Μελλοντική μμ

al3xminox

New Member
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι μέλος του forum το τελευταίο 3μηνο αλλά η αλήθεια είναι ότι το έχω λιώσει το forum.Να σας ενημερώσω λοιπόν για την δικιά μου κατάσταση. Ονομάζομαι Αλέξανδρος είμαι 29 ετών και όπως θα διαπιστώσετε και απο τις φώτο είμαι κλασσικό norwood 6αράκι με μαμά μαλλιά ακόμα. Η τριχόπτωση μου ξεκίνησε περίπου στα 25.Βέβαια τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση χειροτέρεψε αρκετά. Κάνω χρήση μινοξιδήλης τουλάχιστον 5 χρόνια και το τελευταίο τρίμηνο παίρνω και ένα ml φίνα καθημερινά που παρεπιπτόντως μακάρι να την είχα ανακαλύψει νωρίτερα.Η κατάσταση η αλήθεια είναι οτι έχει σταθεροποιηθεί αλλά και πάλι τα κενά είναι εμφανέστατα. Οπότε η λύση είναι μία και είναι γνωστή σε όλους μας....μμ... έπειτα από προσωπική έρευνα και πολύ διάβασμα στο forum κατάλαβα ότι οι επιλογές είναι μετρημένες, βασικά ότι πληρώσεις θα πάρεις. Την Τετάρτη βρέθηκα στην Αθήνα (καθώς είμαι από επαρχία) και είχα το πρώτο consulation με την H...C. Το ραντεβού μου με τον κύριο Θεόδωρο ήταν στις 12.Ευγενέστατος και σαφώς πολύ διαβασμένος. Δεν σας κρύβω οτι αμέσως του ανέφερα πως είμαι μέλος του forum και το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα ήταν για την περίπτωση του φίλου pantel. Αμέσως μου ανέλυσε το περιστατικό και μου έδειξε πολλές φώτο. Όντας τελείως αντικειμενικός οφείλω να ομολογήσω ότι η κατάσταση του φίλου άλλαξε πραγματικά στο πολύ καλύτερο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ειπώθηκε μεταξύ τους και τι προσδοκίες είχε ο φίλος Pantel και αν του φούσκωσε τα μυαλά πάντως αυτό που είδα εγώ ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σε σχέση με το πως ήταν το κεφάλι του. Πάμε τώρα στα δικά μου. Μου εξέτασε τη δότρια μου...ο λόγος μου είπε οτι είναι περίπου στα 2,1 και η πυκνότητα στη δότρια μου (πλαινα 80g/cm πίσω κομμάτι 95g/cm και πάνω απο το σβέρκο χαμηλή 75g/cm ) αρα μο περίπου στα 90g/cm. Μ ενημέρωσε ότι δεν έχω πολλά πολύτριχα μοσχεύματα. Σας λέω περίπου γτ ο άνθρωπος μου εξήγησε ότι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δεν μπορεί να κάνει 100% σωστή εκτίμηση. μου σχεδίασε με ένα μολυβάκι αυτό που είχε στο μυαλό του πάνω στο κεφάλι μου. Λοιπόν η πρόταση του Θεόδωρου ήταν η εξής : 2ήμερη συνεδρία για να τοποθετηθούν σίγουρα 2.500g και αν καταφέρουμε να φτάσουμε τα 2.900g(μ είπε μάλλον θα τα καταφέρουμε αλλά ήθελε να είναι πιο μαζεμένος απ ότι κατάλαβα).θα τοποθετήσουμε 600 μονότριχα g στη hairline λίγο πιο μέσα απο εκεί που είναι 1 εκ πιο πίσω(ζώνη Α&Β) θα τοποθετηθούν 1500G πολύτριχα και μια 500αριά στη ζώνη Γ για λίγο σβησηματάκι.δλδ απο τη hairline και πίσω 5cm 2000g και αν καταφέρουμε και παραπάνω. Μ είπε ότι για να έχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα θα χρειαστώ σίγουρα άλλη μια μμ με άλλα τόσα μοσχεύματα για κάλυψη crown και πύκνωση στη ζώνη Γ. Θετικά σημεία ότι το κεφάλι μου είναι αδούλευτο και ότι τα πλαινά μου είναι αρκετά ψηλά. Αρνητικό σημείο η χαμηλή πυκνότητα στο κομμάτι πάνω απο το σβέρκο που κάνει τη δότρια μου πιο φτωχή. Το consulation διάρκεσε 1 ώρα και φυσικά και δεν μου έφτασε. Η επιλογή γιατρού μ είπε είναι δικιά μου. Μά...ας ή Χριστί....α .. Για το οικονομικό μ είπε 6250 πληρωμένα αεροπορικά και σίγουρα μια εβδομάδα διαμονή στην κλινική. Πάμε τώρα στο δεύτερο consulation το οποίο έγινε την ίδια μέρα στην A...C της Αθήνας.Με υποδέχεται η εντυπωσιακότατη Λίλη και πάμε στο γραφείο της. Εκτίμηση δότριας ανύπαρκτη μου κοίταξε λίγο το κεφάλι με κοίταξε απο εδώ με κοίταξε απο κει...και η πρόταση της ήταν 2μερη συνεδρία με μέγιστο αριθμό εξαγωγής μοσχευμάτων σίγουρα μ είπε πάνω απο 5000g μπορεί και παραπάνω. Σαστίζω λιγάκι εκείνη την ωρα και της λέω μα έχω τόσο καλή δότρια να δώσει τόσα με τη μια και μ απαντάει μα και βέβαια. Έχεις πολύ καλή δότρια αδούλευτο κεφάλι ψηλά πλαινά έχουμε αναλάβει πολύ πιο δύσκολες περιπτώσεις. Μου εγγυήθηκε ότι το κεφάλι μου θα γίνει αγνώριστο. Κόστος 6500 για τις 2 μέρες με μέγιστο αριθμό εξαγωγής. Όταν τη ρώτησα αν αναλαμβάνει ο μεσιέ Βέκ.....ς μ είπε φυσικά αλλα το κόστος ξεφεύγει..και της λέω δλδ...μ λέει 7000ευρώ τη συνεδρία και κόντεψα να χάσω και τα λίγα μαλλιά που έχω. Ακούω γνώμες παιδιά.. ΥΓ Συγγνώμη αν σας κούρασα 1ον και 2ον με Erdo πως ερχεται κανείς σε επαφή?? Βοηθήστε με λίγάκι στο πως ανεβάζω φώτο? γτ μ λέει είναι πολύ μεγάλο το αρχείο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

