εχει ακουσει?

MANKAR

Active Member

drakator είπε:
Καλησπερα,δηλαδη ελπιδα καμια στην Ελλαδα ? Εχω κανει στριπ το 2002 σε ελληνικο κεντρο - το λεμε 'η οχι ? - δεν εμεινα ευχαριστημενος αλλα επισης εχω χασει και αρκετα μαλλια απο τοτε οποτε δεν ξερω και ποιον ακριβως να κατηγορησω. καποιος γιατρος που συνεργαζεται και με καποιο νοσοκομειο και εχει βγει και στην τηλεοραση-και παλι δεν νομιζω οτι πρεπει να πω το ονομα του- αν καταλαβε κανεις μπορει να μου πει τι εχει ακουσει?

γεια σου φιλε , γιατι δεν εμεινες ευχαριστημενος???τι nw ησουν και τι τωρα???μπορεις να βαλεις καμια φωτο αν μπορεις του πριν και του μετα???

Adriano

Well-Known Member

Γιατί δεν είναι ευχαριστημένος;;;;Γιατί πολύ απλά πήγε στην b*****nn k**d.
Έχει πάει κάποτε και ένας φίλος εκεί..

Τουλάχιστον αυτός ο φίλος μου είναι ευχαριστημένος και ευτυχισμένος...
Τώρα έχει 2 χαμόγελα..Ένα στο πρόσωπο και ένα σαν του Heith Ledger στον Joker στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αυτά τα παθαίνουν όσοι δεν το ψάχνουν...Πρόκειται για χειρουργική επέμβαση.Δεν πάς όπου και όπου.

drakator

New Member

MANKAR είπε:
γεια σου φιλε , γιατι δεν εμεινες ευχαριστημενος???τι nw ησουν και τι τωρα???μπορεις να βαλεις καμια φωτο αν μπορεις του πριν και του μετα???
Κοιτα MANKAR ισως γιατι τοτε δεν ηταν τοσο ευκολη και η ενημερωση και ειχε πεσει και πολλη διαφημιση για το συγκεκριμενο κεντρο......τι να σου πω.Επισης αυτο που τωρα με ενοχλει ειναι οτι δεν ειχα και τοσο μεγαλη αναγκη για μεταμοσχευση τοτε και ο χειρουργος μου επεμεινε να κανω.Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι λογω της τομης δεν μπορω να τα κουρεψω και παρα πολυ κοντα.

kit

New Member
RE: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια

καλησπερα σε ολουσ κ αισιοδοξια ελπιζω,ηθελα να ρωτησω αν καποιοσ ξερει να μου πει τι εχει ακουσει η αν εχει προσωπικη εμπειρια η δει αποτελεσματα αληθινα τησ pro;;;h;;r cli;;c στο βελγιο διοτι σκεφτομαι αναμεσα εκει τουρκια dr ozg;;r η κυπροσ h;;c μπορει καποιοσ να με βοηθησει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

καλωςόρισες φιλε και καλη συνεχεια!!!θα ηθελες να μοιραστεις καταρχην το προβλημα σου μαζι μας??τι ηλικια και τι nw εισαι?

kit

New Member

ειμαι 38 εχω 3 αποτυχημενα στριπ ελλαδα εχω αρχισει την πρωτη απο τα 25 τα εχω ξαναπει,κ παρολα αυτα ειμαι σταδιο 3-4,αν θελει ασ μου πει καποιοσ ειμαι διαθετημενοσ να παω οπουδηποτε ταξιδευοντασ κ αμερικη αρκει να μην αποτυχω παλι

διαβασα κ για ισπανια καλα λογια για λορεντζο ισχυει ειναι οντωσ καλοσ

Billy_tramp

Member

Γεια σας και απο μένα, παρακολουθώ το φόρουμ εδω και 1μιση μήνα και πραγματικα είναι άκρως ενημερωτικό! Είμαι Νw3 στα 23, δεν έχω κάνει καποια θεραπεία και σκέφτομαι για μεταμόσχευση κύπρο με στριπ, έχω μιλήσει με τον γιατρο και λέω να μπω στην τελική ευθεία! αυτο που θα ήθελα ήταν να δω απο κοντα κάποιον που έχει κάνει μεταμόσχευση εκει! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

pavlos

Member

Καλησπέρα Billy_tramp ,
Βαλε καμια φωτογραφία να σου πουμε την γωμη μας, εισαι μολις 23 τα πραγματα δεν ειναι βλεπω τριχα να πεφτει παω να κανω strip.

Billy_tramp

Member

Υπάρχει κάποιο κέντρο βοήθειας για να δω πως ανεβάζω φωτογραφίες?

παραθέτω και φωτογραφία!
6

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ η αληθεια στις κλινικες μεταμοσχευσεων στην Ελλαδα...........

gvgen

New Member
RE: Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

GONZALES ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ

ifaistos23

New Member

παιδια καλησπερα,καλως σας βρηκα
νομιζα οτι ημουν ο μονος που ειχα προβλημα αλλα τελικα εκανα λαθος.ειμαι 37 χρονων και εκανα επεμβαση
στα 20 μου,αποτυχημενο βεβαια.με ειχα πιασει υστερια τοτε καθως εχανα τα μαλλια μου απο τα 17μου.το θεμα μου ειναι οτι γουσταρω να ξυριζω το κεφαλι μου,δεν με ενοχλει πια η καραφλα.Αυτο που
με ενοχλει ειναι η τεραστια ουλη που εχω στο κεφαλι μου.τελευταια ειδα οτι κανουν hair tatoo και ειπα να το ψαξω.μονο και μονο για να καλυψω το σημαδι,οχι για τη καραφλα.Ξερετε αν κανει κανεις στην ελλαδα τετοιο πραγμα?ειναι καλο το αποτελεσμα ή θα τα κανω χειροτερα?υπαρχει καποια αλλη λυση?ευχαριστω προκαταβολικα για τις απντησεισ σας
(επειδη ειμαι νεος στο φορουμ ελπιζω να γραφω στο σωστο section,αν οχι συγχωρεσετε με)

Feyman

New Member

Κατ 'αρχας καλημερα.Χαιρομαι παρα πολυ που σας βρηκα γιατι το θεμα με τα μαλλια μου εχει αρχισει και με ανησυχει παρα πολυ. Εως και πριν απο λιγους μηνες ειχα τριχοπτωση μονο στο επανω και πισω μερος του κεφαλιου. Τον τελευταιο ομως καιρο βλεπω σημαντικη ελαττωση και τριχοπτωση και στα πλαινα. Ειλικρινα δεν ξερω τι να σκεφτω. Να σημειωθει πως υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια με αδυναμα και ελαχιστα μαλλια. Θα λοιπον να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει αν και εφοσον αντιμετωπιζει-αντιμετωπισε το ιδιο θεμα, αν υπαρχει λυση στο προβλημα μου. Ειμαι αρκετα μικρος για να εχω τετοιο προβλημα θεωρω.Βρισκομαι στα 24 προς 25 και αν συνεχισω ετσι στα 35 δε θα εχω πουθενα τριχα. Η μεταμοσχευση απο οσο ξερω γινεται μονο οταν υπαρχουν τριχες στα πλαινα αρα μηπως η εμφυτευση θα ηταν λυση για εμενα η και με μεταμοσχευση θα μπορουσε να κανει δουλεια;Ευχαριστω πολυ. Ανεβαζω και μια φωτο μηπως και καταλαβετε τι εννοω.

Συνημμένα

• Snapshot_20130130.JPG
    Snapshot_20130130.JPG
    42.3 KB · Προβολές: 89
Μπλουζα