Μεταμοσχευση η οχι ?

koumparos

Well-Known Member
Ενταξει ο καθενας ειναι διαφορετικος αλλα και την μμ καποιος γιατρος πρεπει να την κανει και αναλογα την ικανοτητα και την εμπειρια που εχει θα παρουμε και το αναλογο αποτελεσμα.Ετσι γινεται συνηθως.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Κ επισης διαβαζω συνεχεια εδω μεσα οτι περιμενουν καποιοι να δουν αποτελεσματα πρωτα σε τριτους για να προχωρησουν σε μμ !!
Νομιζω πως το αποτελεσμα ο καθενας θα το δει στο δικο του κεφαλι κ οχι σε καποιον τριτο.δ ειμαστε ολοι ιδιοι οργανισμοι,ο καθενας μας θα τη περασει διαφορετικα τη μμ,μπορει οι συμβουλες των γιατρων να ειναι πανω κατω οι ιδιες αλλα διαφορετικα θα λειτουργησει σε καθε εναν μας αναλογα με τη ζωη που κανει η εχει κανει,με τις συνηθειες του κ με το ποσο πολυ θα φροντιζει το κεφαλι του κατα την επουλωση κ μετα

Σε ενα βαθμο πιστευω οτι ισχυει αυτο που λες. Αρκει να μην παει κατι πολυ στραβα στην επεμβαση.
Επισης με την προσοχη και τη φροντιδα μετα τη μμ αυτο που μπορεις να βοηθησεις ειναι τη φυτρωση.
Αν καποια κλινικη σου βαλει πολλα πολυτριχα μπροστα αν η φορα των τριχων ειναι οπως να ναι η αν δεν σου φτιαξει hairline εκει οτι και να κανεις το αποτελεσμα ειναι καταδικασμενο. Για τη φυτρωση παιζουν ρολο και ολα αυτα που ειπες συν τη δουλεια που εγινε.

Δεν μας ειπες ποσα μοσχευματα μπηκαν στην περιοχη. επισης θα ακολουθησεις καποια θεραπεια?
 

tasos33

Well-Known Member
Πλέον οι πληροφορίες και η συσωρευμενη εμπειρία του φόρουμ για κάθε υποψήφιο προς μμ είναι σε υψηλό επίπεδο, ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί σωστά, αν το θέλει φυσικά.

Οι συμβουλές και οι γνώμες δόθηκαν με το παραπάνω, από δω και στο εξής ο χρόνος και το αποτέλεσμα θα κρίνουν την απόφαση του.

Δε χρειάζεται να γράφουμε σεντόνια για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δε γυρίζει δυστυχώς.

Φίλε προχώρα στη παρουσίαση.
 
Μπλουζα