al3xminox

New Member
Επίσης ρώτησα την αγαπητή Λίλη πως γίνεται άλλες κλινικές όπως η κυπριακή να μην αναλαμβάνει τόσες μεγάλες συνεδρίες και μ είπε..δεν έχουν όλη την ίδια τεχνογνωσία και εμπειρία. Με διαβεβαίωσε οτι δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στη δότρια .Απλά πως γίνεται να μην αναλαμβάνουν όλες οι κλινικές mega sessions?? Ποια τακτική είναι σωστή και ποια λάθος?

Τελευταία επεξεργασία:

felaini

Active Member
Bαλε φωτο καθαρες ατομο... καλυτερη στρατιγικη νομιζω της hds.. θα σου εξηγησουν οι πιο απο τεχνικης αποψης εμπειροι του φορουμ!

Zob

Active Member
Επίσης ρώτησα την αγαπητή Χριστίνα πως γίνεται άλλες κλινικές όπως η κυπριακή να μην αναλαμβάνει τόσες μεγάλες συνεδρίες και μ είπε..δεν έχουν όλη την ίδια τεχνογνωσία και εμπειρία. Με διαβεβαίωσε οτι δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στη δότρια .Απλά πως γίνεται να μην αναλαμβάνουν όλες οι κλινικές mega sessions?? Ποια τακτική είναι σωστή και ποια λάθος?
Η κλινικη του Βεκρη εννοειται πως δεν υπερτερει σε τεχνογνωσια και εμπειρια σε σχεση με την Κυπριακη.
Απλα δεν κανει χειροκινητη εξαγωγη τριχοθυλακιων που ειναι πιο ασφαλης (και πιο χρονοβορα) αλλα μηχανοκινητη.
Με αυτο τον τροπο μπορει και φτανει τα 2500 τριχθυλακια τη συνεδρια ενω οι υπολοιποι μη εχοντες την τεχνογνωσια (αστειο) μετα βιας πλησιαζουν τα 1500 τριχοθυλακια / συνεδρια.

al3xminox

New Member
Η κλινικη του Βεκρη εννοειται πως δεν υπερτερει σε τεχνογνωσια και εμπειρια σε σχεση με την Κυπριακη.
Απλα δεν κανει χειροκινητη εξαγωγη τριχοθυλακιων που ειναι πιο ασφαλης (και πιο χρονοβορα) αλλα μηχανοκινητη.
Με αυτο τον τροπο μπορει και φτανει τα 2500 τριχθυλακια τη συνεδρια ενω οι υπολοιποι μη εχοντες την τεχνογνωσια (αστειο) μετα βιας πλησιαζουν τα 1500 τριχοθυλακια / συνεδρια.
Ερώτηση λοιπόν ο erdo Πως καταφέρνει να εξάγει σε 2 συνεδρίες ημερήσιες και 5000 μοσχεύματα. Κάνει και αυτός μηχανοκίνητη εξαγωγή τριχοθυλακίων?

al3xminox

New Member
Bαλε φωτο καθαρες ατομο... καλυτερη στρατιγικη νομιζω της hds.. θα σου εξηγησουν οι πιο απο τεχνικης αποψης εμπειροι του φορουμ!
Αν μου εξηγήσει κάποιος πιο παλιός του forum γτ δεν ανεβαίνουν φώτος απο το κινητό...μου λέει πολύ μεγάλο αρχείο....

al3xminox

New Member

Επιτέλους κατάφερα να ανεβάσω μερικές φώτο. όλες είναι με βρεγμένο μαλλί και κάτω απο δυνατό φως. Οποιαδήποτε βοήθεια-σχόλιο θα ήταν πολύ χρήσιμο..

spass

Active Member
εννοείται ότι πιο save επιλογή είναι η hdc άλλωστε έχοντας λιώσει όπως λες στο διάβασμα το forum πιστεύω ότι το έχεις καταλάβει!όσο αφορά την άλλη κλινική έχουμε δει κάποια αποτελέσματα μέτρια ως προς την ληπτρια αλλά από δοτρια στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ο ορισμός του χαμός στο ισιωμα!και πάλι νομίζω ότι δεν σε εκπλήσσει αυτό που λέω αν έχεις διαβάσει.απο εκεί και ύστερα βάλε καλές φωτο για να σου απαντήσουν και οι εμπειρωτεροι

Μπλουζα