Μειωσα την τριχοπτωση με... tricomin (!)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

lab_rat

Member
Απ: Μειωσα την τριχοπτωση με... tricomin (!)

soylios είπε:
ποια ειναι η γνωμη σας ρε παιδια μπορει το tricomin nα δωσει εστω το μισο regrowth απο οτι η μινοξιδίλη χωρις τις παρενεργεις και το shedding της μινοξιδίλης?

Lab_hair ποσο κραταει το μπουκαλι αμα βαζεις 2 ml τη μερα παει κανα διμηνο? ψινομαι να το δοκιμασω

Το μπουκαλι ειναι 6oz. Δλδ κατι λιγοτερο απο 180ml! Αρα πας για 3μηνο. Εγω παντως βαζω παραπανω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

soylios

Member

tropheus είπε:
Σε καμία περίπτωση ... το tricomin είναι ένα πολύ καλό προϊόν για το δέρμα στην περιοχή του τριχωτού, ενδεχομένως βοηθάει στο inflammation αλλά σε καμία περίπτωση δε
σταματάει την τριχόπτωση και ακόμα περισσότερο δε δίνει regrowth.

σιγουρα απο μονο του και εγω δεν το πιστευω οτι σταματαει την τιχωπρωστη ο Lab_hair βαζει και ντουτα και airol για αυτο θα του εδωσε καποιο boost, εγω για regrowth το ηθελα αλλα για να λες εσυ οτι δεν κανει δουλεια κατι θα ξερεις , θα ψαχτω για κατι αλλο τοτε

lab_rat

Member

soylios είπε:
[quote author=tropheus link=topic=2948.msg55397#msg55397 date=1308784129]
Σε καμία περίπτωση ... το tricomin είναι ένα πολύ καλό προϊόν για το δέρμα στην περιοχή του τριχωτού, ενδεχομένως βοηθάει στο inflammation αλλά σε καμία περίπτωση δε
σταματάει την τριχόπτωση και ακόμα περισσότερο δε δίνει regrowth.

σιγουρα απο μονο του και εγω δεν το πιστευω οτι σταματαει την τιχωπρωστη ο Lab_hair βαζει και ντουτα και airol για αυτο θα του εδωσε καποιο boost, εγω για regrowth το ηθελα αλλα για να λες εσυ οτι δεν κανει δουλεια κατι θα ξερεις , θα ψαχτω για κατι αλλο τοτε
[/quote]

Duta χρησιμοποιω κανα 15ημερο. Δεν μπορω να πω αν εχω παρει κατι απο αυτο ακομα..
Δε ξερω εμενα γιατι με βοηθησε στην τριχοπτωση, ισως το προβλημα της τριχοπτωσης μου να οφειλεται αλλου και να βοηθησε απο σποντα!
Αυτο που χω παρατηρησει και το χω διαβασει και απο αλλους σε forum του εξωτερικου, ειναι οτι το μαλλι μακραινει πιο γρηγορα με το με το tricomin. Πιστευω οτι και οι τριχες που εβγαλα απο τη μινοχ, μεγαλωσαν λιγο περισσοτερο με το tricomin (χωρις να ειμαι σιγουρος). Μονο του συμφωνω οτι δε δινει κατι ιδιαιτερο.
Γενικα μη διαμορφωνεις αποψη απο αυτα που σου λεει ο καθενας. Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα!

soylios

Member

δεν διαμορφωνω αποψη απο τα λεγομενα του καθενος ακουω πολλες αποψεις και μετα κρινω αλλα ειναι 4-5 ατομα στο φορουμ που ειναι πολυ ψαγμενοι και η γνωμη τους μετραει και ενας απο αφτους ειναι και ο tropheus :grandpa:

μπορει να μεγαλωνει ποιο γρηγορα τα μαλλια αλλα για regrowth που το ηθελα δεν κανει κατι ιδιαιτερο απο οτι ακουω τελος παντων οπως ειπες ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα αφου ειδες βλτιωση καλα κανεις και το συνεχιζεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα