Μήκος μαλλιού σε FUE...??

Nick_1986

Member
Θέλω να σας ρωτήσω κάτι παιδιά...

Ενδιαφέρομαι για FUE μμ, αλλά λόγω δουλειάς και γενικότερα λόγω εμφάνισης, δεν θέλω να κουρέψω τόσο κοντά τα μαλλιά...

Ξέρει κάποιος αν μπορεί να γίνει FUE και με λίγο μεγαλύτερο μαλλί..??

Δεν λέω να είναι φούντα, αλλά αντί για 3mm να είναι 6mm π.χ.

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει...Ευχαριστώ!!! :beerc

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Άνετα! Η δότρια πρέπει να ξυριστεί όμως, οποτε θα έχεις ένα look με ξυρισμένο το πίσω μέρος, τα πλαινά και μακριά τα πάνω.

Physio40

Member
Γίνεται και ακούρευτο, ή ζώνες, το έχω δει και σε μέλη του φόρουμ και όταν πήγα για τη δική μου δίπλα έκανε ένας εντελώς ακούρευτο, όμως από ότι μου είπαν βγάζουν λίγα λιγότερα μοσχεύματα από ότι στο ξυρισμένο.

Nick_1986

Member
Physio40 είπε:
Γίνεται και ακούρευτο, ή ζώνες, το έχω δει και σε μέλη του φόρουμ και όταν πήγα για τη δική μου δίπλα έκανε ένας εντελώς ακούρευτο, όμως από ότι μου είπαν βγάζουν λίγα λιγότερα μοσχεύματα από ότι στο ξυρισμένο.

Όταν λες εντελώς ακούρευτο, πόσο μήκος περίπου..??

και εννοείς τα grafts της δότριας περιοχής ή τα μαλλιά στην λήπτρια..??

Physio40

Member
Μαλλί μακρύ. Στη λήπτρια ακούρευτο και στη δότρια ακούρευτο. Ξυρίζουν κάτι λωρίδες στη δότρια ανάμεσα στα μαλλιά για να πάρουνε τα grafts.

kk20

Member
Μία τέτοια επέμβαση είναι τόσο σημαντική για εμάς (είμαστε χιλιάδες ώρες στο φόρουμ και διαβάζουμε) και επομένως πρέπει να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Κατ' εμέ λοιπόν καλό θα είναι να κουρευτεί το μαλλί ώστε να διευκολυνθεί ο γιατρός. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει και η ομαλότερη εξαγωγή από την δότρια με ομοιόμορφη κατανομή των αφαιρεθέντων grafts σε μεγάλη έκταση της δότριας. Αντιθέτως με τις ζώνες τα πράγματα γίνονται λίγο πιο μπερδεμένα... Αν σε 5 χρόνια επιστρέψεις για μεταμόσχευση θα πρέπει να αφαιρεθούν grafts από άλλες ζώνες κλπ..

Σε πέντε μέρες δεν θα φαίνεται τίποτα. Για μένα αξίζει τον κόπο μία ξούρα!

Μπλουζα