Μεταμοσχευση και διακριτικοτητα

kert10

New Member
Εκανα πριν 3 μερες μμ . Ηθελα να γινει τελειως διακριτικα. Δεν εχω μεγαλο προβλημα .. περισσοτερο πυκνωση. Πηρα 10 μερες αδεια απο τη δουλεια. Θα εχουν φυγει τα σημαδια της μ.μ? Δυστυχως το ξυρισμα γυρω απο το κεφαλι στη δοτρια ηταν αναποφευκτο.. ελπιζω σε 10 μερες να μεγαλωσουν λιγο κ να μην ειμαι σαν skinhead.. ανεβαζω κ φωτος..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
και αν θες πες μας και 2 λόγια για την μεταμόσχευση σου
που την έκανες?
πόσα grafts?
τιμή? κλπ

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Mε τετοιο τιτλο που εβαλες ολοι του φορουμ εδω θα πεσουν για κουτσομπολιο(διακριτικοτητα).
Καλη επιτυχια..Εαν δεν ειχε πολυ προβλημα ισως να το καλυψει και μην φενεται αν εκανε.

kert10

New Member
Απο την εταιρια μου ειπαν οτι δε θα φαινεται τιποτα σε 10 μερες. Οι φωτος ειναι σημερινες.. 3η μερα μετα τη μμ

Συνημμένα

• 2016-04-18 18.57.39.jpg
    2016-04-18 18.57.39.jpg
    573.9 KB · Προβολές: 159

Stripar

Established Member
Αν είναι να πάρουν λεφτά , τάζουν λαγούς με πετραχήλια...

Μηδέν Work Ethic στην Ελλάδα , γενικά όχι μόνο στην συγκεκριμένη κλινική.

mikegad

Well-Known Member
Να φύγει η κοκκινίλα σε 10 μέρες δεν νομίζω
Βάλε καμιά μπλούζα με σηκωμένο γιακά ή με κουκούλα ,κότσαρε και στο λαιμό και κάνα σταυρό σαν του μητροπολίτη και παίξτο ράπερ μερικές μέρες

γιο γιο ;)

danceworld_2001

Well-Known Member
Σε 10 μέρες ψευτοκυκλοφορείς ανάλογα την επούλωση σου και το styling που θα υιοθετήσεις για cover. Γιατι στα έβαλαν τόσο αραιά μπροστά? Που έβαλες (περιοχή τριχωτού εννοώ) και πόσα?

kert10

New Member
Εβαλα στους κροταφους κ στην μπροστινη περιοχη μονο. Δεν κατεβηκα απο την hairline που ειχα. Απλα την πυκνωσε οπως φαινεται. Περιμενω να μακρυνουν τα μαλλια 5-6 χιλιοστα πισω μηπως κ καλυψουν τις κοκκινιλες. Μπροστα πιστευω με πιεση στο λουσιμο τις επομενες ημερες να φυγουν τα σημαδια..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολυ αραια φιλε.Καταρχην ρωτα ποσα σε εβαλαν.
Δευτερον βαλε και καθαροτερες φωτος και καμια πανοραμικη.Αυτες δε μας λενε πολλα.

kert10

New Member
2500 τριχες μου ειπαν. Ανεβαζω κι αλλες φωτος οδοσο καθαροτερα μπορουσα γιατι λογο της διακριτικοτητας που ηθελα δεν κουρευτηκα πανω. Περιμενω τις γνωμες σας ως πιο εμπειροι. Να σας πω οτι εχουν γινει κ 2 ολικα λουσιματα κ ειμαι στην 5η μερα μετα την μ.μ.

Συνημμένα

• 20160419_004126.jpg
    20160419_004126.jpg
    2 MB · Προβολές: 130
  • 20160419_004059.jpg
    20160419_004059.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 122
  • 20160419_004114.jpg
    20160419_004114.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 121

dimitris50423

Well-Known Member
Ετσι οπως μπηκαν πιθανο να μη φαινεται. Αλλα η δουλεια που εγινε νομιζω οτι ειναι μικρη για τα χρηματα που εδωσες. Γενικα ειχες μικρο προβλημα. Καλη φυτρωση

andy.k

Active member
Γύρω στα 1000 με gts θα σου έχουν βάλει...για παραπάνω δε νομιζω. καλά έχει ξεφύγει λίγο ή dhi η μου φαίνεται? Με 2,5€/gt υπάρχουν κ πιο αξιόπιστες λύσεις Κυπρο κ Τουρκια...

kert10

New Member
Πωωωω.. λετε να μου βαλαν μονο 1000 τριχες? 2,5 η μια? Μ αρεσει που μου ειπαν οτι με ακουρευτη δοτρια θα ανεβαινει πααρα πολυ το ποσι. Οπως μου ειπε η γιατρος.. θα χρειαστει μετα απο 7-8 χρονια που θα ειμαι 40 να ξανακανω μμ γιατι θα χει προχωρησει η τριχοπτωση κ στα υπολοιπα. τουλαχιστον δε θα φανει τοσο εντονα η διαφορα... απο αδειος να γινω μαλλιας.
Υ.Γ: σημερα που ξυπνησα ειχα αιμα στο μετωπο που ξεκινουσε αοο ενα σημειο εμφυτευσης. Παιζει να χαθηκε το μοσχευμα?

mikegad

Well-Known Member
1000 grafts έγραψε ο andy ,όχι 1000 τρίχες
απλά στην dhi όπως και σε πολλές άλλες κλινικές στην Ελλάδα έχουν το συνήθειο να μιλάνε για τρίχες για να εντυπωσιάζουν με το νούμερο.Μας δουλεύουν δηλαδή.
Το καλό είναι ότι με τοσα που σου έβαλαν η επούλωση που σε ενδιαφέρει θα γίνει γρήγορα

mikegad

Well-Known Member
Και κάτι άλλο που είχες γράψει πριν
Μπροστα πιστευω με πιεση στο λουσιμο τις επομενες ημερες να φυγουν τα σημαδια..
Τις πρώτες μέρες μην ασκείς πίεση ,αφού τα grafts δεν έχουν δέσει ακόμα και μπορεί να κάνεις ζημιά.
Θέλει απαλό λούσιμο τον πρώτο καιρό.
Ακολούθα τις οδηγίες που σου έδωσαν στην κλινική

Μπλουζα