Μεταμοσχευση και διακριτικοτητα

andy.k

Active member
Μην ανυσυχεις φίλε. Εγώ κοπανησα σε ντουλάπα την 4η μέρα και εκεί που ματωσα έχει βγει κανονικά το μαλλί...απλά μη τα ζοριζεις να φύγουν, γιατί ούτως ή άλλως στο 10ημερο θα είσαι οκ(στατιστικά στις 10μερες έχουν φύγει κακαλακια κ η δοτρια είναι αξιοπρεπής)...το πολύ πολύ να προσέξει κάποιος το πεζοναυτικο κούρεμα, σημάδια δε θα έχεις, πόσο μάλλον με manual εξαγωγή των 1000gts...χαλάρωσε κ άστα να φύγουν μόνα τους με το μαλακό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kert10

New Member
Ευχαριστω πολυ ρε @andy.k
Ειλικρινα με ηρεμησες λιγο γιατι εχω αγχωθει πολυ. Καθε 10 λεπτα παω στο καθρεφτη κ βλεπω αν εχουν φυγει οι κοκκινιλες απο πισω κ αν εχουν βγει αρκετες τριχες. Μακαρι να μεγαλωσει λιγο ακομα το μαλλι σε 1 εβδομαδα , παω σε κομμωτηριο για να μου κανουν ανθρωπινο κεφαλι χωρις να ακουμπισουν τα μοσχευματα μπας κ σωσω λιγο την κατασταση.

andy.k

Active member
Τα μοσχεύματα δε γίνεται να τα ακουμπησουν,είναι πολύ κοντά και δεν μπορεί να φτάσει ψαλίδι εκεί...ωστόσο, εφόσον θέλεις σωνει κ καλά να πας να σε κουρεψουν, πες τους να είναι πολύ προσεκτικοί κ smooth, στο πώς χειρίζονται τα μαμά μαλλιά, γιατί αν στα τραβανε πχ με χτένα κ σκαλωνει η χτενα κ τραβάει τις ρίζες και το δέρμα, τότε ΑΝ και εφόσον υπάρχουν και μμ μαλλιά δίπλα/ανάμεσα ίσως επηρεαστούν. Ακραίο ίσως αυτό που λέω, απλά καλό είναι να εξαλειφεις όλες τις δυσάρεστες εκδοχες...

kert10

New Member
Οχι , καλα εκανες κ μου το ειπες. Θα τους το πω. Αν κ τα μαλλια δε θα τα κοψω πανω. Πιο πολυ το σβησιμο μεταξυ κορυφης που εχει πολυ μαλλι και δοτριας που ειναι ξυρισμενη θελω να μου φτιαξουν. Αν ισχυει οτι καθε μερα η τριχα μεγαλωνει κατα 0,5mm τοτε στο 10ημερο θα χει περιπου 6mm τριχα η δοτρια κ θα παλευεται λιγο η κατασταση..

kert10

New Member
Ε ναι.. περιπου 0,42 mm τη μερα δηλαδη. Εξαρταται βεβαια κ απο το παχος της τριχα για την εικονα της δοτριας.. δυστυχως εγω εχω σχετικα λεπτη. Στελνω περιοχη δοτριας στην κατασταση που ειναι σημερα. 4η μερα μετα τη μμ.

Συνημμένα

• 2016-04-19 12.33.03.jpg
    2016-04-19 12.33.03.jpg
    825.8 KB · Προβολές: 71
  • 2016-04-19 12.32.17.jpg
    2016-04-19 12.32.17.jpg
    790.6 KB · Προβολές: 61

andy.k

Active member
Την Δευτέρα θα είσαι οκ.θα φαίνεται το δερμα του κεφάλιου στη δοτρια εννοείται, αλλά αν τα πάρεις και στην κορυφή σα σβησιμο, θα φαίνεται σα να σου τη βαρεσε απλά και τα πήρες κοντά. Αν δε θες να πεις αυτό, πες καμία παπαρια του τύπου έκανε μαλακια ο κουρέας κ τα πήρε κατά λάθος κοντα και μετά τα διόρθωσε με κοντή σκάλα κλπ...Δε θα παρει κανείς μυρωδιά κ έτσι όπως είναι κ το μαλλί σου(δεν έχεις και κανένα τεράστιο πρόβλημα ούτε εβαλες πολλά gts) και μετά την ολοκλήρωση του
αποτελέσματος, πάλι δε θα καταλάβει κανεις τπτ. Και αν σου πει κανεις ότι φούντωσε το μαλλί πες πως πήρες κάτι βιταμίνες κ δυνάμωσε...το 99,9% είναι ασχετοι κ ανιδεοι με αυτά...Δε θα εχεις κανενα πρόβλημα σε ότι αφορά την διακριτηκοτητα...

kert10

New Member
@andy.k πραγματικα μου φτιαξες τη διαθεση γιατι ειχα ψιλοαπογοητευθει. Θενκς φιλε! Το πρηξιμο στη μια μερια της δοτριας ελπιζω να ειναι φυσιολογικο και να υποχωρησει συντομα..

danceworld_2001

Well-Known Member
Θα επανέλθεις σύντομα, πάντως η επιλογή σου δεν ήταν μελετημένη, γιατι έπρεπε να περιμένεις να πέσει και άλλο μαλλί για να επέμβεις, σε τέτοια περιστατικά το σοκ λος ειναι κίνδυνος θάνατος. Βέβαια προφανώς για αυτό τα έβαλαν τόσο αραιά, για να μην έχεις και δεν νομίζω να έχεις, αλλά δεν ειναι σοβαρή πύκνωση αυτή. Γενικά δεν ήσουν περιστατικό για να μπει στο χρονικό αυτό σημείο χειρουργείο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kert10

New Member
Καλα εννοειται οτι στο μελλον θα επανελθω. Ηθελα να κανω μια πυκνωση τωρα που ειναι σχετικα νωρις κ στο μελλον να ξανακανω αν χρειαστει για να μην εχει μεγαλη διαφορα η κατασταση πριν κ μετα. Θεωρεις οτι με την συγκεκριμενη μμ που εκανα δε θα χει σπουδαια πυκνωση ε? Παλι καλα που υπαρχουν τετοια φορουμ γιατι αν περιμενες απο τις κλινικες ή τους γιατρους να σ ενημερωσουν...
Μονο το χρημα σκεφτονται νομιζω.. πορτοφολια μας βλεπουν

Μπλουζα