Μεταμοσχευση και ξυρισμενο look γινεται??

aggelos88

Active Member
Σκεφτομαι να κανω μεταμοσχευση αλλα θελω να κουρευομαι γουλι με την μηχανη , υπαρχει περιπτωση να φαινονται ουλες στην δοτρια περιοχη αν τα εχω ξυρισμενα??

Αν καποιος εχει κανει ας μας ενημερωσει γιατι αυτοι λενε τα δικα τους και δεν τους εμπιστευομαι.Ευχαριστω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Γίνεται υπό προϋποθέσεις. Θέλει μικρό εργαλείο εξαγωγής και ευθεία hairline, όχι δλδ την κλασσική πριονωτη που βλέπεις συνήθως στις μεταμοσχευσεις. Το πιο δύσκολο όμως της υπόθεσης είναι να δέσουν σε εικόνα και πυκνότητα τα υπάρχοντα μαλλιά με τα μεταμοσχευμενα. Στις μμ συνήθως τουμπανιζουν την hairline για να φαίνεται εντυπωσιακό το αποτελεσμα όταν μακρυνουν λιγο τα μαλλια.
 

aggelos88

Active Member
Δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες ευθεια hairline ,
στην δοτρια θα φαινονται ουλες αν ειναι ξυρισμενη??
 

athenian

Well-Known Member
Το προβλημα δεν θα ειναι η δοτρια αν πας σε σωστο γιατρο.Δεν θα φαινεται κατι.Η ληπτρια ειναι το θεμα.Κανε μια αναζητηση στο google για πριονωτη hairline και θα σου βγαλει εικονες και απο παιδια του φορουμ.
 

mikegad

Well-Known Member
Ρωτάς κάτι γενικά και αόριστα χωρίς να έχουμε εικόνα της δότρια και αριθμό μοσχευμάτων....
Οπότε σου απαντάω και γω γενικά και αόριστα
αν πάρεις 500grafts δεν θα φαίνεται τίποτα ,αν πάρεις 10.000grafts απλά μετέφερες την φαλάκρα σου από μπρος πίσω :)
 

dimitris50423

Well-Known Member
και η δοτρια θα ειναι προβλημα σε ξυρισμενο μαλλι σε οποιον γιατρο και να πας. εκτος και αν πας για 1000 μοσχευματα μμ. αν βαλεις απο 2000 και πανω στο περιπου και ξυρισεις μαλλι η δοτρια θα φαινεται αραιη.
σωστος mike.
ισως αν πετυχει η μμ σου να μη τα θες ξυρισμενα και να σου αρεσει και το λιγο πιο μακρυ.. τωρα με την αραιωση λογικο ειναι να τα εχεις κοντα.
 

aggelos88

Active Member
γιατι να ειναι προβλημα?? Θα φαινονται ουλες στην δοτρια ή απλα θα φαινεται αραιη ??
Με το ξυρισμενο look φαινονται πολυ ποιο πυκνα τα μαλλια οποτε μετα απο μεταμοσχευση δεν θα ειναι καλυτερο να τα εχουμε ξυρισμενα??

Δυσκολευομαι να καταλαβω τι παιζει με ολα αυτα, παντως ευχαριστω για τις απαντησεις
 

piros75

Well-Known Member
Όταν εξάγεις μοσχεύματα από τη δότρια (με FUE) αφήνεις μικρές στρογγυλές ουλές Ανάλογα με το μέγεθος του εργαλείου, την ποσότητα των μοσχευμάτων, αλλά και τον τύπο του δέρματος, αυτές οι ουλές επουλώνονται ολικά χωρίς να αφήνουν σημάδι, ή αφήνουν κάποια σημάδια. Αν το εργαλείο είναι (χονδρικά) πάνω από 1 χιλιοστό ή αν το δέρμα είναι ευαίσθητο, μετά την επούλωση μπορεί να προκληθεί το φαινόμενο των λευκών κουκίδων (white dots) στα σημεία που πάρθηκαν τα μοσχεύματα. Η καλύτερη λύση γι' αυτό που ρωτάς είναι να κάνεις ένα τεστ εξαγωγής κάπου, βγάζοντας σε περίπου 1εκ2 όσα μοσχεύματα θα έβγαζες και κανονικά ανάλογα με τις ανάγκες σου. Να περιμένεις κανένα 6μηνο και να δεις τι και αν αφήνει σημάδια. Άρα με λίγα λόγια δεν υπάρχει σαφή απάντηση στο ερώτημά σου, μιας και το θέμα σημάδια και δότρια, εκτός των παραμέτρων που σχετίζονται με το χειρουργείο και τα εργαλεία, σε μεγάλο βαθμό σχετίζεται και με το δέρμα του καθενός μας. Μια πρόχειρη πρώτη άποψη για την επούλωση του δέρματός σου μπορείς να έχεις αν παρατηρήσεις παλιότερα τραύματα σε αυτό. Μικρές γρατζουνιές, γδαρσίματα ή οποιοδήποτε χτύπημα (παλιό ή νέο) αν έχει αφήσει πολύ ορατό σημάδι με μεταχρωματισμό, τότε πιθανά και το δέρμα στο κεφάλι να κάνει το ίδιο. Όσο για την πριονωτή χερλάιν, θεωρώ ότι γίνεται έτσι γιατί έτσι είναι και το φυσικό μας. Φαίνεται έντονη μετά την επέμβαση, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα δείχνει τελείως φυσική, είτε με μακρύ μαλλί είτε ξυρισμένη, αυτό που είναι αφύσικο και συμφωνώ, είναι το "τουμπάνιασμα" της χερλάιν με πολλά μοσχεύματα, το οποίο κατά το ξύρισμα (αλλά και με μακρύ μαλλί κατά την άποψή μου) φαίνεται αφύσικο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
γιατι να ειναι προβλημα?? Θα φαινονται ουλες στην δοτρια ή απλα θα φαινεται αραιη ??

θα φαινεται καπως αραιη αναλογα με τα μοσχευματα που θα παρεις. για κοντο μαλλι οπως λες μετα τη μμ πρεπει να εχεις καλη και ομοιομορφη φυτρωση γιατι και ενα κενακι να υπαρχει η να ειναι πιο αραιο καπου με το ξυρισμενο που λες θα φαινεται. σε αυτη την περιπτωση κανεις και μια διορθωτικη και πυκνωση αργοτερα και εισαι κομπλε.. ;)
 

aggelos88

Active Member
Ωραια δηλαδη το μονο προβλημα ειναι στην δοτρια, τα μεταμοσχευμενα κουρεμενα με μηχανη θα φαινονται φυσικα

thanks
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ωραια δηλαδη το μονο προβλημα ειναι στην δοτρια, τα μεταμοσχευμενα κουρεμενα με μηχανη θα φαινονται φυσικα

ουτε αυτο ειναι 100% σιγουρο.. το πιο μακρυ μαλλι σε μια μμ κρυβει καποιες μικρες ατελειες η μικρα κενακια που στο κοντο θα φαινονται. παρ ολα αυτα αν μετα την πρωτη αφησεις κανενα χρονο και προγραμματισεις μια 2η μμ διορθωτικη και πυκνωση σε οποια σημεια χρειαζεται λογικα θα μπορεις να τα εχεις και κοντα.

στη δοτρια πιστευω αν τα θες πολυ κοντα ειναι προτιμοτερο να την ξυρισεις να μη μαυριζει δηλ απο το μαλλι και φαινεται καπου πιο αραιο και τα πανω θα τα εχεις κοντα.. ολα αυτα σε περιπτωση που πανε ολα καλα με τη μμ σου.
αυτη ειναι η δικη μου γνωμη. :D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα