Μελέτη για θεραπεία με οξυζενέ απο Κινέζικο πανεπιστή

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xDante

Member
Απ: Μελέτη για θεραπεία με οξυζενέ απο Κινέζικο πανεπι

kkathi είπε:
Και όμως βρε παιδιά δείτε πως αυτά τα δύο συνδέονται:

Μονοξείδιο του αζώτου: ΝΟ. Είναι αέριο άχρωμο, ελάχιστα διαλυτό στο νερό, λίγο βαρύτερο από τον αέρα. Παρασκευάζεται με επίδραση αραιού διαλύματος ΗΝΟ3 πάνω σε μέταλλο και συνήθως πάνω σε χαλκό. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή του νιτρικού οξέος.
Κάτι γίνεται με αυτά και την ανάπτυξη της τρίχας.

Μέχρι εδώ δε μπορώ να πάω παρακάτω λόγω ασχετοσύνης....

kkathi το ακουαφόρτε είναι εξαιρετικά τοξικό και καυστικό
για να εξηγηθώ και να στο φέρω όσο ποιο κοντα στο κατανοητό μπορώ
υπάρχουν εκατομμύρια χημικές ενώσεις που συμετέχει το άζωτο
μία απο αυτές είναι το ΝΟ (οξείδιο του αζώτου)
μία άλλη ειναι το ΗΝΟ3 στην ένωση συμετέχει ενα μόριο υδρογόνου και 2 ακόμη μόρια οξυγόνου ένα μόριο μπορεί να αλλάξει την συμπεριφορά όλόκληρης της ενώσεως και απο οξείδιο μπορεί να γίνει υπεροξείδιο
(έχω προσπαθήσει να το εξηγήσω και στον Blindfold παλαιότερα αλλά με κορόιδευε)
το ακουαφόρτε είναι καυστικό και σου προκαλεί εγκάυματα ενώ το οξείδιο του Αζώτου είναι ποιο ακίνδυνο(σχετικό είναι αυτό)
ας πούμε οτι θεωρείται ρυπαντικός παράγοντας όταν εκλύεται στην ατμόσφαιρα
επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στην σηματοδότηση μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων όπως και το οξυζενέ
απο εκεί και πέρα έχει συνδεθεί ακόμη και με καρκίνο (surprise λίγες είναι οι ουσίες που δεν έχουν συνδεθεί με τον καρκίνο μέχρι στιγμής)
παρόλα αυτά το Νο όπως φαίνεται παίζει σημαντικό ρόλο και στο νευρολογικό και στο ανοσολογικό σύστημα του ανθρώπου
το ακουαφόρτε απο την άλλη είναι εξαιρετικά επικύνδυνο και διαβρώνει μέχρι και μέταλλα και εκρηκτικά και καύσιμο πυράυλων ....
ένα μόριο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την συμπεριφορά μια ένωσης να έχετε στο μυαλό σας αυτό ......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kkathi

Member
Απ: Μελέτη για θεραπεία με οξυζενέ απο Κινέζικο πανεπι

Dante δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω. Εξάλλου από χθες εχω διαβάσει και εγώ κάποια αρθρα για το ακουαφόρτε απλα εντύπωση μου έκανε το προίον της nanogen " μέσω της πατενταρισμένης φόρμουλας NANOGEN μειώνεται το επίπεδο peroxynitrite και αυξάνεται το επίπεδο νιτρικού οξέως κι έτσι επιτυγχάνουμε διέγερση για την βλάστηση καινούριων μαλλιών" και προσπάθησα να δω αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ ΝΟ και νιτρικού οξέος.
Τέλος πάντων τα παρατάω καθώς όντας άσχετη όσο πιο πολύ διαβάζω τοσο περισσότερο μπερδεύομαι.
P.S. μιας και ανέφερες τον Blind έχω να πω πως είναι κρίμα που δεν είναι μαζί μας. Για μένα είσασταν οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα