Μεταμοσχευσεις ηdc κυπροσ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
n094 είπε:
αχχχ αυτή η κορυφή... είναι το πιο δύσκολο σημείο, δεν μπορείς να πετύχεις και σοβαρό illusion εκεί. Σαφώς από την πρότερη εικόνα είσαι πολύ καλύτερα, ωστόσο υπάρχουν κενά τα οποία φαίνονται αρκετά, θεωρώ ότι για να έχεις αρμονικό αποτέλεσμα θα χρειαστείς και άλλη μμ, ωστόσο έχεις ακόμα μερικούς μήνες να δεις και άλλες τρίχες οπότε ας περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

όντως.... εδω έχω παρατηρησει σε μερικα ατομα χωρις ιχνος ΑΑ στην κορυφη φαινονται πιο αραια (wtf??) . μαλλον επειδη σε εκεινο το σημειο τα μαλλια εχουν πολλες διαφορετικες φορες.

όσο για το αποτελεσμα πολυ καλο! άλλος ανθρωπος. Σίγουρα επαιξε ομως καθοριστικό ρόλο ο τυπος της τρίχας του συμφορουμιτη!! Τυχερός μεσα στην "ατυχια" του...

ksnaytikos

New Member
Adriano είπε:
Μια χαρά πάει.Κουρέψου όμως.

Αγαπητοι μου φιλοι

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Ο λογος που δεν κουρευομαι είναι διοτι κτενιζω τα μαλια μου με πιστολακι(ασεσουαρ) όπως την φωτογραφια που παραθετω πιο κατω. Δεν μου αρεσει να τα αφηνω στο φυσικο τους σγουρομα.

Οσο αφορα τον φιλο μου ΜΙΚΕΣ θα τον συμβουλεβα να πιεσει την κλινικη για καλυτερη τιμη διοτι λογο κρισης ολοι δουλευουμε πλεον για λιγοτερα

Σας χαιρετω

Adriano

Well-Known Member
Καλό το αποτέλεσμα.Απλά πόσο μπορείς να κουρέψεις το μαλλί ώστε να μην φαίνεται η ουλή;

n094

Active Member
Αυτές οι φωτογραφίες είναι με toppik...; γιατί αλλιώς πως εξηγείται αυτή η σκιά στα κεντρικά τμήματα...;

sofo

New Member
Πολύ καλό αποτέλεσμα μπράβο φιλέ.
Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι λίγο περιεργιες. Ποιος γιατρός σε έκανε και ποσά σου στοίχισε συνολικά?

Flosk

Well-Known Member
Το crown στις αρχικές φωτο φαίνεται μεγάλο!μετα ειναι ένα μικρό σημείο αραιο και το υπόλοιπο γυρω του πολυ πυκνό!Υποθετω έχει γινει χρήση toppik..

Άκης

Administrator
Εφ'όσον έχει γίνει χρήση toppik στις φωτογραφίες με σκοπό την παραπλάνηση, το συγκεκριμένο θέμα κλειδώνεται αλλά δεν διαγράφεται, για να μπορεί να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του...

Άκης

Administrator
Το θέμα ανοίγει ξανά, μετά από αίτημα του ksnaytikos και την υπόσχεση του να ανεβάσει σύντομα νέες φωτογραφίες που δείχνουν ότι δεν έχει κάνει χρήση τόπικ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ksnaytikos

New Member
Αγαπητoι φιλοι,

Η φωτογραφια υπο συζητηση απεικονιζει το χτενισμα μου και όχι το αποτελεσμα και με αυτό τον τροπο απαντουσα στην ερωτηση του φιλου Andriano που εροτουσε γιατι δεν κουρευομαι.

Το αποτελεσμα μου μεχρι στιγμης το εχω παραθεσει με λεπτομερεια στη σελιδα 2 του ποστ. Πραγματικα φαινεται ότι εχω βαλει τοπικ στην υπο σηζητηση φωτογραφια όμως σας διαβεβαιω ότι απλα κτενισα με ασεσουαρ τα μαλλια μου προς τα πισω για να κρυβουν οποιανδηποτε αραιωση στην κορυφη.

Σας παραθετω ακομα μια φορα τες φοτογραφιες , φιλε ακι βοηθησε δεν εχει κουμπακι για να βαλω φωτογραφιεσ

.
Σας χαιρετω

Δημητρης38

Active Member
Για σας φιλοι μου.Επανερχομαι για να σας παραθεσω την προοδο στους 7 μηνες και 10 μερες μετα την δευτερη μεταμοσχευση στην κορυφη. Νιωθο οτι εξελισετε καλα, εσεις τι νομιζετε?

Σας Χαιρετω

[attachment=3929]
[attachment=3930]
[attachment=3931]
[attachment=3932]
[attachment=3933]

Παιδες πως γινεται να δουμε τις φωτογραφιες του φιλου στους 7 μηνες ? ... εμενα μου τις δειχνει σαν "attachment" :(

gkast

Active Member
Παιδες πως γινεται να δουμε τις φωτογραφιες του φιλου στους 7 μηνες ? ... εμενα μου τις δειχνει σαν "attachment" :(
Δημήτρη δύσκολο γιατί τότε ...από οτι θυμάμαι ήταν στην παλιά μορφή το φόρουμ και είχαν χακάρει τον server του forum με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές φωτογραφίες .....
Εαν μπεις στο σάιτ της εταιρίας θα τον δεις τον θείο........εκει

Μπλουζα