Μελατομίνη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

steve4

New Member
Απ: Μελατομίνη

ακης έχει γίνει ερευνα που
πιστοποιεί την ασφάλεια
από το ίδιο άρθρο στα νέα:

«Προκειμένου να αποδειχθεί, ότι η μελατονίνη που περιέχεται στο προϊόν
δεν έχει καμία επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, πραγματοποιήθηκε
μια εκτεταμένη, διπλή-τυφλή μελέτη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο όπου
αποδείχθηκε, ότι η επίδραση της μελατονίνης στη σύνθεση και συγκέντρωση
που τη χρησιμοποιούμε, περιορίζεται αποκλειστικά στην περιοχή εφαρμογής.
Σε αυτή τη μελέτη, στην οποία έγιναν μετρήσεις της συγκέντρωσης της μελατονίνης
στο αίμα επί 20 συνεχόμενες ώρες, αποδείχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, ότι τα
επίπεδα της φυσικής μελατονίνης
μειώνονται δραματικά σε μεγαλύτερες ηλικίες.»

η ερευνα έγινε και σε άντρες σύμφωνα με το ίδιο άρθρο στα νέα :

Μετά από αυτές τις μελέτες, ακολούθησαν πέντε ακόμη πρακτικές μελέτες
με περισσότερους από 2000 συμμετέχοντες, περίπου 1000 άνδρες και 1000
γυναίκες με τριχόπτωση ορμονικής αιτιολογίας. Σε αυτές τις μελέτες
αποδείχθηκε η επίδραση στην πυκνότητα των μαλλιών, στην ανάπτυξή τους
και στη μείωση της τριχόπτωσης, καθώς και η ασφάλεια του προϊόντος" αναφέρουν οι βασικοί συντελεστές
παρασκευής της νεας θεραπείας Δρ. Hans W. Schmid και Δρ. Volker Helfrich.

και δεν είναι χάπια priorin είναι αμπούλες για τοπική χρήση ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

παιδια καταρχην καντε μια αναζητηση πριν γραψετε κατι το θεμα με τη μελατονινη υπαρχει (λες και διαβαζω τα ιδια)
υπαρχει καποιο λινκ για τις αμπουλες της πριοριν με τη μελατονινη???

Georgex6

Well-Known Member

λοιπον το ψαξα λιγο
καταρχην ειναι μελατονινη οκ
1)εχουμε ξαναγραψει εδω γιαυτο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,935.15.html
2)ειχα βρει σε ενα γερμανικο φορουμ αυτη τη λοτιον με τα ιδια συστατικα http://www.caramed.de/shop/pi7/pd118.htm
3)της πριοριν πρεπει να ειναι αυτο http://www.internationale-apotheke.ch/contents/de-ch/p1029_priorin.html και λογικα αναμενεται να κυκλοφορησει κι εδω
αν ειναι φθηνο δε χανουμε τιποτα να το δοκιμασουμε

steve4

New Member

george είναι αμπούλες. δεν σου έδωσα link γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση κάτι που ίσος είναι m@@#%$a 8)

Άκης

Administrator

steve4 είπε:
ακης έχει γίνει ερευνα που
πιστοποιεί την ασφάλεια
από το ίδιο άρθρο στα νέα:
Οκ. Καλά τα λες. Αλλά κανένα link να διαβάσουμε την έρευνα online υπάρχει;
Γιατί καλά τα λένε τα νέα, αλλά να το διαβάσουμε κιόλας αν γίνεται.
Αναφορικά πάντως, έχει "κάμποσες" παρενέργειες. Και η φινα έχει δεν λέω, αλλά βλέπεις αποτέλεσμα...
Μπορεί πάντως για τριχόπτωση να μην κάνει, κάνει όμως για Jet Lag ή για:
"Vivid dream is also associated with melatonin use."
;D
Πάντως χαίρομαι που είσαι υποστηρικτής της μελας... ;)

steve4 είπε:
και δεν είναι χάπια priorin είναι αμπούλες για τοπική χρήση ;)
Όντως, από βιασύνη το έγραψα.

Georgex6 είπε:
παιδια καταρχην καντε μια αναζητηση πριν γραψετε κατι το θεμα με τη μελατονινη υπαρχει (λες και διαβαζω τα ιδια)
υπαρχει καποιο λινκ για τις αμπουλες της πριοριν με τη μελατονινη???
Έχω ενώσει τα 2 θέματα που ήταν παρόμοια και κλείδωσα το 3ο, για να μην γράφουμε σε 3 θέματα για μελατομίνη.

steve4

New Member

Οκ. Καλά τα λες. Αλλά κανένα link να διαβάσουμε την έρευνα online υπάρχει;
Γιατί καλά τα λένε τα νέα, αλλά να το διαβάσουμε κιόλας αν γίνεται.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=144520

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=9194&ct=85

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=18818&catid=5

τα αγγλικά μου είναι τραγικά για να μπω σε διαδικασία να ψάξω στο εξωτερικό τις μελέτες. τώρα αν αυτα τα site που θεωρούνται αξιόπιστα λενε μ@#$%^ς... τι να πω... ::)

Αναφορικά πάντως, έχει "κάμποσες" παρενέργειες. Και η φινα έχει δεν λέω, αλλά βλέπεις αποτέλεσμα...

:Dαποτελεσμα??? :D

το 1997 η FDA ενέκρινε την χρήση του 1-mg/ημερησίως της φιναστερίδης (finasteride ή Propecia εμπορικά) για τη θεραπεία της ανδρικής φαλάκρας...
μετα απο 13 χρονια ολοι ειμαστε ακομα καραφλοκορακες :D :tease:
οσο για παρενεργιες το παρακατο λινκ τα λεει ολα... :down

http://nikchris.wordpress.com/2008/09/24/finasteride/

τώρα για τι μελατονίνη
σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η μελατονίνη σε τοπική χρήση δεν έχει καμια απόλυτος παρενέργεια ::)
<< διπλή-τυφλή μελέτη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο όπου αποδείχθηκε, ότι η επίδραση της μελατονίνης στη σύνθεση και συγκέντρωση που τη χρησιμοποιούμε, περιορίζεται αποκλειστικά στην περιοχή εφαρμογής >>

Πάντως χαίρομαι που είσαι υποστηρικτής της μελας... ;)

δεν είμαι υποστηρικτής τις μελά ;) υποστηρικτής θα γίνω άμα δω αποτελέσματα ... ;)δηλαδή σε κάνα 6 μήνες... αν δεν έχω φάει delete ως τότε θα σου πω αποτελέσματα :D

Georgex6

Well-Known Member

φιλε μου δωσε ενα λινκ με το προιον της πριοριν η πες μας
ποσες αμπουλες ειναι ποσο κανει κλπ κλπ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

steve4 μην τα μπερδεύεις τα πράγματα η φιναστερίδη δεν είναι για να βγάλεις μαλλιά αλλά για να κρατήσεις αυτά που έχεις.Αν είναι κάποιος φαλακρόκορακας όπως λες δεν πρόκειται να γίνει βαμβακούλας με την φίνα.Πρέπει να ξέρεις και τι να αναμένεις από ένα φάρμακο.
Πάντως εγώ ούτε φίνα παίρνω ούτε μελατομίνη για την ώρα.Δεν το ρισκάρω. :chinscratch

Άκης

Administrator

steve4 είπε:
Καταρχάς μάθε να χρησιμοποιείς το quote για να βλέπουμε σε ποιον απευθύνεσαι.
2ον, ζήτησα link από την αυθεντική πηγή της έρευνας, όχι από τα νέα online.
Όχι φίλε μου, δεν είναι ότι είναι τα αγγλικά σου τραγικά, απλώς δεν υπάρχει.
Και ποια site θεωρούντε αξιόπιστα; Όχι πάντως αυτά που έχουν διαφημίσεις προϊόντων, βεβαίως βεβαίως. Αλλά αν μας καλύπτει, το βγάζουμε "θεό", αν όχι το θάβουμε.

steve4 είπε:
:Dαποτελεσμα??? :D

το 1997 η FDA ενέκρινε την χρήση του 1-mg/ημερησίως της φιναστερίδης (finasteride ή Propecia εμπορικά) για τη θεραπεία της ανδρικής φαλάκρας...
μετα απο 13 χρονια ολοι ειμαστε ακομα καραφλοκορακες :D :tease:
οσο για παρενεργιες το παρακατο λινκ τα λεει ολα... :down
Και δεν έχει αποτέλεσμα λες; Ή μήπως παίρνουν όλοι φινα. Και που, στο γάλα μας την δίνουν;
Αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι πρώτα;

steve4 είπε:
Οκ, πάλι τα ίδια...

steve4 είπε:
δεν είμαι υποστηρικτής τις μελά ;) υποστηρικτής θα γίνω άμα δω αποτελέσματα ... ;)δηλαδή σε κάνα 6 μήνες... αν δεν έχω φάει delete ως τότε θα σου πω αποτελέσματα :D
όχι ρε συ, δεν είσαι υποστηρικτής . Πως μου πέρασε αυτό από το μυαλό; Απλώς είδες την είδηση στον αντένα και είπες να μπω στο διαδίκτυο, να μπω στην διαδικασία να γίνω μέλος, να επαληθεύσω τον λογαριασμό με email κλπ, ώστε να μπορέσουν να μάθουν και για την μελατομίνη και όσοι δεν είχαν την τύχη να είναι συντονισμένοι στον αντένα εκείνη την στιγμή.
Ώρες ώρες δακρύζω από συγκίνηση όταν υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να μας δείξουν το "σωστό".

Άραγε, η μελατομίνη υπάρχει αναφορικά στον Ελληνικό τύπο από το 2007, γιατί τώρα που βγήκε το priorin να υπάρχει τόση κίνηση; :chinscratch
[ρητορική ερώτηση]

steve4

New Member

για εμενα πάνω από όλα είναι η ασφάλεια και όσο το ψάχνω η μελατονίνη όχι μονο είναι ασφαλές κάνει και καλο γιατί από ότι βλέπω βρίσκετε και σε πολλά τρόφιμα. διαβάστε το παρακάτω link

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2300

και μιλάμε για τοπική χρήση ... δηλαδή και 1/1000 να απορρόφηση ο οργανισμός καλο θα σε κάνει αφού υπάρχει και σε τρόφιμα...

τώρα το τι προσφέρει σε ένα άτομο με τριχόπτωση κανεις δεν γνωρίζει ... οι έρευνες μπορεί να είναι μούφα .... περιμένετε κάνα 6μηνες θα σας πω εγω 8)

προσωπικά δοκίμασα πολλά σκευάσματα το μονο που σταμάτησε τι τριχόπτωση είναι τα ω3 λιπαρά.ένταξη μερικοί θα γελάτε τώρα θα λέτε τι ω3 λέει ο μ@#$%ς αλλα είναι τσεκαρισμένο.

Oλα ξεκίνησαν το 2008 είχα καταιγιστική τριχόπτωση και άρχισα να ψάχνομαι στο διαδίκτυο σχετικά με τριχόπτωση ... το πρώτο που έκανα είναι να αποκλείσω το ενδεχόμενο να είναι από κακή διατροφή ... ε πήγα και πήρα κάτι βιταμίνες ξέρετε 200βιταμίνες + ω3 με το που τις άρχισα δεν έπεφτε τρίχα αφού τις τραβούσα και δεν έμενε τίποτα στο χέρι και η ριζα ήτανε εμφανώς μεγαλύτερη... e λέω ωραία από διατροφή είναι θα περνώ βιταμίνες και όλα καλά... e τελειώνουνε οι βιταμίνες πάω περνώ κάτι άλλες αρχινάει πάλι τριχόπτωση καταιγιστικά... και λέω καλά πως γίνετε αυτό? κοιτάω τι διαφορα έχουνε οι βιταμίνες no1 με no2 ::)
και η διαφορα ήτανε τα ω3 :D με το που άρχισα τα ω3 ξανα ...δεν κουνιότανε τρίχα :worshipper και μιλάμε για άμεσο αποτέλεσμα αρχινάς ω3 ...σε 3 μέρες το πολύ 7 το μαλλί είναι δύναμη :-[ e και με τα πολλά έχω κάνα 8 μήνες που περνώ σταθερά ω3 και δεν πέφτει τρίχα :worshipper αυτό που ψάχνω τώρα είναι κάτι που να δόση ώθηση τα μαλλιά να αναπτυχθούνε γρήγορα και ida τι μελατονίνη που λέει δίνει ώθηση και λέω να δοκιμάσω :D

οποιος έχει παρατήρηση αυτό με τα ω3 η δοκιμάσει και δει αποτέλεσμα ας ρίξει μια γραμμή εδώ για το καλο τις επιστήμης :D

steve4

New Member

aaa να συμπληρώσω ότι δοκίμασα και τις βιταμίνες τις priorin που περιέχουνε όλα τα απαραίτητα για τι τρίχα ....αλλα @@ δεν κάνουνε απόλυτος τίποτα το αντίθετο η τριχόπτωση συνεχιζότανε... μονο τα ω3 δεν ξέρω με ποιο μηχανισμό σταματάνε τι τριχόπτωση αλλα κάνουνε απίστευτη δουλειά 8)

steve4

New Member

κύριε ακη...

1) δυστυχώς δεν έμαθα το quote είμαι ακόμα νέος κάποια στιγμή θα το μάθω. :(

2) άμα δεν σε καλύπτουνε τα ελληνικά site και σε ενδιαφέρει το προϊόν μπορείς να το ψάξεις στο εξωτερικό σου είπα δεν ξέρω αγγλικά... ::)

3) δεν παίρνουνε όλοι φίνα... αλλα 13 χρονια κυκλοφορεί άμα ήτανε λύση η φίνα θα την περνάνε όλοι....

4) ένταξη ρε ακης δεν ήξερα ότι σε πειράζει άμα πει κάποιος ότι έχει παρενέργειες η φίνα :(

5) μήπως είμαι και ο εκπρόσωπος τις priorin??? τότε θα πρέπει να με απολύσουνε γιατί ειπα ποιο πάνω τα κανάλια μπορεί να τα παίρνουνε... και ότι δοκίμασα τα χάπια τις priorin και είναι μούφα :D :D :tease:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα