έχουμε δει περιπτώσεις εδώ στο forum άτομα να βάζουν 3.500grafts μόνο στους κροτάφους και να είναι όλα κομπλέ...
[/quote]
Η νομίζουμε ότι όλα είναι κομπλέ...
Που ξέρεις αν στα 3500grafts που αναφέρεις δε φύτρωσαν μόνο τα 3000grafts (ποσοστό φύτρωσης 85%) ή τα 2700grafts (ποσοστό φύτρωσης 77%);;;
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...
[/quote]
Εύγε και πάλι @tropheus!...είσαι μέσα στο μυαλό μου!
Το ιδανικό σενάριο, η ιδανική κλινική , ο ιδανικός γιατρός:
Consualtation για αρχή με πυκνομετρησεις & τριχοριζόγραμα όπου βαση αυτού βγαίνει ο ακριβώς αριθμός της δότριάς σου , του τι grafts βγαινουν μονά,διπλά,τριπλά κ.τ.λ το βαθμό της αραίωσής σου ή το κενά που θέλεις να καλύψεις-κλείσεις.Αποτέλεσμα αυτού ο ακριβώς αριθμός των grafts βάση της πυκνότητας που χρειάζεσαι και του εμβαδού που καλύπτεις.ΜτΧ και 14 μήνες μετά το ίδιο consultation όπου εκεί πλέον φαίνεται η πραγματική εικόνα το ποσοστό φύτρωσης των μοσχευμάτων.
Αν το ποσοστό πλησιάζει στο 95% έχει καλός , άν όχι και ο γιατρός είναι ethic σου καλύβει το υπόλοιπο ποσό των grats με μιά συμπληρωματική δωρεάν μτχ και άν και ο πελάτης είναι large προσθέτει κάποια grafts επιπλέον (άν απαιτείται) τόσο για να δώσει ένα βέλτιστω αποτέλεσμα όσο και για να πληρώσει κάτι τίς παραπάνω τον γιατρό για να τον επιβραβεύσει για τον ETHIC CODE που τον διακρίνει
Τουλάχιστον εγώ θα προσπαθήσω να κινηθώ έτσι , όσο δύσκολο και άν είναι!
ΜΙΚΕΣ είπε:
Stripar είπε:
Και πείτε μου τώρα εσείς οι λιγοστοί που κάνατε δωρεάν την μεταμόσχευσή σας ή με έκπτωση με την προπόθεση να πάρεται και άλλους στον λαιμό σας , και που βγαίνεται και διαφημίζεται τα μέτρια αποτελέσματά σας για Τέλεια , άν οι γιατροί σας χρησιμοποίησαν Manual punches , ή ο αριμός των grafts που σας ορίσανε για την μτχ βγήκε βάση κάποιας πυκνομέτρισης και τριχοριζόματος...
Όχι βέβαια , ο χρόνος στην Ελλάδα είναι χρήμα για να χρησιμοποιούναι Manual εργαλεία ,
και έλα μωρέ...αναλύσεις και κουραφέξαλα , μέσες άκρες ένα νούμερο για να βάλουνε κάποια λεφτά στην τσέπη , άσχετα άν ο ασθενής τα χρειάζεται ή όχι!....Για να μήν αναφέρω ότι η εκτίμηση της δότριας γίνεται με το μάτι και οι περισότεροι τους πιστεύουν....και άλλα πολλά , αλλά μήν χαλάσω το νήμα του φίλου...σιωπώ!.
φιλε μου δεν θα διαφωνησω με το οτι γινεται καλη δουλεια στην συγκεκριμενη κλινικη.Βεβαια πρεπει να πουλησεις το σπιτι σου για να κανεις εκει κατι το οποιο μπορεις να το κανεις οπουδηποτε αλλου με πολυ λιγοτερα χρηματα.Ξαναλεω οτι η fue ειναι κατι απλο κατα την αποψη μου αρκει να γινεται απο ανθρωπους που εχουν εμπειρια.Οσοι εχετε χρηματα κ θελετε να τα δωσετε ,να τα δωσετε.8 ευρο το γκραφτ εκει κ περιπου 2 μεσο ορο εδω κ 3 στην Κυπρο.Εγω δεν τα δινω με τιποτα παντως.Και επειδη ειμαι ο μοναδικος που εχω κανει δωρεαν μμ αν δεν κανω λαθος θα πω οτι δεν εχω παρει κανεναν στο λαιμο μου ουτε εχω υποχρεωσει καποιον να κανει στην D*I μμ.Γουσταρα κ πηγα.Την 1η φορα επειδη ηταν τσαμπα κ την 2η επειδη πιστευω οτι κανουν καλη δουλεια......και φυσικα δεν χρεωνουν 8 ευρο το graft.Πολυ πιθανον να βγαλεις κ μαλλια χωρις να κανεις τιποτα αν σου πω ποσο πληρωσα.
@Mike 8euro χρεώνει ό Λορετζο που είναι ο βασιλιάς της φυε στην Ευρώπη , δέν είναι ανάγκη να πάει κάποιος στον βασιλιά ,μπορεί να πάει και στον πρίγκιπα με 2,5euro το graft (Erdogan) τιμή άκρως ανταγωνιστικής της Ελληνικής αγοράς....άν καταλαβαίνεις τον σινυρμό μου.
Τα σχόλια περί τζαμπαντζήδων & παζαριών δέν αφορούσαν εσένα Mike.Εσυ τουλάχιστον εισαι ειλικρινής (λές ότι είναι δωρεάν) και λογικός στον τόνο σου
dermatologist είπε:
Nick_1986 είπε:
Μετά από όλα αυτά καταλήγω στις εξής κινήσεις...
1) Οκτώβριο κάνω μια τρίτη strip να βάλω κάποια grafts στο crown που είναι το μόνο σημείο που είναι σχεδόν εντελώς άδειο...
2) Μάρτιο πηγαίνω Τουρκία (στον karadeniz) και βάζω 3.500grafts από το κεφάλι (σε μία ή δύο συνεδρίες) σε όλη την έκταση του nw6...
3) Επιστρέφω από Σεπτέμβριο και προσθέτω άλλα 3.500grafts από στήθος-μούσι (σε μία ή δύο συνεδρίες) πάλι σε όλη την έκταση του nw6 και ίσως στις ουλές των παλιότερων strip...Στις ουλές θα βάλω μόνο αν δεν μείνω ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της δερματοστιξίας...
Εννοείται πως σε όλα τα βήματα θα ανοίξω ένα νήμα με φωτογραφίες κλπ...
Πως το βλέπετε..??
tropheus..?? :grandpa:
Γενικά δεν θεωρείται ορθόδοξη πρακτική η εμφύτευση μοσχευμάτων στο κεφάλι από σώμα-γένειο γιατί οι τρίχες αυτές έχουν εντελώς διαφορετικό, και μεταξύ τους και σε σχέση με τα μαλλιά, κύκλο ανάπτυξης, φορά έκφυσης, διάμετρο, χρωμα, άλλες είναι ίσιες και άλλες πιο σγουρές. Τ
ο παράδειγμα με τα 20.000 μοσχεύματα είναι επιεικώς χάλια.
Δές ενα αποτέλεσμα omar με 20.000 Gratfs!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dbZgsyboQtU
Σημασία δεν έχει τόσο ο συνολικός αριθμός των μοσχευμάτων όσο το να είναι στρατηγικά τοποθετημένα από ειδικευμένο χειρούργο ώστε να δίνεται η αίσθηση του μαλλιού και να δείχνει το αποτέλεσμα όσο πιο φυσικό γίνεται.
Πολύ δύσκολή τέχνη, αλήθεια!
Ο χρόνος ανάμεσα στις συνεδρίες για ασφαλή αποτελέσματα και για την ασφάλεια του ασθενούς κυμαίνεται από 5-12 μήνες κατ΄ελάχιστον.
Κάτι μας είπες φιλαράκο τώρα!!!
Η επιλογή χρησης body fue είναι επιλογή απόγνωσης , κανείς δεν είπε ότι είναι ο ορθόδοξως τρόπος , ούτε οι φυτρικότητες είναι οι ίδιες , ούτε η ποιότητα της τρίχας , άσε δέ που η τιμή χρέωσες της body fue είναι τουλάχιστον διπλάσια απο του κεφαλιού και σίγουρα πρέπει να γίνεται με blend κανονικών μαλλιών για να γίνεται illusion.
Επειτα ξέρεις κανένα να έχεις δότρια 8000 graft που κατα μέσο όρο η τιμή χρέωσης είναι 2-4 και να έχει το βίτσιο να δώσει τα διπλά για λιγότερο ποιοτικό αποτέλεσμα?....?....?
Το παράδειγμα με τα 20000graft body fue ήταν ένα παράδειγμα το τί έκταση μπορεί να καλύψει κάποιος με body fue (όχι ότι το αποτέλεσμα ήταν το βέλτιστο) καθώς και μια προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας του φίλου που άνοιξε το νήμα , δεδομένου ότι έχει περιορισμένη δότρια αλλά προσπαθεί!
Αλλά μάλλον πελάτες ψάχνεις εσύ...εμένα πάντως με έχασες!